eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک یزدی عالی مواد لازم: ارد قنادی ۳۷۵ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم ماست شیرین ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری بعلاوه یک چهارم قاشق سوپ خوری نمک میوه یک چهارم قاشق چایخوری هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری عسل یا شربت بار یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه: تمام مواد را از یک ربع قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند. فر را روشن کنید. فر برقی را با دمای ۱۸۵ و فر گازی را با دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای درست کردن این کیک یزدی نیازی به همزن برقی نیست. میتوانید از مفتول یا همزنهای دستی استفاده کنید. روغن و تخم مرغ و شکر و هل آسیاب شده و ماست و عسل (یا شربت بار) را با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه بزنید (هرچقدر بیشتر بزنید بهتر است). آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه را مخلوط کرده و سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و باز با همزن دستی بمدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میزنیم. مایه کیک امادست. داخل قالبهای کیک یزدی یا مافین را کپسول گذاشته و از مواد در آن بریزید. حدود نیم سانت از سر کپسول را خالی بگذارید. نگران نباشید چون با دمای بالا میپزد، مواد کیک سرریز نمیشود. قبل از قرار دادن در فر، ته قاشق را چرب کنید و داخل مواد بصورت بعلاوه بزنید به طوریکه قاشق تا ته قالب برود و صدا بدهد. برای هر کاپ، ته قاشق را مجددا چرب کنید. روی کاپها را کمی کنجد بپاشید. سپس قالبها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. (فر برقی با دمای ۱۸۵ و فر گازی با دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد). بعد از ۱۵ دقیقه دمای فر را بیست درجه کم کنید. یعنی فر برقی را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد و فر گازی را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید ۱۰دقیقه دیگر نیز در فر بماند تا کاملا پخته شود. نکته: نمک میوه در واقع ترکیبی از جوش شیرین و جوهر لیمو و ... هست که برای هوادهی به مایع کیک استفاده میشود. اگر نداشتید میتوانید به جای آن از جوش شیرین استفاده کنید اما دیگر کاپهایتان شبیه کیک یزدی نمیشود و حتما مایع کاپ کیک را کمتر در کپسولها بریزید تا سرریز نشود (در این حالت تقریبا یک سوم کپسول یا حتی کمی بیشتر از کپسول را خالی بگذارید). نوش جان😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_دال_عدس (بوشهری) اول پیاز و سیر فراوان را تفت دادم کمی که سرخ شد کدو حلوایی هامو که مکعبی متوسط خورد کردم رو اضافه کردم کمی که تفت دادم با سیرو پیاز عدس قرمز که شسته شده رو میریزم روش و نمک و فلفل (من خودم حسابی فلفل میریزم تند بشه خیییلی تند خوشمزه تره این بار من به جای پودر فلفل دوتا فلفل قرمز تند خورد کردم توش)و زردچوبه و کمی رب بهش میزنیم و هم میزنیم روش آب میریزیم و میزاریم بپزه و جا بیفته با شوید پلو یا رشته پلو خیلی میچسبه😋😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای۴ نفر هلو زعفرانی سفت یک ونیم کیلوگرم شکر قهوه ای ۴۰۰- ۵۰۰ گرم(اگه عسل میخواید بزنید ۲۵۰ گرم ) زعفران به مقدار لازم گلاب ۱-۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا کنید و سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.( سلیقه ای) ۲- هلو ها را درقابلمه مناسب ریخته و شکر را رویش بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود‌. بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. (اگر عسل میریزید باید هلو ها رو باکمی آب بپزید وقتی هلوها کمی نرم شد عسل را اضافه کنید) ۳- بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیافزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه کرده دو سه جوش که زد خاموش کنید. ۴- بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب ریخته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. سایر نکات👇 هلوی نرم داخل مربا کاملا له میشه و شبیه مارمالاد میشه. اگر قسمت قرمز رنگ وسط هلو رو نگیرید مربا تیره میشه و دیگه زعفرانی رنگ نیست. این تایم برای پخت اختیاری هست من دوست داشتم هلو ها کمی حس بشن زیر دندان. این مربا اگه شیرینیش با عسل هم باشه خوشمزه تر 😋میشه حتما امتحان کنید. نوش جان.😊 🆔 @sofrebanovanbeheshti
طریقه درست کردن گل های رز با گوجه فرنگی در کلیپ پایین👇👇👇
شنبلیله یک دسته تره یک دسته شوید یک دسته گشنیز یک دسته جعفری یک دسته پیاز ۳عدد سیر به مقدار لازم نعناع به مقدار لازم کدو سبز ۴عدد نخود لوبیا سفید،لوبیا چیتی ،عدس با هم نیم کیلو رشته آش نصف بسته کشک یک شیشه ماست دو کیلو ابتدا پیاز داغ میکنیم داخلش آب میریزیم بعد کدو وسبزی رو اضافه میکنیم کمی که سبزی پخت رشته رو اضافه میکنیم رشته که پخت حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم .بعد اون ماست و کشک که از قبل مخلوط کرده بودیم رو به آش اضافه میکنیم هم میزنیم تا آش نبره یه ربع که جوشید خاموش میکنیم .سیر داغ ونعناع داغ رو اضافه میکنیم . آش آماده است .نمک هم فراموش نشه...جاتون سبز خیلی خوشمزه شد😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲لیوان شیر+مقداری زعفرون آبشده+۳ق شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نجوشه فقط شکر حل بشه کافیه. ۲ونیم قاشق پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کردم اونم به شیر قبلی اضافه‌کردم . نصف لیوان خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم تا شل بشه مقداری از شیر داخلش ریختم تا هم‌دما بشن بعدم‌خامه رو داخل کل شیر ریختم‌و هم زدم راستی مقداری وانیل( یا نصف فنجون گلاب) هم‌داخل شیر بریزید بعدم دسر رو داخل قالب موردنظر بریزید و بزارید یخچال تا ببنده قالبم‌رو‌چرب نکردم‌چون خامه چربه و به راحتی از قالب جدا میشه . موقع سرو دور تا دور دسر رو با نوک چاقو از دیواره قالب فاصله دادم تا هوا بیفته زیرش بعدم بشقابی روی قالب گذاشتم و‌به راحتی با دو تکون‌محکم‌برگردوندم . برای این قالبم مواد رو دوبرابر کردم. البته برای ۵لیوان شیر ۵ق غ پودر ژلاتین زیاده سعی کنید برای این تعداد لیوان ۴ قاشق غذاخوری پودرژلاتین بریزید.⚘ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد: 1 پیمانه کره یا روغن: نصف پیمانه شکر: 1 پیمانه شیر: 2 پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران هل آسیاب شده یا عرق هل : درصورت دلخواه توی یه دیگ، شیر و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل بشه و شیر بجوشه گلاب یا عرق هل (اگه نداریم پودر هل.. ولی توی ظاهر و رنگش تغییر میده.. لزومی هم نداره هم گلاب و هم هل بریزین) و زعفرون رو ریختم توش و یه هم زدم و یه غل که زد خاموش کردم.. میزان زعفرون رو هم چشمی ریختم آرد رو اول الک کردم و توی تابه یا دیگ تفت می دیم تا جایی که بوی خوشش بلند بشه اما زیاد تغییر رنگ نده... چون بهتره که حلوای شیر رنگش روشن باشه.. البته این نظر منه! وقتی به حد مناسب آرد رو هم زدیم با قاشق چوبی بازم الکش می کنیم که اگه احیانا سوختگی یا گلوله ای هست توی حلوا نمونه و یکدست بشه.. این الک کردن قبل و بعد از تفت دادن آرد خیلی مهمه توی کیفیت نهایی حلوا کره یا روغن (یا مخلوطی از هردو) رو به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا روغن به خورد آرد بره کاملا وقتی خوب آرد سرخ شد مخلوط شیر رو کم کم توش می ریزیم و تند تند هم می زنیم.. مرتب هم می زنیم و حلوا رو می کوبیم به ظرف.. اگه دیدین روغنش کمه میتونین کمی اضافه کنین .. من یکم ریختم تا جایی که مثل همه حلواها از ظرف جدا بشه میکشیم ظرف یا قیف که من ازقیف استفاده کردم و هر تزیینی دوست داشتید بکنید یادتون باشه حلوا رو توی یخچال نگه دارین اونم نه طولانی.. شیر داره خراب میشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوا_زنجبیلی ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▪️آرد یک پیمانه ▪️پودر قند نصف پیمانه ▪️کره پنجاه گرم ▪️روغن مایع دوسه قاشق غذاخوری ▪️پودر زنجبیل دو قاشق غذاخوری ▪️پودر هل یک قاشق چایخوری 🔴طرز تهيه🔻🍮 🔸ابتدا آرد رو روی حرارت کم حدود بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه مواظب باشید تغییر رنگ نده بعد از این زمان پودر زنجبیل و پودر هل رو میریزیم یکی دو دقیقه تفت میدیم بعد آرد رو از الک رد میکنیم و دوباره داخل قابله میریزیم و روغن وکره را اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه تفت میدیم (اگه دیدین حلوا خیلی خشکه یه کوچولو دیگه کره بریزید) تا کاملا با آرد مخلوط بشه حرارت رو خاموش میکنیم بعد از کمی خنک شدن پودر قند الک شده را میریزیم وبا دست حسابی ورز میدیم . 🔸قالب رو چرب میکنیم و حلوا رو داخل قالب میریزیم و حسابی فشرده میکنیم بعد هم دو سه ساعت داخل یخچال میزاریم تا حلوا کاملا سفت بشه و خیلی راحت از قالب خارج میکنیم ♦️دوستان طعم این حلوا واقعا عالیه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☃❄️☃❄️☃❄️☃❄️☃❄️☃ 💠پیامبر گرامی اسلام(صلوات الله علیه و آله) 🔴الشِّتاءُ رَبیعُ المُٶمِنِ،یَطولُ فیهِ لَیلَە،فَیَستَعینُ بِه عَلَی قِیامِه،و یَقصُرُ فیهِ نَهارُه،فَیَستَعینُ بِه عَلَی صِیامِه. 🔷زمستان،بهار مٶمن است،از شبهای طولانی اش برای شب زنده داری و از روزهای کوتاهش برای روزه داری بهره میگیرد🌺 📚وسائل الشیعه/ج۷ ص۳۰۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti 🌨☃🌨☃🌨☃🌨☃🌨☃🌨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوای_زنجفیلی👇 ارد۲۵۰گرم پودر قند۲۰۰گرم بادام یا گردوی پودر شده۸۵گرم زنجفیل۲قاشق سوپخوری کره یا مخلوط کره و روغن جامد۱۳۰گرم هل نرم سابیده شده۲قاشق سوپخوری ابتدا آرد را روی حرارت کم به خوبی تفت میدیم طوری که بوی خامیش بره اما تغییر رنگ نده( نکته ی مهم این حلوا همین تفت دادنه)، بعد آرد رو الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم و کره یا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وتفت میدیم از روی حرارت برمیداریم و وقتی خنک شد هل وزنجفیل رو روش الک میکنیم ( آرد بایدنسبتا خنک شده باشه وگرنه نهایتا بافت خوب وپوکی بهمون نمیده ) بعد بادام یا گردو رو اضافه میکنیم و بعد پودر قند رو روش الک میکنیم. و خوب مخلوط میکنیم. حلوای بدست آمده پودری است وباید کاملا فشرده شود. برای سرو میتونید توی سینی فشرده ش کنید و بعد قالب بزنید یا برش میتونید تو قالب سیلیکونی طرح بدید و یا مثل من با اسکوپ قالب بزنید. بعد داخل یخچال بگذارید تا خوب خودشو بگیره. میشه با پسته هم درست کرد در اون صورت همین اندازه ی بادام یا گردو از خلال پسته استفاده کنید زنجفیل هم حذف کنید. نوش جون. @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رنگین_کمان👇 ژله رنگین درست کردم بعد حدود 3×4 برش زدم . کمی ژله آلوئه ورا ریختم ته ظرف مستطیل شکل و گذاشتم یخچال تا ببنده بعدش ژله هایی که به صورت تکه های 3×4 برش داده بودم رو بصورت افقی و عمودی کنار هم چیدم بعد بقیه ژله آلوئه ورا ریختم تا فضاهای خالی اطرافشو بگیره و روی ژله رنگین کمان رو بپوشونه و گذاشتم یخچال طرز تهیه ژله رنگین کمان: ژله در رنگهای مختلف تهیه کنید یه دونه هم ژله آلوئه ورا با شیر درست کنید. توی قالب ژله رو کمی چرب کنید و با دستمال یا پنبه اضافه روغن رو خارج کنید رنگهای ژله رو به ترتیب بریزید بگذارید یخچال مثلا رنگ زرد اندازه 1سانت بریزید و بگذارید یخچال بعد از بستن روش ژله آلوئه ورا و شیر بریزید بگذارید یخچال بعد از بستن دوباره ژله رنگ مثلا قرمز بریزید و بگذارید یخچال بعد از بستن رنگ قرمز دوباره آلوئه ورا بریزید و ..... همین طور لایه لایه ژله ها رو بریزید و بینش آلوئه ورا بریزید تا ژله ها تمام بشه. بعد که کامل بسته شد و سفت شد از قالب دربیارید و برش بزنید و طبق دستور توی ظرف بچینید .... موفق باشید. @sofrebanovanbeheshti
👇 ۲۰۰ گرم اسفناج رو خورد کردم با نصف پیمانه شیر توی مخلوط کن ریختم خوب پوره کردم وکنار گذاشتم ۴تخم مرغ وبا ۱ ونیم پیمانه شکر و۱/۲ ق چایخوری وانیل و۱ ق چ رنده پوست پرتقال میزنیم تا کشدار بشه بعد ۱ پیمانه روغن اضافه کردم وبعد پوره اسفناج رو و همزدم وبعد۲/۵پ آرد رو با ۲ ق چ بکینگ پودر که ۳ بار الک کرده بودم رو در۳ مرحله اضافه کردم وته قالب رو کاغذ انداختم ومواد را ریختم توی فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه بعد که پخت کنارهای کیک رو که کمی تیره شده بود رو گرفتم و پودر کردم وروی کیک ریختم @sofrebanovanbeheshti
🎂✨🎂✨🎂✨🎂✨🎂 👇 کیک دو طبقه این کیک تجربه ی خودمه که با بخار آب داخل قابلمه درست کردم. خیلی راحت و سریع آماده میشه. 🔻 مواد لازم 🍀 آرد سفید : 2 لیوان 🍀 شکر : یک لیوان 🍀 شیر : 2 لیوان 🍀 روغن : یک لیوان 🍀 تخم مرغ: 2 عدد ☘ بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری ☘ پودر کاکائو : 2 قاشق مرباخوری 🍀 وانیل: یک قاشق چایخوری سرخالی 🔻 طرز تهیه: 1. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و دو بار الک کنید بذارید کنار. 2. تخم مرغ + شکر + وانیل + شیر + روغن را به ترتیب با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید. من از همزن دستی استفاده کردم. سپس شماره 1 را با شماره 2 مخلوط کنید و پودر کاکائو را روی مخلوط الک کنید و با همزن خوب هم بزنید. ↩️ داخل قالب را چرب کنید، و مواد را داخل آن بریزید. 📢 توجه: حتما قالبتون نسوز باشه. من از قالب سیلیکونی استفاده کردم. ⤵️ یک قابلمه بزرگی که قالب توش جا بگیره روی گاز بگذارید و به اندازه ی 2 سانتی متر آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه. سپس قالب کیک را داخل قابلمه بگذارید و در قابلمه را به همراه دم کنی روی آن بگذارید. و شعله ی زیر قابلمه را کمتر کنید. شعله نه خیلی کم باشه، نه خیلی زیاد. ملایم باشه. بعد از گذشت سی دقیقه شعله ی گاز را خاموش کنید، ولی درقابلمه را بر ندارید. بگذارید 20 دقیقه از خاموش کردن شعله بگذره، بعد درقابلمه را بردارید و قالب را بیرون بیارید. ✳️ نکته: من چون قالبم سیلیکونی بود که حالت نرمی داره، قالب را چرب کردم و داخل قابلمه گذاشتم، البته مواد رو دوبرابر کردم برای کیک دوطبقه😊 🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃 @sofrebanovanbehes
#دسر_کاسترد👇 ۲ ق غذاخوری پودر کاسترد با۲ ق غذاخوری شکر و۲ لیوان شیر توی قابلمه ریختم گذاشتم روی گاز ودائم با همزن دستی هم زدم تا به غلظت فرنی برسه بعد۱۰۰ گرم خامه اضافه کردم وچند دقیقه هم زدم بعد خاموش کردم تا کمی خنک بشه بعد توی ظرف که ریختم روش بیسکویت پودر شده ودوباره کاسترد وبعد بیسکوییت تا تموم بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 یک پیمانه نشاسته گندم رو با سه و نیم لیوان آب سرد مخلوط کردم و همزدم تا از نشاسته گلوله ای نمونه . بعد دو لیوان شکر رو اضافه کردم و گذاشتم رو حرارت . دائم هم زدم تا یکم غلیظ شد بعد نصف پیمانه گلاب و یکم پودر هل رو بهش اضافه کردم و باز مرتب هم زدم تا غلیظ شد . از روی حرارت برداشتم . یکم که سرد شد تو پودر نارگیل غلطوندم و روشم گردو گذاشتم . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز سرخ می کنید و میگوهارو اضافه می کنید +نمک فلفل سیاه و ادویه کمی شوید هم به این مواد اضافه میکنید و لابه لای شوید پلو میگذارین اما میگو رو باید اول بپزید بعد به پیاز سرخ شده اضافه کنین به دو روش یا در ظرفی میگذارین روی آتش ملایم تا با آب خودش پخته بشه یا مستقیم تو روغن داغ بریزید که روش دوم مزه بهتری به پلو میگو میده در آخر زعفران دم داده رو روی پلو می ریزین و دم می کنین ته دیگ معمولا نون میگذارم تا میگوها حروم نشن☺️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti