eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫صبـــح آمـــده است ﺑـــﺎﺧﻮﺩ ﻋﻬﺪ ﮐﻦ ﮐــﻪ از امــروز ﺗﻤﺎﻡ ﺛﺎﻧﯿﻪ‌ﻫﺎﯾـــﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺒﺴﻢ ﻭ ﻟﺒﺨﻨــﺪ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺑﺰﻧــﯽ🤝 ﮔﺸﺎﺩﻩ ﺭﻭﯾــﯽ می توانــد ﺳـــﺮﺁﻏﺎﺯ یــک روز خـــوب و عالــی باشـــد🤩 خنــده هایتان بخیــر بـــاد هر روز یک فرصت جدید برای شروع دوباره است🌱 سلااام اهالی بهشت 😍 صبح زمستونیتـــون❄️ پرانــــرژی💥🧡 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این هم خوشمزه جان برای تولدم درست کرده بودم😋😋 با دستور پست بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی با دستور استاد عارف و همراهی مهدیه جون موادلازم: بیسکویت شکلاتی: 250 گرم کره ذوب شده: 130   گرم عسل:دو قاشق غذاخوری پنیرخامه ای: 300 گرم خامه فرم گرفته : 200  گرم شکر:100 گرم ژلاتین:4 قاشق چایخوری آب سرد:یک سوم پیمانه مواد لازم برای کارامل: شکر :150 گرم شیر: یک سوم پیمانه خامه صبحانه: 100 گرم طرزتهیه • بیسکویت را پودر کرده، با کره ذوب شده خنک شده و دو قاشق عسل مخلوط و مواد را داخل قالب (ترجیحا رینگی یا کمربندی) گرد 25 سانتی متری و یا یک قالب چهارگوش  23 سانتی متری پرس کرده، به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. • ژلاتین را داخل آب سرد ریخته، روی بخار آب قرار داده تا حل شود. • پنیرخامه ای و شکر را با دور کند همزن بزید تا خوب باهم مخلوط شوند. • ژلاتین رقیق شده را به مواد افزوده، بعد از مخلوط شدن کارامل آماده را نیز اضافه کنید و در پایان خامه ی فرم گرفته را با مواد مخلوط کنید. • در صورت تمایل می توانید از گاناش جهت پر کردن سطح چیز کیک استفاده کنید. (برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات تلخ کافیه) • قالب را به مدت3ساعت در یخچال قرار داده، بعد از این مدت از قالب جدا کنید. طرزتهیه کارامل: • شکر را داخل ظرفی ریخته، روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شکر کاملآ ذوب شود و بجوشد و رنگ ان کاملاً کاراملی شود. • سپس خامه بنماری شده و گرم را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید، ابتدا شکر ها کمی گلوله می شود، روی حرارت ملایم هم بزنید ، کمی که شکر ها باز شد شیر داغ را هم اضافه کرده و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.بگذارید تا خنک شود. اکنون سس جهت مصرف آماده است. 🔸 نکته ها: * درصورت دلخواه می توانید میزان سس کارامل را 2 برابر کرده، نیمی از مواد پنیری را روی بیسکویت ها ریخته، سس کارامل را روی مواد پنیری  پهن کرده مجدداً روی کارامل را با باقیمانده مواد پنیری بپوشانید. * از سس کارامل هنگام سرو چیز کیک نیز می توانید استفاده کنید. * سس کارامل آماده را می توانید با کلّ مواد پنیری مخلوط کرده و سپس داخل قالب بریزید. * در صورت نداشتن قالب رینگی یا کمربندی، کف و دیواره قالب معمولی را طوری با پلاستیک بپوشانید که لبه های پلاستیک بیرون باشد و پس از آماده شدن چیز کیک با کمک پلاستیک آن را از قالب خارج کنید. * زمان آماده سازی این دسر 30 دقیقه * زمان پخت کارامل حدوداً 15 دقیقه * میزان سرو برای 12 نفر. نوش جان وگوارای وجودتان. میزان مواد برابر نصف مقدار رسپی اصلی: بیسکویت شکلاتی: 125 گرم کره ذوب شده: 65 گرم عسل: یک قاشق غذاخوری پنیرخامه ای: 150 گرم خامه فرم گرفته : 100 گرم شکر: 50 گرم ژلاتین : 2 قاشق چایخوری آب سرد: یک ششم پیمانه مواد لازم برای کارامل: شکر :75 گرم شیر: یک ششم پیمانه خامه صبحانه: 50 گرم مواد لازم برای گاناش: خامه صبحانه: 50 گرم شکلات تلخ ترجیحا کارات یا سوربن 25 گرم (من صبا صادقی نصف مقدار درست کردم😋😋😋😋)   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ رجــــب؛ فصل گـ🌸ــل دادن نَفْس ماست! و عــیدی خدا به ما در این ماه، مغفرتـــه... مغفرت هم؛ یعنی: آشتـ🤝ــی کنان جا نمونیــــــا🔰   @sofrebanovanbeheshti