eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کلاژ_کیک_های_مسابقه_سالروز_تشکیل_گروه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سالاد_مخلوط 👇 کلم سفید ریز خردشده+گوجه وخیارنگینی نسبتادرشت+آب لیموترش+نعناع خردشده+نمک+نعناع وکاکوتی خشک بادست و دلبازی زیاد😊 کاملارژیمی با طعمی جدید @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_سویق_کودک👇 2قاشق شحم وبا1قاشق روغن ارده کنجدمخلوط کردم وقتی آب شد3قاشق سویق را توش ریختم خوب هم زدم بعد1لیوان مخلوط آب وچهارشیره روبهش اضافه کردم وقتی جمع شدشعله اجاق را خاموش کردم وتوی ظرف ریختم @sofrebanovanbeheshti
👇 کاهو ،کلم سفید ،کرفس،گوجه ،پیاز همه را یکدست خرد میکنیم سس سفید : نخودپخته روبا ارده وروغن زیتون ونمک وفلفل وابلیمو وسیر ونعنا تو مخلوط کن میزیزیم و روی سالاد ریخته ونوش جان 😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 1پیمانه روغن جامدیاکره 3پیمانه آردگندم نصف پیمانه پودرقند هل به مقدارلازم اول روغن باپودرقندراباهمزن چنددقیقه ای میزنیم تاکرم رنگ شود بعدآردباهل رابه مواداضافه میکنیم بادست ورزمی دهیم بعدبه اندازه های کوچک برمیدارم بیضی شکل درمی آوریم برای تزیین روش گردومیگذاریم بعدمیگذاریم داخل فر بعدازآماده شدن صبرمیکنیم تاخنک شودتوی پودرقندمی غلطانیم😋😋 دمای فر 150مدت زمان پخت15دقیقه البته هر فر دمای خاص خودشو داره باید حواسمون باشه زیر شیرینی رنگش تیره نشه @sofrebanovanbeheshti
yegane #شیرینی_مشهدی 👇 🌺🌺🌺🌺 پودرقند60گرم کره پاستوریزه100گرم پودرهل نصف ق چایخوری تخم مرغ1عدد عسل1ق غذاخوری آرد250گرم بکینگ پودرنصف ق چایخوری ابتدا پودرقندراهمراه کره با همزن میزنیم تاحالت کش دار بشه بعدهل رو اضافه میکنیم به نوبت تخم مرغ با عسل روهم به مواد اضافه میکنیم با همزن میزنیم بعد آرد راهمراه با بکینگ پودر الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم بعد با دست ورز میدیم زیاد ورز ندین چون باعث میشه به روغن بیافته بعد توکیسه فریزر میگذاریم دردمای خونه یک ربع استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر روبا وردنه پهن میکنم به قطر نیم سانت وبا قالب مخصوص قالب میزنیم وتو سینی فر میچینیم نکته:اگرقالب مخصوص نداریم تعداد باید دوتا دوتا جفت باشن و وسط یکی از این دوتا را خالی کنیم با یک قالب گرد خیلی کوچک تا بعد از پخت روی هم قرار بگیرند به مدت یک ربع دردمای150درجه میگذاریم اماده شه 🌺🌺🌺🌺 برای تزیین شیرینی مشهدی مارمالاد برای بین شیرینی شکلات تخته ای بنماری شده ترافل کنجد یا هرچیزی که مد نظر خودتونه☺️‌ @sofrebanovanbeheshti
#پنکیک👇 دوتا تخم مرغ با نصف لیوان شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرمی رنگ و کش دار بشه بعد صد گرم خامه و نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و دوباره مخلوطش میکنیم و در آخر یه لیوان آرد با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط میکنیم روی مواد الک می کنیم دَوَرانی هم می زنیم و ملاقه ملاقه توی ماهیتابه روی شعله گاز روشن میریزیم نیاز به روغن نداره روشون که شروع کرد به حباب زدنهای درشت برمیگردونیم تا ده میشمریم برمیداریم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدای کانال و لینک گروه
#پنکیک_سویق_وشیره_انگور👇 البته موادرونصف کردم وسویق هم به اندازه ی یک ق غذاخوری ریختم. رنده ی پوست پرتقال هم ریختم فقط قسمتِ نارنجیِ پوست پرتقال رورنده کنید تخم مرغ:دوعدد شکر:چهار قاشق غذاخوری وانیل:نصف قاشق چایخوری نمک:یک پنس بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر آرد:دو پیمانه پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری شیر:یک ونیم پیمانه موزپوره شده۱عددبه دلخواه تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت . موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید. در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه. نوش جانتون😋😋😋 شیره انگوروقتی پنکیک اماده شد روش میریزید. @sofrebanovanbeheshti
#کیک_بدون_بیکینگ_پودر 👇 مواد لازم برای۵ نفر تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان آرد ۱ لیوان گلاب ۳ قاشق غذا خوری ۱- قابلمه رو کفش کمی روغن می ریزید تا چرب شه و میگذارید رو شعله کم مثل وقتی برنج دم میکنید تا مایع کیک آماده بشه . ۲- تخم مرغ+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن میزنید بعد از پنج دقیقه گلاب اضافه میکنید و یکم میزنید ۳- بعد آرد الک شده رو قاشق قاشق اضافه میکنید و هر دفعه آروم با همزن میزنید تا مخلوط بشه یکدفعه آرد نمیریزید که پفش بخوابه ۴- بعد سریع مایع کیک رو می ریزید تو قابلمه داغ 40 دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درشو هم دمکنی میگذارید ۵- تا نیم ساعت اول هم باز نمیکنید درشو قابلمه قطر کفش 17 سانتی بود سایر نکات از هر اسانسی می تونید استفاده کنید وانیل دارچین.... تخم مرغ را از قبل بیرون بیارید از یخچال تا با محیط هم دما بشه قابلمه حتما داغ داغ باشه نوش جان 😊 این کیک برای خامه کشی و کیک تولد عالیه👍🌸 @sofrebanovanbeheshti