#غذای_محلی
#قازیاغی_پلو با پنیر برشته😋😋
قازیاغی یه جور سبزی خودرو محلی هست که بهش تره هم میگن!
من خشک کرده اش رو داشتم
و به صورت کته باهاش پلو گذاشتم!!
برای پنیر برشته هم، پنیر که ترجیحا محلی باشه رو رنده کردم و تفت دادم تو روغن و یه دونه تخم مرغ اضافه کردم چند دقیقه ای به هم زدم و زردچوبه هم اضافه کردم، شوید خشک هم کمی اضافه کنیم خوب میشه،
اگر پنیر شور بود دیگه نمک اضافه نمیکنیم!
پنیر برشته یه غذای محلی از خطه ی شمال هست؛
معمولا کنار سبزی پلو و باقالی پلو میل میشود!
بر خلاف تصور خوشمزه هم هست😋😋😍
نوووش جاااان
@sofrebanovanbeheshti
#بریانی اصفهان
#غذای_محلی
نمک و فلفل سیاه ودارچین و زردچوبه و نعنا به مقدار لازم
گردو ، خلال بادام به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
جگر سفید گوسفند(شش) ۱۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
ابتدا وضو میگیریم وکار خود را با نام خدا شروع میکنیم.
ذکر گفتن حین کار فراموش نشود.
۱- گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع کمی دارچین،زرد چوبه،فلفل و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).
۲- جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل و دارچین وزردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید.
۳- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه و جگر سفید را چرخ کنید. سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
۴- مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود
۵- مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با قلوه کبابی ، گردوی خرد شده ، و ریحان … تزیین کنید ومیل کنید.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#غذای_محلی
#مجبوس
با گوشت خروس
غذای بوشهری
با مرغ یا گوشت یا ماهی درست میشه انواع ادویه هم داره و تند و تیز هست
گوشت خروس رو با پیاز و سیر رب ( میتونه گوجه میکس شده هم باشه چون رب من خونگی هست همونو زدم) تفت دادم و بهش رازیانه چوب دارچین تخم گشنیز فلفل سیاه و قرمز زردچوبه ادویه کاری دونه هل اضافه کردم اینا رو میشه آسیاب کرد ولی اینجوری خوشمزه تر و متفاوته
گذاشتم گوشت خروس که پخت برنج و زعفران کم شوید رو اضافه کردم و دم دادم. و کشمش هم برای تزیینش تفت دادم
این غذا خیلی معطر هست و ما هم تندش دوست داریم حتی پسرم😉
چوب دارچین و ... همشون قابل خوردن هستن با غذا
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۷۶ استاد پرهیزگار .MP3
907.4K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه76🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti