🔴فوری_مهم ، [نشر حداکثری]
🔻#بازگشت_به_مجلس
💠دعوت از آقای قالیباف برای بازگشت به مجلس
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستداران نظام که معتقد به همافزایی جبهه انقلاب هستند؛
با توجه به آرای بالای آقای #سعید_جلیلی در نظرسنجیهای مختلف و حضور آقای #قالیباف در یکی از مناصب حساس کشور، پویش درخواست بازگشت آقای قالیباف به مجلس را آغاز میکنیم تا با اجماع تمام مردم و نیروهای دلسوز انقلابی پیرامون آقای جلیلی به تقویت جبهه انقلاب کمک کنیم.
👇👇👇
https://www.karzar.net/120732
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️نکته جالب درباره نام پدر نامزدها:
نام پدر سه نامزد(آقایان قالیباف،زاکانی و پور محمدی):حسین
نام پدر دو نامزد(آقایان جلیلی وقاضی زاده هاشمی):حسن
نام پدر یک نامزد(آقای پزشکیان):محمد علی
✅️خداوند بحرمت ۵ تن آل کساء این انتخابات رامایه عزت اسلام و برکات برای مردم ایران و ملل آزاده جهان قرار دهد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️هشدار!
✅️بدنه اصلی جریان حامی جلیلی انبوه جوانان دانشمندمومن انقلابی هستند.
✅️برقراری این همانی بین رسایی، رائفی و امثال اشتری باحامیان جلیلی تهمتی بزرگ است.
✅️بنده ودوستانم درانتخابات مجلس، در عین انتخاب اصلح از چند لیست، نه به قالیباف رای دادیم نه به رسایی وشخصا از آقای رائفی پور هم تبری جستم و زخم خورده عدالتخواهی کاریکاتوری اشتری ها هستم.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⭕سیاستمدار شوقانگیز:
جذبههای اجتماعیِ جلیلی
[یکم]. «سیاستِ اندیشیده». او بهناگهان تصمیم نگرفته که به صحنه بیاید، بلکه یک دهه است که خود را برای چنین موقعیّتی، آماده کرده است؛ بهطوریکه در طول این سالها، توانسته یک برنامۀ «محاسبهشده» و «عالمانه» بنویسید و با مواجهات و تقابلات، آن را «پختهتر» و «وزینتر» سازد. بنابراین، وعدههایش خام و سطحی و عجولانه نیستند و مصرف انتخاباتی ندارند. کسانی بهجای «برنامههای پخته»، «وعدههای خام» میدهند تا هیجان و احساس برانگیزند و برای خویش، رأیسازی کنند؛ اما او دربارۀ تکتک جملههایش، فکر کرده و در طول زمان به این نتایج دست یافته است. او اهل قمار سیاسی نیست و نمیخواهد بخت خویش را بیازماید، بلکه در ذهن خویش، راهی که باید رفت را بارها رفته و امکانها و امتناعها را شناخته و در برنامۀ خود دیده است.
[دوّم]. «سیاستِ تجربهشده». او در عالَم نظر، محدود نمانده، بلکه برنامههایش را به فضای «اجرا» و «تحقّق»، ارائه کرده و واکنشها و پیامدها را شناخته است. او نه یکباره، بلکه تکهتکههای برنامههایش را در قالبهای موردی و بخشی، عرضه کرده و برنامه را به «محک تجربه» و «پهنۀ میدان» رسانده است. ازاینرو، او از آرزوهای بیگانه با «واقعیّت» و «عینیّت» سخن نمیگوید. کارنامۀ او، همین «تکههای آزموده» و «قطعههای تجربهشده» است که کامیاب نیز بودهاند. او پیش از میدان واقعی، در میدانی کوچکتر به حرکت درآمده است.
[سوّم]. «سیاستِ مردمسالارانه». او از فرصتها و امکانهایی سخن میگوید که یکی از مهمترینشان، «مردم» هستند. وی به نظریۀ «مردمسالاری دینی»، باور دارد و میخواهد مردمسالاری پساانتخاباتی را تحقق ببخشد. او نمیخواهد بهتنهایی از موانع عبور کند، بلکه چنین امری را میسّر نمیشمارد. میخواهد خودِ جامعه را به حرکت وادارد و دولت را به «زمینهساز تجلّیِ ارادۀ جمعی» تبدیل کند. سیاست او، «اجتماعی» و «از پایین» است، نه آمرانه و برآمده از محافل بسته. اینکه او زیست مردمی دارد و آمیخته و پیوستۀ با مردم است، نشانگر همین حقیقت است که میخواهد مردمسالاری دینی را بسط بدهد و جامعه را فعّال نماید.
[چهارم]. «سیاستِ اخلاقی». آنچه که در نگاه نخست به وی، حس مخاطب را برمیانگیزد، «صداقت» و «راستی» و «بیپیرایگی» وی است. او دروغ نمیگوید و با خدعه و فریب، کار خویش را پیش نمیبرد. همان مینماید و میگوید که هست. سیاست را برای اخلاق میخواهد و نه اخلاق را برای سیاست. در سیاستورزی او، حاجت به نیّتخوانی و مشاهدۀ پشتصحنه نیست؛ چون او چندلایه نیست و نمیخواهد در برابر مردم، گندمنمایی و جوفروشی کند.
[پنجم]. «سیاستِ انقلابی». او به نظریۀ «نظام انقلابی»، باور دارد و از «انقلاب»، به «نظام» یا «اصلاح» عبور نکرده و دچار تقلیلگرایی و استحاله و ارتجاع نشده است. میخواهد حاکمیّت و جامعه را به سرچشمههای اصیل انقلابی بازگرداند و غبارهای غفلت از صورت نخستینِ انقلاب و آرمانهای دهۀ شصت بزداید. سیاست انقلابی در طول دهههای گذشته، دستخوش دستاندازیهای عامدانه شده و اینک باید به اصالتها بازگشت. دیگران میهراسند که از انقلابیگری سخن بگویند، چون این امر، مستلزم رعایت قواعد و آدابی است که در اینان، هیچ نشانی از آنها نیست.
[ششم]. «سیاستِ جهشی». کار تحوّل، محتاج تغییرسازیهای بنیادی و جدّی و بزرگ است؛ وگرنه همچنان باید در چالشها بمانیم و شاهد بازتولید ناخواستۀ آنها باشیم. در گام دوّم، باید گام بلند برداشت و بهجای تحرّکات عادی و جاری و اداری، در پی «جهش تاریخی» بود. میتوان تاریخ را فشرده کرد و در کوتاهمدّت، فتوحات فراوان داشت. قافله نمیایستد و اگر ما بخواهیم با شتاب معمولی حرکت کنیم، همواره باید دنبالهرو بمانیم. شتابزدگی خطاست، اما تعلل و کُندی نیز نارواست.
[هفتم]. «سیاستِ چندسویه». او اولویت دارد و نمیخواهد همهچیز را در دستورکار خویش قرار بدهد و ناگهان، معجزه کند و بهشت بسازد، اما نمیخواهد «تکبُعدی» باشد و اقتصاد را بر فرهنگ یا سیاست را بر اقتصاد ترجیح بدهد و «پیشرفت نامتوازن» بیافریند، بلکه میخواهد جنبهها و لایههای مختلف را در نظر بگیرد و حسّاسیّتهایش را در میان عرصههای اصلی زندگی، توزیع کند.
[هشتم]. «سیاستِ تمدّناندیش». او به اینجا و اکنون میاندیشد اما نمیخواهد از نگاه تمدّنی غافل باشد و در سطح دولت-ملّت، متوقف بماند. او میداند که در ایران، امکان و مجال تبدیلشدن به «قدرت برتر» وجود دارد و باید کوشید چنین بضاعتی را به فعلیّت رسانید. نگاههای محدود و اقلّی، افقهای تنگی دارند و نمیتوانند چشمانداز «جهانی» و «تمدّنی» تعریف کنند. ازاینرو، جامعه در خودش و در حصار مرزهای ملّیاش، ساکن و بیحرکت میماند و بیرونی و فرامّلی و جهانی نمیشود.
✍دکتر مهدی جمشیدی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
در پاسخ به اقدام تروریستی دشمن صهیونیستی در شهر جویا، یگانهای مختلف مقاومت حمله مشترکی را انجام دادند. مقاومت با استفاده از موشکهای کاتیوشا و الفلق 6 پادگان و پایگاههای نظامی الزائوره، کلیع، یوآو، کتسرین، نفح و گردان ساحل در بیت هلل را هدف قرار دادند و به طور همزمان با کمک چندین اسکادران از پهپادهای تهاجمی، به پایگاه دادو (مقر منطقه شمال) و پایگاه میشار (ستاد اصلی اطلاعات منطقه شمالی مسئول ترورها) و پادگان کاتسویا (مرکز فرماندهی ۷) حمله کردند. همچنین مثل تیپ زرهی لشکر 210 جولان هدف حملات دقیق حزب الله قرار گرفت.
برخی منابع میگویند حزب الله امروز با بیش از ۳۰ فروند پهپاد انتحاری و بیش از ۱۵۰ راکت که دست کم ۴۰ فروند از آنها راکتهای بسیار سنگین از جمله فلق ۶ که برای نخستین بار از آن رونمایی شده تشکیل میداد حملات متمرکزی را علیه دشمن انجام دادند.
@SyrianKhabar
http://eitaa.com/sokhanesadeed
سفر "هالوی" به بحرین؛ سردرگمی صهیونیستها درباره آینده غزه
🔹مقامات صهیونیست در تلاش هستند تا با ارائه طرحهایی درباره اداره غزه پس از جنگ، خود را از مخمصه کنونی خارج کنند و از تلفات نظامیان خود بکاهند اما مسئله اصلی اینجاست که طرح های ارائه شده غیرقابل اجراست و عملا راهکاری در دسترس نیست.
🔹در راستای اجرای این امر ارتش رژیم صهیونیستی دو طرح آماده کرده است؛ طرح نخست مبتنی بر واگذاری اداره غزه به عشایر فلسطینی که برخلاف انتظار صهیونیستها عشایر با صدور بیانیهای تاکید کردند که حاضر به همکاری با صهیونیستها در تامین امنیت یا توزیع آذوقه در میان اهالی غزه نیستند.
🔹طرح دوم صهیونیستها که در روزهای اخیر مطرح شده مبتنی بر اداره محلی هر یک از محلههای غزه با استخدام افراد مزدور است. شبکه مزدوران هر محله مسئولیت توزیع کمک های بشردوستانه را عهده دار میشوند. این طرح هم به دلیل حجم جنایات افسارگسیخته صهیونیستها قابلیت اجرا ندارد؛ چرا که تاکنون هیچ فلسطینی در غزه حاضر به همکاری با صهیونیستها نشده؛ چرا که این امر را مایه سرافکندگی خود میدانند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️پاسخ به دو اشکال در خصوص تجربه اجرایی و همکاری #سعید_جلیلی با شهید رئیسی
✅️اولا ما هنوز خود را پیرو امام می دانیم و در برابر فتوای شرعی ناظر بر ملاکهای اصلح اجتهاد نمی کنیم.
✅️ثانیا تعریفتان از اجرا را اصلاح کنید قصه حل می شود.
رئیس جمهور قرار نیست با بیل و آچار فرانسه و شاقول و سرنگ و...در حوزه های کشاورزی و صنعت و عمران و پزشکی و... رشد و پیشرفت ایجاد کند؛ ملاک "کفایت" برای مدیریت در هر سطحی،شناخت واقعی مسائل و داشتن راهکار و برنامه مجرب برای حل مشکلات مردم است.خدا را شکر دوست و دشمن منصف بر چنین قابلیتی اذعان دارند.
✅️ثالثا همکاری نزدیک آقای جلیلی با شهید
رئیسی و عملیاتی شدن پیشنهادهای ایشان الآن دیگر یک خبر مستند است نه یک تحلیل.
✅️این همکاری دو تهمت را همزمان پاسخ می دهد:
-تهمت عدم همکاری که البته هم شهید جمهور دیروز و هم رئیس جمهور فردا قاطعانه رد کردند ولی هنوز عده ای باور نکرده اند.
-تهمت عملیاتی نبودن پیشنهادهای آقای جلیلی
✅️رابعاباید بر اساس معدل نهایی در محورهای نظری و عملی و انضباطی نامزدهای جبهه انقلاب،اصلح را انتخاب کنیم نه با تکیه بر یک بعد از کارنامه آنها.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✅️بنده برتری بعد اجرایی آقای قالیباف را انکار نکرده ام.
✅️تمام حرف ما وجود نقاط خاکستری در ابعاد مهمی از حکمرانی در سطح ریاست جمهوری در کارنامه ایشان است که اتفاقا #آقا_سعید در آن ابعاد سفید سفید است.
✅️ضعف نسبی اجرایی اش را هم با به کارگیری امثال منصوری و قالیباف و فتاح می تواند جبران کند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️ دیروز :«امپراتوری جلیلی در دولت رئیسی» و میگفتند تصمیمات دولت شهید رئیسی توسط جلیلی و تیم مطالعاتیاش اخذ میشود(۱۹ بهمن ۱۴۰۱)
◀️ امروز :دکتر جلیلی به دولت شهید رئیسی کمکی نکرد!
✅️دروغگو، فراموشکار است!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
اندر حکایت کارنامه و برنامه
◀️محمد جواد ظریف حرفه ای تر و با تجربه تر در سیاست خارجی بود یا شهید امیر عبداللهیان؟ظریف!
◀️با همان شاخصهای حرفه ای گری، شهید عبداللهیان بهتر عمل کرد یا ظریف؟ شهید عبداللهیان!
✅️پس تجربه همه لازمه توفیق نیست!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️آیت الله جوادی آملی: جامعه اگر ببیند که مشکلات در بخش های مختلف اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی حل شده و استقلال کشور محفوظ است، آنها نیز قانونمندانه رفتار می کنند ...و لذا مسائلی مانند حجاب و این موارد با فشار حل نمی شود بلکه باید همه سعی کنیم که نه بیراهه برویم و نه راه کسی را ببندیم.
✅️پ.ن:
با همه احترام و تواضع وشکرگزاری که به مقام علمی و معنوی ایشان دارم،ایجاد رابطه علیت تامه بین قانون شکنی وارتکاب بی حجابی با وجود مشکلات اقتصادی،خطای فاحش است.بخش اعظم بی حجابها افراد بدون مشکل مالی هستند.
درمورد رابطه مشکلات اجتماعی و فرهنگی با بیحجابی هم بیانشان مبهم است ونمی توان قضاوتی کرد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed