eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۳- مرحله آخر ریختن آرد😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۴- تو این مرحله میتونید از خمیر زن همزن استفاده کنید 😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۶ -کشمش رو با آرد مخلوط میکنیم، اضافه میکنیم😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۷- با لیسک قشنگ مخلوط میکنیم 🙃 @sofrebanovanbeheshti
۱۸- تو یک لیوان قیف رو قرار میدیم و مواد رو داخلش میریزیم😌 @sofrebanovanbeheshti
۱۹- قیف رو میبریم زیاد کوچیک و بزرگ نبرید مواد زیاد سفت یا شل نیست، بعد تو سینی پایپ میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
۲۰- زیاد بهم چسبیده نزنید، چون حین پخت کمی پهن میشه🤪 @sofrebanovanbeheshti
۲۱- فاصله اش اینطوری باشه خوبه😊 @sofrebanovanbeheshti
۲۲- دوباره قیف رو پر میکنیم، هم میتونید تو قیف جدید بریزید هم قیف قبلی ولی قیف قبلی یکم واستون سخت میشه😬 @sofrebanovanbeheshti
۲۳- خوشمزه ها کنارهم این کل شیرینی هاست، اگر زیاد بزرگ و کوچیک نزنید60تا شیرینی میده. @sofrebanovanbeheshti
۲۴- من میخواستم روی شیرینهام ترک بخوره برای همین پودر قند روش الک کردم😃 @sofrebanovanbeheshti
۲۵- شیرینی هاآماده پخت😊 @sofrebanovanbeheshti
۲۶- رفت توی توستر با دمای150درجه، 20دقیقه بازم خودتون چک کنید😉 @sofrebanovanbeheshti
۲۷- ببینید یکم پهن شده موقع پخت😎من از 50گرم کره100گرم مارگارین استفاده کردم😉 @sofrebanovanbeheshti
۲۸- اینم بعد پخت رنگشون نباید زیاد تغییر کنه، تو فر زیاد نزارید چون خشک میشه☺️ @sofrebanovanbeheshti
۲۹- خوشمزه جان و بافتش😍 @sofrebanovanbeheshti
۳۰- دسته به دسته کنار هم نشسته😄😄 @sofrebanovanbeheshti
۳۱- ازنمایی دیگر😎 @sofrebanovanbeheshti
۳۲- وزنش تقریبا هشتصد گرم میشه اینجا قبل وزن کشی تعدادیشون تو مرحله تست خورده شدن😋😋😋😅😅😅 @sofrebanovanbeheshti
۳۳- اميدوارم که درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید😊😊 👇 آرد2+یک سوم پیمانه،290گرم لیوان استاندارد تخم مرغ 2عدد پودر قند2پیمانه 250گرم کره150گرم وانیل 1ق چایخوری کشمش100گرم کره به دمای محیط برسه، اول کره و پودر قند رو با همزن بزنید کرمی رنگ بشه بعد تخم مرغ دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد وانیل و مرحله بعد آرد رو اضافه کنیدو باهمزن بزنید تا خوب مخلپط بشه و در آخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بندازید و با کمی فاصله بریزید و در آخر روسو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید چون دمای فرها فرق داره . نکته: به جای قیف میتونید از قاشقم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. خیلی موادو پهن نریزید به اندازه گردو بزرگ بریزید چون تو فر کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر چندانی نمیکنه فقط زیرش طلایی میشه یکم. میتونید به جای کره از مارگارین استفاده کنید 😊 عشقم بچه هام 😊😊😍 @sofrebanovanbeheshti
نمونه ای از هنر دست کدبانوهای که در 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 این شیرینی خوشمزه رو درست کردند👏👏👏 احسنت به همگی شون   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا