#دسر_یخچالی👇
بیسکویت پتی پور 2بسته
شکر10قاشق غذا خوری
آرد 2قاشق غذاخوری
نشاسته2قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری
شیر 2لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه.
گاز رو خاموش کنید تا مواد از داغی بیوفته.
لبه چهارعدد بیسکویت روکمی از مواد آماده شده رو آغشته میکنیم وبه صورت مربع بهم میچسبانیم وسطش هم لایه لایه بیسکویت ومواد میگذاریم به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید وبعد تزیین کنید،یه دسر ساده وراحت وکم هزینه
@sofrebanovanbeheshti
#آش_دوغ👇
۱لیوان برنج خیس کردم بعد خوب خوردش کردم
۱تخم مرغ و۱ قاشق آرد زدم و خوب مخلوط کردم و کنار گذاشتم
بعد ۱ بطری دوغ و ریختم توی قابلمه
برنج روهم اضافه کردم و باشعله زیاد گذاشتم تا جوش بیاد
بعد کم کردم شعله رو وسبزی ونخود پخته شده رو ریختم با یه سیر له شده کمی نمک
وگذاشتم تا برنجش پخته بشه وآماده نوش جان کردن😉
@sofrebanovanbeheshti
#شیر_پلو👇
برنج وتوروغن تفت میدیم شیرو بهش اضافه میکنیم یه بندانگشت روی برنج وبگیره نمک میزنیم
برنج که نرم شد دم میگذاریم مثل کته هست😋
@sofrebanovanbeheshti
#شور_بامیه👇
بامیه راپس ازشستن وتمیزکردن توی ظرف بچینید
لابلای آن چندعددفلفل سبزیاقرمزویااگه نداشتیدپودرفلفل قرمزبریزید
به دلخواه سیرهم یکی دوحبه میتونیدبگذارید روی بامیه هامخلوط اب ونمک حل شده بریزیدتاجایی که اب روی بامیه رابگیرد
بعدازیکساعت درب ظرف راببندیددرهوای سردالان بعدازده روزقابل استفاده است
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_لیمو👇
لیموترش تازه راشسته باپارچه خشک کرده .
برش حلقه ای داده وهسته هاراجداکنیدطبقه ای درون ظرف بچینید اندازه 3سانتیمترازردیف آخردیگه لیمونگذارین.
نمک وفلفل قرمزوسیاه دانه ویک استکان سرکه سفیدیاابلیمو بریزید
بعدازیکساعت درب ظرف راببندید.
پس از15روزقابل مصرف هستش.
بیرون ازیخچال درهوای معمولی نگهداری شود
@sofrebanovanbeheshti
#حلیم_بادمجان👇
من پیاز سرخ میکنم گوشت اضافه میکنم(با بوقلمون یا مرغ هم میشه)
کمی که گوشت پخته شد عدس اضافه میکنم.
بعد از پخته شدن گوشت و عدس، بادمجان پخته شده رو اضافه میکنم.
(بادمجان رو هم میشه سرخ کرد و هم کبابی)تمام مواد رو له میکنم(با گوشت کوب برقی،اگر نبود میکسر)
در اخر هم نعنا داغ و کشک اضافه میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#حلیم_با_بوقلمون_👇
یه لیوان گندم پوست گرفته راخیس کردم .
حدود ۲۵۰گرم بوقلمون ازهرقسمتش میتونه باشه بستگی به سلیقتون داره
بایک پیازبزرگ درسته وچنددانه هل نکوبیده توقابلمه گذاشتم
گندم وآب ونمک هم اضافه کردم
گذاشتم جوش اومد به فرمنتقلش کردم تا صبح
گوشتشو با گوشت کوب دستی کوبیدم
گندمشم کمی شیر اضافه کردم وچندقاشق گلاب با گوشت کوب برقی کوبیدم.
نصف یه پاکت خامه صبحانه اضافه کردم .
روشم با یه مقدارازگوشت بوقلمون که کنارگذاشته بودم ودارچین وخلال پسته وکنجد سفیدتزیین کردم.
اینم دستور حلیم شیر🌹🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#حلیم_بادمجان👇
برای 10 نفر
گوشت بره بهتره گردن باشه. قلوه گاه و سردست هم خوبه 400 گرم
برنج ایرانی نیم دونه 400گرم
گندم پوست کنده یا بلغور گندم 100 گرم
بادمجان پوست گرفته 1 کیلو
کشک خوب 1 کیلو
پیاز برای داخل و روی حلیم 1 کیلو
گوشت رو به همراه پیاز میپزیم.
یکی دو ساعت که پخت گندم و نمک را بهش اضافه میکنیم تا همه با هم خوب بپزه.
در یه ظرف دیگه چندتا پیاز خرد کرده تفت میدیم و بادمجان ها را هم با پیاز تفت میدیم و زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب و اضافه میکنیم تا حدود نیم ساعتی بپزه بعد برنج را میریزیم و اجازه میدیم کامل بپزه.
گوشت و گندم که کامل پخت؛گوشت را جدا کرده و با گوشت کوب دستی میکوبیم تا کشدار بشه.
گندم و برنج و بادمجان را هم داخل مخلوط کن ریخته و یا با گوشت کوب برقی میزنیم تا نرم بشه.
کشک رو به مخلوط گندم و برنج و بادمجان اضافه میکنیم و میگذاریم چند دقیقه قل بزنه و بعد گوشت را اضافه میکنیم تا چند دقیقه دیگه قل بزنه.
حلیم بادمجان ما آمادست.
برای روی حلیم، کشک و پیازداغ و نعنا داغ و دارچین استفاده میکنیم.
از زعفران هم برای داخل و هم روی حلیم میتوانید استفاده کنید.
نکته: گوشت را نباید با گوشت کوب برقی له کرد چون حلیم کشدار نمیشه باید جدا و با گوشت کوب دستی بکوبید.
میشه گندم استفاده نکرد ولی با گندم خوشمزه تره
نوش جان.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_کدو_حلوایی 👇👇👇
🔻مواد لازم :
کدو حلوایی پخته شده 800 گرم
نشاسته 4 قاشق غذا خوری پُر
گلاب 2 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان پُر
من به جای شکر از نبات استفاده کردم.
نبات به اندازه دلخواه
وانیل و عرق هل هم میشه استفاده کرد.
🔻 طرز تهیه :
پوست کدو پخته شده رو میگیریم و داخل میکسر یا مخلوط کن میریزیم تا یکدست بشه.
نشاسته هم در شیر حل می کنیم و روی کدو میکس شده میریزیم و دوباره مخلوط می کنیم.
درون ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز میگذاریم تا یخورده سفت بشه.
وقتی حالت سفت شدن به خودش گرفت اول نبات یا شکر اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا حل بشه بعد گلاب هم اضافه می کنیم.
بعد از چند دقیقه حرارت خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا خنک بشه و بعد داخل ظرفی ریخته و داخل یخچال میگذاریم.
با ترافل یا گل محمدی یا نارگیل و خلال پسته یا خلال بادام ... میشه دسرتون رو تزیین کنید.
من عجله کردم خوب تزیین نکردم😘😘
🌸 این هم دسر من به این سادگی 🌸
🌷 مسعودی 🌷 👇👇👇👇
@sofrebanovanbeheshti
#اشکنه_تخم_خربزه👇
ابتدا تخم خربزه را تفت میدیم بعد آسیاب کرده و روش آب جوش ریخته و الک میکنیم با کشک سائیده شده مخلوط کرده .
روغن داغ کرده و زرد چوبه اضافه میکنیم ومواد آماده شده رو بهش اضافه میکنیم .
هم میزنیم تا مغز دونه ها ته نشین نشه و ته نگیره .
تابه نقطه ی جوش برسه خاموش کرده و میل میکنیم .
جاتون خالی خوشمزه شده بود.
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_قیمه_با_گوشت_بوقلمون👇
گوشت وپیازرنده شده روتفت دادم نمک وفلفل سیاه وسماق وزردچوبه اضافه کردم یک لیوان آب ولرم ریختم
بعدنیم ساعت که باشعله کم پخته شد لپه ازقبل خیس شده رواضافه کردم درب قابلمه روبستم 20دقیقه بعدلپه پخته شد
رب گوجه اضافه کردم وسه تا آلو بخارای خراسانی اضافه کردم
یک قاشق مرباخوری آبلیمو طبیعی هم توی موادگذاشتم ده دقیقه موندتاجاافتاد.
سیب زمینی سرخ کردم جداگذاشتم تاوقت سرو کردن اضافه کنم
ازهمین روغن که برای سیب زمینی سرخ کرده استفاده کردم توی خورشت ریختم.
جای همگی سبز
@sofrebanovanbeheshti