eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_توبه ☘ #صفحه_190 🆔 @sofrebanovanbeheshti
Quran_Page (190).mp3
3.5M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه190🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
190.mp3
921.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۹۰ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آش_ترش👇 @sofrebanovanbeheshti
😍 فاطمه بانو برنج سه پیمانه معادل400گرم کدوحلوایی یک کاسه ابگوشت خوری حبوبات شامل لوبیاچیتی،لوبیاسفید، عدس وباقلا کوهی مجموعا 400گرم سبزی آش یک کاسه ابگوشت خوری سرخالی پیاز چهارصدگرم تخم انار آسیاب شده پنج قاشق غذاخوری کاملا پُر رب انار ملس نیم کیلو شکر سرخ بمقدار لازم روغن و ادویه بمقدار لازم 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 اوووممم چ آشی😍😋😋 اول از همه بانام خدا حبوبات و برنجمونو خیس میکنیم. چند ساعت بعد، اول حبوبات رو میگذاریم بپزه تا کاملا پخته بشن. بعد با گوشت کوب، اونها رو نیمکوب میکنیم. کدوحلوایی هم جداگانه میگذاریم بپزه و اون رو هم کمی نیمکوب میکنیم. قابلمه ای سه برابر برنج انتخاب میکنیم و برنج رو با آب میگذاریم کاااملا باز بشه و له بشه. هرموقع آبش کم بود، میشه بهش آب جوش اضافه کرد. بعد، حبوبات و کدوحلوایی رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حرارت رو کم کم میکنیم تا این مواد به آرومی باهم قل بخورن و جا بیفتن و غلیظ بشن. در این حین پیازداغ آشمونو آماده میکنیم. به این ترتیب که پیازهای کااملا خورد شده یا رنده شده رو با روغن فراوون یا کره فراوون سرخ میکنیم و بهش زردچوبه فراوون، نمک کافی، کمی فلفل سیاه و خیلی کم ادویه کاری میزنیم. خوب که سرخ شد، تخم انار اسیاب شده، سبزی آش، و نصف رب انار رو بهش اضافه و خوب مخلوط میکنیم. این ترکیب خوشمزه رو اجازه میدیم کمی جلز و ولز کنه و بعد به آش اضافه میکنیم😋 حالا تو این مرحله، شما باید ترش و شیرینی آشتونو بسته به ذائقه تون تنظیم کنین. درست مثل خورش فسنجون☺️ من از شکر سرخ نیشکر استفاده کردم به دودلیل؛ هم سالمتره و هم رنگ آشم رو تیره تر میکنه. خلاصه با ذره ذره اضافه کردن رب انار و شکر، یک طعم ملس مناسبی به آشتون بدید و اجازه بدید با حرارت کم کاملا جا بیفته. و اما نکااات📢 🔶پایه ی این آش برنجه، پس باید دائما بهم زده بشه؛ مبادا مثل آش رشته به حال خودش رهاش کنید که ته میگیره!!هرچند دقیقه یکبار اونو بهم بزنید. 🔶میتونید بجای برنج کامل از نیمدانه استفاده کنید ولی من از برنج استفاده میکنم 🔶رب انار من ملس بود و لذا نیم کیلو همش استفاده شد. اگه رب انارتون خیلی ترشه، کمتر استفاده کنید تا ترشی آش زننده نباشه 🔶سبزی این آش،همون سبزی آش های معمولی مثل آش رشته است و تفاوتی نداره 🔶ازبین حبوباتش، باید میزان باقلاکوهی از بقیه ی حبوبات کمی بیشتر باشه. 🔶درهرمرحله ای از پخت آش اگه احساس کردید خیلی غلیظ و کم آب شده،میتونید بهش «آبجوش»اضافه کنید. خب دیگه همه ی نکات رو گفتم. نوش جانتون 🌸هدیه به محضر مادرامام زمان حضرت نرجس خاتون صلوات🌸✨ @sofrebanovanbeheshti
۱. این پیازداغهای خوش رنگ اون هم از مواد آش که در حال جا افتادنه @sofrebanovanbeheshti
۲. مواد پیاز داغ بعد از اضافه کردن سبزی و رب انار، به این رنگ در میاد @sofrebanovanbeheshti
۳. غلظت آش در انتها باید به اینصورت باشه @sofrebanovanbeheshti