✍️انتقام خلوتی خیابان را در بازار میگیرند!
محمدجواد اخوان - روزنامه جوان
🟩اکنون که شکست فراخوانها بیش از پیش روشن شده و عملاً پروژه «شلوغی خیابان» به بنبست رسیده، مهمترین سؤال آن است که گام بعدی هدایتگران پشتصحنه آشوب چه خواهد بود؟ آیا آنها کلاً ناامید شده و دست از سر ملت ایران برمیدارند؟ روشن است پروژهای با این همه وسعت که همه جبهه باطل پشت سر آن آمده بودند، فقط به خیابان محدود نمیشد، هرچند در این طراحی «خیابان» محور اصلی و در واقع نقطه عزیمت بیثباتسازی ایران به شمار میآمد.
اما بهرغم طراحیها خیابان هرگز شلوغ نشد و در واقع بهجز معدودی سطلزبالهافروز و فحاش تربیتنایافته عملاً کسی به فراخوانهای ضدانقلاب وقعی ننهاد. هرچند بسیاری از مردم از اوضاع معیشتی خود ناراضی و معترض بودند، اما میدانستند که «امنیت» را نباید قربانی هوسرانی نفسانی اقلیتی مرفه بیدرد کرد و به تروریستهای مزدور و تجزیهطلبان روی خوش نشان ندادند. بااینحال میدانیم که صحنه، آوردگاه «جنگ ترکیبی» است و اغتشاش و آشوب بخشی از این مدل تهاجمی بهحساب میآمد.
🟩 بر اساس الگوهای مشابه، از ابزارهای مختلفی برای تشدید نارضایتی عمومی استفاده میشود و اینک که «امپراتوری دروغ» در «شلوغی خیابان» ناکام ماند، به «جنگ اقتصادی» متمسک میشود.
به یاد داریم که در فتنه ۸۸، هنگامیکه عملاً پروژه آشوب و انقلاب مخملی شکست خورد، دشمن به انتقام از ملت ایران روی آورد و تلاش کرد با ایجاد مضیقه معیشتی مردم را در مقابل حاکمیت قرار دهد. «تحریمهای اقتصادی» که با پسوند «فلجکننده» عمق کینه دشمن از مردم «ایستاده» ایران را نشان میداد، دقیقاً سفره مردم را نشانه گرفته بود. دقیقاً از ابتدای دهه ۹۰ قرن گذشته بود که این تحریمها بر اقتصاد ایران تحمیل شد و سوءمدیریتها و بیعملی دو سال پایانی دولت دهم و سالهای دولتهای یازدهم و دوازدهم، میدان را برای تخریبگریهای جنگ اقتصادی دشمن مهیا نمود. جنگ اقتصادی درواقع طرح جایگزین (پلن B) فتنه بود و در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ نیز به نظر میرسد همینگونه باشد.
🟩ابتدا با اجبار به اعتصاب کوشیدند در فرایند بازار و زنجیره تأمین نیازهای اساسی، اختلال ایجاد کنند. هدف این سناریو آن بود که هم کسبوکار فعالان اقتصادی مختل شود و بهتبع آن معیشت آنها و عموم مردم در مضیقه قرار گیرد، و هم با کمبود ساختگی کالا در بازار (به دلیل اختلال در فرایند توزیع و حملونقل کالا) قیمتها افزایش یابد و تورم ناشی از آن بر موج نارضایتیها بیفزاید. در واقع هدف کل این پروژه، به خیابان کشاندن اکثریتی بود که با اغتشاشگران همراه نشده بودند، اما دغدغههای معیشتی داشتند. حال که اعتصاب اجباری نیز ناکام مانده، به اختلال در نظام پولی و بازار ارز روی آوردهاند.
در یکساله اخیر گفتمان عمومی دولت مستقر جداسازی اقتصاد ملی از مذاکرات بوده و همین امر تا حدی (البته نه کافی) تأثیرات انتظاری تحولات دیپلماتیک بر بازارهای داخلی از جمله ارز را کاهش داده و بهطور محسوسی درآمدهای ارزی کشور نسبت به سال پایانی دولت گذشته افزایش یافته است. ازاینرو بهطور طبیعی وضعیت بازار ارز در موقعیتی مناسبتر از یک یا دو سال قبل است، اما سناریوهای مخرب جنگ شناختی دشمن و القائات تشدیدکننده عدماطمینان در بازار تا حدی اثر خود را گذارده است.
🟩بهبیاندیگر نوسانات اخیر بازار ارز نه دلیل اقتصادی، بلکه دلایل سیاسی و روانی دارد و متأثر از تبلیغات سوء رسانههای بیگانه است.
🟩همانگونه که شکست فتنه ۸۸، دشمن را به فکر انتقامگیری از مردم ایران با «جنگ اقتصادی» واداشت، اینک با شکست براندازی و فراخوانهای متعدد، دشمنان این ملت به جنگ اقتصادی از طریق اختلال در بازارهای داخلی از جمله بازار ارز روی آورده و امید دارند با بالابردن قیمت ارز، موج تورمی جدیدی به اقتصاد ایران تحمیل کنند که هم دستاوردهای یک سال اخیر دولت سیزدهم را به حاشیه ببرد و هم بر حجم نارضایتیها بیفزاید. در مقابل این سناریوی کثیف دشمن مدیران اقتصادی، بهویژه متولیان بازار ارز در دولت و بانک مرکزی باید بیشازپیش هوشیار بوده و از ابزارهای مختلف در اختیار خود برای مهار تقاضا استفاده کنند. قانون مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) امکان خوبی را برای تنظیمگری در بازارهای سوداگرانه به دولت میدهد.
🟩در مقابل نیز هم عموم مردم با درک نقشه دشمن و تبیین آن برای یکدیگر نگذارند تاوان غفلت یک اقلیت کوچک را اکثریت جامعه بدهند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⭕️ گیلدا مورکرت، فعال حقوقبشر آمریکایی در توییتی برخی از آمارهای حوزه زنان در ایران و آمریکا را با هم مقایسه کرد
🔻سهم زنان متخصص
🔹 ایران ۹۸ درصد
🔹 آمریکا ۸۵.۲ درصد
🔻نرخ مرگ و میر مادران در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده
🔹 ایران ۷
▫️ آمریکا ۲۳
🔻سهم زندانیان زن
🔹 ایران ۳ درصد
▫️ آمریکا ۱۰ درصد
🔻سهم پزشکان زن
🔹 ایران ۴۰ درصد
▫️ آمریکا ۳۴ درصد
🔻مرخصی زایمان
🔹 ایران ۶ ماه
▫️ آمریکا ۰
#انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم
http://eitaa.com/sokhanesadeed
تدوین برنامه ۱۰ ساله توسعه صنعت فضایی ایران
وزیر ارتباطات در گفتوگو با تسنیم:
🔹برنامه دهساله توسعه صنعت فضایی کشور برای اینکه بتوانیم در لایههای مختلف جوّ، ماهوارهبر و ماهواره خودمان را داشته باشیم تدوین شده و به تصویب خواهد رسید.
🔹هماکنون توانایی قرار دادن ماهوارههای سبک تا حدود ۱۰۰ کیلوگرم را در لایه لئو (تا فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری) را داریم و پرتابهای موفق انجام گرفته ولی این توانمندی باید با پرتابهای متعدد تثبیت شود.
🔹ماهوارههایی در صف پرتاب قرار دارد که انشاالله تا پایان سال شاهد تزریق آنها به مدار خواهیم بود.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️ جابجایی شهید و جلاد این بار در ایام فاطمیه
◀️نقد مقاله «تلاقی مناسک مذهبی ِ زن محورو جنبش سیاسی زن محور»
✅️یادداشت انتقادی حجه الاسلام دکتر احمد جهان بزرگی
🟩فردی به نام «محسن حسام مظاهری» در مقاله ای با نام «تلاقی مناسک مذهبی ِ زن محورو جنبش سیاسی زن محور» در پوشش این سؤال تلویحی که «آیا دهه فاطمیه امسال پس از سه ماه درگیری جنبش زنان با حکومت دینی در ج.ا. نباید تغییر کند؟ آیا باید هنوز از پهلوی شکسته حضرت فاطمه سخن بگوئیم یا کشته شدن و لگد مال شدن برخی زنان در جنبش اخیرمتعلق به زنان؟»
[این مسئله البته که یک مسئله جدی و تشکیلاتی است؛ که یا محسن حسام مظاهری آن را کلید زده است و دیگران ادامه می دهند و یا بهائیان و صهیونیست ها این مسئله را کلید زده اند و آقا محسن دارد در زمین آنها بازی می کند(خوشبینانه اش) و یا آقا محسن سفارشی دریافت کرده و در پاسخ به آن شفارش قلم به دست گرفته است ؟ (بد بینانه اش) زیرا در همین دو سه روزه کلیپی تلفیقی از مداحی مداحان و کتک خوردن زنان ، بعضا با شکل و شمایل محیط ایران و بعضا با دزدی از کلیپ های مربوط به کشورهای گل و بلبل غربی که پلیس ها دارند زنها را با مشت و لگد می زنند ، در حال پخش است؛ که از تمام وجناتش معلوم است که از طرف بهائیها یا یهودیان صهیونیست تهیه و پخش شده است].
🟩غلطهای این یادداشت:
1- نویسنده نوشته: « اعتراضات آغاز شده[در این سه ماهه] ، اعتراضاتی که هستهی اصلیاش جنبشی زنانه بود ».
(این اولین اشتباه نویسنده است که همین مفروض اشتباه را پایه بقیه نوشتار قرار داده است. شورش سه ماهه اخیر ، یک شورش کور بر محوریت زنان فاحشه و هدایت شده از طرف سرویسهای اطلاعاتی به ویژه سیا، موساد و اینتلیجنت بود که به شورش فواحش معروف شد. تحلیلگران تعداد شورشیان در سراسر کشور را 85هزار نفر تخمین زدند که یک دهم در صد مردم ایران هم نمی شوند. اگر نیمی از آنهازن بوده باشند (که نبوده اند و از کلیپها می توان فهمید) ، زنان 45 هزار نفر یا نیم دهم درصد از مردم ایران بوده اند. پس جنبش زنان غلط است و همین اشتباه پایه اشتباهات بعدی شده است).
2- نوشته:« اعتراضاتی که از مرگ «مظلومانهی» یک زن جوان جرقه خورد و بعدتر به رادیکالترین جنبش سیاسی پس از انقلاب بدل شد».
(مرگ مظلومانه اشتباه دوم نویسنده است. زیرا مظلومانه ، ظالمانه می خواهد. آیا دعوت یک فرد به یک کلاس توجیهی و سکته آن فرد در اثر بیماریهای زمینه ای مظلومانه است؟ پس باید هزاران پزشک را به خاطر احضار بیماران و مرگ آنها در کلینیک ها و بیمارستانها ، محاکمه کنیم).
3- نوشته: « چراکه فاطمیه تخطی از / عصیان بر نخستین خلیفهی اسلامی پس از پیامبر بود. خلیفهای که (طبق روایت رسمی) حاکم مقبولِ جمهور مسلمانان (بهاستثنای اقلیتِ شیعه) بود».
(اولا سقیفه یک کودتا بود که در سالن سرپوشیده بنی ساعده اتفاق افتاد. هیچ جمهوری در آن حضور نداشت. چند تن از سران قبایل و طوایف در آن جمع شدند و سخنان زیادی گفتند و نهایتا پیشنهاد «حاکم از مهاجرین و وزیر از انصار» رأی آورد و قرار شد این مسئله به مسلمانان ابلاغ شود و از آنها بیعت گرفته شود. و نهایتا از عده ای از مسلمانان بیعت گرفته شد. در صورتی که ، جمهور یعنی : همه مردم. ثانیا کدام مورخ گفته است که روز رحلت پیامبر کسانی که علی بن ابیطالب را جانشین به حق می دانستند در اقلیت بودند؟ خیر! براساس شواهد تاریخی همه انهائی که در حجه الوداع با علی ع بیعت کرده بودند هنوز طرفدار علی ع بودند که از آنها به زور بیعت گرفتند).
🟩این خیلی بی معرفتی است که انسان مقام عالی عصمت و طهارت ، ناموس خلقت، ام ابیها که محور خلفت است وجایگاهش از این صلوات « " اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ" » مشخص می شود، و حرکت پاک و مطهرش را با کس یا کسانی و شورششان مقایسه کند که از شرورترین و ناپاک ترین افراد هستند و با پاکترین حکومت موجود در جهان می ستیزند.
قرآن می فرماید:
آیا کسانی که نمی فهمند با کسانی که می فهمند برابرند؟
آیا آدم کور با بینا برابر است؟
(هیچگاه) ناپاک و پاک مساوی نیستند؛ هر چند فزونی ناپاکها، تو را به شگفتی اندازد!
