☀️ امام خامنه ای: از شبهه نباید رنجید / این شبههها مثل این تحریمهاست؛ ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم / مراقب باشیم حرف سست نزنیم
🔹 از شبهه هم نباید رنجید. نرنجیم؛ بالاخره شبهه است و وجود دارد.
مرحوم آقای مطهری (رضواناللّهعلیه) خودش شبهه را کشف میکرد، زودتر میفهمید و بنا میکرد روی آن فکر کردن.
🔹برای مواجههی با شبهه بایستی کاملاً آماده شد. من میخواهم این را عرض بکنم حتی این شبههها مثل این تحریمهاست، این تحریمها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفتهای صنعتی و فنی را نمیداشتیم... نه قطعه میفروختند، نه علم میفروختند، نه فناوری میفروختند ناچار شدیم خودمان اقدام کنیم.
🔹شبهه هم همینجور است، شبهه هم ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم، بیشتر مطالعه کنیم، بیشتر مراجعه کنیم، بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سئوال کنیم.
شبهه هم از این قبیل است، مراقب باشیم حرف سست نزنیم. ۱۴۰۱/۱۲/۴
http://eitaa.com/sokhanesadeed
جنگ ترکیبی دشمنان و منافقان علیه جمهوری اسلامی عبارت است از:
از همه می خواهند ایران را تحریم کنند.
سپس وقتی ملت ایران تحریم شد زیر فشار حداکثری مردم ، آنگاه رسانه هایشان از مشکلات اقتصادی و کمبودها می گویند و برای مردم دلسوزی می کنند.
این دو رویی و نفاق از چه لقمه ایست؟
✍️ابوالفضل صدقی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️نوچه های روباه پیر در لبنان نقره داغ شدند
☀️ شرکت انگلیسی در پرونده انفجار بیروت محکوم شد
🔹شرکت شیمیایی انگلیسی ساوارو که از زمان وقوع انفجار مهیب بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ شواهدی از دست داشتن آن در این انفجار وجود داشت، محکوم به پرداخت غرامت به قربانیان انفجار شد.
🔹رئیس کانون وکلای بیروت، صدور این حکم علیه این شرکت را دستاورد بزرگی دانست که اراده و انگیزه قربانیان را برای ادامه تلاشهای آنها تا رسیدن به حقیقت و مجازات همه عاملان انفجار مرگبار بندر بیروت بیشتر میکند.
🔹طبق این شکایت، شرکت مذکور انگلیسی مالک ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در بندر بیروت بوده که قصد داشته این محموله را به یک کارخانه تولید مواد منفجره در موزامبیک تحویل دهد.
🔸در انفجار بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۰۰ تن کشته و بیش از ۶۰۰۰ تن زخمی و صدها هزار نفر آواره شدند.
✍️پانوشت:
✅️این در حالی است که پس از انفجار شبکه عنکبوتی رسانه جبهه شیطان انگشت اتهام را به سمت حزب الله بردند و مدتها روی این موضوع مانور دادند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این عید فرخنده را تبریک عرض می کنم.
خداوند همه ما را از پاسداران و رهروان صادق مکتب سید الشهدا مقرر فرماید
☀️ طالبان به دنبال تشکیل کنسرسیوم سرمایهگذاری با مشارکت ایران و روسیه
🔹سرپرست وزارت بازرگانی طالبان گفت: کنسرسیومی از شرکت ها، از جمله برخی در روسیه، ایران و پاکستان را برای ایجاد یک طرح سرمایه گذاری با تمرکز بر نیرو، معدن و زیرساخت ایجاد کرده است.
🔹به گزارش رویترز، نورالدین عزیزی گفت: این کنسرسیوم شامل ۱۴ تاجر افغان است و وزارت او تفاهم نامه ای را با شرکت های خارجی امضا کرده که نمایندگانی را برای بررسی پروژه هایی به ارزش یک میلیارد دلار به کابل بفرستند.
🔹عزیزی گفت که دولت بر راه اندازی چندین طرح تجاری بلندمدت از جمله کنسرسیوم و مناطق ویژه اقتصادی متمرکز است و بر روی تضمین امنیت کار می کند./ شفقنا
http://eitaa.com/sokhanesadeed
☀️ آزادی بیان به سبک دولت سوئد
🔹دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم سوئد بنام وحید سعادت طلب در پایان نامه دکتری خود از شهید حاج قاسم سليمانی و شهید مطهری و شهید آوینی تجلیل کرد و حالا دانشگاه قصد برخورد با او را دارد!
🔹او در مصاحبه تلویزیونی گفت: چگونه تجلیل نکنم، اگر آنها نبودند من حالا قادر به دفاع از پایان نامه خود نبودم.
-1667817727_1468993746.mp3
5.96M
◀️ادب انقلابی گری در کلام امامین انقلاب
مدت: ۴ دقیقه
🔶 بعضیها خیال میکنند وظیفه است؛ من عرض میکنم خلاف وظیفه است!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
💢مقام سابق آمریکایی: مسئله عربستان فلسطین نیست؛ تضمین امنیتی از آمریکا میخواهد،،
▪️«مارتین ایندیک» نماینده سابق آمریکا در مذاکرات سازش، آمادگی عربستان سعودی برای عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل را تحت شرایط مربوط به تضمینهای امنیتی آمریکا تایید کرده است.
▪️وی طی یک کنفرانس ویدئویی در رسانههای اجتماعی تاکید کرده که عربستان سعودی به طرفین آمریکایی و اسرائیلی اعلام کرده که برای عادیسازی روابط با اسرائیل در ازای تضمینهای امنیتی واشنگتن برای ریاض آماده است.
▪️مارتین ایندیک گفته: موضوع عادیسازی روابط عربستان سعودی با اسرائیل آنطور که مقامات ریاض ادعا میکنند به موضوع فلسطین مربوط نمیشود بلکه مربوط به اقداماتی است که ایالات متحده در سطح امنیتی در قبال عربستان میتواند انجام دهد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
♻️ شهید مالکوم ایکس:
جمله قابل تأملی است: اگر مراقب نباشید رسانه ها با شما کاری خواهند کرد که از مظلوم متنفر باشید و به ظالم عشق بورزید‼️
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️راه حل کنترل قیمت دلار: تکیه بر تولید به جای واردات
تازمانیکه بند ناف اقتصاد به ارز و مخصوصا دلار بند است اگر تمام ارز حاصل از درآمدهای کشور و حتی ذخایر ارزی خارج از کشور و ذخایر طلا راهم در بازار تزریق کنیم بازهم دلار کاهش نخواهد یافت ، چراکه هزاران برابر بودجه کشور نقدینگی دست مردم و بخش خصوصی و بانکهای خصوصی هست که به سمت هر چیزی (ارز، مسکن ،خودرو، ...) حمله کنند آنرا تخریب خواهند کرد و ارزش پول ملی ازبین خواهد رفت. ( اطلاعاتی هم وجود دارد که دشمن توسط عوامل داخلی مقدار زیادی پول وارد کشور کرده و مشغول خرید دلار به هر قیمتی است )
بنابراین تنها راه برون رفت از این جنگ نابرابر اقتصادی دنیا علیه ما اتکاء به سرمایه ها و امکانات داخلی کشور و تهیه مواد اولیه تولدات صنعتی و مواد غذایی و نهاد ه های دامی در داخل میباشد.
کشوری که استقلال غذایی و صنعتی داشته باشد هیچ احتیاج به خام فروشی نفت و سایر محصولات معدنی نخواهد داشت و سایر کشورها علاقه مند به واردات صنعتی و کشاورزی وخدماتی از کشور خواهند شد. اگر به توصیه های یک دهه گذشته رهبری در خصوص تمرکز روی اقتصاد و تولید توجه شده بود الان این وضع کشور نبود، باید برای برون رفت از این وضعیت از راه های میان بر استفاده کرد که رهبری در شعار امسال بیان فرمودند، تولیدِ «دانشبنیان» و «اشتغالآفرین» .
در مورد کاهش ارزش دینار عراق از ۱۳۵۰ دینار مقابل دلار تا ۱۷۵۰ دینار که با تحریم چهار بانک از ده بانک عراق ایجاد شده بود با توافق السودانی با آمریکا دوباره روی ۱۴۰۰ تثبیت شد.با اینکه عراق پشتوانه ارزی زیادی در بانکهای غربی داشت این بحران به علت فشار آمریکا ایجاد شده بود که با توافقات پشت پرده رفع شد.
پس یا باید تسلیم دلار و آمریکا شویم و یا باید با تولید داخلی و مستقل از واردات مواد اولیه و ماشین آلات تولید، کشور را از این ورطه خطرناک دور کنیم.
حالا واردات خودرو و مواد لوکس و مشابه تولید داخل و.... را کجای دلمان بگذاریم.
غلامرضا جعفری اردکانی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
لطفا کمی تامل کنید:
الف:
مسعود نیلی: متاسفانه سیاست خودکفایی در محصولات غذایی علت فاجعه است.
ب:
سند پروژه (ضدایرانی) ایران 2040 دانشگاه استنفورد
1) تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد!!! حتی درصورت عدم کاهش، این احتمال وجود دارد که کمبود آب و زوال خاک منجر به کاهش ناخواسته و کنترل نشده در تولید بخش کشاورزی در دراز مدت شود. برای جبران کاهش میزان غذای خانگی، ایران باید سالانه 300دلار برای هر نفر هزینه واردات کند. (سالانه 24 میلیارد دلار)
2) سیاستگذاران باید از شعار تجلیل از "خودکفایی" غذایی دست بردارند!!! که با توجه به محدودیت منابع طبیعی و دسترسی ایران به فناوری، تنها بار سنگینی بر دوش محیط زیست و نسلهای آینده است. درعوض، تمرکز باید بر تضمین امنیت غذایی کشور باشد بدون نگرانی در مورد اینکه غذا در کجا تولید میشود. علاوه بر این، سیاستهای جمعیت که به دنبال افزایش نرخ باروری کل هستند باید کنار گذاشته شوند!!
اما ماجرا کجا جذاب میشود؟
آنجا که بدانید این سند در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روحانی ترجمه و ابلاغ شده است!
#نفوذ #بحران_نیلی
#نه_به_نئولیبرالیسم
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش