#آش_کشک 👇
نخود و لوبیا چیتی و عدس هر کدوم یه استکان خیس دادم بعد پختم
پیاز چهار پنج دونه سرخ کردم دو قاشق سیر زدم زردچوبه و فلفل هم زدم بعد به اندازه یه لیوان سبزی آشی توش تفت دادم
مقدار یه لیتر آب ریختم تا جوش اومد وقتی سبزی پخت دو لیوان ماست و یه لیوان کشک رو مقداری رقیق کردم تو آش ریختم مدام هم زدم تا جوش بیاد وبعد حبوبات را اضافه کردم
سر آخر رشته ریختم (مقدار رشته چشمی بود شاید به اندازه یه لیوان بود البته نصف نشده باشه)
بعد از اینکه قل خورد خاموش کرده درش رو میگذاریم تا رشته باز بشه
@sofrebanovanbeheshti
J.tezman:
#سس_پنیر👇
فوق العاده لذیذ
برای این سس من دولیوان شیر رو با ۲۵گرم کره دوقاشق آرد مخلوط کردم که درواقع سس سفیدمون آماده شه.
نصف قالب پنیرصبحانه مارک آمل رو به مواد اضافه کردم و انقدر هم زدم تا پنیر کاملا حل شه.
۱۰عددقارچ متوسط رو جدا تفت دادم وبه همراه نمک وفلفل وبه مواد بالایی اضافه کردم
درآخرهم۳قاشق پنیرپیتزا زدم برای کشدار شدن سس که بخش آخر سلیقه ای هست
درآخرهم کمی گشنیز یاجعفری.
من برای بخش گوشتیش گوشت رو مزه دار و سرخ کردم شما میتونید با انواع استیک .برگر هرنوع ساندویچی سرو کنید
امیدوارم درست کنید وِ لذت ببرید
💐اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نان_شیرین 👇
صبحانه وعصرانه😋
طبق دستور خمیرجادویی ولی شکر یک لیوان زدم چون شیرین دوست داریم
وبرای نرمی وبافت داخلش یک لیوان کمترماست ویک قاشق چایخوری بیکینگپودر وبرای رنگش زردچوبه زدم😊
آردهم تاجایی که بدست نچسبه
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا👇
شیر ۳ لیوان
شکر ۷ ق غذاخوری
خامه نصف بیشتر لیوان
وانیل نوک ق م
ژلاتین ۲ ق غذاخوری
ژلاتین روبا نصف لیوان شیر بن ماری میکنیم
بقیه شیر رو با شکر توی قابلمه میریزیم وروی حرارت ملایم تا شکرش اب بشه نباید بجوشه بعد از رو حرارت برمیداریم
وانیل وژلاتین رو هم اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه کرده خوب میزنیم
من ۲تا موز هم له کردم ریختم توش
بعد توی ظرف ریخته میگذاریم ببنده وبعد که بست ژله هر رنگی که دوست داشتیم درست میکنیم
وقتی پاناکوتا بست میریزیم روش 😉
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_خرمایی_با_خمیر_جادویی 👇
داخلش خرماوگردو خردشده و یه کم پودر دارچین ریختم
من خمیرجادویی را هم برای پیتزا استفاده میکنم و هم برای دونات و هم کلوچه و...
خمیرجادویی که استراحت کرد به اندازه یه گردو برمیداری و داخلش خرماوگردو خرد شده که ازقبل آماده کردم و گرد کردم مثل فندق میگذارم داخلش و خمیر را جمع میکنم و میگذارم رو یه سطح آرد پاشی شده
بعد که همش آماده شد با وردنه باز کردم گذاشتم داخل سینی فر که کاغذ معمولی برگهa4 را انداختم و چرب کردم و روش طرح انداختم و گذاشتم نیم ساعت استراحت کردم(روش یه نایلون ودستمال انداختم)
بعد از نیم ساعت روش رومال مالیدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر یه کم که پف کرد زیرش را دیدم یه ذره طلایی شد خاموش کردم و گریل را روشن کردم تا طلایی شد.
خیلی تو فر بمونه خشک میشه.
کلا برای من ۱۰ دقیقه شد.
رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم شیر و زعفران یا رنگ غذا
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_پان_اسپانیا👇
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کره 50 گرم
بیسکویت 1-2 بسته
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
خامه 150 گرم
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم
داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم
بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#آش_ترش
یا
#آش_میوه🍒🍋😋:
نخود و لوبیا قرمز :دوسوم پیمانه یااستکان
رشته آشی:حدود دوسوم یک کاسه آش خوری یاکمتر(بسته به ذائقه تون داره)
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
روغن : برای سرخ کردن نعنا وپیاز داغ
پیاز: دوعدد بزرگ
نعنا خشک:۴الی ۵قاشق غذاخوری
برگه زردآلو و آلبالو :دوسوم استکان
سرکه سیب:یک استکان (اینهم کم و زیادش بسته به ذائقه تون داره)
نخود ولوبیا روکه خیسونده بودم؛پختم وبعدازپخته شدن ،رشته آشی،یه قاشق رب گوجه روبهش اضافه کردم
بعد بخشی ازپیازداغ ونعنا داغ که آماده کرده بودم با یه استکان سرکه طبیعی سیب و برگه زردآلو وآلبالو خشکه رو که در آب خیسونده بودم وتمیز شستم ،رو به نخود ولوبیا اضافه کردم
نکته:
برگه وانواع میوه ها مثل آلبالو،گیلاس،گوجه سیاه ،برگه زردآلو و ... رومیشه به این آش اضافه کرد
البته تونیمساعت یا ۴۰دقیقه آخر که میوه ها شل نشه ووا نره
سرکه سیب روهم تو ۲۰دقیقه یانیمساعت آخرباید اضافه کرد
درآخرهم باقیمونده پیازونعنا داغ رو روی ظرف سرو آش مون میریزیم
مال من هول هولکی شد؛ تزیین خاصی نداشت☺️🌸🌸
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