#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#موارد_مصرف_دانه_انار
🔷 انارها را دون کنید ،بجوشونید،با آبکش صاف کنید،بگذارید دوباره غلیظ بشه میشه رب انار
همینو اگر هنوز کامل غلیظ نشده تو سینی بریزید خشک میشه میشه لواشک انار مثل لواشک آلو
🔹آب بگیرید، بجوشونید غلیظ بشه باز میشه رب انار یا به قولی سس انار
🔹 یه مقدارخوشرنگهارودون کنیدتوفریزرنگهداریدبرای تزیین خیلی خوبه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی😋👇
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : یک سوم ق مرباخوری
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ارد :دو لیوان
پودر کاکائو: سه ق غذاخوری
شیر :یک پیمانه
بکینگ پودر : دو ق چایخوری
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه
بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر روسه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
داخل قالب گرد که کف آن را کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزید و بگذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه
بعد چهل و پنج دقیقه با خلال دندان یا چنگال چک کنید که پخته شده باشد
@sofrebanovanbeheshti
#ماست_خیار_قالبی👇
ماست خامهای ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری
خیار رنده شده ۱ عدد
ادویه ماست و خیار به میزان لازم
ابتدا باید پودر ژلاتین را با ۲ ق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و ظرف آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود.
وقتی ژلاتین کاملا حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود و بعد آن را به ماست اضافه کنید.
خیار را پوست گرفته و رنده کنید.
با دست آب اضافه خیار را کاملا بگیرید و خیارهای رندهشده را به ماست اضافه کنید.
در صورت تمایل به ماست و خیار کمی ادویه ماست و خیار شامل نمک، فلفل، گلپر، پودر سیر، نعناع و ... اضافه کنید و اگر به سبزیجات محلی مانند دلال دسترسی دارید، از آنها نیز استفاده کنید.
وقتی مواد را خوب مخلوط کردید، آنها را کف قالب سیلیکونی با طرح مورد نظر ریخته و برای ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت، ماست را کف ظرف سرو مورد نظر برگردانید و با مقداری پودر نعناع خشک و گل سرخ تزیین و سرو نمایید.
نکته بسیار مهم اینکه که احتمالا با خواندن دستور تهیه؛ ذهن شما را مشغول کرده این است که طعم این ماست به دلیل استفاده از پودر ژلاتین تغییری نخواهد کرد و همان مزه ماست و خیار معمولی را خواهید داشت. ژلاتین فقط باعث فرمگیری و استحکام ماست و خیار میشود.
@sofrebanovanbeheshti
❇️روش جستجو کردن در کانال یا گروه
👇👇👇👇👇
1-روی "سه نقطه" در بالای صفحه
سمت راست بزنید.
2-گزینه #جستجو را لمس کنید
3- #موضوع مورد دلخواه را تایپ کنید
4-روی آیکن #ذره_بین که در پایین سمت راست صفحه ظاهر میشود بزنید.
تعداد مطالب یافت شده برای شما خواهد آمد.
با فلش های بالارونده🔼 وپایین رونده🔽 ، روی مطالب حرکت کنید
وبخوانید و استفاده کنید...
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نحوه_طرح_انداختن_روی_شیرینیهای_نخودچی_آب_دندون_باب_دندون
البته خودتون خلاقیت به خرج بدین باهرچی که دم دستتونه طرح های زیبا ایجادکنید باچنگال چاقو اره ای میله خودکارو خیلی چیزای دیگه
@sofrebanovanbeheshti