لازانیا :👇
گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده یا ریز خورد شده قارچ فلفل دلمه ای نخود فرنگی ذرت جعفری رب گوجه ادویه ها:نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و زرد چوبه
مواد سس:
شیر 2لیوان
آرد 2 ق غ
کره 50 گرم
خامه 2 ق.غ
پیاز رو تفت داده تا طلایی و سبک بشه
گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رنگش برگرده
ادویه میزنیم و کمی تفت میدیم تا بوی ادویه بلند شه.
قارچ های ورقه شده رو اضافه میکنیم.
تا آب قارچ کشیده بشه.
2 قاشق رب گوجه میزنیم و تفت میدیم تا رب سرخ شه و خامیش بره.
فلفل دلمه و ذرت و نخود رو اضافه میکنیم. یکم اب توی ظرف میریزیم و در ظرف را میبندیم تا گوشت پخته بشه.
البته تهش نباید آب داشته باشه مواد.
آخر سر هم جعفری رو اضافه میکنیم.
طرز تهیه ی سس:
آرد رو با شیر سرد حل کرده سر گاز میگذاریم.
وقتی غلیظ شد کره رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه میزنیم.
به غلظت مورد نظر که رسید زیرشو خاموش میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم.
فقط دقت کنید نه باید خیلی شل باشه و نه خیلی سفت.
اگر سفت باشه گلوله گلوله میشه تو لازانیا و طعمش یکم ناخوشایند میشه.
در کل تجربه ام میگه که سس اگر زیاد بریزید لای مواد طعمش خیلی خوب نمیشه کلا نباید زیاد زد.
سس به عنوان چسب عمل میکنه.
لازانیا ها رو ابکش کرده و میگذاریم توی ظرفی تو اب باشن تا نچسبن به هم.
کف ظرف مورد نظر رو چرب کرده و یک لایه نازک سس بشامل میریزیم.
یه لایه ورقه لازانیا میگذاریم دقت کنید گوشه های ورقه ها بیاد رو هم.
کمی پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی بعد کمی سس و پنیر.
دوباره ورقه ،پنیر،مواد،سس،پنیر ورقه
همینجور ادامه میدیم تا ظرف پرشه.
لایه ی آخر باید ورقه باشه روی ورقه رو با سس پوشونده.
کلا پوشیده بشه حتی کناره ها.
بعد پنیر پیتزا بریزید روش. روش آویشن بزنید و با سس تزئین کنید و بگذارید توی فر.
اول با گرما که پنیر آب بشه و بعد گریل که طلایی بشه.
البته من توی مایکروویو درست کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_میکری 👇
مواد لازم:آرد 5قاشق غذا خوری
شکر 4قاشق غذا خوری
شیر 3قاشق غذاخوری
روغن 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ1عدد
وانیل کمی
بکينگ پودر1قاشق چای خوری
همه مواد را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم،سپس ساندویچ ساز روشن کرده از مواد یک قاشق می ریزیم بعد سه دقیقه کیک ما آماده ست😋
دقت کنید اگر کیک به صفحه میکرتون میچسبه قبل ازینکه صفحه رو جابزنید چرب وبا الک ارد پاشی کنید بعد صفحه رو وارونه کنید تا ارد اضافه بریزه و سپس صفحه رو جابزنید دستگاهو روشن کنید تا داغ بشه بعداز مواد بریزید.
درجه میکر هم متوسط باشه تا خوب پف کنن و پوک بشن.
در صورت تمایل یه مقدار از مواد رو کاکائو بزنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_شیرازی_قالبی
ابتدا یه کیسه فریزر درون قالب میاندازیم و بعد ردیف ردیف خیار و پیاز و گوجه را میریزیم کمی فشار میدیم و بعد با کمک کیسه فریزر قالب را برمیگردانیم😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#ماست_خیار_تک_نفره
خیار را با پوست کن یه ردیف باریک میبریم و به دیواره لیوان میچسبونیم و بعد ماست را میریزیم و تزئین میکنیم😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti