بیانیه راهبردی وزارت کشور پیرامون مسئله حجاب
مجموعه دولت و وزارت کشور خود را مخاطب مطالبات عموم مردم وفادار ایران در موضوع حجاب میداند:
بسم الله الرحمن الرحیم
وزارت کشور ضمن آرزوی قبولی عبادات و طاعات ملّت مؤمن ایران در ماه مبارک رمضان ضمن تأکید مجدد بر رعایت ارزش ها و احکام الهی و قانون بر آمده از آن از جمله حجاب اسلامی به استحضار ملت شریف ایران میرساند که هیچ گونه عقب نشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزش های سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیرقابل تردید همواره از اصول عملی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
#مسئله_حجاب در سال های گذشته یکی از محورهای جنگ شناختی دشمن علیه ملت مظلوم و مقتدر ایران بوده و طرح های شکست خورده ای نظیر چهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب، نه به حجاب اجباری، آزادی های یواشکی و.. هرگز نتوانست در اراده بانوان و دختران ایرانی در اعتلای شخصیت معنوی و حفظ هویت زن مسلمان خللی پدید آورد.
#پروژه_های_برنامه_ریزی_شده توسط #سرویس_های_امنیتی با پیشرانی #افرادی_معلوم_الحال و #فاسد_العقیده از خارج از کشور در آخرین پرده با شعار عوام فریبانه «زن زندگی آزادی» تلاش کرد اهداف شوم خود را در هاله مقدس زنانه مخفی نماید اما پایداری و بصیرت و زمان شناسی ملت بزرگ ایران و خصوصا دختران و زنان قهرمان آن به همگان اثبات نمود که دشمن همچون گذشته درگیر محاسبات غلط ناشی از عدم اشراف بر عمق دلدادگی همه آحاد مردم و خصوصا دختران این سرزمین به احکام الهی و اولیاء دین است.
بر اساس اطلاعات پیدا و پنهان، دشمنان در آشوب های سال گذشته تلاش کردند حجاب را به موضوعی برای دو قطبی سازی و ایجاد شکاف های عمیق اجتماعی و عاملی برای انفکاک ملت از حاکمیت تبدیل نمایند و در این راه از همه ظرفیت شبکه های اجتماعی خارجی به عنوان بستر تهاجم علیه ذهن و قلب نوجوان و جوان ایرانی به کار بست.
در حالی که برآورد غلط تبهکاران فرهنگی داخلی و خارجی بر رویگردانی بانوان محترم ایرانی از حجاب تمرکز یافته بود، «سیلی» افراد «ضعیف الحجاب» علاوه بر مهابت بانوان محجبه سبب استیلای یأس بر اردوگاه جنگ چند بعدی معاندان ایران اسلامی گردید.
به همین دلیل وزارت کشور بر خود فرض می داند که به احترام همه زنان و دختران ایرانی که در طوفان فتنه ترکیبی دشمن استوار مقاومت کردند و به الگویی از پایداری شناختی برای همه آحاد ملت تبدیل شدند بایستد و ابراز فروتنی نماید.
مطابق آنچه گذشت ذکر سه نکته ضروری است:
1. مجموعه دولت و وزارت کشور خود را مخاطب مطالبات عموم مردم وفادار ایران در موضوع حجاب دانسته و بر خواسته بر حق ایشان مبنی بر داشتن جامعهای عفیف و با حیا صحه میگذارد و #گوشی_شنوا و #زبانی_پاسخگو و #بازویی_توانمند #برای #تأمین_حقوق_مردم بویژه #حق_زیست_عفیفانه به عنوان یکی از حقوق اساسی آحاد ملت میباشد.
این امر در ماههای گذشته و رفتار اکثریت قاطع بانوان ایرانی در حفظ حجاب به وضوح نشان داده شده و بر این اساس مدعای مواجهه متناسب با مظاهر بی عفتی یا بی حجابی دارای مبانی اصیل شرعی، قانونی و انسانی بوده و از باب حقوق عامه مردم به صورت یک موضوع اولویت دار مطمح نظر مسئولان امر می باشد.
2. تردیدی وجود ندارد که حجاب از پایه های تمدنی ملت ایران بوده و یکی از زیرساخت های بنای حیاتی خانواده می باشد. در حالی که خانواده گرایی و حفظ حریم آن از اصول زیست اجتماعی ایرانیان است می بایست از حریم حجاب و عفاف برای تحکیم بنیان خانواده محافظت نمود و بر تقویت و گسترش آن ملازمت نمود.
3. از همه مراجع دینی، فرهنگی و اجتماعی تقاضا دارد با حضور مسئولانه خود در میدان، #تبیین این موضوع حساس را بر خود فرض دانسته و باب گفتگوی مثبت در امر حجاب را برای همه طیف های نیازمند به بهره های فکری و ذهنی بیش از پیش باز نمایند.
تردیدی نیست که «اقناع» نسل جوان مؤثرترین راهبرد در بهبود وضعیت حجاب خواهد بود.
در پایان ضمن تأکید بر غیر قابل تردید بودن حجاب از منظر نظامات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور خاطر نشان می شود که با توجه به پایبندی اکثریت قاطع بانوان و دختران ایرانی به این امر با تأکید مجدد بر لزوم رعایت حجاب در همه اماکن و معابر عمومی و ضمن اعلام حمایت از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور، دستگاه محترم قضائی، ضابطان و سایر نهادهای ذیربط نسبت به مواجهه با معدود هنجارشکان اقدام خواهند نمود و اجازه تعدی به حریم و هویت مقدس زن مسلمان ایرانی را نخواهند داد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بعد از انقلاب یکبار بانکهای خصوصی تعطیل شدند اما در دهه هفتاد با فریبکاری دوباره آرامآرام احیا شدند.
🔸نرخ بهره باید صفر شود تا بانکداری بدون ربا محقق شود
🔹باید مثل امام، به جای اصلاح در چارچوب، چارچوبها را تغییر دهیم!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
برای توفیق وزیر کشور در بهبود حجاب دعا و یاری کنیم
http://eitaa.com/sokhanesadeed
یکی از نظریات جرم شناسی پیشگیرانه در دعاز ابوحمزه ثمالی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️چگونه دلار آمریکا ارز برتر بین المللی شد؟!
◀️نقش ایران و عربستان در آقایی دلار در ۵۰ سال پیش
در آستانه ی به پایان رسیدن جنگ جهانی دوم و ظاهر شدن پیروزی نهایی متفقین، ایالات متحده آمریکا به عنوان تنها پیروز واقعی این جنگ که برخلاف دیگر متحدانش هیچ آسیبی در جنگ ندیده بود و دوسوم طلای جهان را در اختیار داشت و همچنین بیش از ۷۰ میلیارد دلار به متحدانش وام داده بود و آنهارا بخود بدهکار کرده بود، موفق گردید در ژوییه ۱۹۴۴ طی کنفرانس برتون وودز که با حضور سران کشورهای متفقین در آمریکا برگزار شد پول خود یعنی دلار را ارز هژمون و مبنای مبادلات در جهان قرار دهد به طوری که دلار با پشتوانه طلا مبنا و اساس کلیه ی مبادلات بین المللی گردد!
در این کنفرانس هر اونس طلا معادل ۳۲ دلار آمریکا تثبیت شده و تصویب گردید.
👈البته خیلی از کشورهای دنیا نسبت به مصوبات این کنفرانس و آقایی دلار اعتراض داشتند مثل شوروی چون میدانستند نتیجه آن سروری اقتصادی آمریکا برجهان است ولی چاره ای جز قبول آن نداشتند چون هم به آمریکا بدهکار بودند و هم کشورشان نابود شده بود و نیازمند به وام و کمک های مختلف ایالات متحده بودند!
خلاصه آقا شدن دلار طی این کنفرانس آغاز سلطه اقتصادی و سیاسی آمریکا در جهان شد و خیلی راحت با چاپ کاغذی به نام دلار ،منابع کشورها را خریداری میکرد!
👈گذشت و گذشت تا اینکه آمریکا بخاطر بحران های مختلف مالی و همچنین جنگ های نیابتی زیادی مثل ویتنام که درگیرش شد به شدت اقتصادش تضعیف گردید به طوری که برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادش ۱۳ برابر پشتوانه طلای خود دلار چاپ کرد و ریخت توی دنیا !!!
👈اوایل دهه ۱۹۷۰ بود که با چاپ وسیع بدون پشتوانه دلار توسط آمریکا، ارزش جهانی دلار بسیار کاهش یافت و مخصوصا سران اروپا از این قصه باخبرشدند و فهمیدند آمریکا طی یک دزدی و کلاهبرداری برخلاف مصوبات کنفرانس برتون وودز فراتر از ذخایر طلای خود دلار چاپ کرده و در دنیا خرج نموده است!
👈اتحادیه اروپا طی اقدامی تلاش کرد از این فرصت استفاده کرده تا هژمونی دلار را بشکند و یورو را جایگزین آن کند....
آمریکایی ها که در آستانه ی فروپاشی بودند دست به کار شده و تصمیم گرفتند با قدرت و نفوذ ویژه ای که در دو کشور ایران و عربستان دارند، نفت خلیج فارس این منبع ارزشمند را پشتوانه ی دلار خود کنند تا هژمونی دلار درجهان ادامه پیدا کند.
بدین صورت نیکسون رئیس جمهور وقت ایالات متحده، نمایندگان خود را به دو کشور ایران و عربستان فرستاد که طی توافقانی که با این دو کشور دست نشانده ی نفت فروش انجام گردید قرار شد این کشورها نفت خود را فقط با دلار بفروشند ولاغیر...
اینجا بود که آمریکا با این سیاست، دلار خود را به نفت جهان چسباند و نفت را پشتوانه ی دلار خود معرفی نمود واعلام کرد زین پس هیچ قطره ی نفتی در دنیا مبادله نمیشود مگر بر پایه دلار آمریکا !
سال ۱۹۷۳ رسما پترودلار یا نفت دلار متولدشد.
لازم به ذکر است که قبل از پترودلار ،نفت غیراز دلار با طلا یا پولهای دیگر هم مبادله میگشت.
پانوشت:
✅️به امید خدا دلار با توافق سه جانبه چین، عربستان و ایران، دقیقا از همانجا که به قدرت رسید ذلیل خواهد شد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
📍 سوال: با حضور شاهدهای ایرانی چرا رهبری فرمودند ایران در جنگ اوکراین حضور ندارد!؟
برخی دوستان سوال فوق را مطرح می کنند اما جواب:
◀️ ما سالهاست مبادلات تسلیحاتی با روسیه داریم و خریدهایی همچون سامانه S300 را از این کشور انجام داده ایم. سلاح های روسی و غربی و حتی چینی امروز در تمام جنگ های محلی و منطقه ای دنیا به وفور وجود دارند اما آیا این به معنی حضور کشور سازنده سلاح در یک جنگ است!؟
مثلا وجود سلاح های آمریکایی در ارتش ایران در جنگ مقابل رژیم صدام به مفهوم حمایت آمریکا از ایران در برابر صدام بوده است!؟ قطعا خیر.
خرید و فروش سلاح امری عادی در دنیاست حالا چه به صورت رسمی و علنی و چه به صورت پنهان و حتی قاچاق. این وجود سلاح نمی تواند مفهوم حمایت از طرف های درگیر را بدهد.
فروش پهپادها و سایر تسلیحات احتمالی ایران به روسیه به معنی حضور ایران در میدان جنگ اوکراین نیست. حتی برخی موشک های کاتیوشا و گلوله های توپ ایرانی از طریق واسطه هایی مثل آذربایجان به دست طرف اوکراینی رسیده است!
علی رغم این امر که ایران قلبا از موضع طرف روسی در برابر ناتو حمایت می کند اما فعلا هیچ حضوری در میدان جنگ اوکراین ندارد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️در باره رای دیوان بینالمللی دادگستری
این پرونده شامل سه بخش بود:
1⃣یک بخش از این رأی درباره نقض عهدنامه مودت ۱۹۵۵ است که دیوان به نفع جمهوری اسلامی ایران رأی داد و آمریکا را در مورد اصل نقض عهدنامه مقصر دانست و محکوم کرد. طبق این حکم، آمریکا باید به ایران غرامت پرداخت کند و میزان غرامت نیز باید از طریق مذاکره بین دو طرف ظرف دو سال تعیین شود. دیوان در این بخش از حکم خود به صراحت اعلام کرد که بند ناظر به تجارت میان ایران و آمریکا در عهدنامه مودت، شامل تراکنشهای مالی بین دو کشور میشود که فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا برای انسداد داراییها، مانعی بر سر تجارت و تبادل مالی بوده و بنابراین نقض عهدنامه تلقی میشود.
2⃣بخش دوم مربوط به اموال بانک مرکزی بود که دیوان صلاحیت خویش را برای رسیدگی به این مساله رد کرد و خود را برای رسیدگی به این مساله صالح تشخیص نداد. نکته آنکه دیوان، تنها محمل عهدنامه مودت ۱۹۵۵ را محمل مناسبی برای صلاحیت خودش ندانسته، نه اینکه بانک مرکزی ایران را صاحب حق ندانسته باشد.
3⃣بخش بعدی رای دیوان مربوط به اموال سایر شرکتهای ایرانی است که در این بخش به طور کامل به نفع جمهوری اسلامی ایران رای داده و آمریکا را محکوم کرده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
تأملات قرآنی در باب «روابط انسانی»
دیالکتیک «ایمان» و «امر به معروف و نهی از منکر»(3)
شهید محمدباقر صدر ره ایمان به اسلام را در میان بخش بزرگی از امت اسلامی جاری و ساری می داند که البته همین ایمان بعد از ورود استعمار به جهان اسلام، فروغش کم و کمتر گشت و استعمارگران تلاش کردند که این عقیده و ابعاد انقلابی و اجتماعی آن را کم فروغ تر و تهی کنند. از همین رو، شاید نتوان به جرأت گفت که مسلمانان امروز مظهر امت اسلامیای هستند که خداوند آن را امت میانه و وسط قرار داد. مسلمانان دیگر آن امتی نیستند که بتوانند به جهانیان شهادت داده و بهترین امت یا امتی نمونه برای بشر تلقی شود، چرا که امت اسلامی صرفا تجمیع عددی مسلمانان و یک گروه بندی عددی بین آنها نیست، بلکه امت اسلامی بدان معناست که عدد مسلمانان بتوانند مسئولیت الهی خود را در زمین به عهده می گیرد، امت اسلامی در درون خود مسئول امر به معروف و نهی از منکر است تا بتواند عقیده خود را به یک فرایند ساخت و بناء تمدنی بکشاند.
از نظر شهید صدر در آیۀ «كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تأْمُرُونَ بِالمعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ المُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ» ایمان به خدا، ویژگی سوم (بعد از ویژگی امر به معروف و نهی از منکر) بیان شده است تا بر این نکته تأکید کند که معنای حقیقی ایمان صرفا یک عقیده پنهان در قلب نیست، بلکه ایمان شعلهای است که میسوزاند و نور خود را بر دیگران میتاباند و امت اسلامی از آنجا که ملتی گواه و شاهد بر جهان است، نسبت به کل دنیا دارای مسئولیت است و نمی تواند نسبت به آن بی اعتنا باشد. «وَكَذَلِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطَاً لِتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ ...». (آل عمران: 110)
بدین سان تا زمانی که مسلمانان در سطح عمل به این دو مسئولیت مهم نباشند، اساسا چیزی به نام امت اسلامی نخواهند داشت.
تا زمانی که دین اسلام اهتمام خود و مرکزیت راهبریاش را برای انجام این دو مسئولیت در تمام شئون زندگی بکار نگیرد، هیچ پیام اسلامی در واقعیت زندگی به معنای صحیح تحقق نخواهد یافت. این عقیده اسلامی در قبال هرآنچه که در عرصههای اجتماعی و تمدنی برخاسته از تفکر و اندیشه اسلامی نباشد، عامل سلبی و منفی ایجاد میکند و در برابر آن مقاومت می کند؛ زیرا معتقد است - حتی در تئوری - حداقل هر نظامی که احکام خود را از اسلام نگرفته باشد، نامشروع است. این ایمان حتی اگر به صورت عملی نیز در نیامده باشد، برای هر عملیاتی تمدنی که برخوردار از نگاه سکولار و عرفی باشد، واکنشی منفی خواهد داشت.
@Habibollah_Babai
http://eitaa.com/sokhanesadeed
هشدار:
✅️خودسرها از ما نیستند
✅️آنها احتمالا نفوذی اند
http://eitaa.com/sokhanesadeed
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقام و مظلومیت حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها در کلام حضرت آقا
http://eitaa.com/sokhanesadeed
تأملات قرآنی در باب «روابط انسانی»
«ایمان» به مثابه «عامل ولایت و محبت بین مومنان» (۴)
از نظر آیت الله مصباح یزدی براى این كه آمر به معروف بتواند به دیگرى به زبان گوشزد كند و بعد عملا جلوى او را بگیرد، باید نسبت به او نوعى ولایت داشته باشد. یعنى قانون باید به او یك تسلط قانونى بدهد كه بتواند جلوى او را بگیرد. این نوعى ولایت است، شاید منظور خداوند كه مىفرماید «وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ اُولِیاءُ بَعض» این است كه خداى متعال چنین ولایتى را به مسلمانان داده است كه نسبت به همدیگر بتوانند امر به معروف و نهى از منكر كنند.
از این نظر، معناى دیگرى نیز مىتوان براى ولایت ذكر كرد همان معناى معروف «دوستى» است. یعنى چون مؤمنان و مؤمنات نسبت به همدیگر محبت دارند، یكدیگر را دوست دارند، و دلسوز همدیگر هستند، لذا نمىخواهند به گناه مبتلا شوند، نمىخواهند كارى بكنند و راهى بروند كه نهایت آن، عذاب ابدى هست. آن محبت حاكم بر مؤمنان و مؤمنات ایجاب مىكند كه امر به معروف و نهى از منكر در میان آن ها وجود داشته باشد. پس خداوند یك نوع ولایتی بین مومنان جعل كرده است تا آنها بتوانند در كار یكدیگر دخالت و نظارت كنند، و این امر و نهى را به خوبى انجام دهند، اما در مورد منافقان كه مىخواهند به وسیله «امر به منكر» و «نهى از معروف» دین را از مردم بگیرند، و به اصل دین حمله كنند، آن ها دیگر احتیاج به ولایتى ندارند. این بدان سبب است که ولایت یك حق قانونى است، و قانون در هیچ جامعه اى امر به منكر را تجویز نمىكند .
پس بر اساس مطالب فوق مىتوان چنین نتیجه گرفت كه منافقان نسبت به هم محبتى ندارند. و همچنین قدرت قانونى هم براى امر و نهى، ندارند. اما مؤمنان هم نسبت به هم محبت دارند؛ لذا نسبت به یكدیگر دلسوزند و یكدیگر را امر و نهى مىكنند؛ زیرا نمىخواهند برادر و خواهر ایمانى آن ها از راستی و خوبی به انحراف بروند.
@Habibollah_Babai
http://eitaa.com/sokhanesadeed