eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 برای ۳نفر ۶ مشت متوسط عدس را ریختم توی آب در حال جوش تا کمی نفخش را بگیره بعد دوتا سیب زمینی متوسط وسه تا هویج انداختم با کمی زردچوبه. چون دیر شده بود داخل دیگ زودپز گذاشتم بعد ازنیم ساعت سیب زمینی وهویج هارا کوبیدم وداخل کردم بعد پیاز داغ ودرصورت تمایل یک قاشق رب گوجه را و پیاز داغ تفت داده وکمی دارچین وزنجبیل ونمک هم به مقدارلازم اضافه کردم نعناع داغ هم مقداری باهاش مخلوط کردم ومقداری برای تزئین روش . این عدسی را میشه با آب لیمو یا کشک یا به تنهایی میل کرد. سفره هاتون پر برکت🌺🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 روش اول👇 باقلا رو خریدی تو دست بگیر و با فشار یا پیچ دادن به پوسته ,دونه رو بنداز بیرون تو یه ظرف بعد دونه ها رو خوب بشور باقلا رو از وسط با چاقو نصف کن یعنی از سرش و بین انگشت سبابه و شصت بگیر پوستشو فشار بده دونه اصلی بیافته تو ظرف روش دوم👇 ماهمونطورکه پوست سبز باقالی بهش هست بصورت عمودی از وسط نصفش میکنیم بعد باقالیهاروازپوست سبز جدامیکنیم وباقالیهایی که نصف شده رو بین دوانگشت شست وسبابه قرار میدیم وفشارمیدیم تاباقالیهاازپوست سفید هم جدابشن بعدمیشوریم میگذاریم آبش که رفت تو پلاستیک بسته بندی میکنیم ومیگذاریم فریزر☺️ روش سوم👇 وقتی باقالی ها رو نصف کردین یه مقدار نمک بپاشین و همه رو مخلوط کنید،بعد نیم ساعت بگذارین کنار. به راحتی پوستش جدا میشه روش چهارم👇 اگر یه دفعه روش آب جوش بریزید و چند ثانیه تاکید میکنم چند ثانیه تو آب جوش بمونه سریع از پوست دوم در میاد 👇 برنج دوتا پیمانه . یک پیمانه باقالی سبز یک پیمانه شوید تازه برنج رو خیس کن آب برنج رو بگذار وقتی جوشید اول باقالی تمیز رو بریز یه جوش بزنه کف روشو بگیر بعدش نمک وبرنج 2یا 3دقیقه مونده آبکش کنی سبزی(شویدخشک یاتازه) رو بهش اضافه کن بعد آبکش کن ته قابلمه ته دیگ بنداز وبرنج رو بریز و دم کن یا برای کته همه ی مواد رو بریز تو قابلمه آب کمتر بریز چون سبزی (شویدخشک با تازه)خودش آب داره ومثل کته دمش کن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 باژله بریلو که قولشو به دوستم داده بودم😉 البته چون روی بریلو مینویسم راحت تره تاروی خامه یاسینی کیک ولی در کل کارآسونیه اگرمثل من بدخط نباشین😂 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5848257933883736262.mp3
4.29M
آداب استقبال از ماه مبارک #رمضان استاد #فیاض_بخش حتما گوش بدید، باید همین امروز گوش بدید به این فایل #استاد_فیاض_بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بادمجان_شکم_پاره👇
👇 بادمجان شکمپاره برای 5 نفر(هر نفر 2 بادمجان شکم پاره) بادمجان متوسط حدود 10 سانت قد 10 عدد گوشت چرخ شده 400 گرم فلفل دلمه ای نگینی 200 گرم پیاز نگینی 250 گرم جعفری تازه خرد شده حدود 150 گرم فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/3 قاشق چایخوری در صورت تمایل رب 3 قاشق غذا خوری مواد سس آب 1 لیوان رب 3 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 1/2قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری آبغوره 1/2استکان پودر سیر 1 قاشق چای خوری پیاز 100 گرم بادمجان را راه راه پوست بکنید ، بهتراست قسمت سبز رنگ سر بادمجان را بگذارید باشد ، در غیر این صورت زیاد سر بادمجان را کوتاه نکنید تا بادمجان در هنگام پخت وا نرود. حال بادمجان را روی میز کار قرار داده تا به حالتی که دوست دارد روی میز قرار بگیرد ، بعد شما یک برش روی بادمجان از یکی دوسانتی سر تا یکی دوسانتی ته بادمجان می دهید ، به نحوی که چاقو به داخل گوشت بادمجان فرو رود ولی از سمت دیگر بیرون نیاید. با این کار یک برش در بادمجان جهت قرار گرفتن مواد داخل ان ایجاد کرده ایم حال بادمجانها را سرخ کنید 👌می توانید بادمجان ها را در این مرحله برای استفاده های بعدی فریز کنید. مواد داخل شکمپاره👇 پیاز را با میزان کمی روغن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید ، همراه نمک و فلفل و زردچوبه حال رب را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه ای را اضافه کنید. حال جعفری و اویشن و قارچ را در صورت تمایل اضافه کنید. حال کمی اب اضافه کنید ، اجازه دهید تا گوشت کمی بخار پز شود و مایه ما غلیظ شود. حالا داخل هر بادمجان حدود 2 الی 3 قاشق غذا خوری از مواد ریخته (یا بیشتر در صورت تمایل) و بادمجان ها را داخل تابه به نحوی که قسمت باز انها رو به ما باشد قرار می دهیم. می توان در تابه کنار بادمجان ها یک عدد سیب زمبنی متوسط و گوجه متوسط نیز قرار داد تا در هنگام سرو کنار غذا قرار دهید. حال پیاز داغ کرده ورب وسایر مواد سس را اضافه کنید و از گوشه ، بدون اینکه روی بادمجانها بریزیم یا روی بادمجانها را بگیرد ، به داخل تابه می ریزیم. بعد روی حرارت قرار داده با حرارت زیاد ، بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید تا یک ربعی بخار پز شده و آب سس جمع شود. این غذا را با روغن خیلی کم باید درست کرد. @sofrebanovanbeheshti
4_5848257933883736323.mp3
4.48M
آداب استقبال از ماه مبارک #رمضان قسمت دوم حتما گوش بدید، باید همین امروز گوش بدید به این فایل #استاد_فیاض_بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh
قسمت اول☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢دوستان عزیزم بوی عطر می آید💚 بر هر نفست اشاره دارد رمــضان بر عشق و عطش نظاره دارد رمضان در ظلمت بیکرانه ی شب‌هامان دریا دریا ستاره دارد رمضان ماه ضیافت الهی پیشاپیش مبارک🌹 💞🌙 امیدواریم که همگی در این ماه🌙 بتونیم نهایت استفاده و بهره رو از این لحظات ببریم 🌙 ما خدمتگزاران شما در کانال سفره های بانوان بهشتی برآن شدیم که هر روز یک جزء قرآن به روش تندخوانی (تحدیر)قرآن کریم 🎙با صدای استاد معتز آقایی رو در کانال قرار بدیم 👍 ⏱که سی دقیقه فقط زمان میبره👌 با ما همراه باشید ❤️ التماس دعا یاعلی✋ 👇👇👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام🍏 خوب باشین ان شاء الله🍃 ✍ وقتی به یک مهمانی دعوت میشیم، سعی میکنیم قشنگ ترین لباس هامون رو تن کنیم، دوش بگیریم،🚿 خوشبو باشیم،🔮 خودمونو زینت میکنیم،👛👜👠💼👞🕶 هر چقدر این مهمونیه بزرگ تر ،با شکوه تر و رسمی تر باشه، ما هم به همون نسبت لباسمون رسمی تره، گاهی دیگه میخوایم سنگ تمام بذاریم یه کادویی، شکلاتی، هدیه ای، گلی چیزی برا صاحبخانه تهیه میکنیم، میخوایم محبتمونو❤️ ثابت کنیم، 🍫🎁💐🛍 میخوایم احترام بیشتری بذاریم، میخوایم دست خالی نباشیم.. خدا فردا مهمونی داره، هممونم دعوتیم، یه ماهم مهمونیم، خودمون رو مهیا کنیم اون لباس قشنگامونو بپوشیم.. لباس تقوا،🍏 لباس اخلاق،🍎 لباس توبه،🍏 لباس کمک به همنوع،🍎 لباس رفاقت با دوستای صابخونه(امامان، پیامبران(ع) صالحین، شهدا و علما)🍏 مهمونیِ خدا باشکوه ترین مهمونیِ دنیاس، بزرگ ترین و قشنگ ترین مهمونی.. صابخونشم کریم ترینه.. بهترین سفره رو برای مهموناش تدارک دیده، فرقم نذاشته، فقیر و غنی، عالم و جاهل، همه رو دعوت فرموده سر یک سفره.. دیگه هر جور رزق برداره از سر این سفره ی با شکوه، با خودشه، اگه غافل بشه و حواسش نباشه، به خودش میاد میبینه ای واااای سفره رو جمع کردن و روزیا رو همه رو خوردن و بی نصیب مونده.. یالله پاشین زود باشین.. هم خودتون لباس قشنگاتونو آماده کنین، هم خانوادتونو راهنمایی کنین بهترین لباساشونو تن کنن برا مهمونیِ خدا.. امروز غسل توبه ی یکشنبه ی ماه ذی القعده را انجام دهیم و نماز توبه را بخوانیم. تا ان شاءالله پاک و طاهر وارد ماه مبارک رمضان شویم. این سیره ی دستوری بزرگانی چون آیت الله قاضی ره بوده است التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نان_محلی_در_تابه👇 سبزی محلی ویه کم سبزی قرمه ونمک وفلفل سیاه وقرمزورازیانه وپیازوزردچوبه روباروغن تفت دادم وباخمیرنان بربری مخلوط کردم. درون تابه یک ق غذاخوری روغن ریختم وخمیراماده روتوش گذاشتم درش روبا دمکن بستم تابپزه. جاتون خالی. @sofrebanovanbeheshti
#کره_از_سرشیر👇‌ اینم کره ایی که خودم درست کردم با سرشیر هایی که جمع شده بود و کسی نمیخورد..... سرشیرهای روی شیر رو جمع میکنیم بعد با یه مقداری آب و چن تا یخ میریزیم تو مخلوط کن بعد به اصطلاح کره کف میکنه بعدش مقداری آب گرم میریزیم تو مخلوط کن و همش میزنیم کره خودش جدا میشه میریزیم تو یه ظرف با پشت قاشق سعی میکنیم اگه ابی داره جدا بشه بعد میگذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره کار خاصی نداره فقط قلقش اینه که اگه سرشیر تو مخلوط کن در حال هم زدن سرد هست آب گرم بریزیم و اگه گرم شد آب سرد بریزیم تا کره جدا بشه @sofrebanovanbeheshti
#شفته👇 برای ۷نفر گوشت چرخ کرده یک سوم کیسه فریزرتخت شده. را بایک پیاز متوسط رنده شده ومقدارلازم نمک ورز میدهیم بعدیک لیوان نصفی آرد نخودچی وسبزی معطر وزردچوبه وکمی آب را با گوشت مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشه به دست نباید بچسبه البته باید آرد نخودچی را در چند نوبت داخل کنیم ودر هرنوبت خوب ورز دهیم تا یک دست شود بعد به اندازه یگ سیب کوچک گلوله می کنیم وکنار می گذاریم. مرحله بعد یک پیاز کوچک را کمی تفت داده ویک قاشق غذاخوری آردسفید وکمی سبزی معطر وزردچوبه را تفت داده وبه تعدادنفرات یک کاسه آب می ریزیم وقتی جوش اومد گوشت ها را ریخته وقتی خودشون گرفتند ده دقیقه بعد به میزان دلخواه سیب زمینی را چند قاچ کرده واضافه می کنیم بعداز پخت سیب زمینی یا یک قاشق سرخالی رب گوجه یا دوتا گوجه رنده می کنیم به خاطر طعم ورنگ بهتره نمک هم در آخربه اندازه لازم اضافه می کنیم. فقط یک نکته چون آرد را تفت دادیم امکان سر رفتن دارد باید مراقب باشیم سرنرود . بعد با سالاد شیرازی ونان تازه میل فرمایید. @sofrebanovanbeheshti
#پاکوره👇 آرد سفید یک لیوان آرد نخودچی یک لیوان گشنیز جعفری شوید از هرکدام دو قاشق میتونه تازه یا درصورتی که نبود از خشکش استفاده کنید پودر سیر،زردچوبه و نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم اصالتش تنده ولی اگه دوست نداشتین فلفل رو کمتر بریزین پیاز یک عدد رنده ریز کنید همچنین سیر دوسه حبه تخم مرغ یک عدد و آب به مقداری که مایع کمی شل شود یک قاشق مایه خمیر و نصف لیوان آب ویه قاشق شکر رو مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم که عمل بیاد و بعد به موادمون اضافه میکنیم مایع به دست اومده که غلظتی مثل حلوای شل داره رو یک ساعت استراحت میدیم وکاملا پف میکنه بعداز اون هم میزنیم پفش رو میگیریم ودر روغن فراوان قاشق قاشق میریزیم وپف میکنه من تو روغن کنجد سرخ کردم باسس تند قرمز یا سس قرمز سرو میشه مزه اش عالییی نوش جاان برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات😊😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۳ عدد آرد ۳۰۰ گرم شکر۲۰۰گرم هل ۱ ق چایخوری وانیل ۱/۴ق چ گلاب یا آب یا شیر ۱۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری روغن مایع ۱۵۰ گرم عسل ۲۰ گرم شکر وتخم مرغ رو ۱۰ دقیقه با دور تند میزنیم بعد عسل رو اضافه کرده بعدگلاب یا شیر یا آب رو اضافه میکنیم با دور متوسط کمی میزنیم وبعد هل وانیل اضافه میکنیم وبعد آرد وبکینگ مخلوط والک شده رو اضافه میکنیم قاشق قاشق وبا دور کند میزنیم بعد روغن رو اضافه کرده واروم هم میزنیم با لیسک وبعد در قالبی که کپسول گذاشتیم می ریزیم و روش رو با چاقو روغنی علامت +میگذاریم وروش خلال بادام یا پسته یا کنجد میریزیم در فر میگذاریم ***نکته ودر اصل رمز گنبدی شدن کیک یزدی دمای فر ۲۵۰ درجه ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم وقتی کیک رو توی فر گذاشتیم به مدت ۵ دقیقه در فر باید بسته باشه بعد از ۵ دقیقه در فر رو کمی باز میگذاریم تا هوا جریان داشته باشه تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا آماده بشه این نکته فقط در مورد کیک یزدی صدق میکنه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
♦️دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه مبارک رمضان رؤیت نشد 🔺فردا (دوشنبه) روز آخر ماه شعبان است 🔹متن اطلاعیه: بسم الله الرحمن الرحیم به اطلاع ملت مؤمن و شریف ایران می رساند، با توجه به اهمیت تعیین روز اول ماه مبارک رمضان گروههای زیادی در سراسر کشور به استهلال پرداختند و هیچگونه گزارش اطمینان بخشی از رؤیت هلال واصل نشد 🔹لذا بر اساس موازین شرعی برای مقام معظّم رهبری آیت الله خامنه ای رؤیت هلال در شب دوشنبه به اثبات نرسید و روز دوشنبه 16 اردیبهشت 98 روز آخر ماه شعبان است. دفتر مقام معظم رهبری 🔹بنابراین مؤمنینی که مایل به درک ثواب روزه آخرین روز ماه شعبان هستند، می‌توانند به عنوان روزه مستحبی و یا قضا، روزه بگیرند