باسلامواحترام وعرض قبولی طاعات وعبادات وروزه داری همه شما بزرگواران
باتوجه به حجم پاسخگویی شمابه سوال تفسیر دیروز ازبین پاسخهای صحیح قرعه کشی بعمل آمده و منتخب خانم عالیه حیدر نژاد بعنوان برنده مسابقه جلسه بیستم و هشتم تفسیر انتخاب گردیدند
خدمت ایشان تبریک عرض نموده وآرزوی موفقیت می نماییم
باماباشید هرروز تفسیرموضوعی ویک سوال وجایزه ویژه
منتظر جلسه وسوال تفسیرامروز تا قبل ساعت ۱۴طبق قرارمان باشید یاعلی
شاید شما برنده فردا باشید 🎁
@sofrehckareimaneh
عشق جوشید و خرمشهر
راکد وخموش وخسته نشد
نخل هایش اگرچه خون می خورد
ریشه هایش به غم بسته نشد!🥀
سلام به خرمشهر و مردم صبورش😍
سوم خرداد یادآور رشادت ها و دلاوری های شهدا و مردان و زنان غیور ایرانی در دفاع از وطن و آزادسازی پرافتخار خرمشهر گرامی باد❤️
@sofrehckareimaneh
💐💐💐
💐💐
💐
#قرار_ساعت_14
#ساعت۱۴_۱۴صلوات
#خواص_صلوات
📿اثر صلوات با اخلاص
قال الصّادقُ علیه السَّلام:
مَنْ صَلَّی عَلی النَّبی وَآلِه مَرَّةً واحِدَةً بِنِیةٍٍٍٍٍ وَ إخْلاصٍ مِنْ قَلبِهِ قَضَی اللهُ لَه مائَةَ حاجَةٍ؛ منها ثلاثونَ للدُّنیا وَسَبْعُونَ للآخِرَةِ .
حضرت صادق علیه السلام فرمودند:
كسی كه یك مرتبه با نیت [پاك و پسندیده] و با اخلاص کامل صلوات بر پیامبر و خاندان گرامیشان بفرستد، خدای متعال یکصد حاجت او را برآورده میكند: سی حاجت از حوائج دنیا، و هفتاد حاجت از حوائج آخرتش را.
#صلوات
#حدیث
@sofrehckareimaneh
💐
💐💐
💐💐💐
جلسه بیست و نهم تفسیر 👆🏼حجه الاسلام والمسلمین حاج اسماعیل رمضانی
بزرگواران درپایان این تفسیرموضوعی سوالی مطرح شده که فرصت دارید تا قبل اذان صبح فردا پاسخ صحیح رابه شماره ۰۹۱۱۶۴۲۳۸۰۳
@Mn64238
ازطریق سامانه واتساپ ایتا ویاتلگرام ارسال فرمایید
هرروزیک جایزه ویژه
اعلام منتخب روزانه تا قبل ظهر روز بعد
شاید شما منتخب ماباشید
بادقت گوش دهید
@sofrehckareimaneh
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ وداع با ماه مبارک #رمضان با حال و هوای حرم علوی
🔹الوداع، الوداع ای ماه فضل و غفران
@sofrehckareimaneh
#کوبیده_گوشت
گوشت گوسفند و گوساله یک کیلو
پیاز ۳ تا بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ابتدا پیازها رو رنده میکنیم(من رنده تقریبا بزرگ میکنم که همش آب نشه و زیاد آب نندازه)توی ظرف که پیاز رنده شد دستتون رو روی پیاز قرار بدید تا آب پیاز یک طرف جمع بشه و بریزید بره.لازم نیست آب پیاز کامل گرفته بشه.به همون شکل که گفتم کافیه.تفاله پیاز رو به گوشت به همراه نمک (یک قاشق تقریبا)و فلفل اضافه کنید و حسابی ورز بدید.تقریبا یک ربع.الان بزارید توی ظرف درش رو ببندید و داخل یخچال استراحتش بدید حدودا یک ساعت.(هر چی بیشتر بهتر مثلا دو،سه ،چهارساعت)
بعد ازاون یه ظرف آب گرم با یه قاشق نمک قاطی شده بزارید کنار دستتون ودستتون رو بزنید داخل آب و گوشت رو با همون دست بردارید و به سیخ بکشید و بهش شکل بدید با انگشت.اخر سر هم بالا و پایین گوشت به سیخ کشیده رو با دوتا انگشت محکم بچسبونید تا روی آتیش خودشو ول نکنه.روی آتیش هم به محض گرم شدن سیخ ها در ابتدا سریع سیخ ها رو بچرخونید تا خودش رو بگیره.
─┅═ঊঈ 🍧🎂 ঊঈ═┅─
@sofrehckareimaneh