فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی به امید تو♥️
پاییز🍁🍂🍁
چمدانش را بسته👜
انتهای جاده ی آذر🍁
به انتظار نشسته است
نگاهش ابری☁️☁️
ردّ پاهایش خیس💧
و کوله بارش لبریز🎒
از اینهمه برگی🍁🍂🍁
که از درختان تکانده است🍁🍂🍁
سلااااام اهالی بهشت 🌱
هفته ای پر از خیر و برکت پیش رو داشته باشید ان شاءالله 🤲🏻♥️
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_جو 😋
دستور پخت سوپ خوشمزه :
ابتدا سینه مرغ رو بزارید بپزه وهویج رو نگینی خرد کنید بهش اضافه کنید تا بامرغ بپزه و بعد پخت مرغ رو ریش ریش میکنید به سوپ اضافه میکنید...
یه عدد پیاز رو رنده کنید و به همراه چند عدد قارچ سرخش کنید و یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید بعد اضافه کردن جوی پرک شده به اندازه یه لیوان کافیه خيسش کنید و بهمراه هم به سوپ اضافه کنید ودرانتها جعفری خرد شده بریزید و ادویه جات گرم مثل دارچین فلفل و رد چوبه... البته گشنیز هم دوست داشتید بریزید... سوپ بسیار خوشمزه ای میشه البته سبزیجات دیگری هم میشه به سلیقه خودتون اضافه کنید مثل ذرت وکدوخورشتی یا شلغم 😋😋
من 2 تا شلغم ابتدا بامرغ گذاشتم پخت بعد لهش کردم به سوپ اضافه کردم برای سرماخوردگی عالیه...
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید 😍
نوش جانتون 😊
@sofrebanovanbeheshti
#مشکوفی
مواد لازم مشکوفی
شیر ☚۴ پیمانه
نشاسته گل☚ ۵ قاشق غذاخوری
شکر ☚۶ قاشق غذاخوری
گلاب ☚¼ پیمانه
کره☚ ۲۰ گرم
زعفران دم کرده ☚به مقدار کافی
وانیل☚نوک قاشق چایخوری
در ابتدای کار نشاسته گل را به همراه شیر سرد درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته درون شیر حل شود. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت دلخواهمان برسد. توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد تا نشاسته گل درون شیر کاملا پخته و بوی خامی آن از بین برود. حالا مخلوط شیر و نشاسته را حدودا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت مناسب برسد. زمانی که مخلوط شیر کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران و وانیل و کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا غلظت مایه به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه مشکوفی به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف سرو میریزیم. نوش جان❤
@sofrebanovanbeheshti