eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💢#قرار_شبانه💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. پاییــــــز تنها فصلی ـه که.....🍁 ســــــــــلااام و دوصد دروود ✋🏻 یکشنبه ۲۷ آبان بخیــــــرونشاط🌱 امروزت رو عاالی و پربرکت شروع کن💪🏻😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاطمه معصومه: حدود4ليوان پوره ی کدو حلوايي و ۳/۴ پیمانه شکر مخلوط و یک پاکت خامه صبحانه البته من نصف اضافه کردم ، و یک قاشق غذاخوری گلاب و مقداری کم زعفران دم کرده همه مواد رو میکس کردم بعد که همه باهم یکدست شدند حالا چهار قاشق پودر ژلاتین رو با نصف لیوان فرانسوی مخلوط و بیماری میکنیم بعد به پوره اضافه می کنیم مواد رو داخل قالب چرب کرده میریزیم و در بخجال به مدت 4ساعت بماند دسر خوشمزه شما آماده نوش جون البته اگه 6ساعت بماند بهتره @sofrebanovanbeheshti
🍕 من از خمیر نان باگت یا از خمیر نان سنگگ و یا بربری استفاده می کنم برای این میزان پیتزا من ۹۰۰ گرم خمیر استفاده کردم. ۷۰۰ گرم گو‌شت چرخ کرده گوسفندی( که شما می تونید سوسیس کالباس گوشت گاو بوقلمون و ...رو جایگزین کنید) ۱ کیلو پنیر استفاده کردم( پنیر رو می تونید کم تر استفاده کنید) نیم کیلو قارچ ۴ عدد فلفل دلمه ای کوچک‌. دو حبه سیر سس کچاپ ۴ عدد گوجه در ابتدا گوشت رو تفت دادم کنار گذاشتم قارچ رو تفت دادم. فلفل دلمه ای رو هم همینطور ( تو مراحل تفت دادن از روغن کمی استفاده می کنیم که پیتزا به روغن نیفته )همه ی این مواد رو با هم مخلوط کردم ادویه زدم من فلفل سیاه نمک زردچوبه آویشن زدم بعد از اون میریم سراغ سس پیتزا ۴ عدد گوجه رو کامل پوره کردم گذاشتم روی شعله بعد کمی سس کچاب به گوجه ی در حال جوشیدن اضافه کردم یک قاشق سر خالی شکر دو قاشق سرکه و دوحبه سیر رنده شده و یک قاشق رو غن هم بهش اضافه کردم سس که به غلظت رسید اونوکنار گذاشته تا خنک بشه بعد خمیر رو روی سینی که با روغن چرب کردم و توش آرد پاشیدم میزارم دستام رو آردی کردم طوری که خمیر به دستم نچسبه و خمیر رو کامل کف ظرف پهن کردم بعد از سسی که درست کردم به خمیر پیتزا می مالم یک لایه نازک پنیر پیتزا اضافه کرده بعد یک لایه از مواد رو روی پنیر کامل پخش می کنیم دوباره از سسی که آماده کردم با لیسک به روی مواد می مالم در آخر یک لایه پنیر پیتزای دیگه به روی مواد ریخته با زیتون و یا هرچیزی که دوست داشتید تزیین‌می کنید کمی هم آویشن روی پنیر می پاشید تو فر میگذارید که احتمالا ده دقیقه ای پخته @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا