eitaa logo
قول سدید
482 دنبال‌کننده
958 عکس
420 ویدیو
33 فایل
مرور و تحلیل اهم رویدادهای روز ياأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلًا سَدِيداً(احزاب۷۰ )
مشاهده در ایتا
دانلود
پرچم ایران اسلامی بالاست🇮🇷💪
قول سدید
✍️حدس بزنید دشمنی با ایران و ایرانی از کی آغاز شد و سپس برای سنجش صحت حدستان این صحبتهای آقای یاسری را گوش کنید
✍️سلسله یادداشتهای استاد حبیب الله بابایی ◀️«آگاهی و خشونت» در تمدن جدید زیرساخت‌‌های تمدنی در قرن بیست‌ویکم به «تمدن غربی-جهانی-مجازی» سوق یافته است. تویین‌بی به عنوان پدر مطالعات تمدنی بدین نکته اشاره کرده است که تمدن‌ها به چالش‌های طبیعی و اجتماعی پاسخ می‌دهد، ولی او بخاطر آنکه تحقیقی دربارهٔ تمدن‌های قرن ۲۱ نداشته، اشاره‌ای هم به زیرساخت‌های اقتصادی (infrastructure) نداشته است. در قرن بیست‌ویکم، تمدن غرب تبدیل به تمدن تکنولوژیک شد که محروم از فرهنگی با روح ساری و جاری است. امروزه کارکردهای تمدن غربی-جهانی-مجازی در بسیاری از زیرساخت‌های خاص تمدنی، که پاسخ‌هایی از جامعه خود می‌طلبد، مشهود است. این زیرساخت‌های تمدنی شیوه‌های عملیاتی را در تمامی فرهنگ‌ها مانند فرهنگ ژاپنی، چینی، هندی، بودایی، اسلامی و همین‌طور آفریقایی به چالش می‌کشند. بموجب رشد سریع این تکنولوژی‌ها مثل شبکه‌های مجازی (فیس‌بوک، توییتر، اینستگرام و غیره)، هوش مصنوعی، و پیشرفت‌های ژنتیک، ممکن است تمدن معاصر را به طور چشمگیری به تمدن انسان-ماشین (با مردمانی جدید و با مغزهای سیم‌کشی شده) سوق بدهد. چرا؟ ✓ تکینگی (singularity) نزدیک است. این بدان معناست که انسان خردمند (Homo sapiens) جای خود را به تفکر ماشینی و گونه‌های تصمیم‌گیری جدید داده که رشد تمدن انسان-ماشین را ۲۵درصد سریع‌تر از اکنون می‌کند. این دومین بیگ‌بنگ در تاریخ انسان خواهد بود. ✓ ربات‌های کشنده که طراحی شده‌اند برای اقتصاد بدون نیروی کار، برای جمع‌آوری و تحلیل داده‌های برآمده از شبکه‌های اجتماعی و نتیجه‌گیری‌هایی که زندگی ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، و نهایتا برای تحقق نظم اجتماعی پلیسی. ✓ بیش از نیمی از جمعیت دنیا در ۲۰۱۸ آنلاین و وصل به اینترنت هستند. آنها می‌توانند رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را در همه سطوح اجتماعی به صورت الکترونیکی انتخاب کنند. بدین‌سان دموکراسی نمایندگی جای خود را به دموکراسی مستقیم خواهد داد، چیزی که به هرج‌ومرج اجتماعی منجر خواهد شد. همان‌طور که اینترنت مردم و سازمان‌ها را آگاه‌تر می‌کند، همین‌طور آنها را از رهگذر نفرت‌پراکنی، جرائم سایبری، و سانسور و شیوع اخبار فیک، خشن‌تر می‌کند. برای مثال فیس‌بوک در میانمار برای زیاده‌روی در نفرت اقلیت روهینگیا دستکاری می‌شود، و همین در فیلیپین منجر به انتخاب رودریگو دوترته می‌شود. پیش از آنکه ما برای تنظیم ارتباطات الکترونیکی در جامعه جهانی آماده بشویم، این وضعیت قبل از آنکه بهتر شود، بدتر خواهد شد. بموجب کُندی ما در تنظیم تکنولوژی، شاید برای بهتر شدن وضعیت خیلی دیر شده باشد. امروزه تمدن ما، آنگونه که برآمده از حل‌مسئله‌های تکنولوژی محور است، بیشتر تحت‌ تاثیر زیرساخت‌های اقتصادی قرار دارد نه فرهنگ. این تأثیرگذاری پرتکرار، پیچیده، و بسیار فشرده است به گونه‌ای که ذهن‌های کُند و واکنش‌های آهسته عاجز از غلبهٔ بر آن است. (بخشی از نوشتهٔ Andrew Targowski در مجله مطالعات تطبیقی تمدن‌ها)
قول سدید
✍️عروسکهای خیمه شب بازی برای تقدس زدایی از مقام مادر چقدر ظریف نقششان را بازی می کنند🥲 ✅️حجاب و عفاف و حتی اسلام بهانه است مسخران شیاطین، همه ارزشهای والای انسانی را یکجا هدف قرار داده اند
✍️ اگر صادقانه و آزادانه در پی شرافت و کرامت انسان هستید آن را فقط در اسلام ناب محمدی بجویید و لا غیر ✅️ببینید نظر امام خمینی را در مورد عدم جواز قتل احتمالی یک مخالف بی گناه در ازای قتل ۶۰۰ نفر دشمن عنود سردار باقر زاده جمهوری اسلامی را مکتبی دانست که در طول تاریخ رعایت اصول انسانی و اسلامی را ثابت کرده و بیان داشت:  ما اصول انسانی و اسلامی را رعایت کردیم به تاریخ رجوع می کنیم، در اواسط جنگ تحمیلی کنگره حزب دموکرات در سنگر عراق برپا بود، 600 نفر از اعضای اصلی و ارکان تشکیلاتشان به سرکردگی عبدالرحمان قاسملو جمع شده بودند و اینها دشمنان خونی جمهوری اسلامی بودند. سپاه به امام پیام داد که ما در آشپزخانه این جماعت یک نفوذی داریم که می تواند با مقداری سم سیانور همه این ۶۰۰ نفر را به هلاکت برساند؛ امام فرمودند که آیا احتمال دارد انسان بی گناهی هم در میان اینها باشد؟ بچه های سپاه پاسخ دادند که بله امکان دارد و امام فرمودند: جایز نیست! حالا این امام را مقایسه کنید با صدامی که با بمباران با کردهای حلبچه چه کرد؟!  .
✍️طنز وارده😁 ‏یه جوک بود که یه مسلمون رو بعد از مدت‌ها تلاش مسیحی کردن، بعدش برق قطع شد، وقتی وصل شد صلوات فرستاد حکایت مردم ایران هم همینه، دو ماه تحت شدیدترین تجاوز رسانه‌ای تاریخ بشر بودن که به فنا برن، اونوقت با یه برد تیم ملی برگشتن به تنظیمات کارخونه ریختن تو خیابون به رقص و شادی😁✌️
A. S: ✍️«بیانیه الجزایر»؛ توافق دیگری که آمریکایی‌ها همواره نقض کردند 🔹۱۳ آبان ۵۹ سفارت آمریکا در ایران به تسخیر دانشجویان پیرو خط امام درآمد و بیش از ۵۰ کارمند آن سفارتخانه بازداشت شدند. دلیل اقدام دانشجویان، پناه دادن آمریکایی‌ها به شاه و مداخله آن‌ها در امور ایران بود. 🔹امام خمینی (ره) بعد از چهار ماه برای حل و فصل اختلافات مدیریت موضوع را به مجلس واگذار کرد. بنابراین تیمی به ریاست «بهزاد نبوی» که این روزها از افراد برجسته جبهه اصلاحات به حساب می‌آید، قراردادی با نمایندگان دولت آمریکا در کشور الجزایر امضا کردند. 🔹ایران متعهد به آزادی گروگان‌ها شد و آمریکا متعهد شد در امور داخلی ایران دخالت نکند، تحریم‌ها را لغو کند و پول‌های بلوکه شده ایران را برگرداند. 🔹اصولی که طبق بیانیه الجزایر دولت آمریکا باید به آن عمل می‌کرد، این‌ها بودند: ۱. تعهد حتی‌المقدور ایالات متحده به بازگرداندن وضعیت دارایی‌های ایران به دوره‌ی قبل از ۱۴ نوامبر ۷۹ (۲۳ آبان ۵۸) که تاریخ صدور دستور انسداد سرمایه‌های ایران از طرف رئیس‌جمهور وقت آمریکا بود. ۲. لغو کلیه‌ی تحریم‌های تجاری علیه ایران ۳. استرداد دارایی‌های ایران در آمریکا ۴. استرداد دارایی‌های شاه ایران ۵. تعهد به عدم مداخله در امور داخلی ایران ۶. پس گرفتن کلیه‌ی دعاوی مطروحه‌ی آمریکا در دادگاه‌های بین‌المللی علیه ایران. 🔹ایران گروگان‌ها را آزاد کرد، اما آمریکا در موارد متعدد، سایر اصول اساسی بیانیه،‌‌ مانند تعهد به عدم مداخله در امور ایران را زیر پا نهاد و ایران ناگزیر از تقدیم دادخواست به دیوان داوری برای پایان دادن به این مداخلات شد. 🔹آمریکا تحریم‌‌های تجاری را که به موجب بیانیه‌‌ها ملغی اعلام کرده بود، در سال‌‌های جنگ تحمیلی و پس از پایان آن، به انواع و روش‌‌های دیگر برقرار نمود. این در حالی است که تعهدات مذکور در بیانیه‌‌های الجزایر، محدود به زمانی خاصی نبود. 🔹مطالبات مالی نیز شامل مطالبات کالای نظامی، مطالبات نقدی، اموال محمدرضاشاه و... می‌شد که در مجموع حدود ۱۳.۵ میلیارد دلار بود و قرار شد در سه نوبت به ایران پرداخت شود. با پایان گرفتن ماجرای گروگان‌گیری، بسیاری از تحریم‌های تجاری و نفتی بین‌المللی علیه ایران رفع شدند و آمریکا در دو نوبت حدود ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را پرداخت کرد، اما از پرداخت نوبت سوم سر باز زد. 🔹اموال شاه نیز تاکنون به‌طور کامل پرداخته نشده است و همچنان حدود ۲.۵ تا ۳ میلیارد دلار از وجوه نقد و طلای ایران، سرنوشتی نامشخص دارد. همچنین مبالغ زیادی از داشته‌‌های ایران در آمریکا برای پرداخت قروض به نهادهای آمریکایی در آمریکا بلوکه شد و به مردم، سازمان‌‌ها و مؤسسات آن کشور پرداخت شد.
✍️کار خدا را ببینید! این همان ترودو است که با کنار زدن همه پرده ها ؛ آشکارا در کنار متوهمان براندازی نظام اسلامی عکس یادگاری گرفت: ⭕️ ترودو: کانادا حق دارد اعتراضات خیابانی را سرکوب کند 🔸خبرگزاری آرتی: 🔹«جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا اصرار دارد که دولتش حق دارد از اختیارات اضطراری گسترده برای سرکوب اعتراضات خیابانی علیه محدودیت‌های کرونایی در اوایل سال جاری میلادی استفاده کند و گفته است که برای «ایمن نگه داشتن مردم» به اقدامات شدیدی نیاز است. 🔹ترودو با خطاب به یک کمیسیون رسمی که برای بررسی تصمیم او در ماه فوریه برای فعال کردن قانون شرایط اضطراری برای اولین‌بار در تاریخ کانادا ایجاد شد، استدلال کرد که با توجه به تظاهرات پر هرج‌ومرج کانادا در آن زمان، این تصمیمی «سخت» اما ضروری بود. 🔹نخست‌وزیر کانادا گفت که، اول از همه، اگر بدترین اتفاق در روز‌های بعد روی می‌داد، چه می‌شد؟ اگر کسی صدمه دیده بود چه؟، اگر وقتی فرصت انجام کاری را داشتم، منتظر می‌ماندم و اتفاق غیرقابل تصوری برای ما روی می‌داد؟
قول سدید
✍️ترویج شعار من هم تجزیه طلب هستم توسط وطن فروشهای شبکه ایران اینترنشنال؛ ◀️چیزی شبیه ترویج شعار من بی ناموسم