eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
برای پنجاه نفر👇 برنج ۳۳ پیمانه باقلا از دوست درآورده و قاچ شده ۳۳ پیمانه شویدخشک ۱۰۰ ق غذاخوری گوشت ۱۲۵۰۰ گرم پیاز ۳۳ عدد سیر ۵۰ حبه رب گوجه فرنگی ۱۶ ق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم و زعفران ۱۶ ق غذاخوری @sofrebanovanbeheshti
برای فریزر کردن قارچ از روش بلانچ استفاده کنید با بلانچ کردن قارچ میتونید اونو بدون تغییر رنگ و تغییر خواص توی فریزر نگه داری. سبزیجاتی مثل کلم بروکلی و ... رو هم میشه با این روش فریز کرد و همچنین اگه واسه مصرف توی سالاد و یا خام خوری هم بخواهید خیلی خوبه. 👇 مقداری آب در قابلمه ریخته تا بجوش آید سپس مقداری سرکه و نمک اضافه کنید و سبزیجات یا قارچ اسلایس شده (یا کامل) را به مدت 2الی5دقیقه در اب در حال جوش قرار دهید.( در این مدت زمانی خواص سبزیجات حفظ میشود) سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید. بعد از این که آبش رفت و در مورد قارچ بهتر است انرا خشک کنید و بعد بسته بندی کرده ودر فریزر قرار دهید. @sofrebanovanbeheshti
# تشخیص_سایز_قالب👇 👆👆👆درجواب خانمی که سوال فرموده بودن... چگونه سایزقالبشونوبفهمن.... ضمنامیتوان بالیوان دسته دارفهمیدقالبتون چندتخم مرغیه... دوسوم قالب راآب ریخته.... سپس بالیوان اندازه گیری کنید... مثلااگه 3تالیوان حجم قالبتون بود... پس بایدکیک 3تخم مرغی بپزید... @sofrebanovanbeheshti
#بلانچ_کردن_قارچ👇 براي اينکه قارچ شما سياه نشود برترين روش براي فريز کردن قارچ اين روش ميباشد... اول قارچ هارا با اب سردشستشو ميدهيم و کنار ميگذاريم براي 1 کيلو قارچ در يک ديگ بزرگ 4 ليتراب ميگذاريم روي شعله تا جوش بياد. 4قاشق سوپخوري ابليمو ترش و2قاشق سوپخوري نمک به آب در حال جوشيدن افزوده و قارچ ها را به اب در حال جوش ميريزيم و ميگذاريم 3تا5 دقيقه بجوشد. پس از اين زمان قارچ ها را از روي حرارت برداشته و تند در ابکش ريخته يا در اب سرد ريخته وبا اب سرد آبکشي ميکنيم. پس از اين ميگذاريم تا قارچ ها کمي خشک و سرد شوند اکنون قارچ ها را به ورقهاي نازک بريده و در زيپ لاک ريخته وفريز ميکنيم . وميتوانيد به مدت 6 تا 12 ماه در فريزر نگهداري کنيد. به اين عمل بلانچ کردن قارچ ها و سبزيها ميگويند. 🔴من قبل از ریختن توآب جوش قارچ ها رو اسلایس کردم 🔴هیچ وقت هم این همه مدت نگه نداشتم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول شکلات تخته ای رو بن ماری میکنیم وته قالب شکلاتیمون میریزیم وبعدچندبار روی زمین میزنیم ومیگذاریم یخچال تقریبا ۱ ساعت بمونه بعد۲۲۵ گرم آرد نخودچی رو به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدیم با شعله کم وبعد ۸۵ گرم روغن و۵۰ گرم کره بهش اضافه میکنیم و۳ دقیقه هم میزنیم وبعد شعله را خاموش میکنیم ۱۰۰ گرم پودر قند و۱ق چایخوری پودر هل و۱ ق غذاخوری زعفرون اب کرده بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا منسجم بشه بعد قالب شکلات رو درمیاریم موادمون که کمی از حرارت افتاده رو با قاشق روی شکلات میریزیم باید خیلی صاف باشه روشو با انگشت صاف میکنیم وبعد چندبار میزنیم اروم زمین ودوباره ۱ ساعت توی یخچال میگذاریم وبعد از ۱ ساعت درمیاریم وبه آرومی از قالب جدا میکنیم ونوش جان میکنیم😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 همین تعداد یک چهارم ازکدوی بزرگ ِسبزاضافه اومده بودبا یک هویج و5ق بزرگ سبزیِ کوکو و3عددتخم مرغ و1عددپیازِمتوسط 1ق غ سویق وادویه باهم مخلوط کردم وآبشون روگرفتم بعدتخم مرغ اضافه کردم خوب هم زدم. ودرروغنِ گرم شده ی کنجدسرخ کردم ماستِ صورتی هم ماستِ لبو👇 نصف لبو بایک حبه سیررنده کردم. ادویه هم گلپرخیلی عالیه ونعناخشک ونمک ... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 اطلاع‌نگاشت| سبک زندگی فاطمی 🔺️ بخشهایی از سبک زندگی #حضرت_فاطمه_زهرا سلام‌الله‌علیها، مطرح شده در بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 👈 رهبرانقلاب: در زندگی فاطمه‌ی زهرا باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت، فهمید و به معنای واقعی کلمه آن را #الگو قرار داد. 💻 @Khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باسمه تعالی قابل توجه ولایتمداران گرانقدر با استعانت از خداوند متعال و تحت توجّهات خاصّه حضرت امام علی بن موسی الرّضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) زمان و نحوه ثبت نام از متقاضیان شرکت در مراسم مشهد، 6 مسجد دیگر تحت پوشش آستان قدس رضوی در سال 98-1397 به شرح ذیل اعلام می گردد:   لطفا جهت ثبت نام اولیه از تاریخ 1397/11/01  لغایت1397/11/14 و از طریق سایت https://etekaf.razavi.ir/ و یا با ارسال عدد 8 به سامانه پیامک 30000008 انجام خواهد پذیرفت. امسال نیز همانند سال گذشته علاوه برثبت نام ویژه مسجد جامع گوهرشاد پذیرش در شش مسجد دیگر تحت پوشش آستان قدس رضوی نیز از طریق همین سایت و یا سامانه پیامکی صورت خواهد پذیرفت. ادامه ی مطلب رو در سایت مطالعه بفرمایید..... ستاد اعتکاف آستان قدس رضوی- مشهد مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎃 #کدو_حلوایی ✍️ کدوحلوایی یکی از داروهای مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است. ✍️ در دوره سرماخوردگی می توانید روزی یکی دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز کرده به همراه عسل نوش جان کنید. 👌 از جمله خواص کدو حلوایی 🔻 #مغز را تقویت میکند ▫️صفرا را #تسکین میدهد ▫️ قولنج را برطرف میکند ▫️ادرار آور و تب بر میباشد ▫️یرقان ( زردی ) را برطرف میکند.  🔺مفید برای رفع سردرد و #بیخوابی و درمان خستگی اعصاب 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🎃 😋 با اومدن پاییز و کدو تنبلهای خوشگل و خوشمزه، این شیرینی خوشمزه شمالی جاش رو توی خونه های شمالی ها باز می کنه که الحق هم خوشمزه ست آرد برنج: 1 لیوان پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان شکر سرخ: نصف لیوان(البته مقدارش بسته به مقدار شیرین بودن کدو متغیره) تخم مرغ: 1 یا 2 تا شیر: نصف لیوان مغز گردو خرد شده:دلخواه گلاب مغز هل کوبیده، زعفران دارچین و زنجبیل : اختیاری 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 خب اول از همه کدوی شسته و قاچ شده رو با خیلی خیلی کم آب می گذاریم بپزه و بعد با قاشق گوشتش رو از پوست جدا می کنیم و با پشت قاشق له می کنیم.. این میشه پوره ما .. بعدم بقیه مواد رو می ریزیم توش!! تخم مرغ و آرد و شکر و زعفران و مغز هل رو اضافه کردم.. من دارچین و زنجبیل هم کمی ریختم من یه تخم مرغ کامل ریختم به اضافه یه نصف... یعنی اون یکی تخم مرغ رو تو یه کاسه ریختم و خوب زدم تا سفیده و زرده قاطی شه و بعد هم نصفش رو ریختم تو مواد.... حالا شیر و گلاب هم می ریزیم مقدار شیر و گلاب رو جوری می ریزیم که مایه مثل کوکو بشه.. من نصف لیوان شیر ریختم و گلاب هم چشمی ریختم.. حدود یک چهارم لیوان شد... آها راستی اینم بگم بسته به شیرینی کدوها، شکر رو میزون کنین... یعنی وقتی همه مواد رو قاطی کردین یکم بچشین.... من نصف لیوان شکر ریختم اما خیلی کم شیرین شده بود..... حالا مواد رو خوب مخلوط می کنیم.. تابه رو با روغن می گذاریم روی حرارت تا خوب گرم بشه.... می تونین هم مثل کوکو یک سره بریزین مواد رو .. هم می تونین مثل شامی با قاشق بریزین و دونه دونه سرخ کنین یا اینکه از قالب استفاده کنین دو طرف کاکا رو سرخ می کنیم و سرو می کنیم ... هم گرم خوشمزه ست و هم سرد ... اونم با شیر یا دمنوش😋🤗 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آشپزی_مادرانه ✍حضرت آیت الله بهجت : 💖👈 اگربخواهیم محیط خانه گرم، باصفا و صمیمی باشد... 🌷 فقط باید صبر و استقامت و گذشت و چشم پوشی و رأفت را پیشۀ خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کلوچه_گوشت_و_سیب_زمینی👇 ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی👇 یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده ورز داده شده با پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم سپس نصف فلفل دلمه ای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غذاخوری مواد گوشتی میگذاریم کمی هم پنیر پیتزا روش میگذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم، و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
#حلوایِ_برشتوک👇 بااین مقدارِموادیک دیس که درعکس مشاهده میفرماییدبااندکی اضافات وخرده ریزه حلوادارید خیلی خوشمزه ست ومقوی🌹🌹 آردِگندم 2پیمانه لیوان دسته دارفرانسوی. آردِنخودچی 1پیمانه . پوردِقند1پیمانه کره وروغن چشمیه. پودرِهل به میزانِ لازم. ابتدا آردگندم رو در تابه روی حرارت میگذاریم حدود10تا15دقیقه تفت میدهیم تابوی خامی گرفته شود نیازی به تغییرِرنگ نیست اماخوب تفت بخورد. بعدازاتمام تفت خوردن نهایت 20دقیقه. آردِنخودچی راروی آردگندم الک میکنیم وحدودِ5تا7دقیقه تفت میدهیم . حرارت راخاموش کرده پودرقندوهل راهم الک میکنیم روی ارد. نوبت اضافه کردن ِکره ست . اگرکره داریداگرنه همون روغن . کم کم اضافه وبادست ورزمیدهیم 10تا15دقیقه . خوب ورزمیدهیم. نهایتِ کارحلوابه صورتِ ماسه ی آبخورده درمیاد. نبایدروغن روزیادوتندبریزیم چون شل میشود . خوب که ورزدادیم درصورتِ تمایل حلواروبه دوقسم تقسیم میکنیم. پودرِکاکائوبه یک بخش اضافه وکمی هم پودرِقندچون کاکائوشیرینیِ حلواراکم میکند. بعددوباره ورزمیدهیم. یک سینی ِنسبتابزرگ انتخاب میکنیم کمی چرب میکنیم. وحلوارا درآن پهن کرده دریخچال میگذاریم 20دقیقه بعددرآورده وبرش میزنیم @sofrebanovanbeheshti
#فالوده_آرامش👇 سیب رنده شده عسل شهد مربای لیموترش( همون که چله تابستون میگذاریم پشت بوم واسه سرماخوردگی ) نعنا و گل محمدی برای تزیین نعناش برای بدن درد و گرفتگی سینه خیلی خوبه پس میتونید بیشتر بریزید به جای نعنا میشه عرق بید مشک هم استفاده کرد که خیلی خوبه و خوشمزه اگر کم خوابید و سردی دارید شب این فالوده رو استفاده نکنید ناشتا استفاده بشه مخلوط سیب و عسل بسیار خونساز و نشاط آور هست🌷❤️☺️ @sofrebanovanbeheshti