eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_پفکی 👇 ❤️ سفیده تخم مرغ ۵ عدد ❤️ پودر قند یک ونیم پیمانه ❤️ آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری ❤️ پودر پسته وخلال بادام برای تزیین ❤️ مقداری وانیل نوک قاشق چای خوری❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سفیده راهمراه با ابلیمودر حدی میزنیم که از کاسه نریزد بعد وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم اگر بخواهیم شیرینی ها رنگی شود چند قطره رنگ مجاز که من ترجیحا از رنگهای طبیعی استفاده میکنم به آن میزنیم و داخل قیف ریخته و کف سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم وروی ان از شیرینی شکوفه های ریز میزنیم ودر فر که از قبل با حرارت ملایم گرم کرده ایم قرار میدهیم درجه فر باید روی ۱۴۵ درجه وبه مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم تا شیرینی ها به اصطلاح خشک شود بعد فر را خاموش کرده ومیگذارم شیرینی سرد شده وبعد از روی کاغذ برداشته ودر ظرف میچینیم🌹🌹🌹🌹😋 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مربایی #شیرینی_آلمانی #شیرینی_مشهدی آرد ۵ پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق شیر یک سوم پیمانه روغن یک و یک سوم پیمانه پودر قند یک پیمانه عسل دو قاشق سر پر مربا به مقدار لازم و شکلات تخته ای برای تزئین ابتدا پودر قند و روغن را به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم بعد به ترتیب شیر عسل تخم مرغ وانیل را مخلوط میکنیم ولی زیاد هم نمیزنیم و بعد آرد را که الک کرده ایم را به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم زیاد نباید ورز دهیم که به روغن بیفتد . سپس خمیر را داخل کیسه فریزر و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم و بعد قالب میزنیم و ته سینی فر را کاغذ روغنی میگذاریم و شیرینی ها رو می چینیم و داخل فر که ازقبل گرم کردیم و با درجه ۱۷۰ و به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم. بعد که شیرینی ها پخته شد می گذاریم خنک شود و بین آنها را مارمالاد یا مربا میزنیم و روی شیرینی ها را با شکلاتی که بن ماری کردیم تزیین می کنیم. روغن من جامد بود . چون با روغن جامد شیرینی لطیف تر می شود و ماندگاری بیشتری دارد. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
🆔 @sofrebanovanbeheshti
تزیین با گوشت مرغ نگینی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
تزئین با سیب زمینی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
تزیین با گوشت قلقلی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_زعفرانی👇 کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چایخوری وانیل ۱/۴ ق چایخوری زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غذاخوری کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمیر به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مرنگ👇 فاطمه سفید تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان اول سفیده تخم مرغ رو با کمی وانیل میزنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه. بعد شکر رو کاملا آسیاب میکنیم تا پودر بشه و قاشق قاشق به سفیده ها اضافه میکنیم و هر بار کاملا میزنیم وقتی خوب مخلوط شد، قاشق بعدی رو می ریزیم. به همین ترتیب ادامه میدیم وقتی شکر تموم شد، موادمون آمادست. توی قیف هایی که از قبل آماده کردیم می ریزیم و توی فر که قبل از شروع کار «روی کمترین دما» تنظیم و روشن کردیم، قرار میدیم تا برای حدودا40دقیقه بپزه. اصلا دمای فر نباید زیاد باشه وگرنه تغییر رنگ میدن.. وقتی پخته بشه کاملا بافت پوک و پفکی پیدا میکنه و نباید چسبنده باشه. خیلی خوشمزه و مجلسی😍نوش جان @sofrebanovanbeheshti
#شکلات_آبنباتی_خونگی👇 ماست یک پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک قاشق غذاخوری ماست و شکر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت به قدری هم میزنیم که کشدار و قهوه ای بشه . میتونید یه ذره هم میتونید پودر کاکائو بریزید . اگه نبود هم مشکلی نیست . داخل یه سینی مشما فریزر میندازیم و با قاشق آبنبات رو میریزیم تا خشک بشه برای تزئین هم میتونید از کنجد یا خشکبار استفاده کنید . با استفاده از نی میتونید آبنبات چوبی هم درست کنید @sofrebanovanbeheshti
#دسر_کدوحلوایی👇 سه لیوان پوره ی کدوحلوایی یک لیوان شیر سه ق غذاخوری خامه صبحانه یکی دوق غذاخوری عسل یک ق غذاخوری پودر ژلاتین شیر و با پودر ژلاتین روی حرارت ملایم حل میکنیم،بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه. ازروی حرارت برداشته با عسل و پوره ی کدو مخلوط میکنیم و میگذاریم تو یخچال حدود دو سه ساعت بمونه. بسیار کم هزینه،خوشمزه و مقوی💪💪💪😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌻بر مقدم دختر پیمبر صلوات 🌻بر چشمه ی پاک حوض کوثر صلوات ⚘بر محضر حضرت محمد تبریک ⚘بر مادر شیعیان حیدر صلوات 🌸ولادت باسعادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز مادر بر همه ی شما بانوان بهشتی مبارکباد🌸 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5bbcb9ba0038b77c98b42245_-6013218602438146895.mp3
1.44M
سوره کوثر اومد ی کبوتر اومد 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
💞ویژه روز زن 📹ببینید| رهبرانقلاب: باید کاری کنیم که بچه‌ها دست مادر را حتما ببوسند ⚠️قوانین مهمی لازم است وجود داشته باشد که جلوی مظلومیت‌ زنان ضعیف و ستم‌زده و مظلوم را بگیرد @Khamenei_reyhaneh پ.ن:✍ بانوان بهشتی لطفا همین امروز خم شوید و دستان پرمهر مادر خود را ببوسید... با انجام همیشگی این کار ، برکات عجیب آن را در زندگی ببینید ... ضمن اینکه شما بهترین الگو برای آینده فرزندانتان هستید... به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۸) در شیرینی پزی و ...الک خیلی لازمه امروز میخوایم با الک و انواع اون آشنا بشیم😘 جنس و مدل های الک توری  الک کردن آرد جهت پختن نان و درست کردن کیک و الک کردن هر موادی برای جداسازی ذرات ریز از درشت مورد استفاده قرار می گیرد. الک توری از تور فلزی ریز که دارای حلقه هایی از جنس استیل و چوبی می باشد که توری ها به شکل دایره به حلقه استیل و چوبی متصل شده است. مدل حلقه ها  به صورت گرد ضخیم روی توری سوار شده است که شما می توانید برای الک کردن با کمک حلقه ها الک را در دستان خود بگیرید بي الك شيريني پزي هرگــــــــــــــز❌  الک یا ساده اش رو می تونید خریداری کنید یا از االک چرخی از اینایی  که با فشار دادن دسته اش آرد داخلش چرخ میخوره و دیگه نیازی نیست که الک رو تکون بدید تا آرد الک بشه ✍سایت آشپزی های مامانم😉 ادامه دارد.... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋👇 مامان علی وفاطمه❤️❤️❤️ روغن یاکره یامخلوط هردو ۱لیوان پودر قند ۳چهارم لیوان زرده تخم مرغ یک عدد هل وانیل گلاب به دلخواه(من گلاب نمیزنم) آردبرنج حدودا ۲لیوان روغن یاکره رو باپودرقند میزنیم تاکاملا سفیدوخامه ای بشه بعد زرده و وانیل وهل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعدهم آردبرنج رو الک کرده کم کم اضافه میکنیم وبادست خوب ورزمیدیم ممکنه به آردبیشتری نیازباشه ولی خیلی بااحتیاط اضافه کنید چون ممکنه خیلی سریع سفت وپودری بشه خمیرتون که در اونصورت هم البته جای نگرانی نیست بااضافه کردن کمی روغن یاکره زده شده درست میشه😉 جایی که خمیرتون به راحتی تو دست گلوله میشه وترک نداره خمیرتون آماده ست خمیر رو درکیسه فریزر گذاشته در جای خنک ۱۲ساعت استراحت میدیم بعد به شکل های مختلف قالب زده یابادست گلوله میکنیم وتوسینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم وروش مهر میزنیم وبه دلخواه سیاه دانه یاپودرپسته و .... میپاشیم در فرحدودا ۱۵۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم که البته خودم چون چشمی کارمیکنم اصلابه ساعت نگاه نمیکنم وقتی شیرینی تون کاملاپف کردوزیرش کمی رنگ گرفت یعنی پخته سینی رو ازفردربیارین وبگذارین تاکاملا سردِ سرد بشه بعد ازسینی جداکنید وتو ظرف موردنظرتون بچینید😍 🔴میتونین ۱قاشق ازآردبرنج کم کنیدوبه جاش از آردگندم استفاده کنید برای چسب کار😉 🔴آرد برنجتون هم حتما باید دوبار آسیاب بشه یااینکه ازحریر ردش کنید☺️ مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti