eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدای کانال و لینک گروه
👇 تقریبا ۱ کیلو خرما رو پوست گرفتم وهستشو در اوردم بعد با۵۰ گرم کره تفت دادم ودارچین وپودر زنجبیل وگردو خورد شده ریختم وگذاشتم تا از حرارت بیفته بعد از خمیر جادویی به اندازه یه نارنگی برداشتم واز مواد داخلش گذاشتم وبعدته خمیر رو جمع کردم وروشو کمی با دست صاف کردم وبا قیچی چندتا برش روی خمیر زدم و توی سینی فرگذاشتم با زرده تخم مرغ وکمی شیر وزعفرون رومال زدم وسیاه دونه ریختم فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت پخته شد @sofrebanovanbeheshti
#اشکنه_یا_جوجه_پریده😅👇 اشکنه یه غذای ساده و سریع که این شبهای سرد زمستونی میچسبه👇 پیاز رو با روغن تفت میدهیم زردچوبه هم میزنیم شنبلیله را هم با پیاز کمی تفت میدیم. مقداری تره و جعفری هم اضافه کرده و تفت میدیم. آبجوش را اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میزنیم یکم که جوش خورد چندتا تخم مرغ رو که با چنگال زدیم و مخلوط شده کم کم همینطور که داریم غذا رو هم میزنیم اضافه میکنیم. اگه تخم مرغ رو یکدفعه بریزیم یا حین ریختن غذا رو هم نزنیم توی غذا تکه ای میشه. اگه دوست داشته باشین کمی کشک هم میزنیم که خوشمزه تر میشه. کمی که جوش خورد غذا آماده ست. با سماق یا گردغوره و نان خشک خانگی نوش جان میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
#سبزی_پلو_با_ماهی👇 برنج رو قبل از آبکش ،سبزی پلویی خورد شده رو میریزیم و چند جوش خورد آبکش میکنیم با ته دیگ برنج . یا بعد از آبکش برنج، سبزی پلویی رو لابلای برنج میریزیم . ماهی رو استخوانش رو گرفته و پاک کردیم با نمک زیاد و فلفل و زردچوبه و زعفرون و پودر زنجبیل و پیاز خلالی وآبلیمو مخلوط کرده و یکی دوساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه بعد تو توری میگذاریم . اول میگذاریم توری داغ بشه بعدکمی با برس روغن زده سپس ماهی رو روش میگذاریم تا بپزه . با سبزی پلو نوش جان میکنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سوهان_کنجدی_با_شکر_سرخ👇 #بشته_زیک اول 2لیوان کنجد رو تست کرده بعدکمی با گوشتکوب میکوبیم تا بوی کنجد تست شده در بیاد نیازی نیست که خرد بشه. 1لیوان شکرسرخ را با2ق غ آب نارنج و اندازه ته نعلبکی آب میگذاریم روی حرارت کم و مرتب بهم میزنیم تا نسوزه وتلخ نشه. کنار دستتون آب سرد گذاشته هر چند وقت چند قطره از اون شکر را داخل آب سرد ریخته هر وقت خودشو جمع کرد وزیر دندان حالت شکننده داره کنجد رو بهش اضافه میکنیم یه نایلون فریزر رو از وسط باز کرده کمی چرب میکنیم مواد را روی نایلون چرب شده ریخته با گوشکوب یا سنگ یاهر چیزی مواد را هرچه نازکتر پهن میکنیم این موقع اگر گردو داشتید روی مواد ریخته باگوشکوب ضربه زده تا به خورد مواد بره. وقتی که پهن ونازک شد بگذارید خوب سرد بشه بعد برش میزنیم. نوش جان. دستورازخانم آشنا🌺 @sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای 👇 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده دو عدد متوسط آرد نخودچی دو ق غذاخوری نمک و ادویه به میزان لازم اول پیاز رو رنده میکنیم و همه ی مواد را داخل پیاز میریزم بعد حسابی ورزش میدیم کف تابه رو کمی روغن میریزم بعد از اینکه گرم شد گوشت رو کفش پهن میکنیم و بادست بازش میکنیم حالا با قاشق خط های عمودی می کشیم تا شبیه کباب بشه در آخر هم روش گوجه قاچ شده میگذاریم و در تابه رو هم میگذاریم. اولش آب می اندازه صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونم طرف دیگه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نان_قندی مواد لازم: شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) روغن مايع ١/٤ پيمانه ارد ١/٥ پيمانه بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر جوش شيرين ١/٤ ق چایخوری (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ماست ١/٤ پيمانه طرز تهیه ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود سپس روغن اضافه شود و در نهايت آرد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي آرد رو يك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورز دادن زياد نداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين و روشو با قلم رومال يك عدد زرده و يك قاشق روغن مايع و آب زعفران ماليده(البته من رومال شیر وزعفران زدم) داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاتر از وسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تا روي نان طلايي شود. اين نان واقعا خوشمزه س وخيلي راحت درست ميشه اگر كم شيرين دوست دارين مقدار شكر رو كم كنين 🆔 @sofrebanovanbeheshti
ابتدای کانال و لینک گروه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali11-18k.mp3
5.86M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_یازدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " راهی برای زندگی خالصانه💟 " @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
جلسه دهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#توپکِ_خرما👇 300تا400گرم خرمایِ له شده. البته بااین مقدارهمینقدرتوپک میشه اردِگندم 4ق غذاخوری شیرِخشک هم میریزن که میتونیدحذف کنید و 2ق غذاخوری بجاش سویق بریزیدیا همون ارد دارچین وهرچاشنی که میپسندین. روغن یه کوچولو اول آرد روتفت میدین. تابوی خامیش بره وطلایی بشه. بعدروغن رودرحدی اضافه میکنیدکه اردگوله گوله نمونه به خاطرِکمیِ روغن. بعدیه کم تفت میدین. بعدهمه ی خرمای له شده رواضافه. دارچین یاهرچاشنیِ دیگه رواضافه میکنیدخوب که مخلوط شدن ازروگازبرداشته . به اندازه گردوبرداریدازش وتوپش کنید توکنجدِبوداده و نارگیل..... بغلطونید. مقوی وخوشمزه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇 👈♦️ ♦️👉 👈♦️ ♦️👉 👈♥️♦️ : یعنی کیکی که به طور کلی از آرد و شکر و تخم مرغ ( در مواردی مقدار بسیار کمی شیر و روغن) تشکیل شده، و بافت خشک و منسجمی داشته و مناسب خامه کشی و کیک های تولد و کیک های چتد طبقه است. 👈♥️♦️ : یعنی نسبت به کیک اسفنجی لطیف تر و خوشمزه تر بوده و مقدار شیر و روغن بیشتری داشته؛ مشتری پسند تر است و بدون خامه هم سرو میشود. برای کیک های یک طبقه به کار میرود. ولی مناسب کیک های چند طبقه نیست 👈♥️♦️:یعنی این کیک دارای کره در ساختار خود بوده که باعث بافت محکم و منسجم کیک میشود که با قرار گیری در یخچال کمی سفت شده؛ ولی اگر نیم ساعت قبل در محیط بماند نرم میشود. برای کیک های یک طبقه و چند طبقه فوندانتی کاربرد دارد. 👈♥️♦️: یعنی برای کیک های تولد از خامه آماده قنادی که باید در خانه توسط همزن فرم داده بشود، استفاده میشود. ذایقه ایرانی ها با خامه بشدت سازگار بوده و برای کیک های تولد خامه ای میپسندند. 👈♥️♦️:یعنی این که از ترکیب خامه و شکلات به مقادیر متفاوت، گاناش بدست می آید که برای زیرسازی کیک های فوندانتی و یا حتی لابلا و اطراف کیک های عادی استفاده میشود. 👈♥️♦️: یعنی این که ترکیب کره و پودر قند و مواد دیگر، باترکریم درست میشود، که برای روکش کیک های عادی و زیرسازی کیک فوندانت میتوان استفاده کرد. معمولا چرب و شیرین بوده و با ذایقه ایرانی ها سازگار نیست گاناش نسبت به باترکریم گرانتر ولی خوشمزه تر است. 👈♥️♦️ : یعنی این که یک اصطلاح کلی است که شامل کاور کردن کیک با خامه یا باترکریم میشود. 👈♥️♦️:یعنی لایه خامه ای بسیار نازک ابتدایی که قبل از خامه کشی نهایی روی کیک میزنیم و باعث انسجام کیک میشود 👈♥️♦️ :یعنی هرچیزی که لابلای لایه های کیک استفاده میشود. مثل خامه گاناش کرمفیل موز گردو شکلات و .... @sofrebanovanbeheshti
👇 اگر خمیر درست کردید ولی یه کمی اضافه اومد همه شو بپزید به محض اینکه ازدماافتاد بگذارین توظرف دربسته وتوفریزر بعد هروقت دربیارین یه نون نرم وتازه دارین😍برای وقتایی که مهمون یهویی بیاد یابرای عصرونه👌 @sofrebanovanbeheshti
👇 قابل توجه خانمهایی که میخان ,,سفیده,,ی کیک راجدابزنن.... پره های همزن را کاملا تمیز نموده که چرب نباشه.... و همچنین کاسه ی همزن هم نه چربی داشته باشه ونه خیس باشه.... برای اینکه خوب فرم بگیره و... بقول معروف حالت ,,فومی,,داشته باشه.. حدود 4دقیقه سفیده و پره های همزن و داخل فریزر گذاشته تاخنک خنک بشن..... ضمنا برای اینکه بعد از همزدن سفیده به آب نیوفته... مقدار کمی پودر,,تارتار,,استفاده کنید (جایگزینش مقدار کمی آبلیمو تازه هست مطمئن باشید با رعایت این نکات سفیده شما خوب فرم میگیره... بصورتی که ... وقتی کاسه را برمیگردونین سفیده ها برنمیگردن..... (نکته: اگر سفیده بیش ازحد,,هم بخوره .... بافت کیک سفت میشه...) @sofrebanovanbeheshti
👇 توجه!!! خانمهایی که اقدام به پخت کیک میکنن.... 🔴خواهشا بادقت کافی ابتدا دستور و بخونید.... 🔴وسایل را دقیق (حتی الامکان با ترازو)آماده کنید..... 🔴به هیچ عنوان مواد جایگزین نکنین(مثلاپرسیده میشه آیا بجای ,,شیر,,آب بریزم یا ماست)چون اصلا عنوان کیک عوض میشه..... معرف حضورتون هست که ما شاید,,دهها,,نوع کیک داریم که مواد بکار رفته در آنها باهم فرق میکنه.... 🔴درجه حرارت فر باید همون عدد دستور داده شده باشه.... (برای اطمینان ازدرجه فراز,,,دماسنج فر,,,استفاده کنید.... چون قریب باتفاق فرها دما را دقیق نشون نمیدن.... 🔴ضمنا حتما سعی کنین نکته های ظریفی که درگروه گذاشته میشه را بصورت نوشتاری در دفتر مخصوص آشپزی خود ,,یادداشت,,کنید.... خیلی خیلی بدردتون میخوره..... و باعث میشه از اشتباهات متعدد جلوگیری بشه.... @sofrebanovanbeheshti
در پوست حبوبات ماده ای به نام رافینوز وجود دارد که عامل اصلی ایجاد درد های شکمی و گرفتن نفخ است. یک خیار را به طور افقي به دو نیم تقسیم کرده و داخل ظرفي كه حبوبات رو خيس كردين بندازين،با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته می شود و طعم غذا به هیچ عنوان تغییر نمی کند. @sofrebanovanbeheshti
💕💕 💕💕: 😊😊 با توجه به سوالات مکرر اعضا گروه راجع به نحوه تهیه انواع سویق این مطلب خدمت عزیزان ارایه میشود. 🔵طرزتهیه انواع سویق امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی «سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان می‌شود.» وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر می‌شود. یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی «(سویق) به سفارش وحی درست شده.» (المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸) 🔵 سویق به دو روش ساخته می‌شود در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرام‌آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند. مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (یک یا دو قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری. 🔴و اما طرز تهیه سویق: : آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید.. حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. : مثل سویق گندم دست می آید. : هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد . : چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید. : ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. : سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا پودر کنید. :نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید. :تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید. :تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همان شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید. دلیل اضافه کردن شکر امام صادق علیه السلام:به کودک سویق باشکربدهید ،زیراگوشت رامی رویاند واستخوان راتقویت می کند ۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد. ۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود. ۳-برای کسانی که باراول تهیه سویق راتجربه می کنند به احتمال اینکه نتوانند سویق راخوب درست کنند مقدارکمی ازمواداولیه رابرای تهیه سویق اختصاص بدهند تاخدای ناکرده اسرف نشود. سویق از سبوس خوشمزه تره... و با سویق خیلی کارا میشه کرد. تو سوپ،کتلت،آش و ...(من به جای پودر سوخاری هم از سویق استفاده کردم😁) مخلوط با سه شیره،عسل به عنوان صبحانه مخلوط با خرما برای میان وعده. کیک،حلوا و... @sofrebanovanbeheshti