#سلام_امام_زمانم❣
سلام حضرت آفتاب ، مهدی جان❤️
بی روی ماهتان
زندگی به بازیچه ای کودکانه می ماند ...
تکراری و ملال انگیز ...
ایمان به طلوع روشن شماست که امیدمان می دهد
جانمان می بخشد و پویایمان می کند ...
روزی به همین زودی
به همین نزدیکی ...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_ص
☘ #صفحه_453
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــلام به خانماے گل گلاب 😌
برکتهای توی خونه☀️🌈
حالتون چطوره؟
الهی که همیشه سلامت و شاد و پرانرژے باشید ...
چیزے به اربعین آقامون امام حسیـــــن ؏ـلیه السلام 💔نمونده ...
اگه قصد سفر نداری خب چه کارا باید بکنیم ؟🤔
به فکر یه نذرے خوب در روز اربعین باشیم🍱🍲🍛در حد وسعمون
بیاییم برای ارباب بی کفن کم نذاریم ...🤩
راستی میدونی کم ترین کار چیه؟
اینکه توی این روزها که قلب عزیزدل زهـــــرا (عج) ناراحت و پریشونه 💔😭
کمتر گناه کنیم ...
کمتر کارهای اشتباه ...
کمتر غفلت ...
بیشتر ذکر خدا بگیم...💫
بیشتر برای قلبش صلوات بفرستیم...🌸🍃
اخه ماکه اشتباه می کنیم
حضرت ولی عصر(عج) برای بخشش ما
خیلی دعا میکنن ...😢
دلشون رو پریشون تر نکنیم...
ممنون که انقدر مهربونیــــــــــــــــــــد 😌🤩
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
4-be-eshghe-arbaeen-narimani-(harfetaze.com).mp3
9.27M
میان خداحافظی، دلِ منو میسوزونن😭
نذاری تنهاشم، آخه همه دارن میرن..💔😭
#اربعین
#امام_حسین علیه السلام
@sofrebanovanbeheshti
شکیبا:
#حلوا_سوهان
برای شربت
۱ لیوان شکر
۱لیوان شیر
۱/۴لیوان گلاب
کمی زعفران و هل
همه رو مخلوط شکر حل شد کافیه نباید بجوشه
برای حلوا:
ارد ۱و ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
شیر نصف لیوان
همه رو مخلوط رو حرارت کم مرتب هم زده تا حلوا رنگ بگیره ممکنه یک ساعت طول بکشه ولی باید مرتب هم بزنید که آرد دون دون نشه
بعد اینکه ب رنگ سوهان در اومد شربت ولرم رو اضافه هم زده تا حلوا جم شه
این حلوا خیلی لطیفه راحت ماسوره میخوره و میتونید تزیین کنید
من با سیخ کباب و ماسوره m1 تزئین کردم
میتونید قالبی هم در بیارید البته بعد اینکه حلوا کمی خنک شد تو قالب بریزید خوب فشار بدید بعد برش گردونید
@sofrebanovanbeheshti
#بیسکویت_ساده
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید یک لیوان
پودر قند 1/2لیوان
روغن ۵ تا ۶ ق غ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
ابتدا تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو با همزن دستی کمی میزنیم
بعد روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم
بعد آرد و بکینگ از قبل مخلوط شده رو کم کم اضافه میکنیم
شاید کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه
کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبد
زیاد آرد نزنید که لطافت خمیر رو از بین میبره
ورز هم ندید که به روغن میفته
خمیر رو نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین
بعد با وردنه رو سطح کار پهن کنید و بعد با قالب دلخواهتون قالب بزنید
تو سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید
👩🍳تخم مرغ رو زیاد نزنید چون شیرینی تو فر زیاد پف میکنه
👩🍳خمیر رو زیاد ضخیم پهن نکنید
اگه دوست دارید بیسکوییتی و خشک تر باشه نازک تر قالب بزنید
👩🍳این بيسکوئيت رو با هر طعمی میتونید درست کنید مثلا زعفرانی،قهوه،...
من یه ق از آرد کم کردم و به جاش پودر کاکائو زدم
👩🍳مواد به دمای محیط رسیده باشه و آرد وبکینگ هم از قبل الک شده بشه
@sofrebanovanbeheshti