eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام سراسر محبت و انرژی یکی از اعضای محترم گروه☝️ ✍ممنون دوست عزیز محبت دارید❤️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali12-18k.mp3
8.32M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 💌 رعایت‌ احکام‌ اسلام، حل‌ ریشه‌ای ‌مشکل‌ها @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
جلسه یازدهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بیسکوییت👇 150گرم کره رو با50گرم پودرقند زدم تا کرم رنگ شد. 1عدد تخم مرغ اضافه کردم،به همراه 3قاشق چایخوری عسل ونوک قاشق چایخوری وانیل و1پنس نمک مخلوط کردم .250آرد و50گرم نشاسته ذرت ویک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودروالک کرده واضافه کردم وبا دست ورز داده تا شکل خمیرشد. 10دقیقه مواد را توی یخچال گذاشتم وبعد از اون با وردنه پهن کردم و کاترزدم ودر فربادمای 180درجه گذاشتم تا وقتی که زیرش طلایی شد. @sofrebanovanbeheshti
👇 یه قاشق چایخوری مخمر وشکررا درنصف لیوان شیر ریختم ،بعد یه لیوان ارد(ترجیحاسه بارالک شده) رادرظرف گودی ریخته ویک چهارم لیوان روغن ریختم،یک سوم لیوان شکر ریخته،ومخلوط کردم. شیر،مخمر و شکر رابعد از ده دقیقه به بقیه مواد اضافه کرده ویک سوم لیوان شیر اضافه کرده وبادست قاطی میکنیم وورز میدیم تا خمیر نرمی به دست میاد بعد سلفون روی موادکشیده وبایک حوله روی ظرف رامیپوشانیم بعداز یک ساعت حجم خمیرمون بیشترشده وبه اصطلاح وراومده،پف خمیررابادست گرفته وبه اندازه نارنگی ازخمیربرداشته وگلوله میکنیم،وبعد باکف دست فشارداده وگلوله های خمیرراباقطر یک سانت بازکرده وزرده تخم مرغ بایه قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مخلوط کرده وروی فطیرهارومال میکنیم،وکنجد سیاهدانه،رازیانه سلیقه ای است روی فطیرها میریزیم بعد درسینی چیدم ودر قابلمه روی گاز شعله کم که دوتا پایه درقابلمه گذاشته (15دقیقه قبل قابلمه راروی شعله کم گذاشته ودر قابلمه هم میگذاریم که گرم شود)وسینی را روی پایه ها فرارمیدهیم،ودم کنی میگذاریم تقریبا بعد ازیک 30 الی 40دقیقه فطیرهای مااماده است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدای کانال و لینک گروه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠بر طرف کردن لکه ها ی قهوه ای صورت؟ ✅جواب: ✍استفاده از داروی صاف کننده خون ودرصورت عدم دسترسی استفاده ازعناب،زرشک کوهی،کاهو بمقدار زیاد ✍روغن بنفشه زیتونی به ابروها وموها مالیده شود.(خانم ها هرشب،آقایان هفته ای 2بار). ✍اگرلکه ها بصورت کک ومک است سه لقمه اول غذا را رویش نمک دریا بریزند وبخورند،ان شاء الله برطرف می شود تعدیل مزاج سودا 📚استاد تبریزیان 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کلاژ_کیک_های_مسابقه_سالروز_تشکیل_گروه😍
#کلاژ_کیک_های_مسابقه_سالروز_تشکیل_گروه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سالاد_مخلوط 👇 کلم سفید ریز خردشده+گوجه وخیارنگینی نسبتادرشت+آب لیموترش+نعناع خردشده+نمک+نعناع وکاکوتی خشک بادست و دلبازی زیاد😊 کاملارژیمی با طعمی جدید @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_سویق_کودک👇 2قاشق شحم وبا1قاشق روغن ارده کنجدمخلوط کردم وقتی آب شد3قاشق سویق را توش ریختم خوب هم زدم بعد1لیوان مخلوط آب وچهارشیره روبهش اضافه کردم وقتی جمع شدشعله اجاق را خاموش کردم وتوی ظرف ریختم @sofrebanovanbeheshti
👇 کاهو ،کلم سفید ،کرفس،گوجه ،پیاز همه را یکدست خرد میکنیم سس سفید : نخودپخته روبا ارده وروغن زیتون ونمک وفلفل وابلیمو وسیر ونعنا تو مخلوط کن میزیزیم و روی سالاد ریخته ونوش جان 😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 1پیمانه روغن جامدیاکره 3پیمانه آردگندم نصف پیمانه پودرقند هل به مقدارلازم اول روغن باپودرقندراباهمزن چنددقیقه ای میزنیم تاکرم رنگ شود بعدآردباهل رابه مواداضافه میکنیم بادست ورزمی دهیم بعدبه اندازه های کوچک برمیدارم بیضی شکل درمی آوریم برای تزیین روش گردومیگذاریم بعدمیگذاریم داخل فر بعدازآماده شدن صبرمیکنیم تاخنک شودتوی پودرقندمی غلطانیم😋😋 دمای فر 150مدت زمان پخت15دقیقه البته هر فر دمای خاص خودشو داره باید حواسمون باشه زیر شیرینی رنگش تیره نشه @sofrebanovanbeheshti
yegane #شیرینی_مشهدی 👇 🌺🌺🌺🌺 پودرقند60گرم کره پاستوریزه100گرم پودرهل نصف ق چایخوری تخم مرغ1عدد عسل1ق غذاخوری آرد250گرم بکینگ پودرنصف ق چایخوری ابتدا پودرقندراهمراه کره با همزن میزنیم تاحالت کش دار بشه بعدهل رو اضافه میکنیم به نوبت تخم مرغ با عسل روهم به مواد اضافه میکنیم با همزن میزنیم بعد آرد راهمراه با بکینگ پودر الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم بعد با دست ورز میدیم زیاد ورز ندین چون باعث میشه به روغن بیافته بعد توکیسه فریزر میگذاریم دردمای خونه یک ربع استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر روبا وردنه پهن میکنم به قطر نیم سانت وبا قالب مخصوص قالب میزنیم وتو سینی فر میچینیم نکته:اگرقالب مخصوص نداریم تعداد باید دوتا دوتا جفت باشن و وسط یکی از این دوتا را خالی کنیم با یک قالب گرد خیلی کوچک تا بعد از پخت روی هم قرار بگیرند به مدت یک ربع دردمای150درجه میگذاریم اماده شه 🌺🌺🌺🌺 برای تزیین شیرینی مشهدی مارمالاد برای بین شیرینی شکلات تخته ای بنماری شده ترافل کنجد یا هرچیزی که مد نظر خودتونه☺️‌ @sofrebanovanbeheshti
#پنکیک👇 دوتا تخم مرغ با نصف لیوان شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرمی رنگ و کش دار بشه بعد صد گرم خامه و نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و دوباره مخلوطش میکنیم و در آخر یه لیوان آرد با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط میکنیم روی مواد الک می کنیم دَوَرانی هم می زنیم و ملاقه ملاقه توی ماهیتابه روی شعله گاز روشن میریزیم نیاز به روغن نداره روشون که شروع کرد به حباب زدنهای درشت برمیگردونیم تا ده میشمریم برمیداریم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا