✍️وقاحت یک بام و دو هوای بریتانیای مکار
🔻وزرای فعلی و سابق مسکن انگلیس:
🔹ما میزان مجازات برای برهم زدن آرامش در بزرگراهها را افزایش خواهیم داد و هر گونه اختلال عمدی در جادهها و خطوط راه آهن و رسانهها را جرم محسوب خواهیم کرد
🔸تخریب اموال عمومی جزئی از حقوق بشر محسوب نمیشود
🔹نمیتوان گفت که اعتراض خشونتآمیز نوعی «آزادی بیان» است!
@shidtv
#برای_خودشون_بده_برای_ما_خوب
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️اگر یک نفر همزمان به قصاص نفس و اعدام محکوم شده باشد تکلیف اجرای احکام چیست؟
✅️مستفاد از ماده ۱۳۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ اگر شخصی همزمان به قصاص نفس و اعدام حدی محکوم شده باشد:
✅️۱- هر دو مجازات لازم الاجرا است.
✅️۲- از آنجا که اجرای هریک از دو محکومیت، زمینه اجرای دیگری را از بین می برد، قانونگذار اجرای قصاص نفس را مقدم دانسته است؛ مشروط بر این که اولیای دم مقتول درخواست قصاص نفس کرده باشند.
✅️۳- با این حال در سه صورت زیر مجازات اعدام اجرا می شود:
◀️الف- عدم مطالبه فوری اجرای قصاص از سوی اولیای دم؛
◀️ب- اعلام گذشت اولیای دم نسبت به قصاص نفس؛
◀️پ- تبدیل قصاص به دیه در اثر یکی از موجبات قانونی یا تراضی طرفین.
پانوشت:
✅️ادعای یکی از اساتید دانشگاه مبنی بر غیر قانونی بودن اجرای حکم اعدام یکی از محکومان به اتهام محاربه، در یکی از سه صورت مذکور بر خلاف دلالت ماده ۱۳۳ و فاقد توجیه حقوقی است.
ج.صادق منش ۲۳.۹.۱۴۰۱
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️یادداشتهای اغتشاش و اقتصاد
🔻محاربه اقتصادی؛کارکرد مغفول اغتشاشات
محمد ایمانی، فعال رسانهای:
🔹بی ثباتی سیاسی در قالب نا آرامی و اغتشاش، ریسک اقتصادی را در هر کشوری افزایش می دهد و مقدمه ای برای ضربه به ارزش پول ملی آن کشور در مقابل ارزهای خارجی است.
🔹پس از وقوع اعتراضات محدود در کانادا و هنگامی که برای سرکوب، وضعیت اضطراری اعلام شد، جاستین ترودو نخستوزیر گفت: بانکهای کانادا حساب معترضان مظنون به تامین مالی اعتراضات را مسدود و بیمه خودروهای مورد استفاده را معلق می کنند. اعتراض با اشغال و بند آوردن خیابانها فرق دارد. زور کردن به تغییر سیاستهای عمومی، امری نگران کننده است. اینکه جایی را اشغال کنیم، آن هم به شکلی مخرب و بالقوه خطرناک، با اعتراض فرق می کند.
🔹سپس وزیر دارایی کانادا درباره تبعات اقتصادی ماجرا هشدار داد : دولت آمریکا، ما را برای جمع کردن سریع اعتراضات تحت فشار قرار داده بود؛ زیرا تجمعات ممکن بود بر زنجیره تأمین کالاها اثر منفی بگذارد. مدیران بانکها هم هشدار داده بودند که تجمعات موجب خواهد شد شهرت کانادا به عنوان مکانی امن برای سرمایهگذاری زیر سوال برود.
🔹نخست وزیر انگلیس هم اعتقاد مشابهی داشت: اصلا پذیرفتنی نیست که زندگی مردم، با تظاهرات "اقلیتی خودخواه" مختل شود؛ فرماندهان پلیس از حمایت کامل من برای سرکوب برخوردارند. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرجها رنج بردهاند و کسانی که قانون را میشکنند، باید قدرت پلیس را احساس کنند. آنها باید از قدرت قانون بترسند.
🔹همچنین وزیر کشور آلمان در موردی مشابه گفت: بستن خیابانها، جان انسانها را به خطر میاندازد. این را ما در این هفته به طرز وحشتناکی در برلین دیدیم. پلیس آلمان حمایت کامل من برای برخورد سخت و خشن با این دست معترضان را دارد.
🔹هنگامی که ۲۵ نفر در آلمان صرفا به عنوان"مظنون به برنامه ریزی برای حمله به پارلمان"دستگیر شدند، وزیر کشور آلمان گفت: آنها متهم به توطئه برای کودتا هستند. این، تهدیدی تروریستی است و کشور آلمان آن را نمی پذیرد. با تلاشهای براندازانه به شدت برخورد میکنیم.
🔹خسارت هایی که اغتشاشگران ظرف چند ماه گذشته به اموال عمومی زدند، بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شد. اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔹جرم متهمان اغتشاشات، فقط شرارت و جنایت و راهبندان و ارعاب مردم نیست. صحنه گردان های سیاسی و رسانه ای ماجرا، متهم به نقش آفرینی در نقشه جنگ اقتصادی دشمن هستند.
🔹دشمن در جنگ اقتصادی از مسیر تحریم ها نتوانست موفق شود و اذعان به شکست فاحش حداکثری کرد. آنها نگران بودند که ایران ظرف چند سال بتواند به مدار شتابان پیشرفت برگردد؛ همچنان که دولت توانست در همین یک سال، به طور نسبی بر برخی چالش های غلبه کند.
🔹افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، کاهش کسری بودجه، تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل، کاهش نرخ تورم از ۶۰ به ۴۰ درصد در شهریورماه -قبل از آغاز اغتشاشات.
🔹دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت غذایی با وجود بحران جهانی گسترده، نهایی کردن پروژه های مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا که نقش مهمی در رکود و تعطیلی کسب و کارها داشت، پیشبرد برنامه های مهم فضایی و ماهواره ای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق در کشور و عبور از تابستان بدون قطع برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد ۴ درصدی، و...
🔹فتنه اخیر، هر چند رنگ و بوی سیاسی داشت، اما در حقیقت فرصت پیشرفت و اقتدار اقتصادی ایران را هدف گرفته بود و متهمان رسانه ای و سیاسی پروژه، در جنگ علیه معیشت مردم و به چالش کشاندن آن، با اتاق جنگ دشمن همکاری کردند. آن هم با شعار، زندگی!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️وقاحت هفت تیر کش ها
◀️گزارش واشنگتن پست:
در ۱۲ ماه گذشته ۱۰۹۴ نفر در آمریکا با گلوله پلیس کشته شده اند.
◀️حالا بایدن خرفت از اعدام قاتلان و قمه کشها در ایران ابراز ناراحتی می کند!
✅️چه بجا فرمود شهید بهشتی:
به آمریکا بگویید از ملت ما عصبانی باش و با این عصبانیت بمیر
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️شعار اعدام نکنید برای یافتن فرصت کشتار بیشتر است
💢خط رسانه ای" اعدام نکنید" برای کاهش هزینه های اغتشاش، تخریب ، ناآرامی و تسهیل کشتار بعدی مردم است.
💢رسانه های بیگانه با این کار می خواهند مصونیت ببخشند به عوامل خشن تخریب تا با کمک سلاح هایی وارداتی این بار نه با قمه و چاقو و کوکتل بلکه با سلاح جنگی به جان مردم بیفتند و ایران را سوریه کنند.
💢شعار اعدام نکنید اگر دلسوزانه بود باید به این سمت می رفت که اغتشاش نکنید، تخریب نکنید، نکشید تا اعدام نشوید.
💢اعدام نکنید، فقط برای خریدن زمان است، خریدن زمان برای تثبیت ناامنی ، خریدن زمان برای تشکیل داعش در داخل ، خریدن زمان برای آرایش جنگی دشمنان در منطقه و برای خریدن و فریب دادن آدم های ساده لوح دیگر است.
💢اعدام نکنید، برای کم هزینه کردن برادر کشی و برای کشاندن شهروندان به قتلگاه افراد مسلح داعشی مسلک است.
💢پاسخ بلند کنندگان پیراهن عثمان اعدام نکنید یک چیز است:
ایران را ناامن نکنید تا اعدام نشوید.
#نکشید_تا_اعدام_نشوید
یادداشت احمد ملاشاهی با کمی ویرایش
http://eitaa.com/sokhanesadeed
قول سدید
🔶️ داستان خادم حوزه که یکی از رجال الغیب امام زمان "عج" شد.
