#ترشی_لیته
#ترشی_لیته_خرفه_مخلوط👇
خرفه یک کیلو،بامیه یک کاسه
متوسط،پودرفلفل قرمز4ق غ
نمک3ق غ،سیرسه یاچهارحبه
،بادمجان متوسط یک عدد،
سرکه سیب برای پخت بامیه
وبادمجان یک لیوان.
سیاه دانه
یک ق م،
بادمجان وبامیه روباسرکه
توی قابلمه گذاشتم وقتی
سرکه جوشیدگازروخاموش
کردم درب ظرف روبستم تا
بابخارخودش نرم بشه .بعد
نیم ساعت درب ظرف رو
برداشتم ووقتی کاملاسرد
شدبابقیه موادهمه رودرمخلوط
کن ریختم وهمه باهم له شدن
درحین مخلوط شدن دولیوان
سرکه اضافه میکردم تاخوب
موادبه خوردهمدیگربروند
مقدارسرکه بدلخواه هست
اگر خواستین شل ترباشه
میتونین سرکه روبیشتر
بریزیدولی اگه خواستین
غلیظ باشه همون سه لیوان
کافیه.
لیته آماده شده رو
درشیشه ریختم ودوساعت
صبرکردم هوای اضافی آن
دراومدبعددرش روبستم.
ازدوروزبعدمیتونین بخورین
ولی اگه یک هفته تاده روز
بمونه خوشمزه ترمیشه وجا
میفته.
خواص این ترشی:رفع تشنگی
به علت وجودخرفه وسرکه
سیب،
،رفع یبوست،کاهش وزن
تنظیم قندخون به علت وجود
خرفه.
تنظیم حرکت روده بزرگ
به علت وجودبامیه.
سیاه دانه سردی سرکه
وخرفه روتعدیل میکنه.
@sofrebanovanbeheshti
#برگه_زردالو،
#برگه_الوسیاه،
#البالو_خشک،
#برگه_شلیل،
#لواشک_هلو_شلیل
عکس دسته جمعیشون😂
هر میوه ای که خواستید برگه کنید
روسرش رو ورق میکنید به ارومی دور هسته میوه رو با چاقو باز میکنید واروم نه ضخیم ونه نازک برش میدیم توی سینی که خیلی کم چرب کردیم میچینیم نباید روی هم باشن بعد میگذاریم افتاب تقریبا ۲ روز طول میکشه ۱ روز میمونه بعد روز بعد برش میگردونیم ۱روزم اون طرفش بمونه کافیه اگر بیشتر بمونن سیاه میشن البته بسته به افتاب هر شهری فرق میکنه شاید زودتر هم خشک بشه وقتی خشک شد جمع میکنیم چون گفتم بیشتر بمونه سیاه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#آلو_خورشتی 👇
الوی زرد درشت هستش الوچه نه
یه قابلمه رو بگذارید اب جوش که اومد الو رو بریزید داخل ابجوش پوستش که شکاف برداشت بریزید تو سبد پوست نازکی میده بکنید بگذارید تو سبد ترجیحا چوبی بگذارید جلوی افتاب تاخشک شه
@sofrebanovanbeheshti
#برگه_آلو
مناسب برای
#ترشک_خانگی👇
میوه های تابستانی رو خشک کنید
الو البالو برگه زردالو تیکه های کوچک لواشک برگه سیب زرشک وووووو
همه رو باهم مخلوط کنید بریزید تو شیشه
حالا رب انار یا رب زغال اخته رو با کمی اب جوشیده ولرم و کمی نمک یا بجای اب از اب زرشک استفاده کنید کمی رب رو رقیق کنید بریزید روی برگه ها در شیشه رو محکم کنید یکماه بگذارید کنار یخچال نباشه
یه ترشک سالم و خیلی خوشمزه برای بچه هایی که ترشک بیرون و میخورن و دندونشون داغون میشه
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۰۰ استاد پرهیزگار .MP3
945.1K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه100🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti