فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرده ها در جنگ اوکراین به تدریج در حال کنار رفتن است
استفاده از نمادهای داعش و گروههای تکفیری و همچنین حضور خود این گروهها در اوکراین به یک مسئله ی عادی تبدیل شده است
حالا دیگر نه اوکراین ترسی از انتشار این تصاویر دارد، نه جهان آنها را نگران کننده میداند و نه کسی واکنشی نشان میدهد
جریان تکفیری مسلمان بخش کوچکی از ارتش مسلمانِ ناتو برای پیشبرد اهداف هستند....
کجایند سبک مغزهایی که نظام را به حمایت از اوکراین فرا می خواندند؟!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
1_4070852059.mp3
4.73M
به یاد شهیدان مدافع حرم حیدری، مهقانی و نخستین شهید آزادی قدس شهید متوسلیان که این روزها فضای شهرها به نامشان متبرک است صلوات🌹
http://eitaa.com/sokhanesadeed
تأملات قرآنی در باب «روابط انسانی»
«امر به معروف و نهی از منکر» راهی برای «تولید مبدأ ایمان» (۶)
از یک نظر دیگر، اساسا ایمان در برخی از آیات قرآنی مانند آیۀ « كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ» به معنای تولید مبدأ ایمان است. در این آیه، خطاب آیه مومنان است، حال این پرسش پیش میآید که در خطاب به مومنان، کلمۀ تومنون چه معنایی خواهد داشت؟ از این نظر، تومنون علاوه بر اینکه به ایمانهایی با متعلقات مختلف (ایمان به خدا، ایمان به معاد، ایمان به غیب، و غیره) اشاره دارد، به تولید مبدأ ایمان، تولید پیوسته و مستمر ایمان، حفظ ایمان، و توسعه و تعمیق ایمان نیز نظر دارد. یعنی می گوید که ای کسانی که ایمان آورده اید، به معاد هم ایمان بیاورید، به غیب هم ایمان بیاورید. علاوه بر این آیه میگوید که ای کسانی که ایمان آورده اید، همچنان سرچشمه ایمانی تان را حفظ کنید، همچنان و به طور پیوسته ایجاد ایمان بکنید، و همچنان حفظ ایمان داشته باشید. بدینسان امر به معروف و نهی از منکر نه صرفا نتیجه ایمان باشد، بلکه خود عامل تولید ایمان در جامعه و بلکه در خود فرد مومن است، و فرد مومن خود، با انجام امر به معروف و نهی از منکر، ایمان بیشتری پیدا می کند.
@Habibollah_Babai
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🕎رفراندوم در کشورهای توسعه یافته
🔹برخی مخالفان جمهوری اسلامی در این چند ماهه اخیر خواهان رفراندوم برای تغییر نظام شدند
🔹اما جدای از این که ایران از معدود کشورهایی است که هم نوع حکومت و هم قانون اساسی را به رفراندوم گذاشته، باید از این دوستان پرسید چرا در کشورهای دیگر مخصوصاً کشورهای توسعه یافته، رفراندوم برگزار نمیشود
🔹جالبه بدونید طبق نظرسنجی موسسه پیو در سال ۲۰۲۱ نزدیک ۵۶ درصد مردم در ۱۷ کشور توسعه یافته خواهان اصلاحات کامل یا عمده در نظام سیاسی کشورشان بودند
🔻Citizens in Advanced Economies Want Significant Changes to Their Political Systems
⬅️شهروندان در اقتصادهای پیشرفته خواهان تغییرات قابل توجهی در سیستم های سیاسی خود هستند
🔻As citizens around the world continue to grapple with a global pandemic and the changes...
⬅️در حالی که شهروندان در سراسر جهان همچنان با یک بیماری همه گیر جهانی و تغییراتی که در زندگی روزمره آنها ایجاد کرده است دست و پنجه نرم می کنند، بسیاری نیز تمایل خود را برای تغییر سیاسی ابراز می کنند. در میان 17 اقتصاد پیشرفته که در بهار امسال توسط مرکز تحقیقاتی پیو مورد بررسی قرار گرفتند، میانگین 56 درصد معتقدند که نظام سیاسی آنها نیاز به تغییرات عمده یا نیاز به اصلاح کامل دارد. تقریباً دو سوم یا بیشتر در ایتالیا، اسپانیا، ایالات متحده، کره جنوبی، یونان، فرانسه، بلژیک و ژاپن این دیدگاه را دارند.
منبع :
https://www.pewresearch.org/global/2021/10/21/citizens-in-advanced-economies-want-significant-changes-to-their-political-systems
http://eitaa.com/sokhanesadeed
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از دیدن کلیپ ماست ریختن رو سر بی حجابها این کلیپ رو گوش کنید
این کلیپ مربوط به سال قبل است
برنامه دشمن را برای بهار صریحا اعلام می کند
فتنه ی بعدی تحریک افراد به ظاهر مذهبی است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️درباره یهودیان مخفی ایران چه می دانید؟!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔻استاد عالی:
✳️ مسئله حجاب دعوای یک متر روسری و پارچه نیست
◻️ کارشناس مذهبی: زن محور خانواده، تربیت و آرامش است، لذا در پروتکل دهم صهیون تاکید شده باید زن غیریهود را از مسیر عفت و حیا خارج کنیم و اگر زن فاسد شود، مرد را نیز فاسد میکند و اگر چنین شد خانواده و جامعه دچار فروپاشی می شود.
◻️ اینکه در جامعه ما این مقدار نسبت به زن در خصوص عفاف هجوم آوردهاند عادی نمی باشد.
رابرت مرداک، امپراطور رسانهای غرب، ۲۰سال پیش در مصاحبهای اظهار داشت ما میخواهیم تا سال ۲۰۲۰ زنان ایران خود را به نمایش بگذارند.
◻️ امروز مسئله حجاب، دعوای یک متر روسری و پارچه نمیباشد؛ بلکه تقابل دو نماد است.
◻️عریانی مهمترین نماد فرهنگی غرب است.
اگر بتوانند حجاب را بزنند پشت سر آن امور دیگر نیز خواهد آمد و این مهم ترین سنگر است.
در غرب نه تنها خدا و دین را کنار زدند و علیه خدا عصیان کردند، بلکه علیه انسان نیز عصیان نمودند.
◻️ نباید دعوای حجاب و بیحجابی را سطحی ببینیم، در فرهنگ غرب زن را تبدیل به کالای لوکس کردند و کاری کردند که به ضرر زن و به نفع مردان حریص تمام شد.
زمانی که زن تبدیل به کالای لوکس شد دیگر خانه و خانواده نابود میشود.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
❇️ اشاره جالب شیخ الازهر به کنفرانس فرانسوی ها در خصوص زنان در سال ۵۸۶ میلادی
◻️ احمد الطیب شیخ الازهر مصر طی سخنانی گفت: وضعیت زنان در جامعه عرب در دوران جاهلیت و سرزمین شبه جزیره عربستان قبل از اسلام تا حدودی دشوار بود، اما به بدی کشورهای غربی نبود.
◻️ حضرت نبی اکرم (ص)، حق ارث زن، حق انتخاب شوهر، حق تحصیل و آموزش و حق استقلال در مسئولیت مالی تعیین کرد و دستور داد که با او با مهربانی رفتار کنند.
همچنین به جنجال تعدد زوجات پایان داد و موضوع را به ۴ تن محدود کرد به شرط عدالت کامل بین آنها و اگر شوهر نسبت به عدم عدالت بیم داشت، یکی کافی است.
◻️ تا قرن هجدهم در اروپا مردان بر جوامع حکومت میکردند و افقی با ابرهای سیاه و تیره وجود داشت.
◻️ تاریخ زنان جز در آغاز قرن هفتم پس از میلاد و با ظهور پیامبر اکرم (ص)، هیچ روشنایی در آن دیده نشده است.
◻️ پیامبر اکرم (ص) اولین کسی بود که به زنان راه نجاتی از وضعیتی که قرار بود برای همیشه در آن غرق شوند، ارائه داد.
◻️در کنفرانسی که توسط فرانسوی ها سال ۵۸۶ میلادی برگزار شد، به این نتیجه رسید که زنان انسانهایی هستند که فقط برای مردان آفریده شده اند.
پیامبر اکرم (ص) در ۱۵ سالگی با این کنفرانس هم عصر بوده است و اینکه ۲۵ سال از این کنفرانس نگذشته بود که آن حضرت به تمام دنیا اعلام کرد که خداوند به او وحی کرده است که زن، موجودی مطیع مرد نیست، بلکه خواهر مرد است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔻آیتالله اراکی در برنامه تلویزیونی صف اول:
❇️ اگر خانمی دارای شرایط باشد و توانست رأی بیاورد میتواند عضو خبرگان شود
◻️مجلس خبرگان واسطه مردم در گزینش سکاندار جامعه
◻️عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: منعی از لحاظ قانونی وجود ندارد اگر خانمی دارای شرایط باشد می تواند کاندید شود اگر توانست رأی بیاورد می تواند عضو مجلس خبرگان شود همچنین مسئله محدود به کسانی که با لباس روحانیت حضور دارند نیست، ما داشتیم علما و دانشمندانی که بدون لباس بودند اما از لحاظ علمی بسیار مقام بالایی داشتند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
جناب خسرو پناه! تصحیح خطا و عذرخواهی از اشتباه فاحش در جایگاه دبیر راهبردی ترین نهاد فرهنگی کشور برای همین موارد است!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⛔برخی پدر و مادرهای امروزی مسیر دینداری وهدایت ومسولیت خود راگم کرده اند واینگونه رفتارمیکنند👇
آموزش :
🚩موسیقی از ۵ سالگی
🚩زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩رقص ۵ سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین پدر و مادر هادرمورد مسولیتهای تربیت دینی برای دختر و پسر بالغ معتقدهستند که 👇
🚩حجاب و عفت: هنوز بچه است زوده
🚩روزه: هوا گرمه اذیت میشه
🚩نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️ برنامههای صداوسیما به دنبال مرزشکنی از فرهنگ سکولار/ استفاده از ترکیب سرگرمی و پیام
🔸در حوزه برنامه سازی در صدا و سیما در طول زمان یک مرزبندی شکل گرفته بود، که گویا حوزه برنامه های معارفی مختص افراد مذهبی جامعه ساخته میشود و برنامه های سرگرمی و فیلم و سریال دایره انحصاری سلیقه و ذائقه طبقه غیرمذهبی یا نهایتا قشر خاکستری است.این مرزبندی به تدریج سلیقه مخاطب را نیز شکل داده بود.
🔸برنامه هایی مانند محفل، سیدخندان، حسینیه_معلی و پاورقی در واقع در صحنه این روزهای صدا و سیما به دنبال مرزشکنی این فرهنگ سکولار هستند.
🔸طبیعتا این برنامه ها بدون اشکال نیستند ولی نفس این که تکنولوژی ترکیب سرگرمی با محتوا و پیام در سیما شکل گرفته است، بسیار ارزشمند است و با اطمینان میتوان گفت این تکنولوژی به تدریج ارتقا هم خواهد یافت و در صورت استمرار در جذب مخاطب خاکستری نیز موفق خواهد شد.
◽️یکی از استراتژی های پایه بازاریابی بر این اصل استوار است که حفظ مخاطب (مشتری) موجود یا تبدیل مخاطب عادی به مخاطب وفادار، مقدم بر جذب مشتری جدید است و با هزینه ای بسیار کمتر قابل انجام است. در واقع این مخاطبان وفادارند که میتوانند به مجرای جذب مخاطب جدید نیز بدل شوند.
🔸اشتباه مهم گذشته صدا و سیما این بود که در سودای جذب طبقه غیر مذهبی ذائقه ای را در مخاطب خود شکل داد که به راحتی میتوانست آن را با برنامه هایی سازگارتر در ماهواره و شبکههای اجتماعی ارضا کند و همین مسئله ریزش مستمر مخاطب وفادار (حتی جامعه مذهبی و انقلابی) را موجب شده بود.
🔸در واقع صدا و سیما تبدیل به سازمانی شده بود که برای بخش عمده مخاطب خود (خانواده های مذهبی) هیچ برنامه خاصی در حوزه سرگرمی نداشت. در نتیجه نه تنها نتوانست مخاطب جدیدی را اضافه کند که به تدریج همان مخاطب موجود را نیز به ماهواره و شبکههای اجتماعی باخت.
🔸 جسارت صداوسیما در شکستن این مرزبندی کاذب قابل تقدیر است؛ اگر چه در این مسیر به طور طبیعی هم در برابر قشریونی که اساسا بر هر نوع تلفیق مفاهیم دینی با سرگرمی مخالفند قرار خواهد گرفت و هم طبقه ای که اساسا با بروز مفاهیم دینی در هر قالبی مخالف است./ میثم ظهوریان
http://eitaa.com/sokhanesadeed