📢 خیلی زیبا و شنیدنیه🔊
🎙 حجت الاسلام عالی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️چرا از اعدام آشوبگران حمایت میکنیم؟
◀️ بعد از نهایی شدن حکم اعدام برای چند نفر از اغتشاشگران، موجی از فشارها علیه کشورمان به راه افتاده است؛ فشارهایی که مطابق معمول بهنام دفاع از حقوق بشر است! اما بهدلایلی که در ادامه ذکر میشود، اجرای این احکام نه فقط اشتباه نبوده و قابل دفاع است، بلکه در شرایط فعلی ضروری و بازدارنده بهنظر میرسد:
1️⃣به لحاظ اخلاق سیاسی، هرچند باید تلاش کرد که از جان انسانها مراقبت شود، اما اگر فضایی ایجاد شود که حفظ جان مردم در سایه مجازات اعدام یک یا چند فرد گناهکار تأمین شود، نظام سیاسی چارهای جز اجرای این حکم ندارد.
درواقع اینجا نباید تمرکز بر گرفته شدن جان یک نفر باشد، بلکه نجات جان بسیاری دیگر از انسان ها هدف است و همین صیانت از زندگی دیگران، سیستم قضایی را به سمت اجرای حکم اعدام میبرد. امری که شرع اسلام نیز از همین نگاه انسانی بر آن تاکید میکند.
2️⃣ بی تردید اجرای حکم اعدام برای همه تلخ است، اما نباید در سایه پروپاگاندای رسانهای برای افراد خشن یا تروریست، حاشیه امن ایجاد شود. حاشیه امن به بهانههای سیاسی، مذهبی، اقتصادی و... فقط ظلم به جامعه است و این که نظامِ قضایی از میان هزاران معترض بازداشت شده، تنها چند نفر معدود را محکوم به اعدام میکند، حاکی از آن است که این حکم ربطی به ماهیت اعتراض آنها نداشته و نتیجه رفتار خشونتطلبانه و آشوبگرانه آنها است.
3️⃣همواره گفته شده است که باید ریشههای وقوع یک جرم را شناخت و با آن برخورد کرد. این نکته دقیقی است و بیتردید در جریان اعتراضات کنونی هم باید به اغتشاشگران به چشم معلولی نگریست که علتی خشونتطلبانه آنها را واداشته تا علیه جان دیگران اقدام کنند.
ولی سوال این است که چرا منتقدان اعدام، حرفی از ریشهها نمیزنند و چرا نمیگویند چه افرادی با چه نیتی فراخوان برای خشونت خیابانی صادر نمودند و نوجوانان و جوانان را به رفتارهای تروریستی دعوت کردند؟
همین سکوت نشان میدهد دلسوزی برای فرد معدوم، دلسوزانه نبوده و تنها پردهای دیگر از نمایش بیثباتی ایران است.
4️⃣ قاطعیت در برابر اغتشاشگران درحالی صورت میگیرد که همزمان، مقامات کشورمان هفته گذشته با حضور در دانشگاهها نشان دادند برای تندترین نقدهای دانشجویی گوش شنوا دارند. اگر بنای گفت وگو وجود نداشت، میشُد تفاوتی میان دانشجویان معترض و آدمکشان در خیابان قائل نشد، اما اتفاقا همین فاصلهگذاری نشان میدهد برای دفاع از منطق گفت وگو، چارهای جز قاطعیت در برابر خشونتطلبان نیست، چون اینها با رفتار خود فرصت گفت وگوی انتقادی و اصلاح امور را میگیرند.
5️⃣ نگاهی به مواضع کشورهای غربی در قبال اعدامهای صورت گرفته نیز نشان میدهدکه دولتهایی که با افتخار تروریسم را ترویج میکنند و گروههای مقاومت و چهرههای محبوب را خارج از خاک خود ترور میکنند، دوباره نقاب حمایت از تروریسم از چهره انداخته و بیتوجه به واقعیات پرونده، مدعی حمایت از یک اغتشاشگر شدهاند! سابقه این کشورها در دفاع از تروریستها به خوبی بیانگر آن است که در این پرونده نیز دستگاه قضایی دقیق عمل کرده است.
⏺ بنابراین با توجه به این پنج نکته میتوان دریافت که موج به راه افتاده درباره اعدام اغتشاشگران، پایههای استدلال فقهی، حقوقی، سیاسی و فرهنگی ضعیفی داشته و آنها که دلسوز آینده ایران هستند، باید فاصله خود را با این ادعاها حفظ کنند.
#محمد_ستوده
#آنتی_سکولار
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️"علی کریمی"ها و عیار وطن پرستی آنها
◀️در خبرها آمده که علی کریمی ویزای اقامت در آمریکا را گرفته و به زودی به همراه خانواده اش به این کشور مهاجرت می کند.
◀️ هر تبعه غیر آمریکایی برای دریافت شهروندی آمریکا باید چنین سوگند بخورد:
🟩سوگند می خورم تمامی وفاداری خود به هر پادشاه یا دولتمرد و دولت و حکومت و مملکتی که تاکنون شهروند آن بوده ام را طرد کرده و در برابر کلیه دشمنان داخلی و خارجی به دفاع و حمایت از قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا پرداخته و به آن ایمان و وفاداری واقعی بورزم."🟩
✅️پانوشت:
آیا کسی که چنین سوگندی بخورد می تواند دلسوز ایران و ایرانی باشد؟
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️درباره نتیجه لازم برای تحقق جرم محاربه
◀️این روزها همه با دو کلیدواژه مرتبط با جرم
محاربه آشنا شده اند:
-ایجاد رعب و وحشت
-ایجاد ناامنی در مردم
◀️آیا این دو ربطی به هم دارند؟ مترادفند؟ برای تحقق محاربه لازمند؟
در این باره گفتنی است:
✅️۱- این دو با هم فرق می کنند و مترادف نیستند؛ رعب و وحشت حالت روانی لحظه ای و گذرا همراه با علایمی مثل رنگ پریدگی، عرق و تغییر شدید ریتم ضربان قلب است که نتیجه اش تضعیف اراده و تسلیم و وادادگی در برابر طرف مقابل است؛
ولی ناامنی به معنای نگرانی و دلهره و حالتی است پایدار که نتیجه اش احتیاط و دوراندیشی و تصمیم مناسب برای مواجهه با محیط و عامل ناامنی که در نهایت تصمیمهایی از قبیل انصراف ارادی از حضور در محل ناامنی یا حضور همراه با اشخاص یا ابزارهای دفاعی مناسب.
✅️۳-رعب و وحشت ایجاد شده در فرد می تواند در آینده موجب احساس ناامنی او هم بشود ولی منشا احساس ناامنی فقط رعب و وحشت نیست.
✅️۴- قانونگذار قصد ایجاد رعب و وحشت در مردم را به عنوان یکی از سوء نیتها برای تحقق محاربه شرط کرده است، نه به عنوان نتیجه لازم برای تحقق این جرم .
✅️۵- نتیجه لازم برای تحقق محاربه طبق ماده ۲۷۹ ق.م.ا ایجاد ناامنی در محیط است؛ در اینجا ناامنی در محیط به معنای احساس ناامنی برای مردم در محیط است نه لزوما عینیت یافتن ناامنی فیزیکی ناامنی در یک منطقه از طریق بمب گذاری یا ایجاد باتلاق یا کندن چاه.
✅️۶- برای تحقق جرم محاربه وجود رابطه علیت مستقیم و تام بین کشیدن سلاح و حصول احساس ناامنی لازم است؛ بنابراین اگر افرادی بعد از کشیدن سلاح با انتشار خبر از وقوع ان مطلع شده و احساس ناامنی کنند، به دلیل فقدان این شرط محاربه محقق نخواهد شد.
◀️پانوشت:
✅️ کسانی که با استدلال بر این که بعضی از محکومان به اتهام محاربه در اغتشاشات اخیر موجب رعب و وحشت نشده اند، در رای دادگاه خدشه می کنند ، فرق بین قصد رعب و وحشت به عنوان سوء نیت خاص و ایجاد ناامنی در محیط به عنوان نتیجه را خلط کرده اند و نظر خودشان مخدوش است!
ج.صادق منش ۲۵.۹.۱۴۰۱
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️*-«چین جدید» و ما**
ابوالفضل فاتح
هدف از تفاهمات استراتژیک چین، برساخت شبکه ای جهانی از همکاری ها برای گسترش «سپهر نفوذ»، هژمونی و تضمین قدرت این کشور در سه حوزه ی اقتصادی، سیاسی و نظامی تا سال 2050 است.
⬅️ پشت نقاب سرمایه گذاری های عظیم اقتصادی و سیاسی چین در کشورهای مختلف جهان، یک کشور معصوم نخوابیده است.
⬅️ چین در تفاهم با اعراب، تنشی بی دلیل با ایران را دامن زده که می تواند ناشی از تغییری استراتژیک باشد. اقدام چین این پیام را تداعی می کند که «چین جدید» یک قدرت بی خطر، غیر مداخله گر و به واقع «تنش پرهیز» نیست و تفاهم های استراتژیک با این کشور، چندان هم پایدار تلقی نمی شود. همچنین پیامی روشن، مهم و زنگ خطری برای ایران و احتمال و جا ماندن از تحولات سریع جاری در منطقه.
⬅️ از مهمترین نقاط مثبت چین در میان سایر قدرتهای جهانی، آن بود که در سابقه ی این قدرت، تجاوز یا حمایت از متجاوز به ایران وجود نداشت. چینی ها با همه محاسباتی که در سیاست خارجی خود دارند، در این خصوص مرتکب خطایی با تاثیر بلند مدت شده اند. صرف نظر از برخورد آموزنده ای که در این مرحله باید با آنان صورت بگیرد، در آینده نیز باید با آنها حساب شده تر مواجه شد.
⬅️ چین جدید، در جستجوی توسعه ی «نظم چینی» برای جهان و منطقه، اگر مصلحت بداند یا فرصت پیدا کند، گویی از تنش های خودساخته پرهیز ندارد و صرفا منافع خود و البته قدرت ملی و توان استراتژیک طرف مقابل را از مهمترین ملاک های ارزیابی های خود قرار خواهد داد
⬅️ تعریض اخیر به ایران، صرفا ناشی از سیاست های «چین جدید» نیست، ناشی از ضعف مطالعات شناختی و عدم تعادل در سیاست خارجی ایران و نیز دریافتی است که چینی ها از نیاز ایران تحت تحریم به چین پیدا کرده اند. در طراحی سیاست خارجی کشور، نه دفاتر قوی مطالعات استراتژیک غرب شناسی و شرق شناسی در کشور دیده می شود و نه مسندها و تریبون های سیاست خارجی در اختیار نخبگان تراز اول است. سیاست خارجی کشور، نظیر سیاست داخلی از فقر راهبرد منسجم و دوراندیشانه و همچنین فقر نخبگی عمیقا رنج می برد. اشکال کار کجاست؟ فقط فرصت طلبی و چند جانبه گرایی چینی هاست؟ خطاهای استراتژیک داخلی و خارجی و جاماندگی سیاست خارجی ایران نیست؟ این هم توطئه آمریکاست؟
⬅️ کشور از حالت توازن هم در عرصه ی داخلی و هم بین الملل خارج شده، و تحریم های چند ده ساله توان ملی کشور را به شدت تنزل داده است. باید روشن شده باشد که بدون اتکاء به قدرت اقتصادی که از مولفه های نخست در برقراری امنیت ملی است (که روابط گسترده با جهان و دسترسی به بازارها شرط لازم آن است) و جمهوریت و فرهنگ و مولفه های دیگر «قدرت نرم»، اتکاء تک بعدی به «قدرت سخت نظامی» با همه اهمیتش در منطقه خاورمیانه کافی نیست. این نگاهی است که رهبران کشور در تحلیل سقوط شوروی داشتند. حال چه شده است که آن تحلیل ها فراموش شده است؟
⬅️ این که ما نمی توانیم با قدرت ها مذاکره کنیم یک اتهام و توهین به نخبگان ایران و یک فرصت سازی برای رقیبان است. چرا پس از 43 سال نمی توانیم؟ خواهید گفت آنها قابل اعتماد نیستند. آری، مگر چین قابل اعتماد بود؟ مگر روسیه قابل اعتماد است؟ ترکیه که در اندیشه جابجایی مرزهای شمالی از طریق آذربایجان است، قابل اعتماد است؟
⬅️ می دانیم که در طول جنگ و دولت آقای مهئدس موسوی، با همه خصومت های قدرتها، هرگز رابطه اقتصادی ایران با آمریکا و دول غربی و روسیه و چین و همچنین رابطه با ملت ها قطع نشد.
⬅️ واقعیت ها فریاد می زند که در جهان پیچیده ی امروز اصرار بر سیاست های تک بعدی گذشته، جواب نمی دهد. این گونه نیست که جهان یا سلطه گر است یا سلطه پذیر و تمام راه حل ها به اعمال قدرت سخت در داخل یا خارج و یا قطع رابطه با فلان کشور ختم می شود. راه حل های بینابینی هم وجود دارد و کشورهایی در جهان هستند که نه سلطه گرند و نه سلطه پذیر و در ارتباط متوازن با جهان زیست می کنند. به جای قهر با مردم، و به جای قهر با جهان، توافق در داخل و توازن در خارج، راه حلی است که فوریت دارد. آنگاه «چین جدید» و دیگر قدرتها، در جای صحیح خود قرار خواهند گرفت.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️ارسال یک دستورالعمل ویژه از سوی تروریستهای سوری به لیدرهای اغتشاشات گروهکی/ چرا فاز آشوبها در تهران عوض شد؟
دکتر ابوالفضل صدقی
🔺«اگر نمیتوان ایران را تجزیه کرد، باید آن را سوریه کرد» این جمله عجیب را اخیراً یکی از لیدرهای آشوب در خارج از کشور در یک گروه اینترنتی بر زبان رانده و ادامه داده است که برای شکستن ساختار موجود نمیتوان روی موجهای اجتماعی حساب کرد، لازم است ضربات دقیقتر و محکمتر باشد؛ چیزی شبیه سوریه!
🔺بیان این جمله از سوی عناصر هدایتکننده آشوبها در خارج از کشور قابلتأمل است، در شرایطی که برخی اغتشاشات محله محور به ایستگاه پایانی خود رسیده و حتی تنفس مصنوعی خارجی با تکرار تحریمها بیفایده بوده است، آخرین ورق قمار روی میز قرارگرفته تا با تبدیل ایران به سوریه عناصر تروریستی نیابتی از بیرون به درون هدایت شوند. این ماجرا با تشویق و تحریک بیشتر طیف خاکستری آشوب به خرابکاری، ترویج خشونت و سکتاریسم قابللمس است.
🔺در روزهای اخیر گروههای معاند، با تغییر فاز از «آشوبهای محلی» به برگزاری «راهپیمایی سکوت» تلاش کردند اجتماعی شدن اغتشاشات را در پیادهروها تمرین کنند؛ اما به دلیل عدم همراهی بخش قابلتوجهی از جامعه با خشونت پنهان در لایههای این تجمعات مصنوعی این پروژه شکستخورده و با انتقاد لیدرهای آن در خارج از کشور روبرو شد. برای تشکیل این موج از اغتشاشات حتی سران فتنه آمریکایی در سال ۸۸ نیز به صحنه آمده و سعی کردند با دادن بیانیه، آنتالپی اغتشاشات را بالا ببرند!
🔺تحلیل ارتباطات برخی از لیدرها و سر شبکههای اغتشاشات اخیر اعلام انقضای کُد ژینا (برگرفته از نام مهسا امینی) به کُد درعا (نقطه آغاز جنگ در سوریه) تفسیر قابلتوجهی دارد. ۸۰ روز پیشازاین و در شب آغاز آشوبها روبه روی بیمارستان کسری، شبکه تحلیلی اغتشاشات گمان میکرد که با اثرگذاری ادراکی روی فرکانسهای انقلاب جنسی با نشانههایی چون روسری پراکنی میتواند نبض جامعه را در دست گرفته و با کمترین هزینه به سرمنزل مقصود برسد؛ اما حالا آن تحلیل وارد دوران کما شده و بهجای آن باشگاه خشونت سازی تلاش میکند شریانهای مسدود شده را باز کند.
🔺نکته قابلتوجه آنکه این رادیکالیسم عریان تنها الهام گرفته از آشوبها در سوریه نیست، بلکه یک دستورالعمل خاص از سوی تروریستهایی دارد که تا همین ۴ سال قبل در کنار دروازههای شهر دمشق اردو زده و سعی داشتند با انواع سلاحهای سنگین و شبکه شهر را به ویرانهای غیرقابل سکونت تبدیل کنند. روز گذشته ابراهیم الاصیل یکی از اعضای اتاق فکر جنگ سوریه که در حال حاضر در آمریکا سکونت دارد با نوشتن یک یادداشت با عنوان «انتقال تجربیات انقلاب سوریه به ایران» نسخه بهروز شده ویرانسازی را برای لیدرهای اغتشاشات ارسال کرد
http://eitaa.com/sokhanesadeed