8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای_بارول_بادمجون
سلام من اومدم بایه خوشمزه بادمجونی دیگه
موادلازم
نیم کیلوگوشت چرخکرده
پیازرنده شده یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده یک الی دوعدد
نمک . فلفل وادویه دلخواه بمقدارلازم
پودرسوخاری دوقاشق غ
بادمجان چندعددترجیحاباریک وبلندباشه
چندعددسیخ چوبی کوتاه
یک لیوان سس گوجه فرنگی
طبق ویدئو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم به سیخ میکشیم ودرروغن سرخ میکنیم ودر ورقه های سرخ شده بادمجان میپیچیم داخل تابه میچینیم وسس گوجه راروش میریزیم میزاریم داخل فربادمای 170درجه تاپخته بشه وسسش جمع بشه
غذای ماآماده ست وبینهایت خوشمزه ترازاون چیزیه که فکرشو میکنیم
پ.ن میتونید بدون فر وداخل تابه رژیمی هم این غذارادرست کنید
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_گوجه_فرنگی_کبابی
#سوپ_فوری
مواد لازم : گوجه فرنگي گيلاسي ، سير ، پياز ، آويشن ، نمك ، فلفل ، روغن زيتون ، سركه بالزاميك ، آب سبزيجات ، رب گوجه ، خامه
پنير موزارلا ، آرد ، تخم مرغ ، آرد سوخاري ، سس پستو
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
#کوفته_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
کیک شیره خرما و ارده
5 عدد تخم مرغ🥚
▢30 گرم کره🧈
▢1/2 قاشق چایخوری وانیل🥄
▢1/2 پیمانه ارده
▢1 پیمانه شیره انگور
▢1 و 1/2 پیمانه آرد🥡
▢1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر🥄
▢1/2 پیمانه گردو
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
دستور تهیه
ابتدا تخم مرغها 🥚🥚رو با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره 🧈که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم. ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
نیمی از گردوهای خرد شده رو اضافه می کنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط می کنیم.
آرد 🥡و بکینگ پودر و نمک🧂 رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط می کنیم.
داخل قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار می دهیم.
#کیک
#کیک_شیره_خرما_ارده
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمنوش
#دمنوش
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن هفت مدل پیراشکی جذاب رو از دست ندین😊
شش لیوان آرد سفید
یک و نیم پیمانه شیر ولرم
یک دوم پیمانه روغن مایع
دو قاشق غذاخوری خمیر مایه
دو قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
همه رو با هم مخلوط کنین و خمیر رو کمی ورز بدین
روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدین
مواد میانی اختیاری هست
من پیاز،گوشت چرخ کرده ،فلفل دلمه و قارچ استفاده کردم
برای مدل اول
خمیر رو گرد پهن کنین
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنی
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد رحیمپور ازغدی: شیعیان علی(ع) مثل یمن و لبنان ایستادگی کردند اما همه آن حکومتهایی که ولایت علی(ع) ندارند به فلسطین خیانت کردند
#امام_علی
#ماه_رمضان
این #خورشت از معروف ترین #غذاهای #شمال_ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف میباشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نامهای لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا #پاچ_باقالا هم معروف میباشد.
#باقالی_قاتق
تخم مرغ ۲تا ۳ عدد باقالی کشاورزی(لوبیا رشتی) پاک کرده ۱۲۰ گرم شوید به مقدار لازم (من طبق ذائقه خانواده مقدار شوید رو بیشتر زدم. )
نمک و فلفل
سیر۴،،،۵ حبه بزرگ
کره به میزان لازم
باقالی ها رو از چند ساعت قبل با اب گرم خیس میکنیم و پوست میگیریم کره رو داغ میکنیم .باقالی ها رو میریزیم و تفت میدیم بعد سیر رو رنده میکنیم و تفت میدیم. نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم و در اخر شوید رو اضافه کرده و یه کم تفت میدیم
و اب میریزیم میزاریم بجوشه و زیرشو کم میکنیم تا باقالی ها بپزه و ابش کم بشه.وقتی ابش کشیده شد و جا افتاد .تخم مرغها رو توش میشکنیم یا همونجور درشو میزاریم پخته بشه یا هم میزنیم میزاریم تخم مرغ خوب مخلوطش بشه .کمی هم بزارید با تخم مرغ بجوشه اب اضافیش بره .باقالی قاتق ما حاضره درست کنید و لذت ببرید و نوش جان کنید.
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
#توپک_خرما و ارده 👌
تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰
ارده ۱/۲ پ
خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غ
کنجد ۱/۴ پ برای تزئین
همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گوللله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#آموزش_کیک
◽️کیک شکلاتی یک تخم مرغ
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_شکمپُره
میتونی به سلیقهیِ خودت محتویاتِ داخلش رو تغییر بدی!
این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره...
طرز تهیه
1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخکرده (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف.
2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن.
3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، فلفل سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کرهای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن.
4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف.
6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌
〰🍦〰🎂〰🥘
❣ @sofreh_arayi
〰🍬〰🍭〰🍡
فورواردڪنیدبراےڪدبانوها🙃