فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫صبـــح آمـــده است
ﺑـــﺎﺧﻮﺩ ﻋﻬﺪ ﮐﻦ ﮐــﻪ از امــروز ﺗﻤﺎﻡ ﺛﺎﻧﯿﻪﻫﺎﯾـــﺖ ﺭﺍ
ﺑﻪ ﺗﺒﺴﻢ ﻭ ﻟﺒﺨﻨــﺪ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺑﺰﻧــﯽ🤝
ﮔﺸﺎﺩﻩ ﺭﻭﯾــﯽ می توانــد
ﺳـــﺮﺁﻏﺎﺯ یــک روز خـــوب و عالــی باشـــد🤩
خنــده هایتان بخیــر بـــاد
هر روز یک فرصت جدید
برای شروع دوباره است🌱
سلااام اهالی بهشت 😍
صبح زمستونیتـــون❄️
پرانــــرژی💥🧡
@sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک_کاراملی
این هم خوشمزه جان برای تولدم درست کرده بودم😋😋
با دستور پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک_کاراملی
صبا صادقی
#چیز_کیک_کاراملی با دستور استاد عارف و همراهی مهدیه جون
موادلازم:
بیسکویت شکلاتی: 250 گرم
کره ذوب شده: 130 گرم
عسل:دو قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای: 300 گرم
خامه فرم گرفته : 200 گرم
شکر:100 گرم
ژلاتین:4 قاشق چایخوری
آب سرد:یک سوم پیمانه
مواد لازم برای کارامل:
شکر :150 گرم
شیر: یک سوم پیمانه
خامه صبحانه: 100 گرم
طرزتهیه
• بیسکویت را پودر کرده، با کره ذوب شده خنک شده و دو قاشق عسل مخلوط و مواد را داخل قالب (ترجیحا رینگی یا کمربندی) گرد 25 سانتی متری و یا یک قالب چهارگوش 23 سانتی متری پرس کرده، به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
• ژلاتین را داخل آب سرد ریخته، روی بخار آب قرار داده تا حل شود.
• پنیرخامه ای و شکر را با دور کند همزن بزید تا خوب باهم مخلوط شوند.
• ژلاتین رقیق شده را به مواد افزوده، بعد از مخلوط شدن کارامل آماده را نیز اضافه کنید و در پایان خامه ی فرم گرفته را با مواد مخلوط کنید.
• در صورت تمایل می توانید از گاناش جهت پر کردن سطح چیز کیک استفاده کنید. (برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات تلخ کافیه)
• قالب را به مدت3ساعت در یخچال قرار داده، بعد از این مدت از قالب جدا کنید.
طرزتهیه کارامل:
• شکر را داخل ظرفی ریخته، روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شکر کاملآ ذوب شود و بجوشد و رنگ ان کاملاً کاراملی شود.
• سپس خامه بنماری شده و گرم را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید، ابتدا شکر ها کمی گلوله می شود، روی حرارت ملایم هم بزنید ، کمی که شکر ها باز شد شیر داغ را هم اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.بگذارید تا خنک شود. اکنون سس جهت مصرف آماده است.
🔸 نکته ها:
* درصورت دلخواه می توانید میزان سس کارامل را 2 برابر کرده، نیمی از مواد پنیری را روی بیسکویت ها ریخته، سس کارامل را روی مواد پنیری پهن کرده مجدداً روی کارامل را با باقیمانده مواد پنیری بپوشانید.
* از سس کارامل هنگام سرو چیز کیک نیز می توانید استفاده کنید.
* سس کارامل آماده را می توانید با کلّ مواد پنیری مخلوط کرده و سپس داخل قالب بریزید.
* در صورت نداشتن قالب رینگی یا کمربندی، کف و دیواره قالب معمولی را طوری با پلاستیک بپوشانید که لبه های پلاستیک بیرون باشد و پس از آماده شدن چیز کیک با کمک پلاستیک آن را از قالب خارج کنید.
* زمان آماده سازی این دسر 30 دقیقه
* زمان پخت کارامل حدوداً 15 دقیقه
* میزان سرو برای 12 نفر.
نوش جان وگوارای وجودتان.
میزان مواد برابر نصف مقدار رسپی اصلی:
بیسکویت شکلاتی: 125 گرم
کره ذوب شده: 65 گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای: 150 گرم
خامه فرم گرفته : 100 گرم
شکر: 50 گرم
ژلاتین : 2 قاشق چایخوری
آب سرد: یک ششم پیمانه
مواد لازم برای کارامل:
شکر :75 گرم
شیر: یک ششم پیمانه
خامه صبحانه: 50 گرم
مواد لازم برای گاناش:
خامه صبحانه: 50 گرم
شکلات تلخ ترجیحا کارات یا سوربن 25 گرم
(من صبا صادقی نصف مقدار درست کردم😋😋😋😋)
@sofrebanovanbeheshti
#پرواز_در_آسمان_رجب ۲
رجــــب؛
فصل گـ🌸ــل دادن نَفْس ماست!
و عــیدی خدا به ما در این ماه،
مغفرتـــه...
مغفرت هم؛ یعنی: آشتـ🤝ــی کنان
جا نمونیــــــا🔰
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🌙دعای هر روز #ماه_رجب 🤲یا من ارجوه لکل خیر ... 🎙 #سید_قاسم_موسوی_قهار @sofrebanovanbeheshti
دعای هر روز ماه #رجب ☝️فراموش نشود