۵-باید همه ذرات کاملا حل بشه و هیچ ذره ای باقی نمونه❌
می تونید روی بخار کتری قرار بدید که کامل حل بشه
@sofrebanovanbeheshti
۶-حالا این تیغه های هم زن رو به هم زن وصل کنید و مواد رو به مدت تقریبا ۵ دقیقه با دور کند و ده دقیقه با دور تند بزنید
@sofrebanovanbeheshti
۱۰- حالا ظرف خالی رو از فریزر بیرون میآریم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدیم 🌬🌬
@sofrebanovanbeheshti
۱۱- بعد از ۳ساعت از یخچال خارج کنید
و روی مواد رو هم پودر نارگیل میپاشید
@sofrebanovanbeheshti
۱۲- یه سینی مقابل تون قرار بدید و خیلی آرام مواد که الان مثل ژله بسته شده و سفت شده رو توی سینی یا دیس یا... برگردانید
@sofrebanovanbeheshti
۱۳- حالا با یک چاقو که خوب چرب شده شروع میکنید به برش دادن
از کاتر های شکل دار هم می تونید استفاده کنید ولی خب چاقو بهتر میشه و خرد ریز اضافه نداره 😉
@sofrebanovanbeheshti