کسانی که ایمان دارند، در راه خدا پیکار میکنند؛ و آنها که کافرند، در راه طاغوت [= بت و افراد طغیانگر]. پس شما با یاران شیطان، پیکار کنید! (و از آنها نهراسید!) زیرا که نقشه شیطان، (همانند قدرتش) ضعیف است.
*✍️ آیا حرکت دفاع از ولایت با حرکت فواحش برای فاحشه گری بیشتر برابرند؟
.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️یادداشتهای تحول در نظام حمکرانی قضایی
ج. صادق منش
◀️موارد عدم انسجام در اجزای نظام قضایی
◀️قسمت پنجم- پیشنهادهایی برای گذار از وضعیت اضطرار به وضعیت عادی در زمینه شرایط قضات طراز انقلاب اسلامی
🟩پیش از بیان پیشنهادها لازم است چند نکته مهم را یادآوری کنم:
✅️نکته یکم: با وجود گذشت ۴۳ سال استقرار قوه قضائیه جمهوری اسلامی، از آنجا که تدبیری برای تحول در قوانین و مقررات ناظر بر شرایط قاضی اندیشیده نشده است، می توان گفت که از جهت کمبود قضات واجد شرایط شرعیه، همچنان در شرایط اضطرار قرار داریم؛ هرچند در این مدت خیل عظیمی از روحانیان وارد قوه قضائیه شده اند یا این که در حوزه های تخصصی فقه القضاء تربیت یافته اند.
✅️نکته دوم: منظور ما از اجتهاد به عنوان یکی از شروط اصلی تصدی منصب قضا، از نظر مفهوم همان اجتهاد مصطلح است لکن از نظر قلمرو و موضوع اجتهاد معتقدیم صرف اجتهاد در فقه و اصول به معنای سنتی آن کافی نیست و اجتهاد در فهم و تفسیر قوانین مختلف از جمله شروط علمی اجتهاد به معنای امروزی برای تصدی قضا است. همان طور که برخی بزرگان مانند مرحوم مرعشی شوشتری و مقام معظم ولایت فقیه در برخی نظراتشان تصریح کرده اند.
✅️نکته سوم: هرچند منظور از قاضی در معنای مصطلح فقهی، شخصی است که اختیار صدور حکم و به تعبیر فقها "من بیده الحکم" است، شرط اجتهاد برای همه قضات دادگاهها و قضات اظهار نظر دادسراها مطرح است زیرا هرچند قضات دادگاهها اختیار محکوم کردن و تبرئه را دارند ولی همه آنها در آنچه که رای برائت و قرار منع تعقیب می نامیم دارای اختیار حکم هستند و تصمیم آنها زمینه ساز خروج پرونده از گردونه رسیدگی قضایی و مشمول عنوان "حکمتُ" می شود.
بدیهی است در مورد قاضی اجرای احکام که قرار نهایی صادر یا در مورد آن اظهار نظر نمی کند چنین شرطی منتفی است.
✅️نکته چهارم: در رویکرد پیشنهادی ما با توجه به وضعیت نه چندان مطلوب نظام آموزشی و تربیتی دانشگاه ها، اولویت جذب با دانش آموختگان علوم دینی و دانشگاه های اسلامی خواهد بود.
◀️اما پیشنهادهای ما برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب:
✅️۱- شناسایی، جذب و کارآموزی و آماده سازی مجتهدان دارای علاقه و شم قضایی جهت تصدی مناصب قضایی
✅️۲- تربیت و آموزش قضات مستعد علوم اسلامی و ارتقای دانش و مهارت آنها در سطح اجتهاد
✅️۳-تاسیس برخی مدارس جدید تربیت قاضی مجتهد و اختصاص بخشی از مراکز آموزشی حوزه علمیه و دانشگاههای علوم انسانی اسلامی به جذب و تربیت قضات مجتهد
✅️۴- اصلاح قوانین و مقررات ناظر بر شرایط جذب قضات
✅️۵- اصلاح تدریجی قوانین ماهوی و شکلی متناسب با اختیارات قاضی در دادرسی اسلامی با لحاظ مقتضیات زمان و استفاده از تجربه بشری در حوزه روشهای دادرسی در عین وفاداری کامل به مبانی، اصول، قواعد و ارزشهای دادرسی در فقه القضاء
✅️۶- تزریق تدریجی و اولویت بندی شده قضات مجتهد در قوه قضائیه با شروع از راس هرم شامل به ترتیب قضات دیوان عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادگاه های تجدید نظر، دادگاههای کیفری یک، دادگاههای کیفری دو، دادستانان، بازپرسان، دادیاران
✅️۷- اولویت بندی محاکم به ترتیب دادگاه های کیفری، دادگاههای ویژه روحانیت، دادگاههای حقوقی، دادگاههای خانواده و دیوان عدالت اداری
✅️۸- اولویت محاکم کیفری اختصاصی بر محاکم عمومی و اولویت دادگاهها بر دادسراها
◀️پانوشت: ۱- اجرای این پیشنهادها در قالب سه برنامه کوتاه مدت یک ساله، میان مدت ۵ ساله و بلند مدت ۱۵ ساله منجسم، متقن و دارای پشتوانه مطالعاتی قوی امکان پذیر خواهد بود.
۲- بخش عمده این پیشنهادها در پایان نامه کارشناسی ارشد جناب آقای سالار پورنقی به راهنمایی بنده منعکس شده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️ابرتوهم پیشبینیکنندگان ابرتورم
6 ماه پس از اصلاح ارز ترجیحی و تخصیص یارانه نقدی، تورم ماهانه خوراکیها صفر شد!
پس از اصلاح ارز ترجیحی شاهد تورم ماهانه ۱۲درصدی در خرداد بودیم؛ در حالی که با تحلیلهای مختلفی از جمله پیشبینی ابرتورم مواجه بودیم. در نهایت اما پس از چند ماه مشخص شد حالا تورم اقلام خوراکی به عنوان کالاهای هدف این سیاست کاهشی شده است. این نشان میدهد با بازگشت رقابت و به صرفه شدن تولید شاهد کاهش قیمت کالاهای خوراکی هستیم.
تورم خوراکیها و آشامیدنیها در آذرماه منفی شد. تازهترین دادههای مرکز آمار نشان میدهد میانگین قیمت سبد خوراکیها و آشامیدنیهای مورد مصرف در خانوارهای ایرانی در آذر امسال نسبت به آبان یکدهم درصد کاهش یافت.
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️مطالبهگری مدیران نئولیبرال ممنوع!
 وضع معیشتی مردم و اقتصاد کشورمان بار دیگر موضوع مهم پایهریزی عملی «اقتصاد اسلامی» را با تمرکز به سه محور اساسی آن، یعنی «عدالت اقتصادی»، «رفاه عمومی» و «استقلال اقتصادی» یادآوری میکند، اما در این مسیر دیدگاههای مختلفی وجود دارد؛ از جمله اینکه سال ۵۷ صرفاً انقلاب سیاسی انجام گرفت و کشور نیازمند انقلاب اقتصادی است یا اینکه برخلاف اندیشه سیاسی حاکم بر جمهوری اسلامی ایران، ساختار اقتصادی در چنبره تفکر نئولیبرالیسم گرفتار شده است و جالب آنکه مدیران مرید مکتب نئولیبرالیسم این روزها به جای پاسخگویی در مقام مطالبهگری ظاهر شدهاند! روزنامه «جوان» در این زمینه با محمدرضا قرایی پژوهشگر اقتصاد اسلامی به گفتگو نشسته است.
http://www.javann.ir/004ijh
http://eitaa.com/sokhanesadeed
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️پیامدهای آزادی بی حد و حصر دامن آمریکایی ها را گرفته است
♦️ هشدار FBI به والدین آمریکایی: مواظب اخاذی جنسی از فرزندانتان باشید.
🔹 اف بی آی می گوید بیش از ۷ هزار گزارش اخاذی جنسی در سراسر کشور دریافت کرده است که قربانی بودن ۳ هزار مورد از این شاکیان تایید شده است.
🔹آنچه آزار دهنده تر میباشد این است که ماموران قانون می گویند چنین عملی منجر به بیش از ده ها فقره خودکشی شده است...
لشکر سایبری قدس
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️رسالت نخبگان در آستانه تحول بزرگ جهانی
یادداشت دکتر ابوالقاسم فاتحی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و عضو محترم کانال سخن سدید
شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که نشان می دهد، جهان در آستانه تغییرات بزرگ و تعیین کننده ای است.
اگر انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ مردم ایران را به رهبری یک سیاستمدار اندیشمند در حوزه ی فرهنگ و تمدن اسلامی و خاصه شیعه را نقطه عطف و مرحله جدید آغاز این تحولات و تغییرات سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی بدانیم، که منطق درستی است، زیرا همه ی تغییر رفتارهای ابرقدرت آمریکا و کشورهای اروپایی و کنش گری های بین المللی آنان به عنوان مهم ترین بازیگران سیاسی و بین المللی چهار دهه اخیر مستقیم و غیر مستقیم به نوعی در ارتباط با انقلاب اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داشته و اکنون نیز قرار دارد. و این یعنی انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود در تنگنا بودن و محرومیتها و تحریم ها و تحریف های۴۲ ساله ، اما امروز ، قوی تر و موثر تر از گذشته در معادلات بین المللی و بخصوص منطقه ای حضور دارد .
تمامی فشارهای نظم سیاسی نظام سرمایه داری به رهبری آمریکا در این ۴۲ سال اعم از آشوب های پیش از جنگ و خود جنگ و نفوذهای سیاست گذاری و برنامه ریزی در مدل های توسعه اقتصادی و فرهنگی پس از جنگ و ایجاد داعش و تحرکات منطقه ای برای ایجاد خاورمیانه بزرگ و برجام و سند ۲۰۳۰ و حضور مستقیم در آشوب های خیر ، همه و همه گویای فقط یک مسئله است و آن ورود جهان در نظم جدید بین المللی است که دیگر در آن غرب ( آمریکا و اروپا) از بازیگران اصلی آن نخواهند بود و بر خلاف میل و خواست آمریکا و اسرائیل و اروپا این ایران است که به عنوان کشوری با ادعاهای تمدنی جدید از بازیگران اصلی نظم جدید خواهد بود.
بنابر این اکنون بهترین فرصت است ، برای حضور نخبگان دانشگاهی و حوزوی و نیز خبرگان برخوردار از تجربه زیسته موفق در میدان های مختلف جهادی و مبارزانی و مدیریتی برای نقش آفرینی علمی و عملی در بسبج همگانی ظرفیت های ملی و منطقه ای و جهانی در به دست آوردن جایگاهی شایسته و موقعیتی تاثیرگذار در نظم نوین جهانی
غفلت از این فرصت تاریخی به معنای عقب افتادن از حضور در نقشه و هندسه سیاسی جدیدی است که در حال وقوع است و بیشترین مسئوليت آن متوجه دانشمندان و متفکران علوم انسانی و اجتماعی در دانشگاهها و در مراکز حوزوی و روشنفکران متعهد و اصحاب رسانه است.
📚امروز تکلیف ما جهاد تبیین است...
🆔️ https://eitaa.com/drfatehi
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️نوشدارو پس از کشتن سهراب!
مسعود پزشکیان، فعال اصلاح طلب و نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون حوادث اخیر، با اشاره به برخوردها میان برخی اغتشاشگران و نیروی انتظامی، با غلط دانستن این اتفاق، تصریح کرد: در هیچ جای دنیا نیروی انتظامی را نمیزنند، حتی اگر نیروی انتظامی بد عمل کند؛ چون نیروی انتظامی نباشد امنیت در کشور نیست.
او می افزاید: پلیس تامین کننده نظم و امنیت عمومی است که اگر نباشد انضباط جامعه بر هم میخورد و نباید با نیروی انتظامی برخوردهای این چنینی داشت که در این چند وقت شاهد بودیم.
وی تاکید کرد: کسانی که در خیابان اعتراض میکنند اگر واقعا مدبرانه عمل کنند به هیچ وجه نباید با نیروی انتظامی برخورد داشته باشند
◀️پانوشت:
✅️ما همین میزان بازگشت آقای پزشکیان از مسیر دمیدن در آتش اغتشاش را به فال نیک می گیریم و به کاوش انگیزه ایشان هم نمی پردازیم ولی یادمان نمی رود که ایشان از پیشتازان تهمت به نظام برای دمیدن در آتشی بودند که منجر به کشته شدن حافظان امنیت و مردم بی گناه به دست مزدوران شبکه های جاسوسی دشمن و تعرض به نوامیس و تخریب اموال عمومی و خصوصی شد!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️ اهم اخبار خوب و مثبت 24 ساعت گذشته🇮🇷
1. رشد ۴۲هزار واحدی بورس در شروع هفته
https://t.me/ecodaily_news/34233
2. واردات 10 هزار دستگاه اتوبوس برای مردم تهران از روسیه، چین، اروپا و قطر
https://t.me/NavadeEghtesadi/53262
3. سرعت رشد علمی ایران در حوزه علوم پزشکی
https://www.isna.ir/news/1401100301145
4. افزایش مبادلات محصولات کشاورزی به ارزش بیش از یک میلیون و۶۸۱ هزار تن از مرزهای سیستان و بلوچستان
https://www.isna.ir/news/1401100301338
5. افزایش تولید فولاد ایران به ۲۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن
https://www.yjc.ir/fa/news/8315809
6. ساخت دستگاه جداکننده فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی در صنعت گاز
https://www.isna.ir/news/1401100301015
7. گامهای توسعهای تراکتورسازی برای رسیدن به تکنولوژی تولید تراکتورهای سطح 3 و 4
https://www.isna.ir/news/1401100300978
8. صرفهجویی ۷۰۰ میلیون دلاری در بخش سوخت
https://t.me/Tasnimnews/240349
9. صادرات ۲ میلیارد و ۲۳ میلیون دلار کالا از گمرکات استان کرمانشاه
https://www.yjc.ir/fa/news/8316618
10. راهاندازی مرکز پایش گمرک با هدف تسهیل تجارت و توسعه نظارت
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/10/03/2826226
11. افزایش سقف تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/291776
12. ارتقای رتبه ایران در جایگاه شاخص جهانی نوآوری
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/292418
13. توسعه نهضت مهارتافزایی در گام دوم انقلاب اسلامی
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/292538
14.سرمایهگذاری ۶ هزار میلیارد تومانی برای توسعه اشتغالآفرینی در خراسانجنوبی
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/292832
15. توسعه اشتغال «خانوادهمحور» برای زنان توسط دولت
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/293156
16.راه اندازی سامانه فروش محصولات مشاغل خانگی
https://www.mcls.gov.ir/fa/news/293146
17. راه اندازی ۲۴۰ استارت اپ و شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور
https://www.mehrnews.com/news/5660301/
18. تثبیت قیمت لبنیات و حبوبات در آذرماه
https://www.mehrnews.com/news/5663651/
19. افزایش چشم گیر ابراز تمایل فعالین بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی
https://www.mehrnews.com/news/5663910/
20. تدوین برنامه 10 ساله توسعه صنعت فضایی ایران
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/10/03/2825913/
21. ایران رتبه نخست منطقه در تولید علم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/10/03/2825959/
22. اختصاص۲۰ هزار میلیارد تومان برای جهاد آبرسانی در کشور
https://www.iribnews.ir/fa/news/3686627/
23. اشتغال حدود یک میلیون نفر در مجموعه پوشاک کشور
https://www.iribnews.ir/fa/news/3686316/
24. رشد ۳۳۰ هزار تنی معامله محصولات زنجیره سنگ آهن در بورس کالا
https://www.iribnews.ir/fa/news/3686576/
25. تخفیف ۵۰ درصدی آببهاء برای کشاورزان مقید به رعایت الگوی کشت
https://www.irna.ir/news/84979286/
26. امضاء 16 تفاهم نامه میان شرکت های دانش بنیان و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی
https://www.irna.ir/news/84979142/
27. خودکفایی ۹۰ درصدی صنعت برق کشور به همت شرکت های دانش بنیان
https://www.irna.ir/news/84979201/
28. ساخت جداکنندههای فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی در صنعت گاز توسط دانشمندان ایرانی
https://www.irna.ir/news/84978551/
29. گسترش پلتفرم طراحی و ساخت ایمپلنتهای تیتانیومی جایگزین استخوان در ایران
https://www.irna.ir/news/84978497/
30. اعطای جایزه بینالمللی فیزیک نظری عبدالسلام به دو کیهان شناس ایرانی
https://www.irna.ir/news/84976925/
31. رونق کسب وکار شیلاتی و تولید بیش از 6 هزار تن ماهی در کردستان
https://www.irna.ir/news/84977612/
✅ *اتاق وضعیت
http://eitaa.com/sokhanesadeed
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخشی از آشوبهای امروز در پاریس
⭕️ معترضان ماشینها را واژگون میکنند، ایستگاهها را تخریب میکنند و سنگفرشهای پیادهرو را میشکنند.
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110