eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با شیره شکر سرخ کشمش کره سیاه دانه و کنجد آرد سه لیوان سر خالی، شیر یک لیوان، کشمش نصف لیوان، تخم مرغ یک عدد ،پودر خمیرمایه یک قاشق غذا خوری، کره 100 گرم پودر خمیر مایه با دو قاشق آب گرم و نصف قاشق شکر مخلوط می کنید به مدت پنج دقیقه بمونه تخم مرغ کره ی آب شده شیر شکر و خمیرمایه ی آماده شده و نوک قاشق نمک را با هم مخلوط کنید آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و در آخر کشمش خمیر را کمی ورز دهید خمیر به نرمی لاله ی گوش بدست میاد و بعد به مدت 3 یاعت استراحت دهید خمیر که پف کرد به هر شکلی که دوست دارید داخل سینی فر قرار بدهید وقتی داخل سینی گذاشتید حتما باز 20 دقیقه استراحت بدهید این زمان استراحت برای پوک شدن نون حتما لازمه بعد برای رومال زرده ی تخم مرغ با کره را مخلوط کنید و روی نونها بمالید و آخر سر کنجد بپاشید به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر بذارید من سه قاشق شیره خودم اضافه کردم به جای شکر هم از شکر سرخ استفاده کردم برای رومال هم سیاهدانه هم اضافه کردم نکات اصلیش اینه که خیلی ورز ندید خمیر رو و اگه بعد از ورز دادن خمیر کمی بدست بچسبه اشکالی نداره برای نچسبیدن خیلی آرد اضافه نکنید بعد از 3 ساعت استراحت دیگه نمی چسبه به دستتون میزان آرد رو 3 لیوان سر صاف زده من موقع ورز دادن 3 قاشق دیگه آرد اضافه کردم برای خمیر مایه هم آب حتما گرم باشه نه داغ بیشتر از پنج دقیقه هم نمونه @sofrebanovanbeheshti
انواع ترشی👇 @sofrebanovanbeheshti
برای این ترشی گوجه ها رو تو شیشه بچینید و لابه لای آنها سیر و فلفل تند بگذارید و ترکیب نمک و سرکه و مقدار خیییییلی کم آب بریزید روش .برای اینکه رنگ گوجه ها خوب بمونه از همون اول بزارید تو یخچال لبو ها رو شستم و با مقداری آب گذاشتم پخت .بعد پوست کندم و حلقه کردم و قالب زدم .ریختم تو شیشه و با سرکه و نمک و مقداری آب روش ریختم .سیر و فلفل یادتون نره .از آب ترشی لبو میتونید تو سس های سالادهاتون استفاده کنید .رنگ و طعم خیلی خوبی به سس میده ☺️☺️ برای ترشی لوبیا سبز هم لوبیا سبز ها رو شستم و خورد کردم بعد با سرکه و مقداری آب و نمک رو حرارت گذاشتم تا بپزه .بعد که پخت زیرش رو خاموش کردم ریختم تو شیشه و سیر و فلفل هم لا به لاش گذاشتم .میتونید هویج هم مثل لوبیا سبز ها خرد کنید و بپزید و با لوبیا سبز ها مخلوط کنید . گل کلم رو خرد کردم و شستم .کلم بنفش رو هم شستم و با سبزی خردکن ریز خرد کردم .هر چه ریز تر باشه رنگ بهتری به ترشیمون میده .باهم مخلوط کردم .و سیر و فلفل و سرکه و نمک هم اصافه کردم .میتونید از تکه های لبو هم برای این که ترشیتون رنگ بهتری بگیره توش استفاده کنید . برای ترشی لیته بادمجون ها رو کبابی کردم .و ساطوری خرد کردم .هویج ها رو هم پوست کندم و با مقداری آب نیم پز کردم و به صورت خیلی ریز خرد کردم و با بادمجان ساطوری شده مخلوط کردم .سیاه دانه و کمی نعنا خشکو زرد چوبه و پودر فلفل و سیر رنده شده هم بهش اضافه کردم و روش رو سرکه ریختم . آلبالو ها رو شستم و ریختم تو شیشه .یه تیکه نبات هم وسط آلبالوها گذاشتم مقداری نمک رو توی سرکه حل کردم و ریختم روش . @sofrebanovanbeheshti
شیرینی نارگیلی 👇 @sofrebanovanbeheshti
آرد 300 الی 400 گرم پودر شکر 235 گرم کره 150 گرم پودر نارگیل 110 گرم پودر پسته 2 ق غ شیر 30 گرم بیکینگ پودر 1 ق م وانیل یک ق چ تخم مرغ 5 عدد 85 گرم شکر، کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود. یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم. خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم. با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود) 150گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم. نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود. مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم. از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن دنبہ با خاصیتهاے فراوان 👌😍 +جزغالہ دنبہ @sofrebanovanbeheshti
چهاركيلو دنبه شستم گذاشتم داخل ابكش تاخوب خشك بشن سپس چرخ كردم وبا سه ليتر اب داخل قابلمه مناسبي ريختم وري حرارت ملايم گذاشتم دقيقا هشت ساعت(حرارت مناسب براي اين روغن شرط اول هم بوي ضحم دنبه به حداقل ميرسه واينكه روغن با كيفيتي داريم پس اين نكته اي خَيلي مهم ميتونيد يك شب تا صبح روي حرارت ملايم بگذاريد )بعداز زمان مذكوره چربي ها به روغن ميوفتن هرپنج دقيقه هم بزنيد تا ته نگيرن دنبه ها كه طلاي شدن سريع روغن صاف كنيد وجزغاله يا همان دنبه هاي برشته ازش جداكنيددودوباره داخل قابلمه تميزي بريزيد دوعددپياز متوسط دوعدد چوب دارچين يك قاشق مرباخوري زرچوبه ودوپيمانه ماست بهش اضافه كردم بهش دوساعت زمان ميدم با شعله كم تا عطر دارچين طعم پياز به خورد روغن بشه بعدازدوساعت ماست ها دورده شده وبه رنگ طلاي درميان دوباره صاف ميكنيم وداخل ظرف تميزي ميريزيم . 📌توجه توجه📌 اسید آراشیدونیک روغنهای حیوانی سبب افزایش HDL و کاهش LDL می شود. از نظر طب اسلامی وطب سنتی خواص روغن حیوانی بیشمار است. از آن جمله می توان به استخوانسازی. کاهش غلظت خون. کاهش چربیهای زاید شکم. شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن اشاره کرد. تغذیه ی سلولهای خود عضله ی قلب از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت میشود. یکی از ارکان طول عمر وجوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است.روغن حیوانی در ساختمان شیمیایی روغن های حیوانی اسیدهای چرب کوتاه زنجیر بیشتری به کار رفته است ضمن اینکه اشباع شده هستند، در حالی که روغن های گیاهی اسیدهای چرب زنجیر طولانی غیراشباع بیشتری دارند. به فرموده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم سن انسان که به پنجاه سال رسید سزاوار نیست که شب را روز کند و شکمش از روغن حیوانی خالی باشد. (البته مصرف روغن حیوانی برای جوانان هم بسیار مفید میباشد و مقصود از این سخن ضرورت مصرف این روغن برای کهنسالان میباشد) امام صادق (ع) فرمود: به همان اندازه که روغن حیوانی مصرف میشود. به همان اندازه چربی از بدن شما دفع می شود (یا می سوزد) یکی از بهترین درمانهای چاقی مصرف مداوم روغن حیوانی با غذاهاست. اگر احیانا دچار مشکلات خونی مانند قند خون، فشار خون، چربی خون و این قبیل بیماریها هستید مصرف روغن و کره حیوانی را به مقدار کم به شما توصیه میکنیم، مطمئن باشید ضرر نمیکنید زیرا علت اصلی این امراض مصرف روغن نباتی است. @sofrebanovanbeheshti
👇 مامان علی وفاطمه😍😍😍 شیر 4 لیوان آرد برنج 2لیوان آرد گندم 2لیوان شکر 1لیوان تخم مرغ یک عدد بیکینگ پودر 1ق چ زردچوبه نمک پودر دارچین و زنجبیل و زیره و رازیانه هرکدام 1 قاشق چایخوری مواد فوق را در ظرفی مخلوط کرده با چنگال کمی میزینیم یا یکدست شود سپس به مدت یک الی دو ساعت در یخچال یا جای خنک استراحت می دهیم برای پخت ابتدا در تابه یک ق چ روغن ریخته میگذاریم کاملا داغ شود سپس یک ملاقه از مواد را در تابه ریخته کمی تابه را می چرخانیم تا مواد در تما سطح تابه بطور یکنواخت پهن شود و به نازکی نون لواش دربیاید وقتی یکطرف سرخ شد برمیگردانیم تا طرف دیگرش سرخ شود نکته مهم اینکه مواد نباید در روغن شناور شود فقط هر بار کمی روغن درحد چرب کرده تابه کافیست ضمنا وقتی کماج را پشت رو میکنید اگر دیدید روغن ندارد یک ق چ روغن اضافه کنید فقط در همین حد نکته دوم اینکه مواد هنگام پخت نباید زیاد غلیظ باشد بلکه باید روان باشد و به راحتی در کف تابه پخش شود ، چون آردموجود در مواد پس از یکی دوساعت استراحت پف میکند و به اصطلاح عمل می آید و باعث غلیظ شدن مواد میشود میتوان هنگام پختن به اندازه نصف تا یک لیوان شیر و یا آب سرد به مواد اضافه کرده خوب مخلوط کنید سپس آن را در تابه بریزید نکته سوم اینکه حتما در تهیه کماج از هر دو آرد یعنی آرد برنج و آرد گندم استفاده شود آرد برنج طعم سنتی کماج را میسازد و آرد گندم باعث نرم و لطیف شدن آن میشود درنهایت اگر کماج های نازک دوست‌ دارید مایع آن را کمی رقیق تر در نظر بگیرید حتما درست کنید و نوش جان فرمایید @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد 1 کیلو خامه طبیعی نیم کیلو کره کبیعی نیم کیلو شکر 2 لیوان آب 1/5 لیوان زعفران نیم مثقال گلاب نصف لیوان هل یک قاشق چایخوری عرق هل نصف استکان شیره انگور دوسوم لیوان شیر یک استکان سرخالی. شکر و آب رو قاطی می کنیم و روی شعله با حرارت بسیار ملایم میگذاریم تا شکر حل بشه نه اینکه بجوشه. زعفرانو هم دم می کنیم. آرد رو الک می کنیم و کنار می گذاریم. همه مواد رو پیمانه کرده کنار می گذاریم. حالا داخل یک قابلمه خامه و کره رو همزمان میریزیم و حرارت رو متوسط می گذاریم تا به نقطه جوش برسن. کره و خامه در حال جوش رو یکسره هم می زنیم تا خوب مخلوط بشن. اونوقت آرد الک شده رو با ملاقه اضافه می کنیم و هم میزنیم به طوری که از جوش نیفته. اگه لازم شد کمی شعله رو بیشتر می کنیم. این ترکیب رو تا زمانی هم میزنیم که بوی خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده و به اصطلاح نخودی بشه. (این ترکیب به صورت مایع و کمی غلیظه و هم زدنش یکنواخت و راحته) بعد، از شعله برش میداریم و همزمان شربت و زعفران و گلاب و ... همه رو میریزیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن. خیلی نیاز به هم زدن نداره بعد از ترکیب شدن مواد، قابلمه رو به دوطرف تاب میدیم تا حلوامون یه تیکه بشه و به دو طرف قابلمه بره. این حلوا رو هم میتونیم توی دیس بکشیم و تزئین کنیم و هم می تونیم به صورت قیف های کوچیک تک نفره آماده کنیم. وجود خامه، به این حلوا طعم خوشایند خاصی میده که اکثرا خوششون میاد. @sofrebanovanbeheshti
👇 بلغورگندم ۲پیمانه نخود،لوبیا،عدس ترکیب این حبوبات ۱پیمانه سبزی آش خردشده ۲۰۰گرم پیاز سرخ شده ۳ق غ سیرسرخ شده ۱ق غ نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعناداغ ۲ق غ کشک ساییده شده ۲پیمانه بلغورگندم وخیس کرده به مدت ۳الی ۴ساعت بعدمیگذاریم بپزه سپس حبوبات پخته شده وسبزی آش وبه بلغوردرحال پخت اضافه میکنیم. درظرفی جداگانه سیروپیازسرخ شده وبافلفل وزردچوبه مخلوط کرده وسپس همراه کشک به آش اضافه میکنیم. وقتی آش لعاب داد وخوب جاافتادداخل ظرف موردنظرمیکشیم وبانعناداغ تزیین میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
👇 سه تاژله رنگی درست کردم هرکدوم رو بایک ونیم لیوان آب جوش حل کردم روی بخارآب بن ماری کردم ریختم توظرف گذاشتم تاببنده بعدبرش زدم به صورت مربع(عکسش بالاهست) بعدژله آلوئه ورا روبایه لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم تاخنک شه بعدیه لیوان شیرکه به دمای محیط رسیده بوداضافه کردم... ژله خورده هاروریختم توقالب تادوسانت مونده به لبه قالب بعدژله آلوئه ورا روریختم روش ویه تکون دادم که تاته قالب بره گذاشتم تویخچال چندساعت تاکاملاخودشوبگیره بعدچندثانیه قالبتونو توآب گرم نگه دارین ودورژله تونوآزادکنین وبرگردونین توظرف موردنظر😍😍😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان گلم ان شاءالله از فردا پست های سلامت و تغذیه سالم 🍎در کانالمون قرار میگیره هرکس که علاقه مند سلامت خودش و خانواده اش هست عجله کنه 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ کانالمون رو دنبال کنید ضرر نمیکنید😉😉😉😉 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
شام دیشب ما ❤️ آش ساک و اشترودل
👆 مواد لازم پیاز داغ به اندازه یه پیاز بزرگ عدس یه استکان زردچوبه و نمک سبزی اسفناج خرد شده تقریبا نیم کیلو گوشت چرخ کرده قلقلی شده به مقدار دلخواه ،، اگرم نبود اشکال نداره چاشنی این غذا آبلیمو هست به مقدار لازم آرد برنج تقریبا 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه : پیاز داغ کرده کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد به اندازه 3 لیوان آب ریخته و عدس رو اضافه کنید تا بپزد، فلفل و نمک هم بزنید بعد که عدس پخت اسفناج رو ریخته وقتی اسفناج هم پخت ، آرد رو با کمی آب رقیق کنید و به اش اضافه کنید، فقط زود هم بزنید تا آرد گوله نشود و زود لعاب بدهد ، بعد ، برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
خمیر اشترودل مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اجزاي هر برای غذا 👇👇👇👇👇 ☘️سبزي قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج -وشنبليله .-. 🌿سبزي اش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج (اگر فصل اسفناج نبودكمي برگ چغندر) 🌱سبزي دلمه :شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- 🍃سبزي كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز 🍀سبزي پلو؛ تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه 🎋سبزي خورشت كرفس :نعنا-جعفري سبزي ماهي:گشنيز وكمي شنبليله,...... 🔴اگر سبزي قورمه سبزي تون حجم زيادي ومدت زمان طولاني ميخواين فريز كنيد سرخ نكنيد 🔴وقتي قورمه سبزي درست ميكنم در اخر پخت كمي شنبيله خشك بهش اضافه ميكنم عطر بينظيری به خورشت ميده. @sofrebanovanbeheshti
#ماسوره ماسوره های سبد حصیری ( basketweave ) از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک استفاده میشه. پرکاربردترینش 2B# ، #48  هستش. ادامه دارد...... @sofrebanovanbeheshti  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا