eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
5.4هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 فیله مرغ خرد شده ۳تا۴عدد/ کرفس خرد شده با برگش وتفت داده ۳پیمانه/ نمک فلفل زردچوبه زعفران/ آبغوره نصف پیمانه/ غوره۱ پیمانه/ برای لعابدار شدنش به۲قاشق غذاخوری آرد ذرت یا آرد برنج نیازداریم که من خودم با آرد ذرت درست کردم. آب به میزان لازم/ سیر ریز شده۳تا ۴حبه درشت/ پیاز ۱عدد درشت نگینی شده/ روغن مقداری ابتدا در قابلمه روغن وپیاز را ریخته تفت داده تا نرم وسبک شود بعد فیله ها را به همراه نمک فلفل زردچوبه تفت داده بعد سیر را اضافه کرده کمی تفت خورد کرفس و غوره را هم ریخته ویه تفت کوتاهی داده بعد مخلوط آب و آرد را اضافه کرده گذاشته تا غلیظ وجا بیفتد یه ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه کرده هم جا بیفتد هم مزه دار شود باید کمی تنگ آب باشد. با گوشت هم میشه درست کرد ولی طعمش به خوبی ولذیذی مرغ نمیشود. درست کنید و نوش جان کنید💕🌺😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇🍌🍌🍌: شیر۳لیوان شکر۱لیوان پودرژلاتین۳ق غ موز۲عدد خامه۳ق غ طرزتهیه: پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید. دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید. بعدپودرژلاتین بن‌ماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن. بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال 🍓🍓🍓: شیر۳لیوان شکر۱لیوان(اندازه شیرینی رو تست کنید) پودرژلاتین۳ق غذاخوری توت فرنگی ۱لیوان خامه۳ق غذاخوری به دلخواه طرزتهیه: پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید. دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید. بعدپودرژلاتین بن‌ماری شده که گرم هس به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه باتوت فرنگی وخامه همه روبریزین تومخلوط کن. بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال 🔵من ازدولیوان شیرو۱لیوان آب استفاده کردم 🔵چون شیرمحلی پرچرب داشتم خامه هم نزدم مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
#ژله_سوپرایز 👇 مواد لازم ژله سوپرایز: ژله آلوورا              دوبسته ژله رنگ قرمز  یک بسته شیر                    یک لیوان و نیم طرز تهیه ژله سوپرایز:  ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می آوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار دهید.   حال مابقی ژله الورا را  اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید. و بگذارید تا ژله ببندد. ژله سوپرایز شما اماده هست و زمان سوپرایز کردن رسیده😉😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج چهار پیمانه سینه مرغ بدون استخوان(فیله) و نگینی خردشده یک عدد نخودفرنگی پخته یک پیمانه هویج خلالی ریزشده دو عدد متوسط فلفل دلمه نگینی خردشدایک عدد پیاز دو عدد متوسط نمک و زردچوبه ازهرکدام دوقاشق مرباخوری آویشن ،فلفل و زیره کمی در قابلمه ای برنج را آبکش میکنیم و یا به حالت دمی با کره محلی ولی با آب کمتر میگذاریم بپزه تا دون باشه به اصطلاح به این دلیل که وقتی با مایه مخلوط میشه شفته و بد شکل نشه این نکته رو 👆برای همه پلوهای مخلوط مثل لوبیا پلو عدس پلو و.... رعایت کنید تا غذاظاهری زیبا داشته باشه👌 پیازها رو در تابه کمی با روغن تفت میدیم و هویج ها رو خلالهای نازک برش داده به همراه فلفل دلمه ریز شده اضافه و خوب تفت میدهیم گوشت سینه مرغ راهم نگینی خردکرده و اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و خوب تفت داده و نخودفرنگی پخته را اضافه میکنیم حالا نصف لیوان آب ریخته و اجازه میدیم ده دقیقه با حرارت متوسط و در بسته خوب طعمها یکدست و کاملا نرم وآبش کشیده شود کف قابلمه کمی روغن و ته دیگ موردنظر را گذاشته و برنج که آبکش یا دمی زنده برداشتیم را با این مواد لابلا ریخته و دم میکنیم نووووش جان @sofrebanovanbeheshti