eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 💠 توصیه های استاد تقی نیا برای ماه مبارک رمضان: ✅ بهترین خوراکی برای وعده ی که می تواند از جلوگیری کند مصرف است. ❌ از خوردن ماست در وعده ی بپرهیزید موجب می شود. 👌روزه بگیرید تا بمانید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌙 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 (تندخوانی) جزء هشتم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی - میرداماد.mp3
8.35M
🍃من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی 🍃تو کی به دین کرامت از خود مرا برانی 🎤 👌بسیار دلنشین   @sofrebanovanbeheshti
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۲۵گرم ماست ۲۵۰گرم نشاسته ۲۵۰گرم کره ۲۵گرم بیکینگ پودر ۱چهارم ق چ وانیل+زعفران یا رنگ زعفرانی+ آب به مقدار لازم شربت برای شیرین کردن به میزان لازم آب250گرم حدود یک لیوان/ شکر1کیلو حدود ۴ لیوان/ گلاب یک چهارم پیمانه/ وانیل1ق غذاخوری/ جوهرلیمو1دوم ق چایخوری. تقریبی ۱.ماست ونشاسته را درکاسه ای مناسب میریزیم ۲.ماست ونشاسته رو باقاشق کاملا باهم مخلوط میکنیم ۳.در کاسه راگذاشته دردمای آشپزخانه به مدت حداقل۵ساعت استراحت میدهیم ۴.بعداز زمان استراحت آرد الک شده و کره به دمای محیط رسیده رااضافه کرده باهمزن برقی میزنیم ۵.باهمزن میزنیم تا کاملا یکدست شود ۶.زعفران وبیکینگ پودر راهم اضافه کرده هم میزنیم ۷.اگر مایه زولبیا خیلی سفت بود یک قاشق گلاب اضافه کرده هم میزنیم ۸.مایه زولبیا آماده شد👌 ۹.مقداری ازمایه را داخل قیف یکبارمصرف ویاظرف سس میریزیم ۱۰.شربت راگرم کرده روبه داغی تقریبا روغن را هم داغ کرده حرارت را متوسط میکنیم ۱۱.مایه را به صورت دایره دایره کنارهم درروغن ریخته واجازه میدهیم تاسرخ شود برمیگردانیم تاطرف دیگر هم سرخ شود ۱۲.زولبیای سرخ شده را ازروغن خارج میکنیم ۱۳.وسریع درشربت گرم قرارمیدهیم تاشربت به خورد زولبیا برود این مرحله برای من خیلی جذابه شمامیتونین حرکت شربت رو داخل بافت زولبیاببینید😍😍😍 ۱۴.زولبیا را ازشربت خارج کرده ودرصافی قرارمیدهیم زولبیاهای ما آماده شد😋😋😋 البته بامقدار موادی که براتون میفرستم تقریبا دوبرابر این مقدار زولبیا خواهیدداشت😍 شهد یا شربت زولبیا😋👇 آب وشکررو روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش اومدجوهرلیمواضافه کرده میگذاریم سه دقیقه بجوشه خاموش میکنیم بعدولرم شدن وانیل وگلاب رومیریزیم. برای زولبیا اگه دوست داشتین چندتادونه هل بندازین توشربت ✅دوستان تجربه خودم اینه که ماست ونشاسته روخوب مخلوط کنید بگذارید۵ساعت بمونه بعدکره وآرد وبیکینگ پودر روبهش اضافه کنیدوباهمزن بزنید اگه خیلی سفت بودکمی گلاب بزنید😉 زولبیای پروانه ای شکل رو هم باهمین مواد وباقالب نان پنجره ای آماده میشه به این صورت که قالب را درروغن گذاشته تا گرم شده سپس درمایه زولبیا زده وبعدقالب را در روغن داغ زده تکان داده تازولبیا ازقالب جداشده وسرخ شود 👌👌👌👌 غلظت مایه زولبیا رو در پست بعدی بصورت کلیپ ببینید👇😍😍👏👏 مامان علی وفاطمه دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز هشتم قلب من یک بام دارد دو هوا ‌لحظه ای صحن گوهرشاد و دمی پایین پا... ❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 میشه خمیر شیرینی بامیه رو تو یخچال نگهداری کرد ؟ 👇 من ۲ روزی نگه داشتم خدا رو شکر بعد از این که درست کردم مشکلی پیش نیومد ولی بازم اگر تونستید همون روز خمیرو استفاده کنید چون تخم مرغ داره بهتره که نمونه @sofrebanovanbeheshti
👇 بامیه درست کردم ببینید این همون شکرکه؟😢 توی چه ظرفی بهتره نگهداری شه؟ 👇 شکرک زدن بخاطر شربت بارتون هست،که باید نکات دقیق رعایت بشه تا شکرک ایجاد نشه. شربتتونو حتی بعد از درست شدن هم نباید هم بزنید باید خودش بجوشه بعد با ۱ قاشق یه کم بردارید ببینید غلظتش خوبه یا نه @sofrebanovanbeheshti
👇 من با فوندانت و گیلیسیرین کار نکردم میشه برام توضیح بدید؟ 👇 فوندانت که آماده لوازم قنادی دارن، باید نشاسته زرت روی سطح کارتون بریزید فوندانت رو پهن کنید بعد قالب بزنید یا طرحتونو روش بگذارید ببرید. برای قسمت قرمز هم باید فوندانت رو رنگ قرمز ژله ایی بزنید و دوباره سطح کار نشاسته زرت بعد با وردنه پهن کنید خمیر رو طرح روش بزنید و ببرید دورش رو @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا الان ۲۰۰ هزار تومن جمع آوری شده که تقریبا سه تنور نان میشود 😔 عجله کنید از افطاری دادن به مردم ضعیف شهر جا نمونید 🏃‍♀🏃‍♀ ما امیدواریم به لطف خدا و حمایت شما عزیزان ان شاءالله امسال هم بتونیم مثل سالهای گذشته ماه رمضان چندین تنور نان از چند نانوایی خریداری کنیم 🤲😘 کماکان منتظر کمک های نقدی شما عزیزان هستیم ولو اندک🌷🌷🌷 6395_9911_5573_4577 بانک سپه(قوامین سابق) اعظم رنجبر دیفانی لطفا بعد از واریز به آی دی خانم رنجبر عزیز اطلاع بدید👇 @YaSahebazaman110 واریز تا دوشنبه ششم اردیبهشت 🆘 ممنون از همراهی و همکاری همیشگی تون 🌷🌷🌷
👇 آرد ۲۵۰ گرم ،اب ۱لیوان و نصفی ،کره ۲۵ گرم ،تخم مرغ ۳تا۴ عدد وانیل نوک ق چایخوری اب و کره رو گاز میگذاریم به محض جوش امدن ارد یکباره میریزیم توش و هم میزنیم حدود ۱۰ دقیقه روی گاز همش میزنیم تا مثل حلوا وسط ظرف جمع بشه بعد که خاموش کردیم میریزیم تو همزن کمی میزنیم تا خمیر ولرم بشه تخم مرغها رو یکی یکی میشکنیم و دوباره هم میزنیم تخم مرغ چهارم نگه میداریم اگر خمیرمون خوب بود لازم نیست اونو اضافه کنیم اگر هنوز سفت بود اونم اضافه میکنیم خمیر این بامیه کمی باید سفت باشه بعدخمیرو تو قیف میریزیم با ماسوره کنگره دار تو روغن داغ سرخش میکنیم وتو شربت از دما افتاده میندازیم بعد از سرخ شدن اگر خواستید خوش رنگتر بشه ۲ قاشق شربت بار به خمیر اضافه کنید من چون میخواستم ترد بشه شربت بار نریختم چون اگر شربت نداشته باشه زمان بیشتری میبره تا سرخ و خورکگ بشه در نتیجه خوش رنگتر میشه من چون نمیخواستم خیلی شهد داشته باشه شربتم تقریبا سرد بود اگر بخواید شهد بیشتری داشته باشه حتما باید دمای شربت ۵۰ درجه باشه شربت بار👇 ۱ لیوان اب،۲لیوان شکر،نصف کمتر لیوان گلاب،گلوکز ۱ ق غ،جوهر لیمو نوک ق چایخوری،زعفران دم کرده غلیظ اب شکر گلاب رو حرارت میگذاریم تا بجوشه اصلا هم نمیزنیم بعدکه جوشید جوهر لیمو زعفران گلوکز بهش اضافه میکنیم فقط با قاشق چوبی هم میزنیم و دورشو با برس خیس میکشیم تا شکری اگر هست پاک بشه وبعد یکم حرارت بیشتر میکنیم تا شربت غلیظ بشه نکته: میتونید تمام مواد بجز گلوکز با هم بریزید تو همون مرحله اول بعد که جوش امد گلوکز بریزید فقط نباید همزده بشه رماح @sofrebanovanbeheshti