eitaa logo
𖣘 ܢܚــــܦ̇ܝ‌ܘ‌ܭܝ‌ࡅ࡙ـܩߊ‌ࡅ߭ـܘ
386 دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.6هزار ویدیو
161 فایل
باسلام این گروه جهت اجرای برنامه های فرهنگی وقرآنی درماه مبارک رمضان ایجادشده است دعای فرج،ذکر و دعای روز،سخنرانی کوتاه سبک زندگی،آشپزی،متفرقه،تقویم و مسائل روزو مسابقات در مناسبت ها. سلام امام رضا ع، یادشهدا، نیایش و سلام امام حسین ع و تلنگر اوقات شرعی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 قرار پنجشنبه های هر هفته سفره کریمانه با توجه به گرامیداشت مقام شامخ معلم دیدار کارگروه سفره کریمانه از خانواده معلم اخلاق و فرهیخته قرآنی مرحومه آرزو محمدی 🖤 گرامی باد یاد و خاطره همه معلمین و بخصوص این همکار عزیز هدیه به روحشان فاتحه و صلوات @sofrehckareimaneh
✅ آمرزش گناهان، پاداش طولانی کردن سجده ها در ماه رمضان👇👇 پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله فرمود: پشت شما از گناهانتان سنگین شده است، پس با طول سجود (در ماه رمضان) آن بارها را سبک کنید. 📚بحارالأنوار، ج‏96، ص357 به نقل از عيون اخبارالرضا @sofrehckareimaneh
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 🌷فاذکرونی أذکرکم🌷 💙پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم💙 @sofrehckareimaneh ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🌙🍁🌙 🌙🍁 🌙 قرار ساعت 14 ساعت 14، 14 صلوات #خواص_صلوات 🌸بخیل واقعی🌸 عَنِ الحُسِینِ بنِ عَلِیٍّ علیه السلام عَن جَدِّهِ رَسولِ اللهِ صَلَّی اللهُ علیه وآله: البَخِیلُ حَقّاً مَنْ ذَُكِرْتُ عندَه فَلَمْ یصَلِّ عَلَی. امام حسین علیه السلام از رسول خدا صَلَی اللهُ علیه و آله نقل کردهاند که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: بخیل واقعی كسی است كه نام مرا بشنود ولی بر من صلوات نفرستد. #اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد_وعجل_فرجهم @sofrehckareimaneh 🌙 🌙🍁 🌙🍁🌙
جلسه هفتم تفسیر 👆🏼حجه الاسلام والمسلمین حاج اسماعیل رمضانی بزرگواران درپایان این تفسیرموضوعی سوالی مطرح شده که فرصت دارید تا قبل اذان صبح فردا پاسخ صحیح رابه شماره ۰۹۱۱۶۴۲۳۸۰۳ @Mohammadalinadalinezhad ازطریق سامانه واتساپ ایتا ویاتلگرام ارسال فرمایید هرروزیک جایزه ویژه اعلام منتخب روزانه تا قبل ظهر روز بعد شاید شما منتخب ماباشید بادقت گوش دهید @sofrehckareimaneh
🔹احکام جلسه هفتم👆
#بامیه_خونگی برای شربت: ۱ لیوان آب ۲ لیوان شکرسرخ ۴ ق غ گلاب یک ق غ آبلیمو طبیعی ۲ ق غ زعفران دمکرده تمام مواد شربت رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم تا شربت یکدست بشه و شکرت هایی که دور قابلمه جمع میشه با قاشق جدا کنید که وارد شربت نشه و شربت شکرک بزنه برای خمیر: 1 لیوان ارد 25گرم کره ۱ لیوان آب ۲عدد تخم مرغ 1 ق غ عسل ابتدا داخل قابلمه، آب و کره و عسل رو میریزیم و هم میزنیم تا کره ذوب بشه(دقت کنین آب داغ نشه قبل ریختن آرد ) ،بعد آرد رو ریخته و مدام هم میزنیم و خمیرو بازو بسته میکنیم با حرارت کم تا خمیر وسط قابلمه جمع شه ،به مدت پنج تا ده دقیقه،خمیرو داخل ظرفی میریزیم و میذاریم خنک شه و بعد وانیل رو ریخته و تخم مرغ رو یکی یکی اضافه و با همزن برقی میزنیم تا خمیر کمی حالت چسبندگی داشته باشه و یکدست شه، داخل قابلمه روغن رو مقداری گرم میکنیم (نباید داغ شه) و موادو داخل قیف میریزیم و با ماسوره مخصوص بامیه ریخته و با قیچی چرب شده میبریم و با حرارت کم زیرو رو میکنیم تا سرخ شه و بعد وقتی داغه داخل شربت خنک (حتما باید شربت خنک باشه که نرم نشه ترد شه)میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم😍❤️ . 🍲نوش جان سر سفره افطار مارو هم از دعای خیرتون بی نصیب نکنید😍🙏 طاعاتتون قبول درگاه حق #التماس_دعا @sofrehckareimaneh