eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 ✋ سلام قند و نبات 😁✋سلام شیرین عسل سلام بانوی پر انرژی💪 صبح زیبای یه کم سرد ِ 🍁🍂پاییزی تون😜بخیر و به عشق و به نیکی ❤️ چه خوبه تو کارهامون دقت کنیم پس بانوجان لطفا 🔰 هر چیزی رو استوری نکن!✋ هر چیزی رو پست نکن!🥴 هر حرفی رو نزن! هر کاری رو نکن! با هر کسی معاشرت نکن! هر جایی نرو! به هر کسی بیشتر از لیاقتش ارزش نده! بی اندازه محبت نکن! هر کسی رو دوست خودت ندون! حریم های زندگیتو مشخص نگه دار، تعدادِ آدمای دور و برت مهم نیست، کیفیتشون مهمه!🤗 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۳ عدد خرمالو ۳ تا ۴ عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه ) روغن مایع نصف لیوان شکر ۱ لیوان آرد سفید قنادی ۲ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ پودر دارچین ۱ ق م گردو خرد شده به دلخواه . خرمالو ها رو دو نیم کردم و پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم . بعد پوره خرمالو رو اضافه کردم و هم زدم . گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم. قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین . این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین ) بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روش کمی پودر قند الک کردم . عشقام بچه هام😍😊 @sofrebanovanbeheshti
😋 خرما ها رو بی هسته کردم،داخلش گردو گذاشتم با دست و دلبازی😁 و تو ظرف چیدم آرد رو تفت دادم به رنگ قهوه ای در اومد نصف روغن جامد نصف روغن مایع ریختم دارچین و پودر هل اضافه کردم بعد ریختم رو خرما ها بعد پودر قند ریختم که جذب شد و تزیین کردم من تو ظرف سر بسته ها درست کردم چون می‌خوام بدم همسرم ببره محل کارش بخوره وگرنه تو ظرف های چینی و طرح دار قشنگ تر میشه   @sofrebanovanbeheshti
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد آرد سوخاری ۲ ق سوپخوری سس گوجه ۲ ق سوپخوری سس خردل ۱ ق سوپخوری شیر ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه نمک نصف ق مرباخوری فلفل قرمز ۱/۸(یک هشتم) ق مرباخوری ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک ۱ پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)  * ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم . * آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری بشه. * نکته : ، ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همه ی ادویه ها استفاده کنید * پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم . * سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دهیم . * نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق سوپخوری پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید . * اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه ولی کلا بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم وزن استاندارد برای همبرگر ها هست . * برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید. * سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید . * بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه . مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا