『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤
یه سلام پر انــــــــــــــــــــرژے به گلهای تو خونه خانمای نمونه😍✋
صبحتون به برکت سلام اول صبح به خانم فاطمه ی زهرا سلام الله علیها پر برکت و پر نور باشه ان شاء الله🤲
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#سیب_زمینی_سرخ_کرده_رستورانی
دستور در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#سیب_زمینی_سرخ_کرده_رستورانی🍟
اولین نکته ای که باید رعایت کنیم این است از سیب زمینی های درشت و با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.من از رندهمخصوصاینکاراستفادهکردم
دراینمرحلهیکقابلمه آب جوش رویحرارت قرار میدهیم ویکقاشق چایخوری نمک داخل آب جوش میریزیم.درادامهسیبزمینی هاراداخل قابلمهآبجوش میریزیم وبهمدت ۵ دقیقهصبر میکنیم تاسیبزمینی ها نیم پز شوند.
پساز۵دقیقهسیبزمینیهاراآبکشیمیکنیم و برای اینکه سرعت کار بالا برود روی یک دستمال حوله ای تمیز می چینیم تا سریعتر خشک شوند.حالا سیب زمینی را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری نمک اضافه می کنیم.
بادست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا نمک به تمام قسمت های سیب زمینی ها برسد. البته می توانید نمک را پس از سرخ کردن هم اضافه کنید،ولی به این صورت نمک به خورد سیب زمینی می روند.
در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود. زمانی که سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم باید روغن اطراف سیب زمینی ها قل بزند و کاملا داغ باشد.
پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس باید یک بار دیگر سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بالا سرخ کنیم تا خشک و طلایی شوند.
❌فقط حواسمون باشه استفاده از حرارت بالا ارزش غذایی مواد رو از بین میبره ❌ولی حالا هرازگاهی و برای تنوع و تفریح😁 اشکالی نداره👌😉
یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی🍟 می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد.
پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی میریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس #ادویه_رَنچ رو روش میریزید و سرو می کنیم🍟😋
دستور ادویه رنچ رو میتونید اینجا ببینید🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/51338
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید❤️
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti