#مارمالاد_زردآلو 👇
زرد آلو یک کیلو
شکر یک کیلو (البته بسته به ذائقه تون کمتر هم میشه )
پودر ژلاتین یه قاشق غذاخوری
زردآلو هارو کاملا بشورید و هسته هاش رو جدا کنید و کاملا خردش کنید. بعد لابه لاش شکر بریزید و بگذارید یه روز تو یخچال بمونه تا خودش آب بندازه.
بعد از یه روز بگذارید رو گاز با شعله کم نیم ساعت بجوشه و تند تند کف روش رو جمع کنید.
تو این مرحله تیکه های پخته شده زرد آلو رو از شهدش جدا کنید تا هم شربت داشته باشید وهم اینکه مارمالاد غلظتش باید سفت تر از مربا باشه.
حالا زردآلو هارو کاملا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن کاملا له کنید و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو تو نصفه استکان آب داغ به روش بن ماری حل کنید و بریزید داخلش و دوباره بگذارید روی گاز تا یه جوش بزنه و دائم هم بزنید تا هم کف نکنه وهم پودر ژلاتین کاملا مخلوط بشه.
این مقدار زردآلو دوتا شیشه یک کیلویی مارمالاد داد و نیم لیتر شربت زردآلو داد.
🍑🍑🍑نکته مهم در تهیه ی همه ی مرباها اینه که حتما میوه ها رو با شکر مخلوط کنید و بگذارید تو یخچال یه روز بمونه و خودش آب بندازه و خودتون اصلا آب داخلش نریزید تا مزه کمپوت نده.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ساده
#کیک_قابلمه_ای👇
شکر یک پیمانه و نصف
تخم مرغ چهار عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
آرد دو پیمانه و نصف
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل دلخواه ...
ابتدا شکر وتخم مرغ را باهم زن خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه .
بعد روغن رو آروم اضافه میکنیم .
بعد شیر یه خورده که هم خورد وانیل و بعد آرد و که از قبل سه بار با بیکینگ پودر الک کردیم و اضافه میکنیم ..
من توش کردو چرخ شده ریختن یه قاشق غذا خوری ...
میتونی گردوی خورد شده بریزی اندازه هم دلخواه ...
بعد ظرف و از قبل روغن زدم و کاغذ روغنی گذاشتم مواد کیک رو ریختم تو قابلمه دم کنی گذاشتم....
گذاشتم رو شعله پخش کن.
تا بپزه...
نیم ساعت اول سر قابلمه رو نگیر ...
45دقیقه تا یه ساعت امادس...
سرش رو یه کوچولو بلند کن سر قابلمه رو خلال بزن اگه پخت خاموش کن اگه به خلالت چسبید برای یک ربع باشه امادست
این کیک خیلی خوبه.
برای خامه کشی هم عالیه.
البته من بدون خامه درست کردم که خیلی خوب بودبافتش نسبت به اینکه توقابلمه بود.
پفش هم خوب بود
@sofrebanovanbeheshti
#عرفه
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله:
گناهکارترین فرد در عرفات کسی است که از آنجا بازگردد در حالی که گمان می برد آمرزیده نخواهد شد.
🌸🍃اَلْحَمْدُالِلّهِ کَما هُوَ اَهْلُهْ
#نهم_ذی_الحجه
#روز_عرفه
روز معرفت،روز زدودن قلب از غبار
عصیان و روز خدا و خدایی شدن
بر بندگان صالح و مومنین راستین
مبارکباد🌹☘
🆔 @sofrebanovanbeheshti
14-NilchiZadeh (20).mp3
7.56M
#آسیبهای_اخلاقی_خانواده
خانم #نیلچی_زاده
#قسمت_بیست
نوع روابط دختر وپسر، زن و مرد نامحرم، مشکلات زناشویی
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده خانم #نیلچی_زاده #قسمت هجده و نوزده #چکاپ_معنوی #رزق_روزی @samtekhoda3
قسمت هجدهم و نوزدهم ☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چه پیشنهادی برای بچه یک ساله بد غذاو سرما خورده دارید ؟؟ برای وزن گیریش هم چی خوبه ؟؟؟
#پاسخ👇
سویق توغذاهاش بریزید.کره محلی حتمابریزید.حلواخیلی خوبه تونون بستنی بگذاریدکه خوشش بیاد.سیب زمینی ابپزروپوره کنیدبانمک وزردچوبه ونعناخشک.مخلوط کنیدبعدباکره تفت بدین بعدتوپی کنیدبگذاریدتوظرف خودش بخوره.ژلاتین گاوی درست کنیدبرای غذاهاش.قلم گاوروباپیازواب بگذاریدروشعله ی کم تابجوشه حسابی ازشب تاصبح.هویجم بندازید.بعدخاموش کنیدتوظرفهای کوچیک مثله ژله میبنده بگذاریدفریزرهردفعه توغذاهاش بریزید.کته گوشت درست کنید.توفرنیش شیره وسویق بریزید.شیرخرما براش درست کنیدتوظرف جذاب بدین تاخودش بخوره.توپکهای خرمایی هم خیلی عالی ومقویه.رنگینک قالبی.
@sofrebanovanbeheshti
#مقوی_کردن_غذای_کودکان_کم_وزن
در شيرخواران 6 تا 12 ماهه كه دچار افت يا ايست وزني هستند چه بايد كرد؟
#آب_جوشیده خنک و قطره آهن را فراموش نکنید .
انرژی غذای کمکی مادر و کودکی را با اضافه کردن #آرد یا #کره یا #جوانه_غلات بیشتر کنید و هر روز حداقل 5 وعده غذای کمکی به کودک بدهید .
