#کیک_خرمالو_با_گردو
تخم مرغ ۳ عدد
خرمالو ۳ تا ۴ عدد (پوره شده حدودا ۳/۴ لیوان) (حتی نصف لیوان هم بشه بریزین ، زیاد نریزین ممکنه کیکتون رو خمیری کنه )
روغن مایع نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱ ق م
گردو خرد شده به دلخواه .
خرمالو ها رو دو نیم کردم و پوستش رو جدا کردم و داخل غذاساز یا میکسر انداختم و پوره کردم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن مایع رو اضافه کردم و کمی هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کردم و و داخل موادم دوباره الک کرده و با لیسک یا قاشق هم زدم .
بعد پوره خرمالو رو اضافه کردم و هم زدم .
گردوها رو هم کمی آرد بهش زدم (این کار به خاطر ته نشین نشدن گردو هستش ) و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم.
قالبم رو چرب کردم ( از روغن جدا کننده استفاده بشه بهتره ، برای تهیه اش ۵۰ گرم روعن جامد یا کره +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد رو مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین .
این روغن رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین )
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت و یه ربع که خنک شد از قالب جدا کردم و روش کمی پودر قند الک کردم .
عشقام بچه هام😍😊
@sofrebanovanbeheshti
#رنگینک😋
خرما ها رو بی هسته کردم،داخلش گردو گذاشتم با دست و دلبازی😁
و تو ظرف چیدم
آرد رو تفت دادم به رنگ قهوه ای در اومد نصف روغن جامد نصف روغن مایع ریختم
دارچین و پودر هل اضافه کردم
بعد ریختم رو خرما ها
بعد پودر قند ریختم که جذب شد
و تزیین کردم
من تو ظرف سر بسته ها درست کردم چون میخوام بدم همسرم ببره محل کارش بخوره
وگرنه تو ظرف های چینی و طرح دار قشنگ تر میشه
@sofrebanovanbeheshti
#همبرگر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
آرد سوخاری ۲ ق سوپخوری
سس گوجه ۲ ق سوپخوری
سس خردل ۱ ق سوپخوری
شیر ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
نمک نصف ق مرباخوری
فلفل قرمز ۱/۸(یک هشتم) ق مرباخوری
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک ۱ پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
* ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
* آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری بشه.
* نکته : ، ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همه ی ادویه ها استفاده کنید
* پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
* سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دهیم .
* نکته : در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق سوپخوری پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
* اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه ولی کلا بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم وزن استاندارد برای همبرگر ها هست .
* برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
* سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
* بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .
مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی طرفی بزرگترین گناهه...
لطفا جهت تسکین درد قلوب مؤمنين این آیه شریفه را بخوانید. 💔
{ أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ }
#مهدی_رسولی
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
@sofrebanovanbeheshti