eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 به جای قیف از چه چیزی استفاده کنیم؟ 👇 اگه برای خامه باشه که باید حتما از قیف پارچه ای یا پلاستیکی استفاده کنید برای شکلات وبریلو میتونید از پلاستیک فریزر که کمی سوراخ کردید استفاده کنید...باکاغذروغنی هم میتونید قیف درست کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 تزیین ماست 🌹 یک برش از خیار رو به شکل بال پروانه در آوردم. ار پوست خیار برای شاخک و تن پروانه استفاده کردم . گل ها هم از گلبرگ گل محمدی استفاده کردم ❤️ @sofrebanovanbeheshti
👇 با دستور استاد معصومه رسولی شیر یک لیتر(۴ لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر قهوه ۲ ق غذاخوری پودر ژلاتین ۴۰ گرم ( ۴ ق غذاخوری) خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم شیر و ژلاتین و قهوه و شکر رو بن ماری میکنیم (روی حرارت غیرمستقیم بخار آب قرارمیدیم) تا ژلاتین و شکر کاملاً حل بشن پنیر و خامه رو با همزن میزنیم که یکدست بشه مواد شیری که از دما افتاد، پنیر و خامه رو بهش اضافه میکنیم قالب موردنظر یکم چرب میکنیم،مواد رو میریزیم و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده 🌷دستور اصلی به جای قهوه، از ۲ بسته پودر کاپوچینو استفاده کرده بود 🌷من داخل مواد دو عدد موز پوره شده و یکم شکلات چیپسی ریختم 🌷این مقدار شکری که تو دستور آمده شیرینی ملایمی به دسر میده، میتونین بیشتر بریزین 🌷این دسر بخاطر پنیر و خامه اش بافت نرم و لطیفی داره 🌷با مقدار موادی که تو دستور آمده، همین قالبی که ملاحظه میفرمایین که حجمش ۵ پیمانه هست،کاملاً پُر شد و دو تا قالب تک نفره سعی کردم همه نکات رو بگم ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین😍 @sofrebanovanbeheshti
کیک خل و چل 😂 بر گرفته از😉 👇 (البته فکرمیکنم روانی که اسم این کیک هست با اون روانی که ما فکر میکنیم فرق میکنه😉) ۱لیوان نیم ارد گندم ۱لیوان چای ولرم میخواستم قوری بشورم دیدم چایی داره گفتم حیفه بریزم تو همین کیک😂😂😂😂 ۱ق غ سر صاف بکینگ پودر یه کوچولو وانیل ۱ ق سرکه ۱تخم مرغ سس شکلاتی ۳،۴تا ق غ حوصلم نگرفت پودر کاکائو از تو یخچال در بیارم سس دم دستم بود همونو ریختم😁😁😁 روغن ۵ ق غذاخوری شکر نصف لیوان همه موادو با هم قاطی کردم و هم زدم ریختم تو تابه دو طرفه رو گاز حرارت کم نیم ساعته اماده شد .بد نشد برای وقتایی که خیلی تنبلیمون گرفته و هوس کیک هم کردیم خوب جواب میده😉رماح @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی ✅ تدابیر فصل پاییز 🍁🍂🍁 ۱) انجام حجامت پاییزه 👌 ۲) پوشاندن بدن مخصوصاً بعد از حمام حتماً سر خود را بپوشانید و بلافاصله بعد از حمام از منزل خارج نشوید. ۳) سعی کنید شب‌ها قبل از خواب 😴😴 در بینی خود یک تا دو قطره روغن بنفشه بچکانید تا از گرفتگی بینی 👃 و زکام جلوگیری شود. ۴) از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماری‌های این فصل این میوه‌ها و گیاهان را در اختیار انسان‌ها قرار داده است که عبارتند از: شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود 🎃🍎🍏🍇🍍 ۵) سعی کنید از آب یخچال استفاده نکنید و از آبی که با یخ سرد شده باشد که به طور مطلق پرهیز کنید . ۶) به خاطر اینکه هوا مسموم 😷😷 است صبح در خانه اسفند دود کنید و یا اینکه اگر ممکن است در فضای کار هم اسفند دود کنید البته گاهی هم می‌توانید سیاهدانه را مثل اسفند دود کنید. ۷) از آنجا که هوا در این فصل خشک است یک کتری آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت هوا تامین شود و اگر داخل کتری کمی گل بابونه و یا برگ اکالیپتوس🍃 بریزید که دیگر فوق العاده است. ۸) در روایات توصیه شده هر روز صبح یک انگشت عسل مصرف شود. ۹) به صورت مرتب و هفتگی سوپ و آش با سبزیجات فصل تهیه کرده و میل کنید. ☘🍀🌿 ۱۰) از خوردن خوراکی‌هایی که با این فصل سازگاری ندارد به طور مطلق پرهیز کنید مثل هندوانه، خیار، گوجه مخصوصاً به صورت سالاد 🍉🍅🍉 ۱۱) از خوراکی‌های گرم و تر بیشتر استفاده کنید مخصوصاً کسانی که سوداوی مزاج هستند مثل: انجیر خشک، خرما، شیر و عسل، روغن زیتون، سوپ و آش‌های آبکی و خوراکی‌هایی که در شماره ۴ به آن اشاره شد. 🍲 ۱۲) گاهی اوقات کندر را بجوید تا مغز گرم شود و از زکام جلوکیری کند. 😇 ۱۳) از عطرهای گرم مثل عطر گل محمدی 🌺🌸 و مانند آن استعمال کنید.در خانه گلاب را اسپری کنید 👌♥️🌺 ۱۴) از دمنوش‌های گیاهی گرم استفاده کنید به ویژه گیاهانی مثل اسطوخدوس، بادرنجبویه، بابونه، آویشن، بهارنارنج، عناب، سنبل الطیب، به لیمو، گل محمدی و… ☕☕☕ ۱۵) از غذاهای سرد ❄❄ پرهیز کنید و آنها را با مصلح مصرف کنید برای مثال در خوردن برنج سفید، 🍗مرغ، دوغ، 🐟ماهی و مانند آن افراط نکیند. ۱۶) غرغره آب نمک و استنشاق با محلول رقیق آب نمک را هر شب قبل از خواب و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن انجام دهید. (استنشاق یعنی آب را از بینی بالا کشیده و از دهان به بیرون بریزیم که با این کار فضای پشت حلق خود را شستشو می‌دهیم) ۱۷) از غذاهای سرخ کرده، چرب و فست و فود دوری کنید. 🍕🌭🍟🍔 ۱۸) در وعده صبحانه ارده و شیره میل کنید چرا که هم گرم و تر است و هم انرژی لازم را برای شما در یک روز سرد فراهم می‌کند. ۱۹) هویج را بخارپز نموده و با روغن زیتون و لیموترش تازه میل کنید تا مزاج شما را نرم کند. ۲۰) صبح‌ مویز و بادام میل کنید. عالیه👌👆 ۲۱) گاهی از انفیه 👃 استفاده کنید. (انفیه پودری است که در دماغ می‌کشند تا با عطسه‌های مکرری که ایجاد می‌کند فضولات سینوس‌ها و مغز تخلیه شود)(قبل از انفیه حتما بخور بدهید)👆♥️👆 ۲۲) کف پاهای 👣👣 خود را با پوشیدن جوراب‌های پشمی گرم نگه دارید مخصوصاً اگر منزل شما سرامیک است در بعضی جاها جوراب‌هایی که با پشم گوسفند تهیه شده عرضه می‌شود. ۲۳) از نشستن در جاهای سرد ❄بپرهیزید. ۲۴) یک چفیه یا شال پشمی دور کمر خود ببندید مخصوصاً کسانی که استعداد سنگ کلیه دارند. ۲۵) گاهی اوقات شب قبل از خواب کف پاها 👣👣 و ملاج سر 🤕 را با روغن‌های گرم ماساژ دهید.👌👌عالیه ۲۶) صبح یک قاشق غذاخوری خاکشیر را با یک لیوان آبجوش و کمی نبات یا عسل همراه با چند قطره گلاب میل کنید بسیار مفید است. ۲۷) راه انداختن کرسی در خانه بسیار مفید است که شرح فواید آن در این مقال نمی‌گنجد.👌 ۲۸) انجام بادکش گرم به خصوص در ناحیه کمر و ریه‌ها بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود.♥️👌♥️👌♥️👌♥️ ۲۹) صبح ناشتا در فصل سرما و خشک❄ مصرف یک استکان آب جوش بسیار مفید است اگر بالنگو و قدومه داخلش باشه بهتر 👌🌺👌 و از نوشیدن آب سرد یخچالی در این هنگام اکيدا اجتناب شود بخور های مناسب و غرغره فراموش نشود آز آب سیب و آب سیب پخته با به و هلو یا برگه هلو ♥️♥️ حتما روزانه استفاده کنید ⬅️⏪⬅️در هفته حتما حریره بادام بپزید خانوادگی بخورید و مصرف شیر بادام👌🌺👌🌺 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
منبع و خفݧ چریڪۍ اینجاسٺ •°| 😎 💯 🌿 |•° https://eitaa.com/joinchat/1974796324C10b8267c37 ازجملہ‌خفن‌هاےایتا❤️🖇 😌📿
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟
هدایت شده از 
4_297669198144867365.MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا 👇 خوب ظاهرش که مشخصه چطور چیده شده اما موادش پیاز سیب زمینی بادمجون هویج و گوجه است که همه رو حلقه کردم چیدم پشت هم گوشتش هم گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده و ادویه و نمک و آرد نخودچی ورز دادم بازم حلقه ای گذاشتم لا به لاشون بعد تو یه تابه رب و یکم سرخ کردم با ادویه آب جوش اضافه کردم و ریختم رو غذا باید آب جوش باشه که گوشتا وا نرن و خودشونو بگیرن زعفرونم دوست داشتین بزنین☺️ @sofrebanovanbeheshti
خانم خونه ❤️بانوی نمونه🌷 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز چــهارشنبہ: ناهار : بابـ الحوائج؛امام کاظـــم (درود خدا بر او باد) شـام :شـمس الشـموس ؛امام رضا(درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ضبط-150.m4a
37.07M
و سلامت مدرس : خانم اصلاح سبک زندگی در جهت سلامت. 💥اصلاح تغذیه جلسه 16 💥پاکسازی همه ورودیها از حرام 1 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کیک رابین یا شیفون با سس شکلاتی و خمیر ژلارد کیک:شکر۱لیوان/ تخم مرغ۴عدد/ آرد یک ونیم لیوان/ اب۱/۴لیوان/ روغن مایع۱/۴لیوان/ وانیل۱/۴ق مرباخوری/ بیکینگ پودر۱ق مرباخوری/ مواد میانی:👇 موز۲عدددرشت حلقه شده،شکلات چیپسی/ گردو خرد شده/ شهد مربا برای مرطوب کردن کیک/ سس شکلاتی غلیظ به جای خامه فرم‌گرفته برای مابین کیک👇 کرم شانتی کاکایویی۸۰گرم شیر سرد۱۵۰گرم که آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد برای کاور کردن کل کیک سس شکلاتی رقیق برای تزیین روی کیک تخم مرغها،وانیل،شکر را درظرف ریخته انقدر زده تا کرم رنگ و کشدار وحجیم شود بعد آب،روغن را اضافه در حد مخلوط شدن زده ودر آخر مخلوط آرد ،بیکینگ پودر را در سه مرحله اضافه با قاشق دورانی همزده مواد را در قالب ۲۵سانت که کف ان را کاغذ و دورش را فقط چرب کردم ریخته ودر فری که از قبل با درجه۱۷۰گرم کردیم گذاشته به مدت یکساعت البته باید چک شود وچون دمای فرها متغییر هست،یک شبانه روز گذاشته در محیط بماند و بعد خامه کشی کرده، به سه قسمت کردم وبعد با شهد مرطوب وسس شکلاتی غلیظ ،موز،گردو،شکلات چیپسی ریخته به همین ترتیب ادامه داده، بعد رویش را کرم‌شانتی فرم‌گرفته وسس شکلاتی رقیق و خمیر ژلارد تزیین کردم سس شکلاتی👇 پودر کاکایو۲غذاخوری/ شیر۲لیوان/ نشاسته ذرت۲ ق غذاخوری/ آرد۲ق غذاخوری/ شکر۴ق غذاخوری/ شکلات تخته ای۱۰۰گرم همه را مخلوط روی حرارت گذاشته تا غلیظ وکمی سفت شود به جای خامه ما بین کیک با همین دستور نصف مقدار درست کردم رقیق برای روی کیک تجربه اول بود که مابین خامه فرم‌گرفته نگذاشته بودم معرکه شده بود @sofrebanovanbeheshti