به هر وعده اصلی کودک کمی روغن مایع یا کره آّ شده اضافه نمایید . #جوانه_ماش یا #گندم یا پودر جوانه ها را در سوپ کودک بریزید زیرا علاوه بر اینکه سرشار از ویتامینهای ب و ث هستند به هضم غذا هم کمک میکنند .
کمی آرد ، شیر و کره را مخلوط کرده و به هم بزنید و گرم کنید و به سوپ کودک بیفزایید .
پودر #جوانه_گندم ، #جو_پرک ، #بلغور_گندم را به کنید و با شکر ، شیر و کمی کره بپزید و در حجم کم و در دفعات بیشتر به کودک بدهید.
درحدود 11 ماهگی میتوانید کمی خامه پاستوریزه به سوپ کودک اضافه کنید .
اگر کودک #زرده_تخم_مرغ را نمی خورد آن را با کمی کره و آب مرغ مخلوط کنید و به کودک بدهید و یا به سوپ او اضافه کنید .
تکه های کوچک #سیب_زمینی پخته را که کره زده اید به کودک بدهید تا خودش برداشته و آن را بخورد.
سعی کنید برای تهیه سوپ یا کته از گوشت با استخوان استفاده کنید تا املاح و چربی بیشتری به بدن کودک برسد.
از #عصاره_قلم_گوساله یا گوسفند چربی گرفته شده برای اضافه کردن به غذای کودک استفاده کنید.
اگر وزن کودک کم است اضافه کردن #حبوبات به غذای کودک را به تعویق بیندازید .
برای بهتر کردن طعم غذای کودک از #آب_لیموترش تازه یا
آب_نارنج تاره استفاده کنید.
#کته کودک را با آبگوشت یا آب مرغ درست کنید.
یک یا دوخرما پوست گرفته را در کمی آب حل کنید و به عنوان دسر به کودک بدهید .
از #حلوای کم شیرین برای دسر استفاده کنید.
#مسقطی رقیق یا #فرنی به عنوان دسر به کودک بدهید.
دادن آب میوه زیاد یا #شیرینی قبل از غذا سبب کم شدن اشتهای کودک میشود.
بنابراین #میوه یا #آب_میوه دوبار در روز و به مقدار کم ، بعد از غذای وسط روز به کودک بدهید.
از مقادیر بسیار کم #نمک استفاده کنید .
اگر رشد کودک زیر یکسال با افزایش دفعات تغذیه با شیر مادر و پر انرژی کردن غذای کمکی بهتر نشد شاید لازم باشد شیر مصنوعی را هم بلافاصله بعد از بعضی از وعده های شیر مادر به او بدهید
@sofrebanovanbeheshti
کیک من با این دستور👇بافتش و طعمش عااالی شد😍😋😋Som.j:
+۱۲ماه
به در خواست مامانایی که کیک سالم واسه بچه ها میخواستن و فر نداشتن
#کیک_قابلمه_ای👇
پیمانه با لیوان فرانسوی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ق غذاخوری سرخالی
وانیل نصف ق چایخوری
شکر نصف لیوان
توی کاسه شکر و تخم مرغ و وانیل رو باهمزن خوب بزنید حدود ۶ دقیقه تا حجم بگیره.
بعد بهش شیر و روغن رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید ارد رو سه دفعه الک کنید و کم کم اضافه کنید و باهمزن بزنید تا مایع یکدست بشه
بعد بهش بکینگ پودر رو اضافه کنید ودر حد ۱۵ثانیه با همزن بزنید و زیرشو خاموش کنید.
یک قابلمه نسوز سایز متوسط انتخاب کنید داخلشو چرب کنید.
مواد کیکتونو داخلش بریزید.
روی شعله بزرگ گاز شعله پخش کن بگذارید و زیرشو کم کنید کیکو ک گذاشتید سرگاز حتما باید دم کنی بگذارید و به مدت ۴۰دقیقه دربشو بلند نکنید و بگذارید تا کیکتون اماده بشه..
بعد یک خلال دندون یا چاقو داخلش فروکنید
اگر چیزی بهش نچسبید یعنی اماده هست
اگر دم کنی ندارید بخار اب کیکتونو خراب میکنه.
@sofrebanovanbeheshti
#آلو_خورشی
و
#برگه_زردآلو
الو پوست گرفتم توی سبد ۲،۳ روز جلو افتاب بعد ۲،۳ روز جلوی باد کولر همینطور زردالوها البته بدون پوست کندن😉
هردو ریزترها الو طلایی هستن ودرشتها الو سیاه من همیشه الو سیاه خشک میکنم خیلی خوشمزتر از الو طلایی ها هست
من از الو سفت استفاده میکنم در کل برای خشک کردنیها باید از مواد اولیه سفت ودرشت استفاده بشه تا خوب در بیاد بعد با چاقو تیز پوست کندم
اگر از الو درشت وسفت استفاده کنید نمیچسبه به سبد ولی از الو شل وریز استفاده کنید میچسبه
@sofrebanovanbeheshti
💠 #غذای مانده لای دندان ها را میتوان خورد یا خیر؟؟
🍃در روایات آمده است:
💫 غذایی که با #خلال از لای دندان خارج می شود را #دور بیندازید،زیرا سبب ، دبیله(آپاندیس) می شود!!!
💫 اما غذایی که به وسیله #زبان از لای دندان خارج میشود را میتوانید بخورید.
🌀گوشتی که در لای دندان های #جلو قرار دارد، می توانید #بخورید،ولی گوشتی که در لای دندان های #عقب قرار دارد، را نباید خورد!!
🌀و غذایی که روی لثه مانده است را می توانید بخورید ،ولی لای دندان را خیر!!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۶۵ استاد پرهیزگار .MP3
1.1M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه65🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti