eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس ۹۷ 🎉🎉🎉 بانوان هنرمند گروه😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس ۹۷ 🎉🎉🎉 بانوان هنرمند گروه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سالاد_الویه_بدون_سس_مایونز به جای سس برای قوام و یکدستی سالاد الویه سویق کامل رو با روغن زیتون و نمک دریا و یه قاشق چای خوری کره و آبلیموی تازه مخلوط کردم و بهش اضافه کردم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کتلت_مرغ سیب زمینی و پیاز و سینه مرغ رو چرخ کردم یه دونه تخم مرغ زدم و سرخ کردم البته رنده هم میشه کرد چرخ گوشت دم دست بود باهاش کار داشتم و وقتمم بخاطر این دلبرم😍 برا رنده خیلی کم بود 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_گردویی آرد یک کیلو و نیم ماست یک لیوان مایه خمیر دوقاشق چایخوری آب ولرم تقریبا دو لیوان ،آخه من میبینم آب کمه اضافه میکنم پیمونه نمیگیریم آرد و ماست و آب و مایه خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدیم تا به دست نچسبد. بعد میزاریم یه ساعت داخل سفره گرم تا خمیر بوی ترش بودن تقریبا بگیره. وقتی این حالت شد خمیر و به اندازه ای که دوست دارین جدا کنیم میذاریم روی سفره بعد گردوی خرد شده رو روی خمیر پهن شده میریزیم بعد خمیرو جمع میکنیم میذاریم چند دقیقه خمیر استراحت کنه با وردنه صافش میکنیم . بعد داخل تابه با روغن کم سرخش کردم. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکو_لوبیا_سبز لوبیا رو ریز ونگینی کردم پختم،سیب زمینی ،هویج ،فلفل دلمه،هم ریز خورد کردم،اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی هاتونو یا یکم بپزید یا سرخشون کنید،بعد مواد رو باهم مخلوط کرده،تخم مرغ رو توش میشکنیم...زرشکم اضافه میکنیم، اگر دوست داشتید میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم با پیاز داغ تفت بدید بعد به موادتون اضافه کنید...ولی اگر بخواید کلا کوکوی سبزیجات باشه،اونم حذف کنید خوشمزه میشه... همین😊 ولی اگر دوست داشتید میتونید سیر رنده شده،یکم پودر زعفرون،یا هر چیزی که دوست داشتید اضافه کنید..‌ ولی در کل کوکوی راحتیه... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#زرشک_پلو_با_مرغ برنج شمالی به روش معمول پختم مرغ رو اول با پیاز فلفل دلمه و آب پختم بعد توی سینی فر گذاشتم و رب و آبلیمو نمک فلفل زردچوبه زنجبیل آویشن ذرت جعفری فلفل دلمه همه رو باهم مخلوط کردم وروی مرغ ها ریختم وگذاشتم بپزه با بادمجان و سیب زمینی سرو کردم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم: سویق ۲ پیمانه (یا گندم یا جو یا گندم جو) شیره یا سه شیره یک پیمانه روغن یک پیمانه پودر هل،وانیل،گلاب به میزان لازم نان بستنی ۵عدد سویق را در تابه ریخته روی شعله ملایم بگذارید (نیاز نیست تفت بخوره چون سویق تفت داده شده هست) روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،بعد شیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه بعد وانیل و هل و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. از روی شعله بردارید. روی یک سینی ی دونه نان بستنی بگذارید و از مواد روش بگذارید و کاملا صاف کنید تا یکدست بشه و تمام سطح نان رو بپوشونه‌،ی نان دیگر روی لایه قبلی بگذارید و کمی روش فشار بیارید تا به مواد زیر بچسبه. این کار روتا تمام شدن مواد و نان ادامه بدین. روی لایه آخر نان مواد نگذارید. بعد از اتمام کار با چاقوی بزرگ به اندازه دلخواه برش بزنید. -بهتره از روغن کنجد یا ارده کنجد استفاده بشه. زیتون هم میشه ولی چون بو داره همه پسند نیست -یک بیسکویت مقوی برای مدرسه بچه های گلتون 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 300گوشت و 1عدد پیاز بزرگ میگذریم با یک و نیم لیتر آب سه ساعت پزه شعله رو کم بگذارید، بعد ریش ریش میکنیم من تو مولینکس ریختم، بعد1/5لیوان گندم خوردخیس خورده رو ریختم تو آب گوشتی که پخته بود تا قشنگ پنج ساعت بپزه بعد گوشت رو بهش اضافه کردم یکم نمکم نیازه، بازم یکی دوساعت پخت، میتونید واسه میکسش از گوشت کوب برقیم استفاده کنید، بعد چند دقیقه آخر دو قاشق بهش کنجد زدم، موقع سروم بهش روغن حیوانی و کنجد بزنید حلیم آماده است. @sofrebanovanbeheshti
👇 گوشت مرغ چرخ کرده۱/۵کیلو تخم مرغ سه عدد شیرخشک نیم لیوان نشاسته ذرت یک لیوان آرد سفید یک لیوان روغن مایع یک لیوان سیر برای هرنیم کیلو گوشت سه حبه میخک نصف ق چ آویشن سه ق چ زنجفیل چهار ق چ پودر سیر سه ق چ جوزهندی۱/۵ق چ فلفل سفید دوق چ هل ساییده دو ق چ نمک به اندازه کافی من مقداری هم فلفل قرمز استفاده میکنم تندی خوبی بهش میده همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم توی غذاساز میریزیم وخوب میزنیم تقریبٱ پنج دقیقه بعد روی سلفون میریزیم حالتش میدیم توی یک سبد فلزی گذاشته روی یک قابلمه که آب داخلشه میگذاریم درشو میبندیم وروی گاز حدود یک ساعت میگذاریم تا بخارپز بشه بعد که سرد شد توی یخچال ۲۴ ساعت بمونه وبعد استفاده میکنیم اگر بخواهیم بیشتر نگه داریم باید داخل فریزر نگهداری کنیم با گوشت بوقلمون وگوسفند هم میتونیم درست کنیم @sofrebanovanbeheshti
#کوفته_نخود بدون رب و گوجه یک پیاله نخود خیس خورده و آسیاب شده یک پیاز متوسط رنده شده آبش رو بگیرین یک تخم مرغ یک قاشق آرد یکمی بلغور یا برنج سبزی هرچی بود ریحان نمک زردچوبه همه مواد رو باهم مخلوط کرده و شکل میدیم و درون ظرفی که پیاز داغ و زردچوبه زدیم آب میریزیم و این کوفته ها رو قرار میدیم تا بپزه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
... تره کمتر از نیم کیلو تخم مرغ ۳عدد ادویه من همیشه توکوکوها تخم مرغ میزنم هم میزنم اگر حس کردم کمه بهش اضافه میکنم☺️ همه مواد رو مخلوط میکنیم بعد درون تابه سرخ میکنیم تره ارزش غذایی بالایی دارد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تره به طور کلی دارای خاصیت ضد میکروب، ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب بوده و مصرف آن برای درمان یبوست، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، چاقی، درد مفاصل و نقرس مفید است. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مواد لازم برای۶ نفر تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد گلاب ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه گلوکز(بجاش عسل بریزید همراه با کمی آبلیمو ) ۱/۴ پیمانه پسته یا گردو ۵۰ گرم آرد کامل به مقدار لازم ۱- ابتدا شکرو گلاب رو داخل ظرف نچسبی میریزیم وروی حرارت میگذاریم ۲- وقتی بجوش اومد گلوکز یا عسل رو اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه اجازه میدیم تابجوشه ۳- زمانی که شهد حالت چسبندگی پیدا کرد آماده است ۴- سفیده تخم مرغ رو باهمزن میزنیم تافرم بگیرد کمی از شربت به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم سپس همه سفیده رو به شربت اضافه میکنیم وهم میزنیم با دورتند همزن تا فرم بگیرد وسفت بشه درآخر پسته یا گردو رااضافه کنید ۵- ده دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه سپس کف ظرفی آرد میریزیم و از مواد باقاشق روی آردمیریزیم و به هر طور که دوست داریم شکل بهش میدیم وچندساعت تویخچال میگذاریم وبعد نوش جان کنید. 😍 سایر نکات👇 میتونید به جای پسته گردو بریزید فقط اینکه باید خوب هم بزنید که فرم بگیره وگرنه گزتون شل وزیادنرم میشه💁 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #کتلت_لوبیا_چشم_بلبلی مامان علی وفاطمه😍😍😍 موادلازم📝 لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه - سیب زمینی دو عدد - پیاز متوسط یک عدد - آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری - جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری - پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری - تخم مرغ 1 عدد - نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه📝 لوبیا را از چند ساعت قبل خیس میکنیم و می‌گذاریم بپزد و آب آن به خوردش رود، بعد داغ داغ آنرا له کرده یا داخل غذا ساز می‌ریزیم سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کرده همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و بعد در روغن مانند کتلت سرخ میکنیم. 🔴من آردنخودچی تموم کردم جاش آردگندم زدم😉 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 شیریاآب:1لیوان.... روغن کنجدیادنبه:نصف لیوان سرخالی.... شکر:نصف لیوان(من ازشیره انگوریاخرمااستفده میکنم).... خمیرمایه:1قاشق غذاخوری سرپر..... تخم مرغ:1عدد.... نمک:1قاشق چایخوری .... آرد:بمیزان لازم.... استفاده این مواردسلیقه ایست....مقداری....زرد چوبه....پودر زنجبیل....تخم کتان....سیاهدونه....کنجد......کشمش.... خمیرمایه رادرشیریاآب گرمی که دست نسوزه همراه 1قاشق مرباخوری شکربریزبد... وقتی کف کند یعنی ,,عمل ,,آمده..... تخم مرغ وشکر یا شیره وروغن آب شده راداخل کاسه گودی ریخته...مخلوط نمایید....خمیرمایه رااضافه نمایید....حالاآردازقبل الک کرده بهمراه نمک...زردچوبه....زنجفیل...و....رابه مایع کم کم اضافه نمایید....خمیرچسبناکی بدست میاید....ازاستفاده آرداضافه جدابپرهیزید که خمیرسنگین نشود....خمیرراورزدهید....یاآنکه100بارآنرابکوبید...تاخمیرلطیفی بدست بیا...روی خمیرراپوشانده...درجای گرمی قراردهید....بعدازیک ساعت حجم خمیردوبرابرمیشود....به آرامی پف خمیرراگرفته ...روی سطح کارآردریخته ...باوردنه بازکنید...قالب بزنید...درسینی فربافاصله بچینید... برای رومال...یک زرده تخم مرغ...وکمی زعفران وکمی روغن...ویک قاشق خامه یاشیرکاملامخلوط کرده...بابرس روی نانها رارومال میکنیم....باریختن کنجدیاسیاهدانه یاتخم خرفه تزیین نمایید....وبمدت40دقیقه(بستگی به فرتون داره....مهم اینکه روی نونهاطلایی بشه)بادرجه حرارت170درجه....سینی رادرفربگذارید.....حتمایک ظرف آب درفرگذاشته شود.... اگه میخاین روی نانها خوشرنگ بشه...بمدت کوتاهی گریل کنید.....لطفاازجلوی فربلندنشین که نانهاتون میسوزه...... سینی راازفرخارج نموده.....:-)پس ازسردشدن بهمراه خانواده نوش جان کنید.... این نان براصبحانه وبچه های مدرسه بسیارقابل استفاده است..... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
https://sarashpazpapion.com/article/198 استفاده از پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری دقیق یکی از اصولی ترین و اساسی ترین شروط موفقیت در هنر شیرینی پزی است. همه اندازه های داده شده در دستور های آشپزی اگر با وسایل استاندارد سنجیده شوند نتیجه کار بسیار رضایت بخش خواهد بود. این وسایل عبارت است از: پیمانه های اندازه گیری از بزرگ به کوچک عبارتند از: ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه ، ۱/۳ و ۱/۴ پیمانه قاشق های اندازه گیری عبارتند از: ۱ قاشق سوپخوری، ۱ قاشق چایخوری، ۱/۲ قاشق چایخوری، ۱/۴ قاشق چایخوری. هنگام اندازه گیری باید سطح پیمانه یا قاشق صاف باشد و از اعمال هرگونه فشار بر روی مواد داخل پیمانه جلوگیری شود. البته شکر قهوه ای و کره را باید کمی فشار داد تا جای خالی در پیمانه نباشد. قبل از اندازه گیری کره و روغن جامد باید آن را در هوای آزاد قرار داد تا نرم و راحت اندازه گیری شود. توجه داشته باشید که پس ازاندازه گیری هر ماده باید کاملا سطح پیمانه ها تمیز شوند. وزن کردن مواد خشک با ترازو ، بهترین و دقیق ترین روش می باشد. کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : یک لیوان آرد ۱۵۰ گرم یک لیوان شکر ۲۳۰ گرم یک لیوان کشمش ۱۸۰ گرم یک لیوان پودر قند ۱۶۰ گرم یک لیوان پودر نارگیل ۹۰ گرم یک لیوان روغن مایع ۲۲۰ گرم یک لیوان ماست ۲۰۰ گرم یک قاشق سوپخوری آرد ۱۰ گرم یک قاشق سوپخوری شکر ۱۲ گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند ۱۰ گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۷ گرم قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم یک قاشق سوپ خوری آرد برابر است با ۱۰ گرم یک قاشق سوپ خوری شکر برابر است با ۱۲ گرم یک قاشق سوپ خوری پودر قند برابر است با ۱۰ گرم یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت برابر است با ۷ گرم اندازه مواد با قاشق سوپخوری (غذاخوری) روغن:۲۰ گرم ماست:۲۵ گرم خامه :۲۵ گرم شکر :۲۰ گرم آرد سفید:۱۵ تا ۲۰ گرم پودر کاکائو : ۱۰ گرم پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:۲۰ گرم گردو یا بادام یا فندق خرد شده:۱۵ گرم عسل : ۳۰ گرم کره :۲۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم پودر قند: ۱۵ گرم آرد ذرت: ۱۵ گرم پودر ژلاتین :۱۵ گرم همچنین یک ورق ژلاتین برابر یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین است. یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر ۳ گرم است. یک پنسه مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد. به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
https://sarashpazpapion.com/article/198 طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاس‌ها را آورده‌ایم: هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم. برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم واحدهای آرد ١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم ١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم ١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم واحدهای حجم به وزن دیگر ١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم ١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم ١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم ١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم ١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم واحد پیمانه و واحدهای امریکایی ١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢۵٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.۵ دسی لیتر ١ پیمانه امریکایی = ٢٣۶ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢۴٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی) ١ قاشق غذاخوری امریکایی =١۴.٧٨ میلی لیتر ١ قاشق چایخوری امریکایی=۴.٩٣ میلی لیتر به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه