eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💢#قرار_شبانه💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ به رسم ادب، هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤 ســــــــــــــــــــلام و صد سلام به خانمای پرانرژی❤️😍😌 به خانومی که همیشه خونه اش پر از نور محبته اهل بیت علیهم السلامه ...🌟 میدونم که عشـــــق اهل بیت توی سینه هاتون موج میزنه 🍃 حواست باشه از حتی با تعداد کم غافل نشی...🖤 از هم که دیگه نگم🤗🥧🥠🥙🌮 برای بچه ها وقت بذارید. اینکه با اهل بیت انـــــس بگیرن کار کوچیکی نیست و باید اونهارو با عشق ائمه عجین کنیم❤️ یه مامان مومن و اهل بیتی 🌱برای نشون دادن ارادتش کم نمیذاره 😌 ان شاءالله که از ســــــــــفره ی رزق خانم، روزیِ رو برداریم🤲 آخه مادر که نمیذاره ...دست خالی از این ایام بریم؛اگه نگرفتیم بدونیم کاهلی کردیم😢 حاجتت روا دوست خوبم 😍🤲 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 نماز اول ماه (داخل عکس)به همراه اول ماه را فراموش نکنیم ( امروز اول ماه جمادی الثانی است )   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور کامل در کلیپ براتون آماده کردم ⚠️فقط حواست به نکات باشه ⚠️ ◀️حتما از نمک دریایی استفاده بشه چون رنگ ترشی رو بهتر میکنه ◀️به جای کلم بنفش میشه از لبوی قرمز خام یک دونه استفاده کرد ◀️وقتی ترشی میرسه کلم بنفش کدر میشه چون رنگشو به پیازها پس دادن ◀️میتونید از سرکه قرمز هم استفاده کنید ◀️من در ترشی بعداز دو هفته باز کردم هر چی بمونه خوشمزه تر میشه ◀️ترشی رو حتما جای خنک ترجیحا یخچال بزارید ◀️ برای پوست گرفتن بهتر پیازها ی پنج دقیقه بزارید تو آب بعد ابکشش کنید براحتی پوستش جدا میشه امیدوارم درست کنید و از طعم بی نظیرش در کنار غذاهاتون خصوصا کباب و کوکو لذت ببرید 🌹🌹🌹   @sofrebanovanbeheshti