eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 شلغم در فرهنگ ما جزو است زیرا در روایت داریم بطور شلغم بخورید و این سفارش را به کسی نگویید مگر به مومنین‼️ 🌱شلغم بیماری هارا بطور ای درمان میکند و ژنهای جهش یافته را به حال عادی برمیگرداند و از جهش باز میدارد؛ در حقیقت یک انجام میدهد. 🌺 روایات در مورد فواید شلغم متواتر است. در روایت داریم نیست کسی مگراینکه ژن جذام دارد و شلغم این ژن را آب میکند. 🌱در روایت داریم شلغم را در فصل خودش بخورید. شلغم را هم خام میشود خورد هم پخته شده ولی برای معده های حساس پخته شده بهتر است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 شلغم_درمانی☝️☝️ 💠 شلغم در احادیث👇👇👇 🍃امام صادق علیه‌السلام: برشما باد شلغم ،آن را بخورید و پیوسته خوردنش را #استمرار بخشید و آن را از همه کس جز آنان که اهلش هستند،پنهان دارید؛ زیرا هیچ کس نیست که در او رگی از جذام نباشد،این رگ را با شلغم بسوزانید! 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شادیم که راه حق جدا از ما نیست/ چون کوفه تمام دین ما دنیا نیست/ در فتنه دوباره کربلا گشت ولی/ این بار دگر امام حق، تنها نیست نُه دی، ایران، بدون خواست سفیر حسین (ع)، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند نُه دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت ۲۵ ساله جلوگیری کرد. نهم دی روز #بصیرت گرامی باد. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 بااین مقدارِمواد یک دیس که درعکس مشاهده میفرماییدبااندکی اضافات وخرده ریزه حلوادارید. خیلی خوشمزه ست ومقوی🌹🌹 آردِگندم 2پیمانه( لیوان دسته دارفرانسوی) آردِنخودچی 1پیمانه . پوردِقند1پیمانه کره وروغن از ۴تا ۶ قاشق غذاخوری سرپر پودرِهل به میزانِ لازم. ابتداآردگندم رودرتابه روی حرارت میگذاریم حدود10تا15دقیقه تفت میدهیم تابوی خامی گرفته شودنیازی به تغییرِرنگ نیست اماخوب تفت بخورد. بعدازاتمام تفت خوردن نهایت 20دقیقه حالا آردِنخودچی راروی آردگندم الک میکنیم وحدودِ5تا7دقیقه تفت میدهیم . حرارت راخاموش کرده پودرقندوهل راهم الک میکنیم روی آرد نوبت اضافه کردن ِکره ست . اگرکره داریداگرنه همون روغن جامد کم کم اضافه وبادست خوب ورزمیدهیم 10تا15دقیقه نهایتِ کارحلوابه صورتِ ماسه ی آبخورده درمیاد. نبایدروغن روزیادوتندبریزیم چون شل میشود خوب که ورزدادیم درصورتِ تمایل حلواروبه دوقسم تقسیم میکنیم. پودرِکاکائوبه یک بخش اضافه وکمی هم پودرِقندچون کاکائوشیرینیِ حلواراکم میکند بعددوباره ورزمیدهیم. یک سینی ِنسبتابزرگ انتخاب میکنیم کمی چرب میکنیم. وحلوارا اول قسمت سفید در آن پهن کرده وباقاشق صاف و فشرده میکنیم و بعد قسمت کاکائویی را روی آن گذاشته وباقاشق صاف میکنیم و دریخچال میگذاریم 20دقیقه بعددرآورده وبرشهای لوزی میزنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۳عدد ماست یک لیوان روغن نصف لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری نمک به مقدار لازم تخم مرغ ها رو ۵دقیقه با همزن میزنیم بعد ماست و روغن رو بهش اضافه میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر با نمک همه رو به صورت دورانی با هم زن دستی میزنیم تا اینجاش شبیه کیک بدون شکر هست😉 بعد داخل قالبی رو که چرب کردیم نصف مواد کیک و میریزیم بعد از قبل من مرغ رو نگینی خرد با کمی جوز هندی و پودر تخم گشنیز مزه دار کردم و بعد تفت دادم بعد پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه ای رو تفت دادم تا اصلا آب نداشته باشه(از مایه ماکارانی که با گوشت چرخ کرده هست هم میشه استفاده کرد) وسط مایع کیک میریزم بعد یکم پنیر پیتزا روش میریزم دوباره بقیه مواد کیک روی مواد آخر سر پنیر پیتزا میریزم میگذارم تو فر دمای۱۸۰درجه یک ساعت بپزه من همین مواد رو یه سری تو مرغ خوری ریختم و یه تعدادی رو هم در قالب مافین ریختم نوش جان 😋😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali07-18k.mp3
6.31M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_هفتم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 🙏احترام به زن از کرامات مرد" @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
جلسه ششم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول ۲۵۰گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین(میتونید از مرغ های از شب مونده هم استفاده کنید 😉) و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین، یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین. در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بگذارین توی فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد برای چهل تا چهل و پنج دقیقه... 😊نوش جون😊 من به جای قالب مافین توی کاسه های ماست خوری موادم رو ریختم و درست کردم ، اینم برای کسانی که فک میکنن همیشه باید قالب اون کار و داشته باشن 😍 @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم: آرد یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان ماست نصف ليوان کشمش يك چهارم لیوان گردو يك چهارم ليوان رنده شده پوست پرتقال ، به اندازه یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پُر طرز تهيه: اول فر روی حرارت 180درجه سانتیگراد روشن میکنیم . کشمش رو با یک قاشق آرد مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل با چنگال یا همزن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشن. ( من با همزن برقي ٣ دقيقه زدم) روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. ماست را اضافه كرده هم مي زنيم. حالا آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا خمیر یکدست بشه. درصورت تمایل میتونید مقداری از خمیر رو با کاکائو رنگی کنید. حالا کشمش و گردو رو اضافه کرده و آروم مخلوط میکنیم. مواد رو داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و در فر به مدت 30 دقیقه می پزیم. قبل از در آوردن کیک حتما" با خلال دندون تست کنید تا از پخت کامل کیک مطمئن بشید. نوش جان 🌹در این دستور از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کردم🌹 @sofrebanovanbeheshti
👇 آردنخودچی(ترجیحا دوآتیشه یا کمی بوداده شده در فر)سه پیمانه آردسفید یک پیمانه روغن جامدذوب و خنک شده (یا روغن صاف قنادی) دوپیمانه سرخالی پودرقند دوپیمانه پودرهل یک قاشق مرباخوری (آردها را مخلوط و باهم الک میکنیم ) اول پودرشکر و روغن جامد کاملا باهمزن برقی چنددقیقه زده شود و حالا بقیه مواد اضافه و مخلوط شود این خمیر نیاز به ورز اضافی و استراحت هم ندارد به ضخامت یک سانت باز میکنیم و باقالب شیرینی نخودچی ،قالب میزنیم و باخلال پسته یا سیاه دانه تزیین میکنیم حالا یکی یکی به آرامی داخل سینی فر ترجیحا با کاغذروغنی و در فر ۱۲۰درجه که حداقل یکربع قبل گرم شده و به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر کارکمی تغییر رنگ بدهد قرار میدهیم بعد از سردشدن به آرامی از سینی جدامیکنیم نوووش جان😘 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکو_سیب_زمینی_در_فر کف ظرف یا قالب رو فقط در حد چرب شدن روغن بریزید و کمی هم روش زدم بعد مواد رو در دمای ۱۸۰درجه طبقه پایین قرار دادم تقریبا هر طرف بیست دقیقه طول کشید خیلی خوب شد چون این مدل کوکو بخاطر سیب زمینی پخته اش خیلی روغن جذب میکنه ولی اینطوری اصلا روغن نداشت.👌 نوش جان 😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti