eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
KhanevadeMotaali03-18k.mp3
7M
(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 💞 برخی اثرات طبیعی ازدواج و موانع آنها " 💕 @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
جلسه دوم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
👇 سیب زمینی بزرگ ٢عدد تخم مرغ ۴عدد نمک وزرد چوبه و فلفل به میزان لازم سیب زمینی آب پز کرده پوست کنده ورنده میکنیم تخم مرغ ها را اضافه کرده با ادویه و نمک خوب مخلوط میکنیم که مایع یکدست بشه اگه مواد خیلی سفته میتونید یه تخم مرغ دیگه اضافه کنید اگه سیر هم دوست داشته باشید دو عدد داخل مواد رنده کرده بعد سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 ۱ - مرغ به ازای هر نفر یک تکه ۲ - گردوی آسیاب یا رنده شده (بستگی داره دوست داشته باشید زیر دندون حس بشه یا نه ) یک لیوان ۳ - پیاز رنده شده یک عدد بزرگ ۴ - سیر رنده شده ۴ حبه ۵ - رب انار ۱/۳ لیوان ( بسته به ذائقتون کم و زیاد کنید ) ۶ - شکر یک قاشق غذاخوری پر ( اگه دوست دارید ملس بشه که بجای شکر از کشمش هم میتوانید استفاده کنید ) اگرم که ترش دوست دارید فقط رب انار کنید ، البته به نظر من ملس خوشمزه تره 🌹 نمک فلفل روغن زردچوبه به دلخواه ابتدا مرغ رو با آب بگذارید روی گاز ، دوسه تا قل که خورد آب کفی که روی مرغو میگیره دور بریزید بعد با پیاز و فلفل دلمه ای و نمک فلفل زردچوبه بپزید و وقتی پخت اون رو ریش ریش کنید و یکم با پیاز رنده شده تفت بدید 🌹 در یک قابلمه روغن ، سیر و پیاز رنده شده ، زردچوبه ، گردوی آسیاب شدتون رو یکم تفت بدید و چند قالب کوچولوی یخ و مقداری آب سرد اضافه کنید تا به گردوها شوک وارد بشه و روغنش حسابی دربیاد ، دو تا سه ساعت بگذارید گردوها بپزن ، هر چه مدت پختش بیشتر باشه رنگ فسنجونتون تیره تر میشه ، در طول مدت پخت اگه آبش کم بود آب سرد اضافه کنید ، پس از مدت زمان پختمون ، مرغ ریش ریش رو که از قبل با پیاز داغ تفت داده بودیم رو اضافه میکنیم ، اگر آب مرغ هم داریم صافش میکنیم و با شکر و رب انارمون مخلوط میکنیم و به قابلمه اضافه کرده و یک ساعت میگذاریم جابیفته ، اگرم آب مرغ اضافه نیومده شکر و رب انار رو در یه مقدار آب سرد حل میکنیم ، نباید خورشتمون خیلی آبکی باشه ، هر چی بیشتر جابیفته خوشمزه تره @sofrebanovanbeheshti
👇 مرغ رو با چند تکه هویج و پیاز و فلفل دلمه و کمی نمک آب پز میکنم . بعد پیاز سرخ میکنم . مرغ اب پز شده رو ریش ریش میکنم و اضافه میکنم و یکم تفت میدم . اگه بخواهید رب اضافه کنید رب و ادویه رو هم در این مرحله اضافه کنید و کمی تفت بدهید و گرنه که زعفران اضافه میکنیم و باز چند تکه فلفل دلمه اصافه میکنیم و زرشک هم اضافه کرده و آب مرغ رو اضافه میکنیم میگذاریم چند جوش بخوره تا جا بیفته ☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلاژ هنرزیبای شب یلدای خواهر خوبمون زهرا خانم🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان عزیزم خدا قوت💪 چند تا براتون آوردم تا انگیزه مون برای کار در منزل و بیشتر بشه و بدونیم این کارهایی که در منزل انجام میدیم چقدر ارزش و بها داره😘 خانم خونه کاراتون رو بی ارزش و تکراری فرض نکنید ⛔️ 15 حدیث از رسول گرامی اسلام (ص)و امامان معصوم (ص)در مورد 1. هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند... (پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله) 2. در هربار شیر مکیدن نوزاد، خداوند ثواب آزاد کردن یک بنده را به زن میدهد. (پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله) 3. جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است. (امام علی علیه السلام) 4. بهترین زنان زنی است که برای شوهرش خوشبو باشد. (امام صادق علیه السلام) 5. چند گروه از زنان با حضرت زهرا(س) در قیامت محشور میشوند. یکی از آنان زنانی هستند که بر بداخلاقی شوهر خود صبر میکنند. (امام صادق علیه السلام ) 6. هیچ چیز برای زن در شب اول قبر بهتر از رضایت شوهرش نیست. (امام محمد باقر علیه السلام) 7. یک لیوان آب دست شوهر دادن بهتر از یک سال نماز شب خواندن و روزه گرفتن است. (پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله) 8. چون زنی به شوهر خود آب گوارایی دهد خداوند 60 گناه او را میبخشد. (پیامر اکرم صلی الله علیه وآله) 9. هیچ زنی نیست که دیگ غذایش را بشوید،مگر آنکه خدواند او را از گناهان وخطا ها می شوید. (فاطمه سلام الله علیها) 10. هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن عرق کند، مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد. (فاطمه سلام الله علیها) 11. هیچ زنی نیست که لباس ببافد (بدوزد)،مگر آنکه خداوند برای هر نخی صد حسنه می نویسد وصد گناه محو می کند. (فاطمه سلام الله علیها) 12. هیچ زنی نیست موی فرزندان خود شانه بزند ولباس آنان را بشوید ، مگر آنکه خداوند برای هر مویی حسنه ای بنویسد و برای هر موی گناهی را پاک کند واو رادر چشم مردم زینت دهد. (فاطمه سلام الله علیها) 13. بهتر وبرتر از همه اینها رضای خدا ورضای مرد از همسرش است .رضای همسر رضای خدا وغضب همسر غضب خدا می باشد. (فاطمه سلام الله علیها) 14. هیچ زنی نیست که با اطاعت همسرش بمیرد مگر آنکه بهشت بر او واجب میشود. (فاطمه سلام الله علیها) 15. هيچ زنى نيست که شوهرش را يکبار آب دهد (يک ليوان) مگر اينکه اين رفتار براى او از عبادت يک سال که روزهايش را روزه بگيرد و شبهایش به شب زنده دارى مشغول باشد بهتر است وخداوند در عوض هر بار که شوهرش را آب دهد ، شهرى در بهشت براى او بنا مى کند وشصت گناه از او می آمرزد.(امام صادق علیه السلام) این 15 حدیث نشان می دهد که چقدر جایگاه زن و خانه داری او در منزل ارزش والایی دارد. منبع احادیث: کتاب وسائل الشیعه ج 2ص39 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 موادلازم ماش یک پیمانه برنج شکسته یک پیمانه پیاز یک عدد روغن زردچوبه فلفل ادویه دارچین به مقدارلازم طرزتهیه: ماش رو بشورید بعد بگذارین بپزه و له بشه برنج و اضافه کرده پیازداغ کرده وادویه جات واضافه کرده و بگذارید جا بیفته در آخر با‌فلفل ودارچین تزیین کرده نوش جان 😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
💟 #تقویت_مغز ✴️✍ در شروع صبح هروز یک عدد سیب تازه بخورید ✴️✍ مصرف کندر ، مویز ، بادام و کشمش نیز در افزایش تقویت ذهنی و حافظه بسیار مفید است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از امام باقر علیه السلام روایت است که فرمودند: (زمانی که می خواهید #سیب بخورید، ابتدا آن را بو کنید😌 و سپس بخورید، زیرا تمام بیماری های بدن را خارج می کند و مشکلاتی که از ناحیه ارواح [جن، میکروب، شیطان] برای انسان پیش می آید، تسکین می دهد). بحار. ج۶۶ .ص ۱۷۱ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۳ قاشق غذا خوری ژلاتین رو با آب سرد به روش بنماری( حرارت غیر مستقیم) حل میکنیم تا مایع شفافی بدست آید . ۳ پیمانه شیر و مقدار دلخواه زعفران و یک پیمانه شکر رو میریزیم تو قابلمه تا به جوش بیادو شکر حل بشه . بعد ۲ ق گلاب و کمی وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب باید آخر کار اضافه بشه که تلخ نشه بلافاصله بعد از اضافه کردن گلاب از روی حرارت برمیداریم . حالا ژلاتین هم دما رو به مواد اضافه میکنیم . بعد میریزیم داخل قالب چرب شده و میگذاریم تو یخچال تا بسته بشه خیلی هم راحت درمیاد. البته من چون دورنگ میخواستم قبل از ریختن زعفران مایع رو نصف کردم. به یکی زعفران زدم به یکی هم کاکائو. اگر چربتر دوست دارید میتونید خامه هم اضافه کنید ولی بدون خامه هم خیلی خوشمزه است.😋 حتما امتحان کنید😉👌 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
مرباهای یک همدانی 😁😋 البته در دست تکمیله.... 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹👇
: به نسبتا نازک خورد شده بدون پوست ۱ کیلو شکر۱ کیلو البته بنا به ذائقه متفاوته میتونید ۷۵۰ گرم بریزید هل سه چهارعدد گلاب کمی به رو داخل قابلمه مس ریخته تاسر به ها آب میریزیم روی گاز باحرارت زیاد ۲۰ دقیقه میذاریم تابپزه بعد شکر رو اضافه میکنیم و زیرش رو کم میکنیم هل ها رو هم اول ریختم.حدود۱۰ ساعت روی حرارت خیلی خیلی کم با در حتما بسته ومحکم میذاریم بپزه.حتی الامکان درش رو برنمیداریم که خوشرنگتر بشه.درآخر که با یه مربای سرخ و شفاف رو به رو میشیم😍 یه قاشق غذاخوری آبلیمو وگلاب رو اضافه کرده وبعدازسرد شدن داخل شیشه تمیز شسته وخشک شده میریزیم. نکته:اگر شکر زیادباشه شکرک میزنه کم باشه کپک میزنه اگر شیشه یا قاشق کثیف یا خیس باشه باز هم کمک میزنه اگر شربت به قوام لازم نرسیده باشه بازهم کپک میزنه من مرباهارو تو یخچال باز میذارم هیچ اتفاقی براشون نمیفته.اگر تویخچال نمیذارین حتما درشون سفت بسته باشه هوا نکشه . اینم تجربه شده خودمه که راضی بودم ازش.رنگ وبوش عالی👌 @sofrebanovanbeheshti
آلبالو ۲ کیلو شکر ۲ کیلو آبلیمو یه قاشق غذاخوری آلبالو هارو شسته هسته میگیریم شکر میپاشیم تویخچال یه شب تا فرداظهر میگذاریم قشنگ آب بندازه بعد رو گاز میگذاریم باشعله متوسط روش کف میکنه وبالا میاد حرارت رو تنظیم کنید وظرف رو هم بزرگ انتخاب کنید که سر نره کف روش رو هم با قاشق بگیرید حین پخت. در انتها که شربت قوام اومد وانیل و آبلیمو رو میریزیم وبعدازسرد شدن تو شیشه تمیز وخشک میریزیم باهمون شرایط نگهداری قبلی که گفتم خدمتتون. سعی کنید خیلی مربای آلبالو نجوشه که رنگش تیره بشه. @sofrebanovanbeheshti
: ۳ کیلو شلیل باپوست شکر ۱ کیلو آبلیمو یه قاشق مربا خوری شلیل هارو شسته و ورقه های نسبتا نازک میکتیم وخشک میکنیم شکر رو لابه لای شلیلها میریزیم و به مدت حدودا ۲۰ ساعت میذاریم یخچال تا آب بندازه وقتی آب انداخت روی گازباشعله زیاد میذاریم چون شلیل زود له میشه شعله نباید کم باشه.کف روش رو تند تند باقاشق تمیز وخشک جمع میکنیم.حدود ۴۰ تا۵۰ دقیقه طول میکشه اما خودتون زودتر هم چک کنید هم غلظتش رو هم انسجام شلیل هارو که له نشن.شعله زیاد باشه اما نه خیلی دیگه.درآخر یه قاشق مرباخوری آبلیمو رو میریزیم برای جلوگیری ازشکرک زدن.میذاریم سرد میشه ودر شیشه تمیز شسته وخشک شده میریزیم که کپک نزنه.درمورد قوامش هم دقت کنید اگر شل باشه باز هم کپک میزنه.رنگ وعطر این مربا واقعا واقعا عالی وبینظیره👌👌👌 تجربه خودم رو براتون نوشتم وخیلی هم راضیم امسال اولین بارم بود درست کردم به شرط حیات سالهای بعدهم درست خواهم کرد انقدر که راضی بودم😊😊 @sofrebanovanbeheshti
توت فرنگی ۲ کیلو شکر ۲ کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری توت فرنگیها رو شسته دم وبرگشون رو جدا میکنیم شکر رو لابلاش میپاشیم ومیگذاریم یخچال تافردا آب بندازه.وقتی قشنگ اب انداخت روی گاز با حرارت متوسط میگذاریم قابلمه بزرگ باشه چون کف میکنه وبالا میاد سر نره. کفش رو جمع میکنیم با قاشق خشک وتمیز.وقتی شربت قوام اومد خاموش میکنیم. درآخر آبلیمو رو میریزیم که شکرک نزنه. همه نکاتی که برای مرباهای قبلی گفتم رو هم رعایت بفرمایید به اضافه اینکه حتما توت فرنگی سالم انتخاب کنید له شده و لک دار نباشن. توت بوته ای خیلی خوشمزه وخوشبوتر از گلخانه ایش هست. بعد ازسرد شدن تو شیشه خشک وتمیز بریزین. نوش جان کلامی @sofrebanovanbeheshti