🍃🌸🍃
#چیز_کیک_یخچالی_توت_فرنگی😍
کره آب کرده ٧۵ گرم
بیسکویت ساقه طلایی (پودر شده) ١٣٠ گرم
پنیر خامه ای ٣٠٠ گرم
خامه ١٣۵ گرم
خاکه قند ۵٠ گرم
پودر ژلاتین ١ ق غ
توت فرنگی تازه ٢۵٠ گرم
وانیل . ١ ق مرباخوری
بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید .
دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه. بعد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید. سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه. قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال. پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه. پنیر خامه ای، وانیل و خاکه قند رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن. (تقریباً ٢ دقیقه) . بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. توت فرنگی هارو هم خورد کنید بریزید داخلش آخر سر هم مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید.. حالا این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی و قالب رو برای ۶-٧ ساعت بگذارید تو یخچال تا کاملاً سفت شه. البته من 2-3 ساعت گذاشتم و بعدش که دیدم سطحش خوب سفت شده ژله توت فرنگی رو آماده کردم و وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد ریختم روی کیک و دوباره برای یکی دوساعت گذاشتمش تو یخچال تا ژله اش سفت بشه بعد هم به آرومی از تو قالب درش آوردم. موقع ریختن ژله باید مواظب باشید تا ژله به بیسکویت ها نرسه وگرنه خیس می خورن و موقع برش دادن کیک خرد می شن.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃
#کاچی_خرفه
مواد لازم
ارد گندم سبوس دار
کره حیوانی
شکر قهوه ای
تخم آسیاب شده ی خرفه
یک قاشق بادام پودر شده
یک قاشق سویق کامل
زعفران کمی
ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاقگاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود
بعد از این مرحله کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوهای شود.
برای اینکه از کافی بودن میزان سرخ شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چایخوری کمی از آرد سرخ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ شدن آرد است.
پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید. حالا تخم خرفه رو اضافه کنید این مرحله حداقل یکربع به طول میانجامد.
در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخشکن قرار داده و روی در آن دمکنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل هست
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از دلنوشته های حکیمانه✍️
دیشب خواب دیدم..
کسی به من گفت : خبر داری امام زمان ظهور کرده؟؟!!
گفتم : نه.. 😳 کی؟؟ چرا من نفهمیدم..
صبح که بیدار شدم گفتم عجیب هم نیست آقا بیایند و من نفهمم 😞
اخه فکر و ذهنمان درگیر این نیست درباره همه چیز فکر می کنیم و حرف م زنیم درباره ی همه ی قفل ها...
اما کلید را فراموش کردیم...
خورشید را فراموش کردیم و چه سخت است و چه بد
که به زندگی ابری عادت کنیم و برای آمدن خورشید تلاش نکنیم...
خورشید خود بی قرار آمدن باشد و ما کاری برای آمدنش نکنیم!!
دلگیرم از خودم که دلم گیر یار نیست
اصلا برای آمدنش بی قرار نیست
گیرم رسید روز وصالش چه فایده
وقتی که دل به شوق وصالش در انتظار نیست
روزی هزار بار دلش را شکسته آیم
اینگونه زیستن ادب انتظار نیست
.....
بیایید در این هوای بارانی برای هم دعا کنیم دعا کنیم منتظر شویم
منتظر.... 👀
اشترودل گوشت وقارچ نرگس پز. 😊
اول خمیر رو آماده میکنیم. که همون خمیر جادوییه.
این خمیر واقعا عالیه.
موقع درست کردنش حس خوبی بهم داد. خیلی راحت درست میشه ونرم ولطیفه.
فقط من دو سری درست کردم
یه سری طبق دستور اصلی،یه سری هم زردچوبه زدم که بچه ها به خاطر رنگش بیشتر دوست داشتن.
برای مواد میانی هم میتونید هرچیزی که دلتون خواست بریزین.
من پیاز فلفل دلمه وگوشت چرخ کرده راتفت دادم. قارچ وسیب زمینی نگینی شده ریز راهم تفت دادم رب گوجه ونمک وفلفل وزرد چوبه وزرشک و جعفری خشک شده زدم.
خمیر را به شکل دلخواه پهن کرده از مواد میانی ریخته ومیبندیم.
روی اونها هم یک سفیده تخم مرغ رو با کمی زعفران رومال کردم کنجد پاشیدم.
در فر به مدت نیم ساعت از زیر ویک ربع هم گریل میکنیم.
سس هم خودم بارب گوجه درست کردم.
( همون پیراشکی خودمونه این شکلیارو میگن اشترودل)
@sofrebanovanbeheshti
🔺چه کسانی داخل ضریح #حضرت_معصومه سلام الله علیها مدفون اند؟
🔹اولین پایهگذار #حرم حضرت معصومه علیهاالسلام، زینب دختر امام جواد علیه السلام است و خود ایشان هم داخل همین ضریح مطهر مدفون است. بعد از زینب دو خواهر دیگر ایشان و بعد دختر امام هادی در این حرم دفن شدهاند. یعنی داخل ضریح ۵ دختر امامان معصوم مدفون هستند.
#مناسبت
@adyan8
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