۲۶.🔅استراحت ده دقیقه ای خمیر
سطح کار رو ارد پاشی میکنیم و ارووم خمیر رو برمیداریم و روی سطح اردپاشی شده میگذاریم و روش رو باپلاستیک میپوشونیم👈 تا ده دقیقه باید استراحت کنه
(بعد ده دقیقه دوباره باید خمیر رو به شکل مستطیل با وردنه کشی صحیح در بیاریم☝️
و بعد باز پنج تا بزنین و بعد استراحت ده دقیقه ،،،ما باید در نهایت سه بار ، خمیر رو پنج تا بزنیم)
در تمام مراحل ارد پاشی سطح کار فراموش نشه
@sofrebanovanbeheshti
۲۷.🔅باز کردن خمیر به شکل مستطیل با وردنه کشی صحیح
بعد استراحت ده دقیقه ای اول👈دوباره خمیر رو باز میکنیم به شکل مستطیل و دوباره پنج تا میزنیم
و دوباره روش رو میپوشونیم و استراحت ده دقیقه میدیم
خمیر که خودش مستطیل هست شماها فقط به همون شکل بازش کنین و در نهایت باز مستطیل شه
@sofrebanovanbeheshti
۲۹.🔅باز کردن خمیر و اماده برای قالب زدن
خوب بعد دومین استراحت ده دقیقه ای 👈 دوباره خمیر رو باز میکنیم ، پنج تا میزنیم و روش رو با پلاستیک میپوشونیم
استراحت اخر (استراحت سوم )رو میگذاریم تا نیم ساعت باشه
بعد خوووب سطح رو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو با همون روش صحیح وردنه کشی ، باز میکنیم
🔴دقت کنین ، نازک نکنین
خمیر هزارلا اماده استفاده است 👆👌
@sofrebanovanbeheshti
یک قاشق عسل رو با دو تا سه قاشق ابجوش خوب مخلوط کنین
و با برس روی خمیر بکشین
دقت کنین خیلی کم👌 انگار دارین دیوار رنگ میکنین در این حد👆
۳۰.🔅شهد زدن به خمیر
@sofrebanovanbeheshti
۳۱.🔅پاشیدن پودر قند روی خمیر شهد زده شده
پودر قند رو خمیر هزارلاتون بپاشین و با کف دست پخشش کنین و اضافه هاش رو از روی خمیر پاک کنین
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_زبان👇
۳۲.🔅قالب زدن خمیر هزارلا
حالا شروع میکنیم به قالب زدن
و به اروومی شیرینیها رو به سینی بدون کاغذ روغنی منتقل میکنیم
دقت کنین اگه زیر کارتون اردپاشی شده نباشه تو قالب زدن به مشکل میخورین
@sofrebanovanbeheshti
۳۳.🔅چیدن شیرینی ها در سینی و رومال زدن
نحوه چیدن شیرینی ها تو فر خیلی مهمه👇
نباید فاصله بین شیرینی از دو سه میل بیشتر باشه
وگرنه هنگام پف کردن کج میشن👍
پس فاصله هاشون خیلی کم باشه در حد دو سه میل (کمتر از فاصله های من)
زعفرون دم کرده غلیظ رو به یه زرده تخم مرغ مخلوط کنین و روی شیرینی ها با برس بکشین
هرچی زعفرون بیشتر باشه شیرینی ها در نهایت خوشرنگ تر میشه
در صورت تمایل کنجد هم بپاشین
@sofrebanovanbeheshti
۳۷.🔅شیرینی زبان با خمیر هزارلای دست ساز خانگی
اینا شیرینی زبان های اولین بارم هستن
قالبم کوچیکتر بود و کنجد هم پاشیده بودم و اون بار پنج دقیقه اخر گریل هم روشن کردم
دمای فر نه خیلی خیلی باید داغ باشه و نه خیلی کم وگرنه پف شیرینی خراب میشه
از قبل فر رو باید روی دمای ۲۰۰ درجه گرم کنین حدود بیست دقیقه قبل
بعد سینی شیرینی رو در فر بزارین
وقتی دیدین😍 شیرینی ها پف کردن دما رو به ۱۸۰ بیارین
وقتی شیرینی ها طلایی شدن یعنیپختن
برای من حدود ۳۰ دقیقه طول کشید
@sofrebanovanbeheshti
مرحله آخر🔅شربت سرد ریختن روی شیرینی های داغ
نصف لیوان اب با نصف لیوان شکر روی حرارت بزارین تا جوش بیاد و شکر حل شه و بعد یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنین
👆این کار رو از قبل باید انجام بدین تا شربت خوب خنک شه
روی شیرینی های داغ ، با قاشق شربت بریزین( هر شیرینی یه قاشق بسه)
بعد در صورت دلخواه پودر پسته یا نارگیل بپاشین
دوستان آموزش تمام شد.
نکات:
ناخن هاتون کوتاه باشه که خمیر پاره نشه
این خمیر مثل خمیر شیرینی نیست که اگه خراب شد بگین خب از اول بازش میکنم اصلا همچی چیزی نیست
پس باید نهایت دقت رو بکنین
با این خمیر ، شیرینی پاپیونی و هر شیرینی دیگه که با هزارلا باشه رو میشه درست کنین فقط نحوه پیچیدن ها و قالب زدن ها فرق میکنه
شیرینی ناپلئونی هم با همین خمیر هست فقط بعضی از مراحلش مثل موقع اضافه کردن روغن کمی متفاوت هست که انشالله در اینده نزدیک اموزشش میگذارم
امیدوارم لذت برده باشین.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_زبان
#شیرینی_پاپیونی
شیرینی پاپیونی به همین روشه شیرینی زبان پیش میره تا جایی که قالب میزنیم بعد از قالب زدن فقط خمیر رو میگیریم دستمون یه پیچ میدیم و بعد تو سینی فر میزاریم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_زبان
#شیرینی_پاپیونی
میتونید دستور رو ۲یا ۳ برابر کنید یه دو سه ساعتی وقت بگذارید وخمیر با کیفیت درست کنید بعد خمیر رو بگذارید روی کاغذ روغنی به مربعهای ۱۲×۱۲تقسیم کنید وببرید بگذارید روی هم فریز کنید هر وقت خواستید در بیارید فقط وفقط توی یخچال بگذارید تا یخش باز بشه
نکته مهمش این هست که حتما حتما خمیر باید خنک باشه حتی قالب رو هم بگذارید یخچال تا خنک باشه
@sofrebanovanbeheshti