قول سدید
به نام خدا
از طرف مردم غیور و ایراندوست نخجوان به مسئولان جمهوری اسلامی ایران
احتراما به استحضار میرساند تقاضای بازگشت به میهن خود را داریم.
جنبش مردمی نخجوان ایران
📡@News_Fath
✍️برشی از کتاب تفسیر المیزان
فضلای غرب زده اگر جامعه غرب را یک شخصیت می گرفتند ، آن وقت رفتار آن شخصیت را با سایر شخصیت های دیگر جهان می سنجیدند معلوم می شد که از تمدن غربی ها به شگفت در می آیند و یا از توحش آنان ! به جان خودم سوگند اگر تاریخ زندگی اجتماعی غربی ها را از روزی که نهضت اخیر آنان آغاز شد ، مورد مطالعه دقیق قرار می دادند رفتاری را که با سایر اُمت های ضعیف و بینوا کردند مورد بررسی قرار می دادند . بدون کمترین درنگی ، حکم به توحش آنان می کردند و می فهمیدند که تمام ادعاهایی که می کنند و خود را مردمی بشر دوست و خیرخواه و فداکار بشر معرفی نموده و وانمود می کنند که در راه خدمت به بشریت از جان و مال خود مایه می گذارند ، تا به بشر حریت داده ، ستمدیدگان را از ظلم و بردگان را از بردگی و اسیری نجات بخشند ، همه اش دروغ و نیرنگ است و جز به بند کشیدن ملل ضعیف هدفی ندارند و تمام همّشان این است که از هر راه که بتوانند بر آن ها حکومت کنند ، یک روز از راه قشون کشی و مداخله نظامی ، روز دیگر از راه استعمار ، روزی با ادعای مالکیت نسبت به سرزمین آنان ، روزی با دعوی قیومت ، روزی به عنوان حفظ منافع مشترک ، روزی به عنوان کمک در حفظ استقلال آنان ، روزی تحت عنوان حفظ صلح و جلوگیری از تجاوزات دیگران ، روزی به عنوان دفاع از حقوق طبقات محروم و بیچاره ، روزی ... و روزی
📚 المیزان ، جلد ۴ ، سید محمد حسین طباطبایی ، صفحه ۱۶۸
نهادزدایی آشوب گرانه و ناآرامی های ۱۴۰۱ در ایران
ابوالحسن حسین زاده
عضو هیات علمی دانشگاه و
دکترای سیاست گذاری فرهنگی
.
نهادها در هر کشوری معرف هویت و شخصیت آن کشور است نهادها به واسطه مشروعیت و ضرورتی که در جامعه دارند صاحب قدرت هستند و بر حوزه عمومی جامعه تأثیر گذارند.
نهادها دارای مختصات معنایی خاصی هستند که در سپهر گفتمان سیاسی هر کشوری معنای ویژه خود را افاده میکند و با تأثیرگذاری بر شیوه اجرای سیاست، زمینه سازی لازم را برای رفتار سیاسی انجام می دهند. نهادها به شیوه نگرش ما شکل می دهند و تعیین می کنند که ما چه چیزی را ارزشمند و دارای اهمیت بدانیم! جامعه همیشه نسبت به نهادزدایی حساس است و واکنش نشان می دهد. مردم یک نهاد را پدیده محوری در زندگی خود می بینند و دارای مشروعیتی است که همانند هنجارها و ارزش ها به فعالیت انسان معنامی بخشد..در واقع نهادها شکل دهنده هنجارها و ارزش هایی هستند که در زندگی مردم جایگاه محوری دارند و به راحتی از جامعه، منفصل نمیشوند و تغییر نمی یابند.
ایران در داستان منطقه آشوبناک غرب آسیا همواره دستخوش تحولات و دگرگونی های تاریخی بوده است که یکی از سکانس های مهم آن انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ است.
هویت و ماهیت فرهنگی ایران اسلامی، این کشور را به سمت نهادگرایی ترکیبی سوق داده است که اتکا به این راهبرد متضمن ثبات و پایداری جمهوری اسلامی بوده است!
نهادهای مستقر در ایران متاثر از سابقه تاریخی و تمدنی از یک سو و نهادسازی جامعه محور و دین گرا از سوی دیگر است که با ایجاد نظام جمهوری اسلامی جنبه رسمی به خود گرفت و همواره در طول تاریخ حدود ۴۴ ساله انقلاب در مواجهه با راهبردهای گوناگون دشمنان ایران اسلامی اعم از جنگ، آشوب، کودتا، تحریم، تهدید، فشار و...از عوامل اصلی پدافندی و امنیت ساز برای حفظ مرزهای سرزمینی ایران و کیان فرهنگی میهن اسلامی بوده است.
مهمترین نهادهای جمهوری اسلامی اعم از
نهاد خانواده، نهاد حجاب، نهاد دانشگاه، نهاد روحانیت، نهاد زیارت، نهاد پلیس و بسیج مردمی که به ترتیب متضمن تامین آرامش و زایش اجتماعی، عفاف و تربیت جنسی، آموزش و علم ورزی، دین و هویت و امنیت و اقتدار نظامی و سرمایه اجتماعی می باشد زنجیره مستحکمی را شکل داده است . این زنجیره های نهادی از نقاط قوت نظام ایرانی و عامل ثبات و قوام و بستر ایران قوی و کارآمد قرار گرفته است.
طبیعی است که این نقطه قوت، یکی از کانون های طراحی دشمنان دیرین این مرز وبوم قرار گیرد؛به نظر می رسد مطالعات اتاق فکرهای جریان سلطه در طول سال های اخیر به منظور تغییر ساختار و رفتار جمهوری اسلامی با اتکا به نهادزدایی است. وقایع و اغتشاشات اخیر که بیشتر شبیه به ناجنبش های اجتماعی است معطوف به شکستن حرمت خانواده و کشف حجاب با شعار دفاع از حقوق زنان و آزادی از یکسو و پرداختن دانشگاه و دانشجویان به حواشی و تعطیلی کلاس ها و دور نمودن نسل جوان از مطالعه، پژوهش و شور و نشاط علمی بعنوان موتور محرکه پیشرفت کشور از سوی دیگراست؛ از طرفی شعارهای ضدروحانیت و فحش و ناسزاهای بی سابقه و عمامه پرانی برای هتک حرمت واعتبارزدایی جریان مذهبی روحانیت که در طول تاریخ جایگاه والایی در میان مردم ایران و نظام اجتماعی و سیاسی داشته است؛ حمله تروریستی به اماکن مذهبی از جمله حرم شاهچراغ علیه السلام برای ایجاد رعب و وحشت و دور کردن مردم از اماکن مذهبی و مناسک آیینی در همین راستا قابل تحلیل است. حمله به نیروهای حافظ امنیت و آرامش کشور و پلیس و بسیج مردمی که نهاد نظم و اقتدار کشور است با آگاهی از خویشتنداری انسانی، اخلاقی و قانونی این نیروی خدوم که از متن مردم شریف ایران است و بدنبال اعتبار زدایی و اقتدار زدایی از نهاد امنیت و نظمی است که ملجا دادخواهی و آرامش جامعه است برای سرخورده کردن نیروهای حامی نظام از حفظ امنیت و ثبات و جری تر شدن اپوزیسیون آشوب گر برای روشن نگه داشتن آتش ناآرامی ها در کشور است.
در این شرایط که نهادزدایی در دستور کار دشمنان قرار گرفته تا زمینه تضعیف و حتی تجزیه ایران فراهم گردد راه مقابله با آن تقویت نهادگرایی ترکیبی متکی بر مردم و فلسفه وجودی آن و همچنین مطالبات اجتماعی است. نباید عملیات های ایذایی و مخرب نهادزدا باعث خارج شدن جریان نهادی از مسیر و جایگاه خود گردد و تلاش برای استحکام نهادی با مشارکت مردم باید مورد توجه قرار گیرد.
☑️هشدار جمهوریخواهان به اوکراین: یک پنی هم کمک نخواهیم کرد
🔹نماینده جمهوریخواه کنگره وعده داده درصورت پیروزی این حزب در انتخابات میاندورهای، کمک آمریکا به اوکراین قطع خواهد شد.
🔹«مارجری تیلور» گفت: تنها مرزی که دموکراتها به آن اهمیت میدهند، اوکراین و نه مرز جنوبی آمریکاست. تحت حکومت جمهوریخواهان، دیگر حتی یک پنی هم به اوکراین نخواهد رفت. کشور ما در اولویت قرار میگیرد.
ـــــــــــــ
🔻دعوت به خروج از خطّ امام
🖋 مهدی جمشیدی
۱- چندی پیش آقای مرتضی جوادی در مصاحبه با پایگاه اطلاعرسانی جماران، نکتههایی را دربارۀ وضع حاکمیّت مطرح کرد. ایشان در همان ابتدا، نظام را به «استبداد در رأی» و «لجاجت» و «عدمعقلانیّت» متهم نمود، امّا مشخص نکرد که این حکم را از چه رفتار یا رفتارهایی استنباط کرده است. از بندهای دیگر سخن ایشان این طور فهمیده میشود که همگان در قدرت حضور ندارند و حرفهای دیگران شنیده نمیشود و نیروهای اصیل به حاشیه رفتهاند و وحدت، مخدوش شده است. ازاینجهت، وی تصریح میکند که نظام از تفکّر امام خمینی، فاصله گرفته است. تلخ و تأسّفبار اینکه اشارۀ ایشان به وجود «استبداد» در نظام، تکرار ادّعاهای اغتشاشگرانِ خیابانی است که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمیدهند.
۲- مطلب نخست، این است که چنین «کلّیگوییها»یی، هیچ دردی را دوا نمیکند و هیچ گرهی را نمیگشاید. بیان «نسبتهای کلّی» در عین گریز از ارائۀ «شواهد عینی» و «مصادیق مشخص»، نهفقط مخاطب را متقاعد و همراه نمیسازد، بلکه حاکی از «مواجهۀ عالمانه و منطقی» با مسائل نیز نیست. مخاطبی که این سخن را میخواند، بر اساس کدام «دلایل» باید این سخنان را بپذیرد یا نپذیرد؟ البتّه مطرحکردن «ادّعاهای بدون دلیل»، کارکرد تبلیغی و رسانهای دارد و میتواند آنان را که سواد رسانهای ندارند، به چاله بیفکند.
۳- رهبر انقلاب از اوایل سال نودودو تصریح کرد که نسبت به «مذاکرۀ با آمریکا»، خوشبین نیست، امّا با وجود این، مجال مذاکره داد و در این راستا، دولت اعتدالگرا، هشتسال ایران را در مرداب برجام اسیر کرد. اینکه رهبر انقلاب در عین بدبینی به مذاکره، با آن مخالفت نکرد، حاکی از «استبداد در رأی» و «لجاجت» است؟! «شبکۀ ملّی اطلاعات» نیز با وجود آن همه تأکید ایشان، سالها در دولت اعتدالگرا پیش نرفت. «سند تحوّل بنیادین در نظام آموزشی» نیز به همین سرنوشت دچار شد و دولت اعتدالگرا از عملیاتیکردن آن شانه خالی کرد. این وضع، خاص دهۀ اخیر نبوده است، بلکه حتّی در دهۀ شصت و در زمان حضور امام خمینی نیز کسانی میکوشیدند انقلاب را از مدار اصلیاش خارج سازند. شخص هاشمیرفسنجانی و حلقههای اقماریاش همچون «مجمع عقلا» - که حسن روحانی در آن حضور داشت - همواره نقش «نیروی گریز از مرکز» را نسبت به انقلاب و نظرات شخص امام خمینی ایفا کردند؛ چنانکه هماینان در دورۀ پس از امام خمینی و در نسبت با رهبر انقلاب نیز به «نیروی تقابلِ پنهان» تبدیل شدند. با این همه، رهبر انقلاب با سعۀ صدر اعجابآور خویش، آنها را برتافت و طرد نکرد. واقعیّتهای تاریخیای از این قبیل، بهروشنی نشان میدهند که چه نیروها و جریانهایی، گرفتار «استبداد در رأی» و «لجاجت» بودند.
۴- نظام جمهوری اسلامی، بر طرد و نفی تأکید ندارد، امّا از آن سو، نمیخواهد به بهای عبور از ارزشهایش، دیگریها را در خویش بگنجاند. این منطق مکتوب و بیّنِ امام خمینی است - که آقای مرتضی جوادی برخلاف آن توصیه میکند - آنجا که امام مینویسد:
باید از تجربۀ تلخِ رویکارآمدنِ بهظاهر، «عقلای قوم» که هرگز با «اصول و اهدافِ اسلام»، آشتی نکردهاند عبرت گرفت که مبادا دلسوزیهای بیمورد و سادهاندیشیها، سبب مراجعت آنان به پستهای کلیدی و سرنوشتساز نظام شود. بعضی از تصمیمات اوّل انقلاب در سپردن پستها و امور مهم به گروهی که «عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمّدی» نداشتهاند، اشتباهی بوده است که «تلخی آثارِ» آن، بهراحتی از میان نمیرود. آنان به چیزی کمتر از «انحراف انقلاب از تمام اصولش» و «حرکت بهسوی امریکا» قناعت نمیکنند. ما هنوز هم چوب «اعتمادهای فراوانِ» خود را به «لیبرالها» میخوریم. آغوش انقلاب، همیشه برای پذیرفتنِ کسانیکه قصد خدمت دارند، گشوده است، ولی نه به قیمتِ «طلبکاری آنان از اصول»؛ که چرا شعار «نهشرقی و نهغربی» دادید؟! چرا «لانۀ جاسوسی» را اشغال کردید؟! چرا «مرگ بر امریکا» گفتید؟! چرا «جنگ» کردید؟! چرا نسبت به «منافقین و ضدّانقلاب»، حکمِ خدا را جاری کردید؟! تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفۀ امام، ج۲۱، صص۲۸۶-۲۸۷).
۵- «لیبرالیسمِ ایرانی»، گاه از سوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی بهصورت «ضدّانقلابیگری» و «آمریکامداری» و «سازش» جلوهگر میشود؛ و گاه از طرف هاشمیرفسنجانی و کارگزاران سازندگی در هندسۀ «عملگرایی» و «فنسالاری» و «توسعهگرایی» نمایان میگردد؛ و زمانی از سوی محمد خاتمی و جبهۀ اصلاحات، جامۀ «سکولاریسم» و «روشنفکری شبهدینی» و «دموکراسیِ لیبرال» به تن میکند. اینان، «دیگریهای ایدئولوژیکِ نظام» هستند که از قضا، همگی در قدرت رسمی بودهاند و سیاستهای غلط خویش را یکی پس از دیگری به اجرا نهادهاند. اینک، زمانۀ «جوان مؤمنِ انقلابی» و «دولت انقلابی» است. آری، لیبرالیسمِ ایرانی، تمام شده است.
@sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
تنها تفاوت تکنولوژی موشک های #قارهپیما و ماهواره بر فقط #سرجنگی آنهاست.
🔴 سلام ایران به بازدارندگی هسته ای ....
http://eitaa.com/akhbaremoqavemateislami
📍واشنگتن پست: بررسی نظرسنجی های انجام شده از ماه مارس تاکنون درباره لزوم کاهش حمایت ها از اوکراین؛
آرون بلیک خبرنگار ارشد این نشریه در توئیتر نوشت:
درصد جمهوریخواهانی که می گویند ما «بیش از حد» برای حمایت از اوکراین تلاش کرده ایم:
در مارس (با نظرسنجی وال استریت ژورنال) : 6 درصد
در مارس (با نظرسنجی پیو): 9 درصد
در مه (با نظرسنجی پیو): 17 درصد
در سپتامبر (با نظرسنجی پیو): 32 درصد
امروز (با نظرسنجی وال استریت ژورنال): 48 درصد
ه
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸امر به معروف یعنی در دنده بودن!🔸
امربهمعروف و نهی از منکر چیست؟ به ساعتتان نگاه کنید؛ این چرخدندههای ساعت، در هم دنده شدهاند. دندههایشان داخل هم است؛ یکی که میچرخد، دیگری را هم میچرخاند.
امربهمعروف، یعنی اینکه دندۀ یکی در دندۀ دیگری گیر کند. امربهمعروف، دنده است؛ ترک امربهمعروف، یعنی خلاص کردن! خلاص کردن یعنی اینکه یکی بچرخد و دیگری نچرخد.
وقتی امربهمعروف و نهی از منکر ترک میشود، یعنی این چرخ و آن چرخ از هم دور شدهاند؛ زدهای توی خلاص! این میچرخد، اما آن دیگری نمیچرخد. دندۀ فرد نمیخورد به دندۀ جمع؛ یعنی خوبی فرد، سرایت به دیگری نمیکند.
خوبیها وقتی شخصی شد و امر به معروف تعطیل شد، این دارد برای خودش میچرخد و آن دیگری هم دارد برخلاف آن میچرخد و منکرش را انجام میدهد. نتیجهاش اینست که «مجموعۀ جامعه» نمیچرخد.
گاهی انسان زورش نمیرسد دیگری را بچرخاند، میزند در خلاص؛ خودش در زندگی شخصیاش یک آدم سالمی است، اما در زندگی اجتماعی دندهاش به دیگران گیر نمیکند. میخواهد اگر دیگران در غفلت میروند، او در غفلت نرود؛ اگر دیگران نمازشان را به تأخیر میاندازند، او به تأخیر نیاندازد، لذا دنده را خلاص میکند تا بتواند نمازش را سر وقت بخواند.
اما نه، هنر این است که در عین اینکه انسان نمازش را سر وقت میخواند، در دنده هم بزند.
@haerishirazi
✍️نکته در ارتباط با راهبرد نظام در مواجهه با اغتشاشگران:
✅️به همان میزان که صبر استراتژیک پرهیز از دست بردن به سلاح با اهداف چند وجهی از سوی امنیتیها، معقول و مقبول است، سستی قوه قضائیه در دستگیری، محاکمه و مجازات پشیمان کننده و پیشگیرانه و علنی سردسته ها و مسببان، بسیار مضر و ناامید کننده و برخلاف اصول شدت، حتمیت و فوریت در مواجهه قضایی با این جرایم علیه امنیت است.
هدایت شده از صادق منش
🔴 پیشنهاد به مولوی عبدالحمید
🔹 برای دفاع از حقوق زنان از حضرت زهرا سلام الله علیها شروع کنید
هر کی این متن رو نوشته دعاش میکنم خیلی باهاش حال کردم
@noorafkann
فرمانده مرزبانی فراجا:
🔺۵ هزار قبضه سلاح در ۴۵ روز گذشته در مرزهای کشور کشف و ضبط شده است.
🔸 نخستین جهاد شما
🔹نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسی همه قفل ها هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. این نخستین و ریشه ای ترین جهاد شما است.
🔸این جملات حکیمانه رهبر انقلاب این روزها بیشتر قابل درک است. غول های رسانه ای دنیا به میدان آمده اند تا به مردم ما بقبولانند که شاد نیستید و نباید شادی کنید. از سلبریتی گرفته تا استاد و دانشجو و ده ها قشر دیگر را هم در فضای مجازی با خود همراه کرده اند تا شادی را از مردم بگیرند. در همین شرایط و در یک شب، دو قهرمانی جهان یکی در فوتبال ساحلی و دیگری در کشتی نصیب ایران میشود، موشک ماهواره بر قائم با موفقیت پرتاب میشود و دانش ساخت موشک قاره پیما بومی میشود، سامانه بهینه شده باور 373 با موفقیت تست میشود ، حماسه 13 آبان همراه با حضور گسترده مردم در این راهپیمایی برگزار میشود و ده ها اتفاق بسیار خوب دیگر.
🔸جامعه نیاز به غرور و عزت و شادی بیشتر دارد. تا میتوانید این شادی همراه با غرور ملی را در این ایام پررنگ کنید، هم برای خودتان و هم خانواده های گرامیتان. در عین حال، حرمت شهدای حادثه شاهچراغ و سایر شهدای امنیت نیز حفظ شود. روح امید و خودباوری در جامعه زنده تر شود. امید به آینده تقویت شود و از بزرگ نمایی مشکلات کوچک به شدت پرهیز شود. موفقیت های بزرگ نیز کوچک شمرده نشود.
@omide_sadegh
قول سدید
فایل صوتی مهم لو رفته از خبرنگار BBC
▪️ایران «تکّه پاره» و «تجزیه شده» هدف است، نه دموکراسی!
🔹شب گذشته یک فایل صوتی از صحبتهای «رعنا رحیمپور» خبرنگار بی بی سی منتشر شد که در آن وی به نحو بیپردهای از هدف تکه تکه و تجزیه شدن ایران خبر میدهد و تاکید میکند که هدف پشت پرده آشوب طلبیها نه دموکراسی، بلکه تجزیه است!
🔹او مشخصاً خبر میدهد که در رسانه سعودی ایران اینترنشنال ابلاغ شده که فقط با رهبران احزاب {تجزیه طلب} گفتوگو و به آنها تریبون داده شود!
🔹رعنا رحیمپور اصالت این فایل صوتی را در صفحه اینستاگرامش تایید کرده امّا علیرغم اشاره صریح به پشت پرده شوم آشوب طلبیها توسط اینترنشنال و دیگر پایگاههای آشوبطلب گفته که به خبرنگاران این رسانههای ضدایرانی احترام میگذارد!
🔹این فایل لو رفته یکی از صریحترین اذعانها از ناحیه خود خبرنگاران رسانههای ضد ایرانی درباره عقبه آشوبها و رسانههایی نظیر بیبیسی و اینترنشنال است.
قول سدید
همه سهمها در بورس مثبت شدند
🔹امروز دوشنبه ۱۵ آبان، شاخص کل بورس تا الان با ۱۶ هزار و ۲۴۶ واحد افزایش، به عدد یک میلیون و ۳۶۰ هزار واحد رسید.
🔹نمادهای فملی، خودرو، فولاد، شستا، خساپا، حکشتی و شتران بیشترین اثر افزایشی را بر بازار امروز سرمایه داشتند.
🔹ارزش معاملات بازار امروز ۱۸۶۴ میلیارد تومان و حجم معاملات هم ۳.۶ میلیارد سهم است.
#بورس
tn.ai/2800252
@TasnimNews
قول سدید
♦️ انعکاس "وحشت آمریکا از قدرت پهپادی ایران و شکست بیش از چهار دهه تحریمهای ظالمانه آمریکا" در پربینندهترین برنامه شبکه الجزیره!
🔹 «محمد حیدر» تحلیلگر مسائل اقتصادی در برنامه "الاتجاه المعاکس" شبکه "الجزیره":
🔹 "ایران 43 سال است که تحت محاصره اقتصادی قرار دارد اما حکومتش از بین نرفت و پول ملی آن نابود نشد."
🔹 "آمریکا کشور سلطه گری است و این سلطه، سلطه دلار نیست بلکه به وسیله قدرت نظامی خود کشورهای جهان را تهدید و دست به جنگ افروزی میزد اما اکنون آمریکا از پهپادهای ایرانی هراسان است."
️
🚨به لشکر سایبری قدس بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
هدایت شده از صادق منش
☀️ *سید حسن خمینی: به حرف مردم گوش کنیم/ راهی غیر از حرکت دموکراتیک نداریم*
🔹«گفتوگو» در انتخابات سالم تجلی می یابد/ خشونت پایان گفتوگوست؛ دشنام و ستیزه جویی راه هر گونه گفتوگو را میبندد
🔹الگوهای جوانان تغییر کردهاند/ هر خونی ریخته شود متعلق به این ملت است
🔹یادگار امام: آیا راه دیگری دموکراسی وجود دارد؟ من نمیشناسم. به نظر من، عقلانیترین روش اداره کشور، «دموکراسی اکثریت محور» است که از صندوقهای رأی درمیآید.
🔹اگر کسانی هستند که نمیگذارند بخشی از جامعه وارد این رقابت سادۀ سالم در انتخابات بشوند، کارشان به دور از عقلانیت است و روش دیگری را جایگزین دموکراسی و حاکمیت اکثریت مردم کرده اند.
🔹با فرصت ندادن به بخش هایی از جامعه در انتخابات ها، حذف شدگان نمی توانند خرد خودشان را در جامعه نشان دهند و جامعه از آن محروم می شود./ جماران
پ.ن:
نسبت این سخنان با نظام ولایت فقیهی که امام خمینی با به خطر انداختن جان و آبروی خود و خون پاک بندگان صالح خدا ایجادکرد چیست؟!
حسن مصطفوی هرچند در نسب منتسب به امام راحل است ولی در تفکر لیبرال می اندیشد و قرار گرفتن او در جایگاه حافظ اندیشه ها و آثار امام ظلم آشکار به راه امام است... نکند با خامی خیال کرده خبریه؟!