#طنز_آشپزی
صندوقدار میپرسه پیتزاتون چند قسمت بشه؟ ۶ یا ١٢ قسمت؟🤔
دختره میگه وای نه من ١٢ تا نمیتونم بخورم همون ۶ قسمتش کنید!😐
من 🤦♂️
صندوق دار 😧
پیتزاها 😜
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاک کردن نعنا خشک👌👌
#کلیپ_تصویری
#تجربه👇
از هر نوع ترشی میتونین استفاده کنین
برای درست کردن پنیر
اما از ماست استفاده میکنن که پر برکت تر میشه ....
ولی اگه ماست ندارین مقداری مایه ترش به شیرتون بزنین تا پنیر بگیرین و شیرتون اسراف نشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هویج_و_گردو👇
🍰🍰🍰 ۴عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با یک لیوان شکر البته اگر هویجتون شیرین نیست میتونید یک ونیم(۱/۵)پیمانه شکر بریزید و خیییلی کم نمک .با همزن برقی اینقدر هم زدم تا حجمش زیاد شد و رنگش روشن.
حالا ۱لیوان سرخالی روغن مایع اضافه کردم کمی هم زدم.
حالا ۲لیوان آرد سفید رو با ۱یا ۲ق غ دارچین و ۱ق غذاخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم و به مواد قبلی اضافه کردم کمی هم زدم .در آخرین مرحله ۲لیوان هویج خام ریز رنده شده و نصف لیوان گردوی خورد شده رو به مواد قبلی اضافه کردم و با لیسک آروم هم زدم.مواد کیک کمی سفت و چسبناکه ایرادی نداره بعد از پخت پوک میشه.داخل قالبم رو چرب کردم.مواد کیک رو داخلش ریختم داخل فر ۱۷۰درجه به مدت45دقیقه تا بپزه😉رماح
من نصف لیوان نارگیل تازه ی رنده شده هم ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_به
با شیره انگور👇
به رو خرد کردم وبخار پز کردم و گلاب زدم
بعد از خنک شدن توی شیشه ریختم وروشو شیره انگور ریختم تاروی به هارو بپوشونه و حدود یک هفته در یخچال گذاشتم تا شیره به خورد به بره
من چشمی درست میکنم چون شیرینیاش با شیره هستش
من دو تا به را خرد کردم شیره هم تا جاییکه روی به رو بپوشونه می ریزم مقدار خاصی نمیتونم بگم
بسیار لذیذ ومقوی
@sofrebanovanbeheshti
اینم یه ایده ی زیبا برای مراسم استقبال از همسر😁
هرچند میدونم شما از این بهتر و شکیل تر رو بلد هستید فقط خواستم یادآوری کنم که وقتی همسر تو این روزهای گرم از راه می رسه یه پذیرایی کوچولو و زیبا داشته باشید😍😍😍
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_خیس_نارگیلی 👇
کرم نارگیلی👇
پودر نارگیل ۲لیوان
شیر ۱ و ۱/۲لیوان
کره ۲۰ گرم
شکر ۱/۲لیوان
نشاسته ذرت ۲ق غذاخوری
شکر+شیر+نشاسته ذرت یا نشاسته گندم (درصورت نداشتن حذف کنید)مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید(حرارت کم) وقتی شکر حل شد کره را اضافه کنید تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه .
بعد پودر نارگیل را اضافه میکنیم مخلوط کرده به مدت ۱۰ دقیقه تا به غلظت برسه با حرارت کم باید باشه تا مایع غلیط بشود حرارت را خاموش کرده.میگذاریم تا خنک بشه.
مواد کیک :
ارد۱لیوان
شیر ۱/۲لیوان
اب گرم۱/۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۱/۳لیوان
بکینگ پودر۲ق چ یا(۱ق چ بکینگ پودر+۱ ق چایخوری جوش شیرین)
نمک کمی
وانیل۱/۴ق چایخوری
پودر کاکائو ۱/۲لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر کاکایو+ارد+نمک+بکینگ پودر را مخلوط کرده الک میکنیم وکنار میگذاریم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ شکر شیر وانیل روغن مایع و اب گرم را با همزن دستی میزنیم بعد مواد خشک را اضافه کرده مواد این کیک مقداری شل میباشد .
قالب ۲۰ الی ۲۲ را کاغذ روغنی انداخته نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته چک کنید درصورت پخت شدن از فر خارج کنید و مواد کرم نارگیلی را روی ان یکنواخت پهن کنید
بعد بقیه مواد کیک را روی ان ریخته شعله پایین را خاموش کرده طبقه پایین فر گزاشته و گریل را روشن کرده و حرارتش را کم میکنیم تا با حرارت گریل پخته شود به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته وقتی پخت از فر خارج کرده با گاناش تزیین کرده ومیگذاریم چند ساعتی در یخچال تا مواد نارگیلیش منسجم بشه بعد نوش جان میکنیم.
عامری نسب
@sofrebanovanbeheshti