انقلاب.mp3
1.15M
🎙 خودتو طلبکار انقلاب ندون ...
#انقلاب
#شهدا
#اشک_رهبر
#اختلاس
#خرید
#ناامیدی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
برنامه "سخنرانی شبکه سه > اخلاق در نهج البلاغه - حجت الاسلام دکتر رفیعی - ۱۸ دی ۱۳۹۷" رو تو تلوبیون ببین
http://www.telewebion.com/episode/1956547
اگر تمایل داری برنامه تلوبیون رو از کافه بازار یا گوگل پلی نصب کن
✨﷽✨
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از واژههاي قرآني واژهي بصيرت است. بصر يعني چشم، بصيرت يعني آگاهي و شناخت. بينايي، نه بينايي چشم بلکه بينايي که انسان قضايا را تشخيص ميدهد. همانطور که سمع به معناي گوش و شنوا بودن گوش و حقيقتشنوي غير از قوهي سامعه است. به همين جهت هم در روايت داريم اگر بصر نباشد سخت است ولي بصيرت از آن هم سختتر است. «فقد البصر اهون من فقد البصيره» روايت از اميرالمؤمنين است. انسان چشم نداشته باشد سهلتر از اين است که بصيرت و قدرت تشخيص نداشته باشد. قرآن ميفرمايد: آيا اعمي و بصير با هم مساوي هستند. يعني کسي که تشخيص نميدهد با کسي که تشخيص ميدهد، يکسان هستند؟
در آخر سورهي يوسف وقتي داستان يوسف تمام ميشود، خدا به پيغمبر ميفرمايد: «قُلْ هذِهِ سَبِيلِي» پيغمبر اين راه من است. «أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى بَصِيرَةٍ» (يوسف/۱۰۸)
من شما را با بصيرت به خدا دعوت ميکنم. نه با زور و خرافه و جهل، شفاف است و نيازي نيست. علت اينکه بعضي از اين آيه سوء استفاده ميکنند، «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» (بقره/۲۵۶)
طرف صبح بلند نميشود نماز بخواند، ميگويد: «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» اين آيه چيز ديگري ميخواهد بگويد. اين آيه ميخواهد بگويد: دين نيازي به اکراه ندارد. شما براي اينکه به کسي بفهمانيد هوا مفيد است، بايد به زور به او بفهمانيد. بايد به آن برسد. ميخواهي به کسي بفهماني آفتاب وجود دارد، زور دارد؟ نه. «لا اکراه» در اينکه آفتاب اثر دارد. «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» معنايش اين است که دين نيازي به اکراه ندارد. اصول دين و اساس دين کاملاً روشن و شفاف است.
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
#امام_زمان_عج
🔰قال الامام الصادق - عليه السّلام -: اذا قام القائم عرض الايمانَ علي كلِ ناصبٍ فان دخلَ فيه بحقيقةٍ و الا ضَرَبَ عُنُقَهُ او يُؤَدِي الجزيةَ كما يؤديها اليوم اهل الذمه.
💬امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: زماني كه قائم - عليه السّلام - قيام كند، ايمان را بر هر ناصبي (غيرمومني) عرضه ميكند، پس اگر واقعاً ايمان آورد او را رها ميكند و اگر ايمان حقيقي نياورد يا گردن او را ميزند و يا او را مجبور به پرداخت جزيه ميكند، چنانكه اهل ذمه امروز جزيه ميدهند.
📗«الكافي، ج ۸، ص ۲۲۷»
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
rafiei 19-10-97.mp3
9.59M
#منبر_حرم
💠 #حجت_الاسلام_رفیعی
🔸موضوع: تفسیر قرآن کریم - تسلیم بودن انسان
🔸 19 دی 97
🔸حجم: 9.1 مگابایت
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
شخصیت حضرت زینب کبری سلام الله علیها استاد رفیعی.pdf
451.6K
📜فیش منبر
منبر کامل
📗حضرت زینب کبری سلام الله علیها
#شخصیت_حضرت_زینب_کبری #حضرت_زینب
#استاد_رفیعی
💬منبر مکتوب
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
مدیریت .mp3
8.47M
🎙 اصول حاکم بر مدیریت حضرت زینب سلام الله علیها در کربلا
🏴منبر کامل
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از صفات مهم حضرت زينب سلام الله علیها که بنظر من يک ويژگي کليدي است و ما الان در جامعه با فقدان اين صفت خيلي مشکل داريم ، حالت رضا و خشنودي است . راضي بودن از خدا و زندگي . آيه ي ۲۲سوره ي مجادله وقتي مي خواهد حزب الله را معرفي کند .
فرد حزب اللهي کسي است که خدا از او راضي است و او از خدا راضي است . آخر سوره ي فجر مي فرمايد : صاحب قلب مطمئن کسي است که بهشت براي او کم است و خدا مي فرمايد که بسوي پروردگارت بازگرد و او از خدا راضي و خدا هم از او راضي است . الان در مردم غلبا بي رضايتي و شِکوه مي بينيد. کسي که ماشين او مدل پايين است مي گويد که اي کاش مدل بالا بود ، اي کاش خانه ام فلان بود ، اي کاش فلان رشته قبول مي شدم ، اين شکوه ونارضايتي از وضعيت موجود ، يکي از صفات منفي است که باعث غم و افسردگي انسان مي شود و باعث ميشود که انسان شاداب نباشد. روايت داريم که راحتي و شادي در صفت رضاست . همه ي ما داريم زندگي مي کنيم ، در مسير اين ناملايمات سختي ها ، کمبودها ،مشکلات ،فراز و نشيب هست . اين را نخواهيم که هميشه پاشنه ي در به نفع ما بچرخد . گاهي ممکن است عکس چيزي که ما بخواهيم بچرخد . حضرت زينب کبري در عاشورا مصيبت زياد ديد . در ميان دشمن گفت که اين ناملايمات همه اش زيباست. اين از باور انسان نشأت مي گيرد . اين از اعتقاد ، باور و ايمان قوي است . مي گويند که ما بين زندگي کردن و زندگي نکردن اختيار نداريم . يعني من اختيار ندارم که زندگي بکنم يا نکنم . زندگي نکردن يعني مرگ . ما بين خوب زندگي کردن و بد زندگي کردن اختيار داريم . يعني نگاه انسان به حوادث . اگر ما در زندگي مثبت انديش باشيم ، مثلا آقا يک بيماري دارد ، دستش درد مي کند ولي در کنار آن قلب ، چشم ،گوش او سالم است . يک آقايي از بيماري مي ناليد . به او گفتم که دو تا برگ کاغذ بياور ، روي يکي بيماري و روي يکي اعضاي سالم بدنت را بنويس ، ببين کدامش بيشتر است . مثبت انديش يعني اين که شما نيمه ي خالي ليوان را نبينيد . در واقع اهداف و قضايا را ببيني . يکي از مشکلاتي که ما در جامعه داريم سطح توقعات بالاست . وقتي سطح توقعات بالاست . يک آقايي مي گفت که من مي خواستم با خانمي ازدواج کنم ولي اين اتفاق نيفتاد و من با خانم ديگري ازدواج کردم ، من دائما ناراحت هستم و مي گويم که اگر با اوازدواج مي کردم چه مي شد ؟ اوتا آخر عمرش ناراضي زندگي مي کند . اگر کسي که سوار پرايد مي شود و مي گويد که اي کاش ماکسيما بود ، احساس نارضايتي ميکند ولي اگر بگويد که همين است و خوب است يعني رضايت . رضايت يعني به وضعيت موجود قانع بودن ، سطح توقعات را بالا نبردن ، مثبت انديشي داشتن ، اين معاني رضايت است . حضرت علي (ع) مي فرمايد : وقتي آن چيزي که شما مي خواهيد نمي شود آنچيزي که مي شود بخواهيد . الان آقا و خانمي ازدواج کردند و مي گويد که فرزند اول مان دختر است . دختر خيلي دوست دارد و دختر مي خواهد . بعد از سونوگرافي مي فهمد که بچه دختر است.چيزي که شما مي خواستيد نشد اما اين که شده بخواهيد . و اِلا تا آخرعمر هرچه به اين پسر نگاه مي کني مي گويي پسر هم خوب است ولي اگر دختر مي شد يک چيز ديگري بود . اين انسان هميشه کارش خراب است . اين به افق دين ما به دنيا و حوادث برمي گردد .
#حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei