eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 كُلَّ صَباحََ أتَنَفَـسُّ بِحُبِّ الحُسِين(ع)... هر صبح... به عشقِ حُسین نفس می‌کِشَم ♥️ ✋ ‌صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏ است ای جان دلم صبح من آن روز بخیر است اسفند، اردیبهشتی‌ترین حالتِ زمستان است🌱 از همان ماه های خوبِ خدا که جان می‌دهند برای دل را به خیابان زدن‌های بی‌هوا و قدم زدن‌های طولانی ...😌 انگار تمامِ آدم‌ها، تن‌پوشی از مهربانی به تن کرده اند و لب‌های تمام عابران شهر، در صمیمانه ترین حالتِ لبخند است🤩 اسفند، به گرگ و میشِ صبح می‌مانَد، به خورشیدی در آستانه‌ی طلوع، و به رنگ‌های بنفش و سرد و بی روحی، در آستانه‌ی سبز شدن ... اسفند یعنی زمستان رفتنی‌ست ، یعنی بهار، در راه است 🌱 ســـــــــــــــــلام مهربونا خوشگلا زرنگا😍✋صبح زیبای اول هفته تون به خیر و به عشق اونم چه هفته ای 😉👌 هفته ای که به نام آقامون مزین شده 🤩 باید این هفته رو یه جور دیگه باشیم قشنگ تو رفتار و کردار مون منتظر بودن مشخص باشه خودت فکر کن ببین چه جورے میتونی منتظر واقعی باشی😍 راستی عکسهای بالا که بوی بهار میده و خیــــــــــــــــلے ناب و قشنگ هستن رو خانم امانی عزیز برام فرستادن 🤩کلی ذوق کردم از دیدنشون خدا خیرشون بده🤲 آخه آدم وقتی شکوفه میبینه روحش تازه میشه😌 اول هفته ای که با شکوفه شروع بشه و آخرش هم جشن باشه و ....چه شــــــــــــــــود😍🤩 خب بزن بریـــــــــ🏃‍♀ـــــــم برای رقم زدن این هفته ی پر از شــ🎊ـــادی و نور و رحمت و برڪت❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک خل و چل 😂 بر گرفته از😉 👇 (البته فکرمیکنم روانی که اسم این کیک هست با اون روانی که ما فکر میکنیم فرق میکنه😉) ۱لیوان نیم ارد گندم ۱لیوان چای ولرم میخواستم قوری بشورم دیدم چایی داره گفتم حیفه بریزم تو همین کیک😂😂😂😂 ۱ق غ سر صاف بکینگ پودر یه کوچولو وانیل ۱ ق سرکه ۱تخم مرغ سس شکلاتی ۳،۴تا ق غ حوصلم نگرفت پودر کاکائو از تو یخچال در بیارم سس دم دستم بود همونو ریختم😁😁😁 روغن ۵ ق غذاخوری شکر نصف لیوان همه موادو با هم قاطی کردم و هم زدم ریختم تو تابه دو طرفه رو گاز حرارت کم نیم ساعته اماده شد .بد نشد برای وقتایی که خیلی تنبلیمون گرفته و هوس کیک هم کردیم خوب جواب میده😉رماح @sofrebanovanbeheshti
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد برنج مرغوب نیم کیلو پودر قند 250گرم روغن جامد 250گرم(اگر کرمانشاهی باشه چه بهتر، روغن قنادی و روغن جامد خونگی هم میشه کره هم میشه باید دوغشو بگیرید، ترکیبی هم میشه، من شحم زعفرانی استفاده کردم) زرده تخم مرغ 2عدد(سفیده برنجی رو سفت میکنه) پودر هل 1ق چایخوری خرفه برای تزیین اول روغن نرم شده رو با همزن بزنید یکدست بشه، بعد پودر قند رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و حالا زرده های تخم مرغ و هل را اضافه میکنیم و با همزن برقی بزنید حالا همزن رو بگذارید کنار کم کم آرداضافه کنید و با نوک انگشتاتون ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد(حتما آرد و از الک ریز یا حریر رد کنید) برای ورز دادن تا زمانی که حجم که مواد به خورد هم برن و مخلوط بشن باید ورز داد ،مثل کیک نیست که بگیم هشت تا ده دقیقه بزنید، برای ورز دادن هم یکم مخلوط شد کافیه چون باید مواد روحتما از چرخ گوشت رد کنید. خمیر رو وقتی آماده کردید، قبل از چرخ کردن دو قسمت کنید به یک قسمت یک قاشق زعفران غلیظ اضافه کنید بعد چرخ کنید. من با چرخ گوشت دو بار چرخ کردم لطیف لطیف که شد، کف سینی کاغذ روغنی بیندازید، حالا شیرینی ها رو می تونید گرد کنید یا قالب بزنید یا گرد کنید روش مهر بزنید، بعد روش خرفه بپاشید،... بعد سینی روبه فر از قبل گرم انتقال بدین به مدت 20دقیقه با دمای180درجه البته بازم دمای فرها فرق داره خودتون با چاقو چک کنید اگه از سینی جابه جا شد پخته، بعد پخت حداقل تا نیم ساعت بهش دست نزنید یا اینکه بگذارید کامل خنک بشه، با این دستور50تا 55تا شیرینی میده. این خمیر استراحت نمیخواد. وزن تقریبی میزان شیرینی700تا800گرم گلاب نداره چون شیرینی رو سفت میکنه ولی اگه دوست دارید بیشتراز یه قاشق چایخوری نریزید. مواد را بعد مخلوط کردن حتما ازچرخ گوشت رد کنید عالی و باکیفیت تر میشه. شیرینی های سنتی مثل نون برنجی نخود چی و... موندگاری بالایی دارن مخصوصا نخودچی البته اگر از روغن جامد استفاده بشه نه کره چون کره موندگاری شیرینی رو میاره پایین، و درکل اواخر اسفند درست کنید بهتر هست و تازه تر😊 فاطمه حسناو علی عشقای مامان😍😍 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 لطفا نکات انتخاب لبو هنگام خرید وپخت لبو رو بفرمایید همینطور ،چطور لبو رو خشک کنیم برای استفاده از رنگش ممنون 👇 برای انتخاب و پختن لبو این دستور کمکتون میکنه https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/37451 برای خشک کردن لبو من لبو رو میشورم وقتی کاملا خشک شد برش های حلقه ای نازک برش میزنم.توی سینی استیل رو بخاری میگذارم تا کاملا خشک بشه بعد آسیابش میکنم بعد اینکه خشک شدو از رو بخاری برداشتین سریع آسیاب کنید تا رطوبت محیط رو جذب نکنه وگرنه سخت آسیاب میشه
👇 سس رو باید تا کیک داغ بریزم روش مثل کیک خیس ؟ 👇 کیکتون باید خنک شده باشه سس وقتی از داغی افتادولی هنوز گرمه رو کیک بریزد وگرنه غلیظ میشه و روی کیک پهن نمیشه @sofrebanovanbeheshti
👇 برای گاناش قهوه ای ،خامه به اضافه ی شکلات تخته ای قهوه ای،برای گاناش سفید ،خامه به اضافه ی شکلات سفید ،که میزان ترکیبشون تقریبا نصف نصفه ،هرچی شکلات بیشترباشه گاناش سفت تره وهرچه کمترباشه گاناش رون تروشل تره میتونید به جای گاناش سفید از بریلو صدفی هم کمک بگیرید خطهای سفیدشون روگردکشیدم البته چون نازک وکلفت یابافاصله ی مختلف کشیدم مدلشون فرق می کنه گاناش قهوه ای روریختم بعد باگاناش سفید روش خط کشیدم بعدش باسیخ چوبی ازیک طرف به طرف دیگه به جهت مخالف خط ها کشیدم ،میشه خطهای سفیدتون روگردم بکشید که اونوقت یه شکل دیگه میشه اسم قالبم هم شارلوت هست که جنسهاواندازه هاش متفاوته این قالب رو داخل قابلمه بزرگترآب ریختم ،باید نصف قالب روآب بگیره ،بعد که جوش اومد،مایه کیک روداخل قابلمه ی کوچیک ریختم وگذاشتم داخل قابلمه که آب داشت وقتی جوش اومددرقابلمه روکه دمی داره میگذارین زیرشو کم می کنین تانیم ساعتم بازنکنین بعدش چک کنین پخته بود۱۰دقیقه دم کنی روبگذارین باشعله ی خاموش داخلش بمونه بعد درش بیارین @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 ⚠️ ❌خونه رستوران نیست!❌⚠️ ☺️ باید به مادر خونه کمک کنید به ترتیب از شماره یک بخونید😉👌 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 پودر قند نصف لیوان کره ۱۰۰گرمی تخم مرغ ۱عدد وانیل نوک ق چایخوری آرد یک لیوان و دو سوم لیوان بکینگ پودر ۱ق قاشق چایخوری