صفحہ ۱۶۹ استاد پرهیزگار .MP3
992.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه169🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#لیموعمانی😍👇
یه سریش خشک شدند ولی هنوز کامل نه...یه سریم شستم ونمک زدم وگذاشتم یه روز رو پارچه بمونه. تا پوستش نازکتر بشه وزودتر خشک بشه..
یه قابلمه را آب کردم ..یه لیوان سرکه وکمی نمک داخلش ریختم...گذاشتم جوش بیاد..لیموها رو شستم وداخل آب به مدت ده ثانیه ریختم..درآوردم وبکشی کردم ودوباره در همون آب درحال جوش این بار یه دقیقه ریختم وتو سبدی ریختمشون ودیگه اینبار آبکشی نکردم...
من یه پارچه را روی بند آپارتمانی پهن کردم وهمه جهاتشو با سوزن ونخ کوک زدم تا محکم بشه (چهار طرف ووسط وکناره هاشو)لیموها که خنک شدن با خلال چوبی سوراخ ریز زدم وبه همین صورت که تو عکس مشخصه روی پارچه گذاشتم ...
روزی یه دفعه هم زیر ورو میکنم تا یکنواخت خشک بشن...من آلو را هم پوست گرفتم وبه همین روش روی بند گذاشتم ویه توری هم روشون کشیدم تا گرد وخاک روشون نشینه چند روزه خشک شد...من نگذاشتم خشک خشک بشه..گوشتی تر برداشتم..
خوشمزه وعالی شدن ..هم لیمو عمانیها وهم آلوها .ان شاالله درست کنید واز عطر وطعمش لذت ببرید..التماس دعا🙏🙏❤️❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سه_شنبه_های_مهدوی
میدانی یوسف زهرا؟
یک پیام رسان قطع شد نت قطع شد همه مضطر شدند😔
صبح تا شب به انتظار آمدنش نشستند و دعا میکردند و پیگیری که وصل بشه
ولی
"روزِ روزش احدی دل نگرانِ تو نبود"
آیا وقت مضطر شدن برای نبودنت نرسیده؟!!!
که اللهم عجل لولیک الفرج واقعی بگیم🤔🤔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آب_سیب 🍎🍏🍎🍏
اول شستم بعد چهارقاچ کردم دانه هاشم گرفتم😉
بعد با آبمیوه گیری آب شو گرفتم
سریع باید میل بشه چون تغییر رنگ میده😋😋
با تفاله اش هم لواشک میشه درست کرد!
مثل لواشکای دیگه
می گذارم بپزه اگه نیاز به له کردن داشت با پشت قاشق له کنید بعد اگه دوست داشتین میتونین بسته به ذائقتون نمک یا آب لیمو اضافه کنید که من بدون افزودنی و خالص دوست دارم!
بعد که خنک شد تو سینی پهن میکنیم تا خشک بشه!
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یک_تخم_مرغی_مغزدار👇
شکر۱لیوان/
شیر۱لیوان/،
تخم مرغ۱عدد/
وانیل کمی/بیکینگ پودر۱غذاخوری/
روغن مایع۱/۴لیوان/
آرد۱+۱/۲ لیوان
مواد میانی:سیب ۳عددخلال شده وبدون پوست/
دارچین و شکر به میزان لازم/
کشمش پلویی۱/۴پیمانه
همه را با هم مخلوط کرده
ابتدا تخم مرغ وشکر و وانیل را با همزن ۱۰دقیقه زده تا کشدار وحجیم شود،روغن و شیر را همریخته در حد مخلوط شدن زده ومخلوط ارد وبیکینگ پودر را در سه مرحله اضافه دورانی همزده،نیمی از مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و کل سطح مواد کیک را با مواد میانی پوشش دادهودوباره مابقی مواد کیک را ریخته و رویش را هم با مواد میانی پوشش داده در فری که از قبل۱۵دقیقه با درجه۱۸۰ گرم شده گذاشته تا زمانی که پخته شود،البته ما این دستور را دو برابر کردم چون برای اموات خیرات دادم🌺🌺🌺😋😋
@sofrebanovanbeheshti