『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤
ســــــــــــــــــــلام و صد سلام به خانمای پرانرژی❤️😍😌
به خانومی که همیشه خونه اش پر از نور محبته اهل بیت علیهم السلامه ...🌟
میدونم که عشـــــق اهل بیت توی سینه هاتون موج میزنه 🍃
حواست باشه از #روضههای_خانگی حتی با تعداد کم غافل نشی...🖤
از #نذری_پزون هم که دیگه نگم🤗🥧🥠🥙🌮
برای بچه ها وقت بذارید.
اینکه با اهل بیت انـــــس بگیرن کار کوچیکی نیست و باید اونهارو با عشق ائمه عجین کنیم❤️
یه مامان مومن و اهل بیتی 🌱برای نشون دادن ارادتش کم نمیذاره 😌
ان شاءالله که از ســــــــــفره ی رزق خانم، روزیِ#یک_سالهمون رو برداریم🤲 آخه مادر که نمیذاره ...دست خالی از این ایام بریم؛اگه نگرفتیم بدونیم کاهلی کردیم😢
حاجتت روا دوست خوبم 😍🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
🔸 نماز اول ماه (داخل عکس)به همراه #صدقه اول ماه را فراموش نکنیم
( امروز اول ماه جمادی الثانی است )
#اول_ماه
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی
#ترشی_پیاز
دستور کامل در کلیپ براتون آماده کردم
⚠️فقط حواست به نکات باشه ⚠️
◀️حتما از نمک دریایی استفاده بشه چون رنگ ترشی رو بهتر میکنه
◀️به جای کلم بنفش میشه از لبوی قرمز خام یک دونه استفاده کرد
◀️وقتی ترشی میرسه کلم بنفش کدر میشه چون رنگشو به پیازها پس دادن
◀️میتونید از سرکه قرمز هم استفاده کنید
◀️من در ترشی بعداز دو هفته باز کردم هر چی بمونه خوشمزه تر میشه
◀️ترشی رو حتما جای خنک ترجیحا یخچال بزارید
◀️ برای پوست گرفتن بهتر پیازها ی پنج دقیقه بزارید تو آب بعد ابکشش کنید براحتی پوستش جدا میشه
امیدوارم درست کنید و از طعم بی نظیرش در کنار غذاهاتون خصوصا کباب و کوکو لذت ببرید 🌹🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti