#کیک_لوبیا_سبز👇
تخم مرغ ۴عدد
نمك،فلفل بميزان لازم
روغن مايع نصف ليوان
ماست 1ليوان
آرد 2ليوان
بكينگ پودر 2ق م
مایه لوبیاپلو بدون گوشت😉
ابتدا تخم مرغهارو توي ظرفي شكسته با همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد نمك ،فلفل را اضافه كرده روغن مايع و ماست را هم افزوده و آرد و بكينگ پودر را الك كرده طي چند مرحله مخلوط ميكنيم و خوب هم میزنیم
مواد مياني را هم اماده ميكنيم( لوبیاسبز پخته شده بدون آب رو با کمی روغن و پیازداغ فراوان )
حالا قالبمونو چرب كرده كمي از مواد كيك را داخل قالب ريخته بعد مایع لوبیاسبزرو ميريزيم و ماباقي مايع كيك را ريخته و توي فر با درجه حرارت ۱۸۰بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم ..
@sofrebanovanbeheshti
وسایل مورد نیاز برای کیک بستنی :😋😋😋
ظرف پیرکس مناسب
کاغذ روغنی
بستنی کاکائویی کیلویی به دلخواه
بستنی سفید کیلویی
کراکر (بیسکوییت دراز) یا کیک
چیپس شکلاتی و نقل های کوچک رنگی .... برای تزئین کیک بستنی
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
طرز تهیه ی کیک بستنی :
نحوه ی چیدن کراکر ها
ورقه ی روغنی را داخل ظرف پهن کنید. این کاغذ کمک می کند وقتی کیک بستنی آماده شد و اگر خواستید ظرفش را عوض کنید، به راحتی امکان پذیر باشد. ابتدا یک لایه کراکر بچینید، ممکن است مجبور شوید چند کراکر را نصف کنید. روی آن یک لایه بستنی سفید بگذارید. برای برداشتن بستنی می توانید از قاشق معمولی استفاده کنید و با یک لیوان آب ولرم تا بعد از برداشتن هر قاشق بستنی، قاشق را چند ثانیه شستشو دهید. این کار باعث می شود بستنی به قاشق نچسبد. روی لایه ی بستنی باز کراکر بچینید.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
حال یک لایه بستنی کاکائویی روی آن بگذارید. اگر یک لایه صاف نبود نگران نباشید، با گذاشتن کراکرها صاف می شود. پس باز روی بستنی کاکائویی هم یک لایه کراکر بچینید. باید سریع عمل کنید تا بستنی آب نشود. باز یک لایه بستنی سفید و بعد باز هم یک لایه دیگر کراکر بچینید. در آخر هم باز یک لایه نازک تر از قبل بستنی سفید بگذارید
اگر از کیک استفاده کردید کیک را به دوتا سه قسمت تقسیم کنید
ظرف را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهیدوبعد به ظرف سرو منتقل کرده و با شکلات آب شده و ترایفل و... تزئین کنید
👌👌به دلخواه میشه از میوه های خوردشده مخلوط با بستنی استفاده کرد👌👌👌
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_سنتی👇
یک لیوان آرد سنگک
سه چهارم لیوان شکر
سه چهارم لیوان آب
نصف لیوان مخلوط روغن جامد و مایع
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🌺دوتا نکته مهم درمورد روغن🌺
۱. ممکنه یک تا دوقاشق روغن اضافه تر لازم باشه بستگی به آرد داره پس باید صبرکرد تا بعد از مخلوط شدن روغن وآرد اگر آرد نیازداشت وخیلی خشک بود بهش اضافه کرد
۲. بهترهست میزان روغن جامد رابیشتر از روغن مایع درنظربگیریم چون درنهایت حلوا منسجم تر میشه
طرز تهیه:
اول آرد رو به تنهایی تفت میدیم تا رنگش تیره تر بشه
من همیشه حرارت رو متوسط روبه بالا میگیرم و یک دقیقه یکبار هم میزنم که حدود ده دقیقه تا یکربع زمان میبره تابه اصطلاح آرد بوداده بشه
🌹🌹🌹🌹
مرحله بعدی که خیلی مهم هست الک کردن آرده تا هیچ گلوله ای نداشته باشه🌹🌹🌹
حالا آرد رو به قابلمه بر میگردونیم وروغن را اضافه میکنیم و روی حرارت کاملا مخلوط ویکدست که شد شهد رو آرام آرام اضافه میکنیم
طرز تهیه شهد👈👈👈مخلوط آب وشکر روی حرارت فقط وفقط در حد مخلوط شدن که ذرات شکر حل شود
نکته👇👇👇
اگر مخلوط آب و شکرزیاد روی حرارت بمونه حلوا خشک وسفت میشه
در مرحله آخر هم گلاب و زعفران اضافه شود وباز مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و حرارت خاموش☺️☺️☺️
نوش جان😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یک_تخم_مرغی👇
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر 1 و نیم پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 م خ سر پر
پودر کاکائو 2غ
تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر و روغن رو در ظرفی ریخته و همزده تا مواد یکدست بشه بعد شیر رو اضافه کرده و همزده بعد آرد رو در چند مرحله اضافه میکنیم.
بعد مواد رو نصف کرده که به یک قسمتش کاکائو رو اضافه میکنیم .
قابلمه رو شعله قرار میدهیم تا داغ شود و روغن و آرد پاشی میکنیم
یه ملاقه از مایع سفید میریزیم بعد یه لایه از مواد کاکائویی.
در آخر با خلال دندان از مرکز به طرف بیرون قابلمه میکشم .
تا روی کیکمون طرح دار بشه .
در قابلمتون رو دم کنی بگذارید و با شعله پخش کن بگذارید روی گاز .
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه باز نشود .
بعد از نیم ساعت با خلال دندان چک کنید که وسط کیک پخته یا نه .
نوش جان ☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
دیشب بهار نارنج دم کردم به تنهایی تلخ شد 🙈🙈🙈خوب بار اولم بود 😊
بعد رفتم نت دیدم برای مرباش نوشته باید بجوشونی و آبش رو عوض کنی تا تلخیش بره بعد مربا درست کنی .
دیگه این شد که دم نوش تلخ بهار نارنج رو نریختم بره .وصبح پاشدم مرباش کردم .😂😂
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بالرین_یخچالی😋
✍مواد لازم
شیر ۴پیمانه
شکر1+یک سوم پیمانه
ارد سفید ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
پودرکاکایو۲ق غ
کره یک بسته 50گرمی
بیسکوییت پتی بور یا اناتا سه بسته وانیلی یاکاکائویی
🍜طرز تهیه
ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده (ارد،نشاسته،کاکائو،شکر)
چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید
مواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید تا کمی مواد حرارتش کم بشه
حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وبیسکوییت بعدی رو آغشته به شیر وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وبه دلخواه تزیین کنید ۲۴ ساعت یا شب تا صبح در یخچال بگذارین بعد نوووش جان کنید.
🔴من چندتا دونه شکلات هم آخرکاربه موادم اضافه کردم☺والبته قالبی درست کردم اول دورظرفم بیسکوییت چیدم ته قالبم مقداری سس ریختم بعدبیسکوییت وهمینطورتاظرفم پربشه
🔴گردوخردشده هم کمی لابلاش ریختم😋
🔴بانصف موادی که فرستادم میشه این ظرف کیک یخچالی روآماده کرد😉
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سبزی_مجلسی👇
سبزی کوکو نیم کیلو
یه حبه سیر
2عدد تخم مرغ
نمک و زردچوبه و فلفل
نون تست
من اول تخم مرغ رو با هم زن میزنم تا خوب پف کنه و بوی زخم آن گرفته بشه بعد سبزی کوکو رو اضافه کردم و سیر رنده شده و ادویه ها رو خوب مخلوط میکنیم
بعد داخل نان های تست رو به صورتی که در عکس میبینید در میاریم
بعد در ماهیتابه کمی روغن ریخته ، نان تست رو در ماهیتابه میگذاریم و با قاشق از مواد کوکو میریزیم داخل نون و با قاشق روی آن را صاف میکنیم ، میزاریم تا کاملا سرخ بشه بعد بر میگردونیم و طرف دیگشم سرخ میکنیم
🌸 این غذا در عین سادگی خیلی شیک هست برای مهمونیاتون
🌸 تغذیه ای مناسب برای مدرسه بچه هامونه
هزینه این غذا تقربیا 5000 الی 6000 تومن
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_موز_با_گردو 👇
شکر 3لیوان
روغن مایع 1لیوان
تخم مرغ 6عدد
وانیل یک دوم ق چ
شیر 1لیوان
موزدرشت نگینی خردشده 2عدد
گردوخردشده 6 ق س
آرد 4لیوان
بیکینگ پودر 4 ق چ
طرزتهیه:
ابتداروغن وشکرراباهمزن به مدت5دقیقه هم میزنیم بعدتخم مرغ هارویکی یکی اضافه میکنیم(هرتخم مرغ خوب مخلوط شدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم) وانیل راهم اضافه کرده وخوب هم میزنیم شیرراریخته سپس موزوگردورا اضافه کرده هم میزنیم آرد2بارالک شده رابه همراه بیکینگ پودر در2مرحله به مایه اضافه کرده وهم میزنیم
قالب موردنظرروچرب کرده آردپاشی میکنیم آرداضافه روخالی میکنیم ومایه کیک روداخلش میریزیم درفرازقبل گرم شده باحرارت175درجه به مدت45دقیقه میپزیم😋😋😋😋😋نوش جان
🔴این کیک روبدون موزیاگردوهم میشه درست کرد
🔴میشه توکاغذکاپ کیک یاقالب مافین هم درست کرد
@sofrebanovanbehesti
#پاناکوتای_موز👇
شیر ۳لیوان
شکر ۱لیوان
پودرژلاتین ۳ق غ
موز ۲عدد
خامه ۳ق غ
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط و روی حرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله روخاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن خوب میکس کنید.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
@sofrebanovanbeheshti
#کوکی_کدوحلوایی👇
مامان علی وفاطمه😊
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2/3 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل ....
دارچین....
هل...
زنجبیل
کدوحلوایی پخته 1 پیمانه
ابتدا تخم مرغ .... شکر.... وانیل را 10 دقیقه با دور تند هم زن بزنید.... حالا شیر .... روغن را افزوده....
یک دقیقه بزنید....
کدوحلوایی روهم اضافه کنیدهم بزنید...
حالا آرد بیکینگ پودر و ادویه را آرام آرام اضافه کرده.... با لیسک مخلوط کنید در فری با حرارت 170 به مدت 45 دقیقه .... با خلال دندان تست کنید اگه مواد کیک به خلال نچسبید ....
کیک آماده ست
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیره_انگور👇
آرد 1 لیوان
شیره انگور نصف لیوان
آب نصف لیوان
پودر هل مقداری
روغن نصف لیوان .
آرد رو الک کردم و روی حرارت تا بوی خامیش بره و دوباره الک میکنیم بعد روغن رو اضافه کردم و کمی تفت دادم .
و در نهایت شهد مخلوط شیره و آب رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا خودش رو بگیره .
برای درست کردن شهد هم آب و شکر و هل و شیره انگور رو مخلوط کردم
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_کیک_سبزیجات_تک_نفره👇
یک کیک بسیار مفید و مغذی که گرسنگی را از بین میبرد و مدت ها انسان را سیر نگه میدارد و می توانید در صبحانه آن را میل کنید، با ما همراه باشید.
این کیک برای مهمونی هاتون خیلی شیک و با کلاسه
هزینه این غذا هم تقریبا 5000، الی 6000 تومن بیشتر نشده
• نخود فرنگی ۱ استکان
• تخم مرغ 2 عدد
• شیر ۱ استکان
• بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
• آرد تقریبا 6 قاشق غذا خوری پر
• نمک کمی
• شوید تازه مقداری
• روغن مایع ۱ استکان
ذرت پخته شده نصف استکان
ابتدا تخم مرغ ها را ریخته و با میکسر خوب هم می زنیم سپس روغن مایع وشیر را اضافه میکنیم ودوباره به هم زدن ادامه می دهیم
نخود فرنگی و ذرت را ریخته سپس شوید ریز شده را می ریزیم .
و بکینگ پودر و ۶ قاشق سرپر آرد می ریزیم دقت کنید که ارد را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم
مواد را در قالب چرب شده و ارد پاشی شده می ریزیم
رویش را با سیاه دانه تزیین می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی از قالب خارج کردیم برش داده و سرو می کنیم
🌸 🍃 میتونید از پنیر پیتزا هم به اندازه نصف استکان استفاده کنید
ولی من استفاده نکردم 🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
خمیر جادویی
نصف لیوان شیر ولرم یا آب ولرم که با یک و نیم ق چ خمیر مایه و یک ق چ شکر 15 دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید
یک عدد تخم مرغ و 3 ق غ روغن و 1 ق چ نمک و 1 ق چ شکر رو هم زده وبعد مایه خمیر عمل اومده رو اضافه میکنیم و بعد آرد 1و نیم لیوان .
مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یکدست داشته باشیم
مثل تصویر
نون خامه ای😋😋
این نون خامه ای بسیار راحت وخوشمزه است حتما امتحان کنید😉
آرد 125گرم
کره50گرم
آب200میلی لیتر
شکر یک قاشق چایخوری
وانیل و بکینگ پودر هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ 4عدد
اول از همه کره و آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و میزاریم رو شعله و هم میزنیم تا کره آب بشه و آب به جوش بیاد.
باید پای قابلمه بمونید و همین که به جوش اومد آرد رو به یکباره اضافه کنید و سریع هم بزنید.
به این کار میگیم داغ زدن و در نهایت خمیر به صورت یه گلوله توی قابلمه درمیاد. این خمیر رو میزاریم تا سرد بشه.
تخم مرغا رو تو ظرفی میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختی در
بیاد و کم کم به خمیر اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا به خورد خمیر بره. در آخر
بکینگ پودر و وانیل رو اضافه و هم میزنیم.
حالا یه خمیر کشدار داریم.
میریزیمش تو قیفی که سرش رو ماسوره شکوفه زدیم.
خیلی ریز نباشه البته.
توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم یا کمی فاصله میزنیم و میگذاریم
تو فر از قبل گرم شده با دمای 200درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت.
بعد اینکه از فر درآوردین
و سرد شد یه سوراخ کوچولو ته نون ها ایجاد کنین و خامه فرم گرفته رو بریزین تو قیف با هر ماسوره ای و نون ها رو پر کنید.
اجازه بدید یکی دوساعتی تو یخچال بمونه تا خیسی خامه به نون ها بگیره و جا بیافته. برای این دستور یه خامه 500گرمی
کافیه من معمولا از مارک بن سا استفاده میکنم. دستور آماده کردنش رو بسته هست.
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید این دستور عالیه.
میتونید این خمیر رو واسه پیش غذاها مثل الویه استفاده کنید در اینصورت به جای شکر کمی نمک اضافه کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_زبرا👇
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : یک ونیم پیمانه
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع : 1 پیمانه
شیر یا آب : 1 پیمانه
آرد : دو نیم پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کش دار بشه.
روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید.
مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه.. نگران نشید.
دو و نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم..فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه.
حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم
اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم
ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم.
حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.
و این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز میتوانیم طرح دارش کنیم.
ظرف را در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم..
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز ریختن کیک زبرا
#کلیپ_تصویری
#کیک_زبرا
که بادستورکیک ساده👇 که توگروه گذاشتم درست کردم😍
تخم مرغ3عدد...
شکریک ونیم لیوان...
شیریک لیوان...
روغن مایع یک سوم لیوان...
وانیل کمی...
بیکینگ پودر1ق غ...
آردسه بارالک شده دوونیم لیوان (ممکنه کمی بیشترآردلازم باشه حسیه اگه دیدین مایه کیک شله کمی آرداضافه کنید...)
ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم بعدشکرووانیل رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود
بعدشیرراریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم درفر175درجه بمدت45دقیقه میپزیم.
✅بااین دستورکوکی میکری(به مدت ۶دقیقه دراسنک سازچرب شده)وزبرا هم میزنم برای زبراروغن کمی بیشتر میریزم.
🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود.
@sofrebanovanbeheshti